2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

kararı sen vereceksin canım. ama bence şöyle yap. yaylaya gitmek istiyorsan git. eşinin dediği içine sinmiyor kalayım diyorsan da eşinle pazarlık et. bak ben zor bir döneme giriyorum beni annenle yüzyüze getirme. gerdirme sütüm şuyum buyum her şeyim etkilenir de. konuş. şartlar koy. sen onun için fedakarlık yapacaksan o da birtakım özverilerde bulunmalı.

canım çok üzüldüm ya. aslında keşke sen bırakmasan da o bıraksaydı evi. yani bu şekilde ne kadar doğru bilmiyorum. aleyhine kullanılsın da istemem bunlar. bekar anne olmak da zor ama Allah gücünü verir inşallah üstesinden gelirsin.

bana onun yaptıkları dedikleri planlı gibi geliyor. baksana kendini haklı çıkarmak için sana git demiş. kendisi adam olsaymış da o gitseymiş... bilemiyorum yani gücün varsa inat edip onun dediklerini yapmamak lazım...

Yok canim ne iyi olmamasi mal varligunin haddi hesabi yok inan ki banka hesaplari altinlari evleri arabalari daha neyi sayayim yokluktan degul bunun ki umursamazliktan
işte madem malvarlığı da yerinde sen de ayrılacaksan bile iyi bir avukat tutup donuna kadar almaya çalışacaksın. çok acımasız geliyor olabilir bu söylediklerim ama ben senin yerinde olsam hem o aldatma delillerini bir şekilde kanıta bağlardım bir avukatla konuşum hem de bu ilgisiliklerine karşı bir ya da birkaç şahit oluştururdum çevremde. iyiniyetlisin. ama karşındaki öyle değil. madem öyle değil zararlı çıkma en azından. hem ortak bir çocuğunuz var hem de o kadar seneni yedi senin. sıyrılıp kurtulamasın...

Yok canim ne iyi olmamasi mal varligunin haddi hesabi yok inan ki banka hesaplari altinlari evleri arabalari daha neyi sayayim yokluktan degul bunun ki umursamazliktan
E varsa niye yapmiyo ki insan kendi cocugunu umursamaz mi ya hemde zorla elde edilmis benimki de tam tersi herseyini aliyo yapiyo ben demeden biz 2,5 sene bekledik sonra olunca insan herseyi yapmak istiyo seninki bi tuhafmis anlamadim

herkese merhaba kızlar.odundan bozma kocaya sahip olan bacılarım Allah size sabır versin.benim eşim hergün bebek odası bakıyo.bu aralar epey borcumuz var diye bir yıl oda yapmayalım dedi.canım kocacım bebeğimden özür diledi hemen oda yapmadı diye.gidip bi yerden beşiklere bakmış şimdiden.Allah herkese romantik duygusal ve en önemlisi anlayışlı eşler nasip etsin

Rabbim yardımcın olsun canım yaa üzüldüm senin için

doktor salak mı(martta kürtaj oldum..mayıs dakı adetınde transfer yaparız dedı..korkuorm ne zaman transfer olmalıyım(

Canım,çok üzüldüm durumuna.böyle kararlar almak için çok sağlıklı bi dönem de değilsin ama,çok hassas,çok gergin,duygusal iniş çıkışlarının olduğu zor bi süreçten geçiyorsun.haklılığın tartışılmaz bu durumda,sonuna kadar hak veriyorum anlattıklarına.ancak hayata bekar bir anne olarak devam etmek cümlesini kurmak kadar kolay olmuyor ne yazık ki.ders vermek için elinden gelemi yap ama nolursa olsun,bu kadar güzel hayalin ve beklentinin üzerine herşeyi yakıp yıkma bir anda.hem kendine hem bebişine yazık etme derim ben.senden büyükmüyüm bilmiyorum ama,sözlerimi yabana atma nolur.bi abla tavsiyesi olarak al.zamana bırak,burnunu sürt ama istikbaline yön verecek kararlar için acele etme...

kizlar bugun dr bebegin esi asagida dedi ama normal dedi.bnmde seyimin orda agri war icten icten ondan die dusunuyrm.sznde ole olmusmuydu.

cnm sen 14.haftadasin cinsiyetni ogrendn mi.bnde11+4 teym 14.hafta doluncami gideym cinsiyetni ogrnmeye braz sabrsizimda:)

cnm sen 14.haftadasin cinsiyetni ogrendn mi.bnde11+4 teym 14.hafta doluncami gideym cinsiyetni ogrnmeye braz sabrsizimda:)
benimki çok hareketli idi dr. göremiyorum dedi.ben iyice bakın filan deyince kız gibi ama durmuyo ki sabitleyip bakim dedi.yani bir ay beklicem.kız kardeşim 14 haftalıkken kız olduğunu öğrendi.hayırlısı olur inş.

bnmkide cok hareketli dr ne kadar hareketli fln dedi:)cinsiyetle ilgli hc tiyo vermedi:)

lizz_1702 cnm hepimizin oluyor boyle son cikis noktalari ..aniden koparma isteği anlayissizlara katlanamama ama bencede biraz agirdan hareket et arkadasim hemen cekip gidilirmi gerci bilemeyiz seni hangi şeyler bu an a getirdi ama biraz dusun derim ben cok az kaldi doguma çünkü ben sana bisey deyimmi kimi erkekler kucagina aldiktan sonra yere göğe sigdiramiyorlar o zamana kadar birşey hissetmedikleri evlatlarini belki seninki de oyle ilgili olacakki sasiracaksin bence dusun derim hassas zaman ve hassas kararlar...

Hayırli sabahlar kizlar.Yahu 2 gun giremedim yine neler olmuş buralarda...Bu anlayışsız eşlerden nedir çektikleriniz yaziklar olsun be ölümlu dunyada yapılacak şeymi bu yahu! Evladi olacak dünyayi ayaklarina sermesi gerekiyor neslinin devami evlatlık değil bişey değil...Evlatlik olsa da yapilmaz.o.ayrı konu
Bir de insan hamile eşini bu kadar kirmak için nasil çaba sarfeder anlamiyorum! KNTMMM umarim.operasyonun iyi geçer tüm dualarım seninle olsun. lizz_1702 Canım allah yardimcin olsun.Bir avukata daniş sonra hareket et.Bir de psikolojik destek almayı deneseniz eşinle ne iyi olurdu fakat o cimri eşin parası gidecek diye onu da kabul etmez. C A N O Canım bende kasılmalar henüz başlmadı fakat yürürken rahmimde ağrı oluşuyor.Daha önce yaşamıyordum.

kızlar ben bu kocamın horlamasından bir gün çıldıracağım artık. zaten zorla uyuyorum o da sağolsun geliyor yanıma sabaha kadar hor hor hor ne uyku bırakıyor insanda ne bir şey. yine bugün 3 gibi kaçırdı uykumu uyuyamadım birdaha da
aynı dertten muzdarip olup da çözüm bulan var mı? kocayı göndermek dışında. burun bandı falan takıyor zaman zaman ama o da eskisi kadar etki etmiyor artık o bile yetmiyor demek ki diyorum...

kizlar bugun dr bebegin esi asagida dedi ama normal dedi.bnmde seyimin orda agri war icten icten ondan die dusunuyrm.sznde ole olmusmuydu.
Benim hala asagida canim hic korkma gebeligin erken haftalarinda asagida olup daha sonra yukari cikabiliyo he bazende cikmayabiliyo benim gibi ama zararli bisey degil sadece dikkat et cok egilip kalkma evet bendede agri oluyo ayni anlattigin gibi bu arada gunaydin annisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…