Ben 16 da ogrendim doktorum kesin gelisiminin tamamlanmasini bekledi tam 16 haftaliktik soyledibnmkide cok hareketli dr ne kadar hareketli fln dedi:)cinsiyetle ilgli hc tiyo vermedi:)
Benimde o şekilde oluyor canım birde karnında birden kasilma olacakHayırli sabahlar kizlar.Yahu 2 gun giremedim yine neler olmuş buralarda...Bu anlayışsız eşlerden nedir çektikleriniz yaziklar olsun be ölümlu dunyada yapılacak şeymi bu yahu! Evladi olacak dünyayi ayaklarina sermesi gerekiyor neslinin devami evlatlık değil bişey değil...Evlatlik olsa da yapilmaz.o.ayrı konu
Bir de insan hamile eşini bu kadar kirmak için nasil çaba sarfeder anlamiyorum!@KNTMMM umarim.operasyonun iyi geçer tüm dualarım seninle olsun. lizz_1702 Canım allah yardimcin olsun.Bir avukata daniş sonra hareket et.Bir de psikolojik destek almayı deneseniz eşinle ne iyi olurdu fakat o cimri eşin parası gidecek diye onu da kabul etmez. C A N O Canım bende kasılmalar henüz başlmadı fakat yürürken rahmimde ağrı oluşuyor.Daha önce yaşamıyordum.
Bende de oluyor kasilmaBenimde o şekilde oluyor canım birde karnında birden kasilma olacak
Aynen canım demek ki doğum sancısı daha şiddetli ve acıBende de oluyor kasilmataş gibi oluyor birden karnım neyseki çok uzun surmuyor
işte madem malvarlığı da yerinde sen de ayrılacaksan bile iyi bir avukat tutup donuna kadar almaya çalışacaksın. çok acımasız geliyor olabilir bu söylediklerim ama ben senin yerinde olsam hem o aldatma delillerini bir şekilde kanıta bağlardım bir avukatla konuşum hem de bu ilgisiliklerine karşı bir ya da birkaç şahit oluştururdum çevremde. iyiniyetlisin. ama karşındaki öyle değil. madem öyle değil zararlı çıkma en azından. hem ortak bir çocuğunuz var hem de o kadar seneni yedi senin. sıyrılıp kurtulamasın...
E varsa niye yapmiyo ki insan kendi cocugunu umursamaz mi ya hemde zorla elde edilmis benimki de tam tersi herseyini aliyo yapiyo ben demeden biz 2,5 sene bekledik sonra olunca insan herseyi yapmak istiyo seninki bi tuhafmis anlamadim
Rabbim yardımcın olsun canım yaa üzüldüm senin için
Canım,çok üzüldüm durumuna.böyle kararlar almak için çok sağlıklı bi dönem de değilsin ama,çok hassas,çok gergin,duygusal iniş çıkışlarının olduğu zor bi süreçten geçiyorsun.haklılığın tartışılmaz bu durumda,sonuna kadar hak veriyorum anlattıklarına.ancak hayata bekar bir anne olarak devam etmek cümlesini kurmak kadar kolay olmuyor ne yazık ki.ders vermek için elinden gelemi yap ama nolursa olsun,bu kadar güzel hayalin ve beklentinin üzerine herşeyi yakıp yıkma bir anda.hem kendine hem bebişine yazık etme derim ben.senden büyükmüyüm bilmiyorum ama,sözlerimi yabana atma nolur.bi abla tavsiyesi olarak al.zamana bırak,burnunu sürt ama istikbaline yön verecek kararlar için acele etme...
lizz_1702 cnm hepimizin oluyor boyle son cikis noktalari ..aniden koparma isteği anlayissizlara katlanamama ama bencede biraz agirdan hareket et arkadasim hemen cekip gidilirmi gerci bilemeyiz seni hangi şeyler bu an a getirdi ama biraz dusun derim ben cok az kaldi doguma çünkü ben sana bisey deyimmi kimi erkekler kucagina aldiktan sonra yere göğe sigdiramiyorlar o zamana kadar birşey hissetmedikleri evlatlarini belki seninki de oyle ilgili olacakki sasiracaksin bence dusun derim hassas zaman ve hassas kararlar...
