Aminnn... Allah razı olsun... Dediğin gibi rabbim daha kötüsünü yasatmasın.. Beterin beteri varçok üzüldüm canım başınız sağolsun Rabbim daha kötüsünü yaşatmasın... görmek istemediğin kişileri görme duyma yok say.. hayatını etkilemelerine izin verme, kim ne düşünürse düşünsün zaten biz hep başkalarını düşündüğümüz için bu hale gelmedik mi ?? o yüzden öncelik bebeğin ve sen ol... İnşallah herşey yoluna girer en kısa zamanda..
Sona yaklaştik desene Allah kolaylık versin canım hepimize ....Benimde o şekilde oluyor canım birde karnında birden kasilma olacak
Ayy canım hayirli uğurlu olsun doğumun.Cigerleri gelismis kilosuda iyi sayilir.En kısa zamanda sağlıkla evinize çıkmanizi dilerim.Hayirlı olsun tekrar.selam kızlar, herkesin sınavı ayrı. Ben de bir hafta önce erken doğum yaptım. Suyum fazlaymis. Gece aniden suyum geldi. 2 gün susuz kaldı bebeğim. Bu süreçte hastanede takip altında idim. 2 doz ciğer geliştirici iğne vurdular . Bebbegimin ciğerleri gelişmiş, sezeryanla doğdu. 32+3 te 2330 gr. Şimdi beslenme ve emme yetenigi kazanmaya çalışıyoruz. Ne zaman gelişimini tamamliycak, o zaman yuvamiza gelcek inşallah.
Teşekkür ederim canım. Çok zorlu ve korku dolu bir süreç geçirdim, hâlâ geçiriyorum. Rabbim herkese miyadinda sağlıklı doğumlar nasip etsin. Kızlar suyunuza 30. 32. Haftadan itibaren dikkat edin. Çok mu az mi her seferinde kontrol ettirin. Bir de karnınızın aniden kasilip sert lestigini , hani o yalancı kasilmalari onem seyin.30 - 32 'deki kontrol de mutlaka nst ye girmeye başlayın. Bunlar benim eksiklerim, daha doğrusu doktorumun rahatlığı oldu diyebilirim. Yine de şükür ucuz atlattık.Ayy canım hayirli uğurlu olsun doğumun.Cigerleri gelismis kilosuda iyi sayilir.En kısa zamanda sağlıkla evinize çıkmanizi dilerim.Hayirlı olsun tekrar.
selam kızlar, herkesin sınavı ayrı. Ben de bir hafta önce erken doğum yaptım. Suyum fazlaymis. Gece aniden suyum geldi. 2 gün susuz kaldı bebeğim. Bu süreçte hastanede takip altında idim. 2 doz ciğer geliştirici iğne vurdular . Bebbegimin ciğerleri gelişmiş, sezeryanla doğdu. 32+3 te 2330 gr. Şimdi beslenme ve emme yetenigi kazanmaya çalışıyoruz. Ne zaman gelişimini tamamliycak, o zaman yuvamiza gelcek inşallah.
Ayyy canım çok geçmiş olsun rabbim size bağışlasın yavrunu inşallah bugünleri de geçecek Allahın izniyle. Rabbim analı babalı büyütsünselam kızlar, herkesin sınavı ayrı. Ben de bir hafta önce erken doğum yaptım. Suyum fazlaymis. Gece aniden suyum geldi. 2 gün susuz kaldı bebeğim. Bu süreçte hastanede takip altında idim. 2 doz ciğer geliştirici iğne vurdular . Bebbegimin ciğerleri gelişmiş, sezeryanla doğdu. 32+3 te 2330 gr. Şimdi beslenme ve emme yetenigi kazanmaya çalışıyoruz. Ne zaman gelişimini tamamliycak, o zaman yuvamiza gelcek inşallah.
Amin canımSona yaklaştik desene Allah kolaylık versin canım hepimize ....
Geçmiş olsun canım doğumuna az kaldı o vakit rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahSelam hanimlar iki gundur bakip bakip cikiyorum yazamadim.
Ozellikle bugun tatsizim biraz. Arkadasimla ablamla konustum ama kimseye birsey diyemiyorsun. havadan sudan konusuyorsun. Hos tatsizligim da Rabbim baska dert vermesin oylesine seyler iste ama size geldim.
