- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
ikisi de güzel isimler canım bir de birlikte söylemeniz şart mı ? tek tek kullanırsınız ya da daha çok birini kullanırsınız.Kızlar Eylül Hira ismi Yanyana telefuzu nasıl sizce ???
oluyor canım bayadır bende ama bunlar yalancı sancıymış sanırım.Günaydın
Kızlar bende ara ara sancı başladı sizlerde durum nasıl
ayni seyi bende dusunuyorum ki benim eve gelen gitmez. Haziranda okullar kapaniyo bi kaynimla gorumcem ogretmenler marasta yasiyolar. Okul kapanjnca gelirler buraya kaynananin evine yani alt kata... eltimin kizi zaten bizim evde yatar kalkar asagi inmez bile. Bi de bebek olunca onun bahanesiyle hic bi yere gitmez. Esim de uygun bi dille ya bi musade edin diyemez. Inan varya esim gecen yil kaza gecirdikten sonra 4 aya hakin bi sure hep yataktaydi. Wc ye bile kalkamiyordu. Mecburen ben yatakta bi sekilde hallediyordum cok afedersin o islerini. Uzun bi sure banyo yapamadi. Yatakta soyup islak mendillerle sabunlu bezlerle silip giydiriyordum. Asagidakilerin hepsi sabah kahvaltiya yukari cikiyordu uykulari gelene kadar inmiyorlardi. Ben bi kac kez musade istedim esimin temizligi benim banyom icin vs.. adim gelin bizi evde istemiyor oldu. Gelene gidene cay filan yetistiRemiyordum. Babacim saolsun gitmis kola gazoz filan almis. Cayla basedemezsin al bunlari ikram et gelene dedi. O 4 ayda inan ne gece uyuyabildim ne gunduz dinlenebildim kac kez hasta oldum hizla zayifladim. Simdi ayni sey olmasada ona yakini olacak bebekle birde millete hizmet edecem. YayLaya gitme fikri kafama cok yatiyordu ama esim gitmeyin filan diyo napacam bilmiyorum. Annem emekliye ayrilmayi dusunuyor benim eve gel ben bakarim sana dedi de esim ne der bilmiyorum. aynen dedigin gibi agzini acip daha kayinvalide daha ne lazim ne yapalim demedi. bende giciklik veriyorum ara ara bugun dedim kimse dusunup bise demiyo ama Allahtan elimden geliyo dedim. Beyaz tulbent aldim kenarina guzel bi citir pitir oya yapcam dedim. ama kari tinlamiyo bile bide sariyla kirmizj yap dedi. Ben basedemiycem bu kariyla. keske hic yuz yuze olmak zorunda kalmasam :/
canım çok üzüldüm ya. aslında keşke sen bırakmasan da o bıraksaydı evi. yani bu şekilde ne kadar doğru bilmiyorum. aleyhine kullanılsın da istemem bunlar. bekar anne olmak da zor ama Allah gücünü verir inşallah üstesinden gelirsin.kızlar ben oğlumun eşyalarını ve kendi bir kaç parça eşyamı toplayıp evden ayrıldım artık kocamın odunluklarına umursamazlığına ve ilgisizliğine dayanamadım. bu sabah mobilya konusunu atım yine gidelim bkalım dedim ne acelen var daha erken dedi ben de o zaman gidip annemle alırım dedim işe giderken bizi bırakıyordu mağazaya tabi bu arada mobilya gerekli mi o abim almadı bu kızkardeşim almadı biz niye alıyoruz demeye başladı onlar almamış olabilir ben alıcam dedim sonrada sanki bi mobilyası eksik dedi evet dedim biz herşeyini aldık sadece mobilyası eksik kaldı hiç sormadığın için bilmiyorsun dedim daha sonra da mobilya alırsan eve gelme sakın dedi yani sorun mobilya değilki aslında bu kadar inat ilgisizlik alakasızlık neden anlam veremedim artık gözümde değim ne evi ne arabası ne kendisi ne de varlığı bğıktım artık gitmiycem o eve bundan sonraki hayatımda bekan bi anne olucam galiba :)
bana onun yaptıkları dedikleri planlı gibi geliyor. baksana kendini haklı çıkarmak için sana git demiş. kendisi adam olsaymış da o gitseymiş... bilemiyorum yani gücün varsa inat edip onun dediklerini yapmamak lazım...Kizlar zaten kendisi dedi git o zaman diye olaya bakin bebegimize mobilya almak istiyorsam o eve gidemezmisim bende gitmem bidaha zaten yataktan yataga koca lazim degil bana ben ogluma da kendime de daha iyi bakarim hersey kader kismet biz zaten cok zittik birbirimize bu saatten sonra da kimseyle
isim olmaz oglum bi dogsun hayirlisiyla biz birbirimize yeteriz tayinimi de isteyip giderim...