Hayırli sabahlar kizlar.Yahu 2 gun giremedim yine neler olmuş buralarda...Bu anlayışsız eşlerden nedir çektikleriniz yaziklar olsun be ölümlu dunyada yapılacak şeymi bu yahu! Evladi olacak dünyayi ayaklarina sermesi gerekiyor neslinin devami evlatlık değil bişey değil...Evlatlik olsa da yapilmaz.o.ayrı konu
Bir de insan hamile eşini bu kadar kirmak için nasil çaba sarfeder anlamiyorum!@KNTMMM umarim.operasyonun iyi geçer tüm dualarım seninle olsun. lizz_1702 Canım allah yardimcin olsun.Bir avukata daniş sonra hareket et.Bir de psikolojik destek almayı deneseniz eşinle ne iyi olurdu fakat o cimri eşin parası gidecek diye onu da kabul etmez. C A N O Canım bende kasılmalar henüz başlmadı fakat yürürken rahmimde ağrı oluşuyor.Daha önce yaşamıyordum.
arkadaslar önclelikle hepinize teşekkür ederim destekleriniz için.. biz bu yoldan daha önce de geçtik bu adamın yapısı bu evlilik çoluk çocuk sahibi olmak ona göre değil bazen diyorum ki Rabbim işini biliyor onun için bu adama çocuk vermemiş, üzülüyor muyum evet üzülüyorum tabi sonuçta bizim çok uzun bi geçmişimiz var evliliğimiz yeni ama uzun bi süre birliktedik o zamanda böyleydi aslında hep aynıydı bu adam umursamaz sinirli ilgisiz alakasız ben de evlenince değişir diye bekledim ama evlendikten sonra daha kötü oldu herşey zamana bırakayım dedim olmadı, yine böyle bi durum yaşadık geçen yaz avukatla görüştüm istesem donuna kadar alırım ama istemiyorum ben onun parası pulu için evlenmedim ki hakkaten böyle bi adamı sevdiğim için evlendim nesini sevdin derseniz ne kişilik var ne krakter var ne ilgi v ar ne alaka var yakışıklı desem yakışıklı da değil... sonra dşündüm bu da benim dünyadaki sınavım, hayırlısıyla bu çocuğum olacak oğlum olacak ve ben hep söledim bu çocuk beni hiç üzmeyecek biliyorum, hamileliğimin her anı o kadar rahat geçti ki şuan tek sıkıntı yaratan miniğimin tekmeleri o kadar söyleyeyim size :) Rabbim göstermesin ama onun bana yaşatacağı her sıkıntının başımın üstünde yeri var zaten.. bu evlilik devam etse de biz birbirimize yeteriz zaten adam dünden beri ne aradı ne sordu bu kadın nerde kiminle ne yapıyor demedi o da bıkmış benden ne yaptıysam artık kendisine :) her işte bir hayır vardır kader kısmet belki birleşiriz belki biter her iki durumda da hayatımda değişen bişey olmayacak... ama ben unutuyorum bu durumları bi süre için oğluma endeksleniyorum :):) onun mutlu olması için elimden geleni yapıcam bu saatten sonra hepinizi de çok seviyorum teşekkür ederim destekleriniz için.....
