2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

canım allahım yardımcın olsun :) allahım şifa versin :)

canım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) biseycik olmaz canım inşallah

canım iyi düşündün mü çok saçma davranmış ama bebek olunca arada daha çok düşünmeliyiz allahım yardımcın olsun :)

Yaylaya nereye gidiyorsunuz CNm yoksaaaa tekirmi

Canım hamilelik te olunca birazdaha hassas oluyoruz karşıdanda aynı hassasiyeti bekliyoruz sen gel eşin görmeden eve tekrar dön böyle şeyler hassas yani evi terketme felan yüz göz olma ortada bişede yok aslında evde koy tepkini ama öyle ev terketmek felan yıpratır şahsen o evi terkedeceksem tamamen Dönüşü olmayan bir yola girersrm terkederim ama gerçekten büyük büyük sebepleri Olmalı oyuncak haline getirirsrk karşıdakide sallamaz aman gider gelir der ay çok uzattım kısaca. DÖN KIS EVİNEEE DELLENME ORTADA BİŞE YOK O ODUNDAN BİZDEDE VAR BAK ADAMIN DOLABINI BOŞALTIM KIZIMIN RŞYALARINI YERLEŞTIRDIM ADAM BIR AÇTI TALAN HAHAYT BOŞVER AZ BEKLENTI ÇOK HUZUR

Allah yardımcınız olsun canım ne demeliyim bilmiyorum böyle anlayissiz bir koca ile ne yapılabilir onu da bilmiyorum. Karar senin ama eşin ne diyor gitmene

Inşallah canım bende elimden geldiğince dikkat ediyorum.

[QUOT"kafunder, post: 40446128, member: 537234"]canım allahım yardımcın olsun :) allahım şifa versin :)

canım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) biseycik olmaz canım inşallah

canım iyi düşündün mü çok saçma davranmış ama bebek olunca arada daha çok düşünmeliyiz allahım yardımcın olsun :)[/QUOTE]
Amin canım inşallah

İyi düşün arkadaşım bebek doğduğunda belki düzelir

Kizlar zaten kendisi dedi git o zaman diye olaya bakin bebegimize mobilya almak istiyorsam o eve gidemezmisim bende gitmem bidaha zaten yataktan yataga koca lazim degil bana ben ogluma da kendime de daha iyi bakarim hersey kader kismet biz zaten cok zittik birbirimize bu saatten sonra da kimseyle
isim olmaz oglum bi dogsun hayirlisiyla biz birbirimize yeteriz tayinimi de isteyip giderim...

Yaa boyle erkekleri anlamak ne zor.sanki kendine ozel esya aliyosun.bu ne vurdumduymazlik.insan azicik ozenir.bir de bunlar cok beklenen hayali kurulan bebekler.ne diyim ki iyi dusun ama kendini de heba etme.allah hakkinda hayirlisini nasip etsin.

Tatlim eczanelerdr var ama netten cok daha uygun fiyata alabiliyorsun.yikama konusunda annem yikanit k.valide yikanmaz diyo bende birini yikayip birini birakcam galiba
Cok guldum ya. Biri anneanne biri babaanne kurbani olacak. Yurtdisinedki uzun soluklu arastirmalar gibi. Ilerde konusuruz hangisinin uygulamasinin daha iyi sonuc verdigini de yazik olan minklere olacak gibi :))

canim naptin. O ev senin evin. Ne demek eve gelemezsin. Asil sen gelme madem ben mobilya alinca demen lazim.( illa bir ayrilik olacaksa ama ortada inan basit bir inatlasmadan baska birsey yok) Niye evini yurdunu birakip cikiyorsun.
hamilelik hassas donem en iyi biz biliyoruz. Ona gore iki kere gormememiz duymamamiz lazim. Her evde oluyor. yerinde olsam burasi benim evim cok istiyorsan sen git der evimde otururdum. Ayni cati altinda sakinlesince illw bir cozum bulunur. Boyle hersey sarpa sarar.

Canim iyi dusun evet sacmalamis sonucta kardesleri almadi diye seninde almicak halin yok herseyin en guzelini imkanin yettigince almaya calisicaksin insan kendi cocuguna yapmak ister belki durumumu iyi degil ondan mi almak istemiyo canim

canım dün biraz toparladım ateşim düştü ama mide bulantısı ve halsizlik devam ediyordu bugün de öyle. ben de bugün doktora gittim. bir de çok affedersiniz büyük abdestim simsiyah çıkıyordu. doktorum korktu mide kanaması olabilir diye endokrine gönderdi beni. endokrine gittik. doktor muayene etti parça aldı falan. yok dedi mide kanaması değil o siyahlık aldığın demir haplarından dedi. ama yine de bağırsaklarda bir enfeksiyon olmuş dedi. hem onun için hem de yeni oluşan hemoroid durumu için birtakım ilaçlar verdi. ilaca başladım. inşallah yarından itibaren normal bir şekilde yiyebilirim. çünkü bu hali beni çok üzüyor bebekler beslenemiyor diye

neyse johnson almamış en azından o göz yakıyor çünkü dalininki yakmıyor. aman ne olacak en kötü yüz temizliğinde kullanırsın fazla gelirse. ben yüzümü falan hep johnson la falan yıkarım.

hastane çıkışı bebek başına bir tane aldım ama hastaneden bebek başına 3-4 tane tulum alın özellikle uzun kollu bacaklı olsun üşüyorlar ilk doğunca dediler. bere falan da alın mutlaka.

Canim iyi dusun evet sacmalamis sonucta kardesleri almadi diye seninde almicak halin yok herseyin en guzelini imkanin yettigince almaya calisicaksin insan kendi cocuguna yapmak ister belki durumumu iyi degil ondan mi almak istemiyo canim
Yok canim ne iyi olmamasi mal varligunin haddi hesabi yok inan ki banka hesaplari altinlari evleri arabalari daha neyi sayayim yokluktan degul bunun ki umursamazliktan

Mustelanin bebek bakim urunleri oldugunu bilmiyodum eczanelerde mi var ki acep ??? Bide ben yikarim ya eve gelince mis gibi tertemiz olsun bebisim

var var çok güzel ürünleri var. eczanelerde hepsi bulunamayabiliyor her zaman parça parça oluyor bir de daha pahalı. bence dermoeczanem.com dan al. ben hep oradan aldım çok uyguna geliyor.

ay canım yaaa Allah yardımcın olsun. inşallah çok iyi geçer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…