Dun artik %90 gun verdi. 27 si kesinlesti gibi
bobregim fena degilmis sikinti yasamazsin bir kac hafta dedi.
minikler pek kilo alamamislar. Haftada 100 gr kadar gidiyoruz ama olsun sulari filan fena degildi.
bunlar guzep haberlerim
uzun zamandir kulagim tikaliydi dun cikmisken ona da gideyim dedim. Isitme testi istedi. Isitme testinde bir miktar isitme kaybi cikti. Dr sonucu yorumlamadi daha ama arastirdigim kadariyla kalici birseymis. Hamilelikte ozellikle olabiliyormus. Orta kulakta mi ne kemiklesme oluyormus. Cozumu ya cerrahi ya cihaz. Bakalim ne olacak. InsaAllah bunlara gerek kalmaz.
Dunu boyle gecirdik.
Bugun de sabah kalktik hadi dedik kopruden once son cikis bir kahvaltiya gidelim deniz kenari hava alalim. Hazirlandim ciktim elektrik yok. Asansor calismiyor. 6 kat Inemedim merdiven geri girdik eve.
demin de sevgili esimle tartistik. Sebep?
ben de bilmiyorum. Nasil becerdiysek artik.
Boyle somurtkan somurtkan yattim sabahtan beri miniklerimin hareketlerini dinliyorum.
Iste boyleee bizim hafta sonumuz. Yalniz ne yazmisim ya. Bir de ustune sevgili gunluk diye baslik ataymisim tam olacakmis.
Neyse hanimlar siz iyi olun enerjik olun. Bugunku havanin tadini cikarin :))
Aynen beni anlatmissin canim. Hadi senin ikintane de zorluyo. Bizimki simdiden boyle bir ay sonrasini dusunemiyorum. Ya biraz fazla titizim herkesin yaptigi temzlik icime sinmiyo. Ilk 3 ayda ben yapamam diye baya bi arastirmistim. Temizlik sirketleri bi dunya para istiyo. Evim kucuk ama 250 lira demislerdi iki tane temzlik sirketi var. Bi tane kadin buldum apartman olmazsa gitmiyormus hanimefendi temIzlige ne alakaysa. bi tane genc bi kiz varmis onu aradim oyaladi su gun bu gun diye. Sonrada ben aramadim bidaha. Esimin bi akrabasi varmis temizlige gidiyormus ama uzaktan bi akraba ben tanimiyorum kadini. O da pek guvenilir deil dediler. Bugun agladim valla esime dedim bul birini ben bulamadim ve artik gercekten yapamiyorum dedim. Nasil zoruma gitti ya isimi yapamamakben de son zamanlarda kilo almadım ama aynen kütük parçası gibiyim ne dönebiliyorum ne hareket edebiliyorum. iki yürüyorum canım çıkıyor. eğilip çorabımı giyemiyorum şekilden şekle giriyorum. yüzümü yıkarken hafif eğilmek bile zorluyor duş yapsam daha kolay yani eğilmediğimden en azından ayakta olduğundan o da... sen de temizliğe birini bul giderek zorlaşıyor her şey...
gecmis olsun canim.. Dogumdan sonra bakarsin insallah caresine. Dogumuna az kalmis Artik. Rabbim yardimciniz olsun kolayliklar versin saglik sihhat versin iNsallah. Oluyo arada oyle ya biz de cok sebepsiz tartisabiliyoruz Kocacikla. Gerci onun odunlugundan ala sebep bulunmaz da... neyse artik gecinip gidecez bi sekilde. Bu arada mesajin sonunda enerjik olun demissin ya ben iki gundur inanilmaz hantalim. Yerimden kalkamiyorum. Dun sabah bi annem kahvaltiya gel istersen demisti oraya gidip geldim nasilsa. Ama ordan geldigimden beri hiic biseye mecalim yok. Niye boyle oldum bilmiyorum insallah gecici biseydir. Kafami yaslasam biyere uyuyup kaliyorum. Annemle babam ugradilar azonce. Ne guzel pazar gezmesi yapmislar. Bi piknik alani var caylarini cerezlerini aliporaya gitmisler. Cokk imrendimSelam hanimlar iki gundur bakip bakip cikiyorum yazamadim.