bu arada hepinize GÜNAYDIN :):):)
Canım çok geçmiş olsun .Günaydın hanımlar.şuan hastane odasında ameliyata alınmayi bekliyorum.hemoroid tenakut halini almış beni ve bebeği etkileyeceği için acil ameliyata alınıyorum.Şimdi sizlerden ilk önce benim sonra gül kızım için dua istiyorum.haklarınızi halal edin.DUALARINIZA TALİBİM
Sana ve hayata bakışına hayran kaldım.... Şu 15 gündür öyle zor günler geçiriyorumkiarkadaslar önclelikle hepinize teşekkür ederim destekleriniz için.. biz bu yoldan daha önce de geçtik bu adamın yapısı bu evlilik çoluk çocuk sahibi olmak ona göre değil bazen diyorum ki Rabbim işini biliyor onun için bu adama çocuk vermemiş, üzülüyor muyum evet üzülüyorum tabi sonuçta bizim çok uzun bi geçmişimiz var evliliğimiz yeni ama uzun bi süre birliktedik o zamanda böyleydi aslında hep aynıydı bu adam umursamaz sinirli ilgisiz alakasız ben de evlenince değişir diye bekledim ama evlendikten sonra daha kötü oldu herşey zamana bırakayım dedim olmadı, yine böyle bi durum yaşadık geçen yaz avukatla görüştüm istesem donuna kadar alırım ama istemiyorum ben onun parası pulu için evlenmedim ki hakkaten böyle bi adamı sevdiğim için evlendim nesini sevdin derseniz ne kişilik var ne krakter var ne ilgi v ar ne alaka var yakışıklı desem yakışıklı da değil... sonra dşündüm bu da benim dünyadaki sınavım, hayırlısıyla bu çocuğum olacak oğlum olacak ve ben hep söledim bu çocuk beni hiç üzmeyecek biliyorum, hamileliğimin her anı o kadar rahat geçti ki şuan tek sıkıntı yaratan miniğimin tekmeleri o kadar söyleyeyim size :) Rabbim göstermesin ama onun bana yaşatacağı her sıkıntının başımın üstünde yeri var zaten.. bu evlilik devam etse de biz birbirimize yeteriz zaten adam dünden beri ne aradı ne sordu bu kadın nerde kiminle ne yapıyor demedi o da bıkmış benden ne yaptıysam artık kendisine :) her işte bir hayır vardır kader kısmet belki birleşiriz belki biter her iki durumda da hayatımda değişen bişey olmayacak... ama ben unutuyorum bu durumları bi süre için oğluma endeksleniyorum :):) onun mutlu olması için elimden geleni yapıcam bu saatten sonra hepinizi de çok seviyorum teşekkür ederim destekleriniz için.....
Yok canim cokak. Andirini duyduysan azcik ilerisindeYaylaya nereye gidiyorsunuz CNm yoksaaaa tekirmi
Valla bende mobilya besik konusunda yenemedim bizimkini. Park besik siparis verdim intrnetten. Aslinda isi inada bindirmek istemedim. Anlamsiz olcakti yani. 2 3 yasina kadar odasini ayirmamaya karar verdigim icin park besik tasinma acisindan daha mantikli geldi. Cunku ben bile yazin sicaktn yatagimda yatamiyorum ki evin icinde dort donuyorum sabaha kdar yatilabilcek hryeri deniyorum. Artik nerde yatarsam oglumda yanimda olur sanirim. Esine gelince hakkaten odun. Ama duzelir bence Bu durum. Kiz nasil birakcak adam evladini. Bakma sen suan onlar hicbiseyi idrak edemiyorlar. dusunmeden konusuyorlaar sonunu. Benimki de sabah yaninda pijamami cikardim esofman giyiyordum kilodumu gordu. Boyle kilolu kadinlarin giyebilcekleri kilotlardan almistim. Iki saat dalga gecti. Koca kari gibisin saldin kendini bilmem ne diyerekten... aslinda soyledigi cokda umursancak bise deil ama canimi sikti. daha mesajlarin hepsinj okumadim. Insallah da duzelmistir ama com yipratma kendini. Bana klirsa gecici bi problem insallh....kızlar ben oğlumun eşyalarını ve kendi bir kaç parça eşyamı toplayıp evden ayrıldım artık kocamın odunluklarına umursamazlığına ve ilgisizliğine dayanamadım. bu sabah mobilya