işte madem malvarlığı da yerinde sen de ayrılacaksan bile iyi bir avukat tutup donuna kadar almaya çalışacaksın. çok acımasız geliyor olabilir bu söylediklerim ama ben senin yerinde olsam hem o aldatma delillerini bir şekilde kanıta bağlardım bir avukatla konuşum hem de bu ilgisiliklerine karşı bir ya da birkaç şahit oluştururdum çevremde. iyiniyetlisin. ama karşındaki öyle değil. madem öyle değil zararlı çıkma en azından. hem ortak bir çocuğunuz var hem de o kadar seneni yedi senin. sıyrılıp kurtulamasın...Yok canim ne iyi olmamasi mal varligunin haddi hesabi yok inan ki banka hesaplari altinlari evleri arabalari daha neyi sayayim yokluktan degul bunun ki umursamazliktan
E varsa niye yapmiyo ki insan kendi cocugunu umursamaz mi ya hemde zorla elde edilmis benimki de tam tersi herseyini aliyo yapiyo ben demeden biz 2,5 sene bekledik sonra olunca insan herseyi yapmak istiyo seninki bi tuhafmis anlamadimYok canim ne iyi olmamasi mal varligunin haddi hesabi yok inan ki banka hesaplari altinlari evleri arabalari daha neyi sayayim yokluktan degul bunun ki umursamazliktan
Rabbim yardımcın olsun canım yaa üzüldüm senin içinKizlar zaten kendisi dedi git o zaman diye olaya bakin bebegimize mobilya almak istiyorsam o eve gidemezmisim bende gitmem bidaha zaten yataktan yataga koca lazim degil bana ben ogluma da kendime de daha iyi bakarim hersey kader kismet biz zaten cok zittik birbirimize bu saatten sonra da kimseyle
isim olmaz oglum bi dogsun hayirlisiyla biz birbirimize yeteriz tayinimi de isteyip giderim...
kızlar ben oğlumun eşyalarını ve kendi bir kaç parça eşyamı toplayıp evden ayrıldım artık kocamın odunluklarına umursamazlığına ve ilgisizliğine dayanamadım. bu sabah mobilya konusunu atım yine gidelim bkalım dedim ne acelen var daha erken dedi ben de o zaman gidip annemle alırım dedim işe giderken bizi bırakıyordu mağazaya tabi bu arada mobilya gerekli mi o abim almadı bu kızkardeşim almadı biz niye alıyoruz demeye başladı onlar almamış olabilir ben alıcam dedim sonrada sanki bi mobilyası eksik dedi evet dedim biz herşeyini aldık sadece mobilyası eksik kaldı hiç sormadığın için bilmiyorsun dedim daha sonra da mobilya alırsan eve gelme sakın dedi yani sorun mobilya değilki aslında bu kadar inat ilgisizlik alakasızlık neden anlam veremedim artık gözümde değim ne evi ne arabası ne kendisi ne de varlığı bğıktım artık gitmiycem o eve bundan sonraki hayatımda bekan bi anne olucam galiba :)
cnm sen 14.haftadasin cinsiyetni ogrendn mi.bnde11+4 teym 14.hafta doluncami gideym cinsiyetni ogrnmeye braz sabrsizimda:)herkese merhaba kızlar.odundan bozma kocaya sahip olan bacılarım Allah size sabır versin.benim eşim hergün bebek odası bakıyo.bu aralar epey borcumuz var diye bir yıl oda yapmayalım dedi.canım kocacım bebeğimden özür diledi hemen oda yapmadı diye.gidip bi yerden beşiklere bakmış şimdiden.Allah herkese romantik duygusal ve en önemlisi anlayışlı eşler nasip etsin
benimki çok hareketli idi dr. göremiyorum dedi.ben iyice bakın filan deyince kız gibi ama durmuyo ki sabitleyip bakim dedi.yani bir ay beklicem.kız kardeşim 14 haftalıkken kız olduğunu öğrendi.hayırlısı olur inş.cnm sen 14.haftadasin cinsiyetni ogrendn mi.bnde11+4 teym 14.hafta doluncami gideym cinsiyetni ogrnmeye braz sabrsizimda:)
herkese merhaba kızlar.odundan bozma kocaya sahip olan bacılarım Allah size sabır versin.benim eşim hergün bebek odası bakıyo.bu aralar epey borcumuz var diye bir yıl oda yapmayalım dedi.canım kocacım bebeğimden özür diledi hemen oda yapmadı diye.gidip bi yerden beşiklere bakmış şimdiden.Allah herkese romantik duygusal ve en önemlisi anlayışlı eşler nasip etsin
bnmkide cok hareketli dr ne kadar hareketli fln dedi:)cinsiyetle ilgli hc tiyo vermedi:)benimki çok hareketli idi dr. göremiyorum dedi.ben iyice bakın filan deyince kız gibi ama durmuyo ki sabitleyip bakim dedi.yani bir ay beklicem.kız kardeşim 14 haftalıkken kız olduğunu öğrendi.hayırlısı olur inş.
Benim hala asagida canim hic korkma gebeligin erken haftalarinda asagida olup daha sonra yukari cikabiliyo he bazende cikmayabiliyo benim gibi ama zararli bisey degil sadece dikkat et cok egilip kalkma evet bendede agri oluyo ayni anlattigin gibi bu arada gunaydin annislerkizlar bugun dr bebegin esi asagida dedi ama normal dedi.bnmde seyimin orda agri war icten icten ondan die dusunuyrm.sznde ole olmusmuydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?