Ozellikle bugun tatsizim biraz. Arkadasimla ablamla konustum ama kimseye birsey diyemiyorsun. havadan sudan konusuyorsun. Hos tatsizligim da Rabbim baska dert vermesin oylesine seyler iste ama size geldim.
minikler pek kilo alamamislar. Haftada 100 gr kadar gidiyoruz ama olsun sulari filan fena degildi.
bunlar guzep haberlerim
uzun zamandir kulagim tikaliydi dun cikmisken ona da gideyim dedim. Isitme testi istedi. Isitme testinde bir miktar isitme kaybi cikti. Dr sonucu yorumlamadi daha ama arastirdigim kadariyla kalici birseymis. Hamilelikte ozellikle olabiliyormus. Orta kulakta mi ne kemiklesme oluyormus. Cozumu ya cerrahi ya cihaz. Bakalim ne olacak. InsaAllah bunlara gerek kalmaz.
Dunu boyle gecirdik.
Bugun de sabah kalktik hadi dedik kopruden once son cikis bir kahvaltiya gidelim deniz kenari hava alalim. Hazirlandim ciktim elektrik yok. Asansor calismiyor. 6 kat Inemedim merdiven geri girdik eve.
Boyle somurtkan somurtkan yattim sabahtan beri miniklerimin hareketlerini dinliyorum.
Iste boyleee bizim hafta sonumuz. Yalniz ne yazmisim ya. Bir de ustune sevgili gunluk diye baslik ataymisim tam olacakmis.
amin canim amin. Rabbim herkese nasib etsin saglikla evlatlarini kucaklamayiGeçmiş olsun canım doğumuna az kaldı o vakit rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
kac yasinda olursan ol kac cocugun olursa olsun insan yine cocuk dimi :) gozumun onunde canlandi. Senin ayri bir evladin olacak ama ayni zamanda sen de bir evlatsin yeseler icseler akillarina geliyorsun. Ne guzel. Rabbim basimizdan eksik etmesin.gecmis olsun canim.. Dogumdan sonra bakarsin insallah caresine. Dogumuna az kalmis Artik. Rabbim yardimciniz olsun kolayliklar versin saglik sihhat versin iNsallah. Oluyo arada oyle ya biz de cok sebepsiz tartisabiliyoruz Kocacikla. Gerci onun odunlugundan ala sebep bulunmaz da... neyse artik gecinip gidecez bi sekilde. Bu arada mesajin sonunda enerjik olun demissin ya ben iki gundur inanilmaz hantalim. Yerimden kalkamiyorum. Dun sabah bi annem kahvaltiya gel istersen demisti oraya gidip geldim nasilsa. Ama ordan geldigimden beri hiic biseye mecalim yok. Niye boyle oldum bilmiyorum insallah gecici biseydir. Kafami yaslasam biyere uyuyup kaliyorum. Annemle babam ugradilar azonce. Ne guzel pazar gezmesi yapmislar. Bi piknik alani var caylarini cerezlerini aliporaya gitmisler. Cokk imrendimbizim babacik full calisiyo dukkaninda :/ Bunlar guzel sikintilar. Allahim evlatlarimizi bizlere bagislasin insallah. Surda iki ay bi zaman kaldi bu da gecer gider Rabbimin izniyle..
geçmiş olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahSelam hanimlar iki gundur bakip bakip cikiyorum yazamadim.
bunlar guzep haberlerim
Dunu boyle gecirdik.
hayırlı olsun canım bu zamana kadar geldik inşallah kucağımıza alıp büyütmekte kısmet olur cümlemizeselam kızlar, herkesin sınavı ayrı. Ben de bir hafta önce erken doğum yaptım. Suyum fazlaymis. Gece aniden suyum geldi. 2 gün susuz kaldı bebeğim. Bu süreçte hastanede takip altında idim. 2 doz ciğer geliştirici iğne vurdular . Bebbegimin ciğerleri gelişmiş, sezeryanla doğdu. 32+3 te 2330 gr. Şimdi beslenme ve emme yetenigi kazanmaya çalışıyoruz. Ne zaman gelişimini tamamliycak, o zaman yuvamiza gelcek inşallah.
Amiin canim benim. annemler gezmeye giderken beni de alacaklarmis ama aramislar duymamisim ben supurgenin sesinden :)amin canim amin. Rabbim herkese nasib etsin saglikla evlatlarini kucaklamayi
kac yasinda olursan ol kac cocugun olursa olsun insan yine cocuk dimi :) gozumun onunde canlandi. Senin ayri bir evladin olacak ama ayni zamanda sen de bir evlatsin yeseler icseler akillarina geliyorsun. Ne guzel. Rabbim basimizdan eksik etmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?