konusunu atım yine gidelim bkalım dedim ne acelen var daha erken dedi ben de o zaman gidip annemle alırım dedim işe giderken bizi bırakıyordu mağazaya tabi bu arada mobilya gerekli mi o abim almadı bu kızkardeşim almadı biz niye alıyoruz demeye başladı onlar almamış olabilir ben alıcam dedim sonrada sanki bi mobilyası eksik dedi evet dedim biz herşeyini aldık sadece mobilyası eksik kaldı hiç sormadığın için bilmiyorsun dedim daha sonra da mobilya alırsan eve gelme sakın dedi yani sorun mobilya değilki aslında bu kadar inat ilgisizlik alakasızlık neden anlam veremedim artık gözümde değim ne evi ne arabası ne kendisi ne de varlığı bğıktım artık gitmiycem o eve bundan sonraki hayatımda bekan bi anne olucam galiba :)
evet canım oğlumu üzmeye hakkım olmadığını düşüdüm sonuçta o bizim isteğimizle dünyaya geliyor seçme hakkı olsaydı belki de istemezdi onun için ona verebileceğim en güzel hayatı vericem Allahın da izniyle :)Rabbim size en hayirlisini yasatsin insallah lizzcimm sen daha iyisini bilirsin tabiki oglusuna endekslenmen cok hosuma gittisende guclu bir kadinsin belli kendini oglusunu uzmede bosver hersey olacagina varsin.. Optm pasayla seni
canım bilmiyorum sıkıntın neydi ama insan ölümleri bile unutuyor ki en kötü acı ölüm acısı bence... hepsi unutulur herşey geçer inan ikimizde taşıdığımız candan önemli bişey yok dünyada. bir şekilde ne yaşarsak yaşayalım herşeyin yoluna gireceğini biliyorum sende kendini üzme bebeğine odaklan onu unutma sakın :):) umarın herşey yoluna girer..Sana ve hayata bakışına hayran kaldım.... Şu 15 gündür öyle zor günler geçiriyorumkihayatıma dair yaptıgım bütün planlarım alt üst oldu.. Tepetaklak oldum resmen gelecek yasantına dair planlar yaparken bu dünyanın sınav dünyası oldugunu, benden önce yaratanın Planları oldugunu unutma gafletinde bulunmusun malesef tabiri caizse anlıyacagın dibe vurmuş hissettim kendimi ve kendimi düşünmekten karnımdaki minik oğlumu düşünemedim hiç... Geçen gün kontrole gittik ve oglumun gelişimi gerilemiş... O an bittim ben... Şimdi bende hayatımı oğluma endeksledim ve herseyi akışına bıraktım.... Şüphesiz rabbim bizim bilmediklerimizi bilir... Yazdıklarını görünce içimi dökmek istedim bende...
evet canım mayaları aynı kocalarımızın hep söyledik bunu ama senin ki daha insancıl bence.. bunu anlattıklarından yola çıkarak söylüyorum, umarım herşey yolunda gider eşine ve sana bebeğinle birlikte mutluluklar dilerim :)Valla bende mobilya besik konusunda yenemedim bizimkini. Park besik siparis verdim intrnetten. Aslinda isi inada bindirmek istemedim. Anlamsiz olcakti yani. 2 3 yasina kadar odasini ayirmamaya karar verdigim icin park besik tasinma acisindan daha mantikli geldi. Cunku ben bile yazin sicaktn yatagimda yatamiyorum ki evin icinde dort donuyorum sabaha kdar yatilabilcek hryeri deniyorum. Artik nerde yatarsam oglumda yanimda olur sanirim. Esine gelince hakkaten odun. Ama duzelir bence Bu durum. Kiz nasil birakcak adam evladini. Bakma sen suan onlar hicbiseyi idrak edemiyorlar. dusunmeden konusuyorlaar sonunu. Benimki de sabah yaninda pijamami cikardim esofman giyiyordum kilodumu gordu. Boyle kilolu kadinlarin giyebilcekleri kilotlardan almistim. Iki saat dalga gecti. Koca kari gibisin saldin kendini bilmem ne diyerekten... aslinda soyledigi cokda umursancak bise deil ama canimi sikti. daha mesajlarin hepsinj okumadim. Insallah da duzelmistir ama com yipratma kendini. Bana klirsa gecici bi problem insallh....
arkadaslar önclelikle hepinize teşekkür ederim destekleriniz için.. biz bu yoldan daha önce de geçtik bu adamın yapısı bu evlilik çoluk çocuk sahibi olmak ona göre değil bazen diyorum ki Rabbim işini biliyor onun için bu adama çocuk vermemiş, üzülüyor muyum evet üzülüyorum tabi sonuçta bizim çok uzun bi geçmişimiz var evliliğimiz yeni ama uzun bi süre birliktedik o zamanda böyleydi aslında hep aynıydı bu adam umursamaz sinirli ilgisiz alakasız ben de evlenince değişir diye bekledim ama evlendikten sonra daha kötü oldu herşey zamana bırakayım dedim olmadı, yine böyle bi durum yaşadık geçen yaz avukatla görüştüm istesem donuna kadar alırım ama istemiyorum ben onun parası pulu için evlenmedim ki hakkaten böyle bi adamı sevdiğim için evlendim nesini sevdin derseniz ne kişilik var ne krakter var ne ilgi v ar ne alaka var yakışıklı desem yakışıklı da değil... sonra dşündüm bu da benim dünyadaki sınavım, hayırlısıyla bu çocuğum olacak oğlum olacak ve ben hep söledim bu çocuk beni hiç üzmeyecek biliyorum, hamileliğimin her anı o kadar rahat geçti ki şuan tek sıkıntı yaratan miniğimin tekmeleri o kadar söyleyeyim size :) Rabbim göstermesin ama onun bana yaşatacağı her sıkıntının başımın üstünde yeri var zaten.. bu evlilik devam etse de biz birbirimize yeteriz zaten adam dünden beri ne aradı ne sordu bu kadın nerde kiminle ne yapıyor demedi o da bıkmış benden ne yaptıysam artık kendisine :) her işte bir hayır vardır kader kısmet belki birleşiriz belki biter her iki durumda da hayatımda değişen bişey olmayacak... ama ben unutuyorum bu durumları bi süre için oğluma endeksleniyorum :):) onun mutlu olması için elimden geleni yapıcam bu saatten sonra hepinizi de çok seviyorum teşekkür ederim destekleriniz için.....
ben de son zamanlarda kilo almadım ama aynen kütük parçası gibiyim ne dönebiliyorum ne hareket edebiliyorum. iki yürüyorum canım çıkıyor. eğilip çorabımı giyemiyorum şekilden şekle giriyorum. yüzümü yıkarken hafif eğilmek bile zorluyor duş yapsam daha kolay yani eğilmediğimden en azından ayakta olduğundan o da... sen de temizliğe birini bul giderek zorlaşıyor her şey...Gunaydin canlarim..bana biseler olmus iki adim atacak mecalim yok bugun. Dun aksam kuzenim gelmisti birbucuk yasinda oglu var. Heryere biskuvi filan doktu. Supurgeye alim dedim ama valla nefes nefese kaldim hemencik.artik temizligimi filan yapamiycam galiba. Yani son bi kac aydir kilo da almadim cok ama un cuvali gibiyim yerimden oynayamiyorum biranonce temizlige birini bulmam lazim
Çok haklısın canım... İşte bizde en kötüsünü yasadık... Ölümevet canım oğlumu üzmeye hakkım olmadığını düşüdüm sonuçta o bizim isteğimizle dünyaya geliyor seçme hakkı olsaydı belki de istemezdi onun için ona verebileceğim en güzel hayatı vericem Allahın da izniyle :)
canım bilmiyorum sıkıntın neydi ama insan ölümleri bile unutuyor ki en kötü acı ölüm acısı bence... hepsi unutulur herşey geçer inan ikimizde taşıdığımız candan önemli bişey yok dünyada. bir şekilde ne yaşarsak yaşayalım herşeyin yoluna gireceğini biliyorum sende kendini üzme bebeğine odaklan onu unutma sakın :):) umarın herşey yoluna girer..
evet canım mayaları aynı kocalarımızın hep söyledik bunu ama senin ki daha insancıl bence.. bunu anlattıklarından yola çıkarak söylüyorum, umarım herşey yolunda gider eşine ve sana bebeğinle birlikte mutluluklar dilerim :)
çok üzüldüm canım başınız sağolsun Rabbim daha kötüsünü yaşatmasın... görmek istemediğin kişileri görme duyma yok say.. hayatını etkilemelerine izin verme, kim ne düşünürse düşünsün zaten biz hep başkalarını düşündüğümüz için bu hale gelmedik mi ?? o yüzden öncelik bebeğin ve sen ol... İnşallah herşey yoluna girer en kısa zamanda..Çok haklısın canım... İşte bizde en kötüsünü yasadık... ÖlümÖlüm acısı bir yandan... Ölümün bizim yasam şeklimizi değiştirmesi bir yandan... Görmeye tahammül edemediğim insanların ölüm sebebiyle hayatımın merkezine yerleşmesi başka bir yandan.... Hayatımız alabora oldu resmen ama vardır rabbimin bir bildiği işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?