2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

ay sorma benim eşim de çok dağınık. sanki sanarsın hizmetçiyle büyümüş. ya insan bu kadar mı olur diyorum. tuvalete bile girip arkasından bir temizlemek lazım. yani hiç önemsemiyor düşünmüyor. ben de etrafı o halde görünce cinnet geçiriyorum. çok aşırı titiz değilimdir ama o da çaba gösterse birazcık olsa bu kadar yorulmam etraf alıp başını gitmez ama yok yani. söyleyince de sonunda bir tartışma çıkıyor. söyleniyor ofluyor pofluyor. ben de gücüm varsa hiç alttan almıyorum ama bazen de aman sussun yeter ki dırdırını çekemem diye susuyorum.
temizlik şirketi niye o kadar çok para istemiş ki çıldırmışlar resmen. ben temizlik şirketi ile hiç çalışmadım ama çalışan tanıdıklarımız var. gerçi onların işlerini çok beğenmiyorlar çalışanlar. hiç çok memnun kaldım diyenini duymadım. bir hep temizlikçi kadınlarla çalışıyoruz ailecek. hatta bir ara erkek temizlikçimiz vardı. inanır mısın bütün kadınlara taş çıkartır o kadar iyiydi ki... ama sonra emekli oldu bıraktı işi gücü. biz de yine kadınlara döndük mecbur...
kadınlar da ortalama 100 tlden başlıyor en fazla alan 150 alıyor ama ben o fiyatı vermem mesela. benim evim büyük baya 240 metrekare bana gelen kadına soruyorum her geldiğinde ne kadar istersin diye o da genelde 100-120 arası bir şey söylüyor o gün yaptığı işe göre. fazla işi de olmuyor gerçi siliyor süpürüyor. her geldiğinde camları da sildirtmiyorum çok gerek olmuyor. yani sizin oranın fiyatlarını bir araştır 250 şirket alıyorsa bile kadınların öyle almaması lazım...

Kızlar yarın eşimle kontrole gidiyoruz bebişimi zi görmeye dönüşte de hamilelik hatırası fotoğraf cektircez
ay süper. ben de eşime haftalardır diyorum bir fotoğraf çektirelim neredeyse doğuracağım diye tamam deyip sallayıp duruyor. inşallah ben de doğurmadan bir fotoğrafım olur

Kizlar birşey sorayim size bebegin hareketlerini çok net hissediyorum uzun zamandir bazen sanki cirpiniyor gibi oluyor yani normal bi tekme ya da hareket değil bildiginiz sanki iceride cirpiniyor sizde de boyle oluyor mu??
canım o bebek hareketi olmayadabilir. dediğin gibi garip hareketleri anüs bölgesinde hissediyordum ben mesela hemoroid başlamış hangi bölgede ise farklı bir şey de olabilir ne taraftan öyle hissediyorsun?

O kadar haklısın ki...çok çetrefilli bi konu bu.keşke o insiyatifi en baştan vermemiş olsaydın bizim iki oğlan nasipse inşallah,ben de eşime jest olsun diye karışmıcam,bu kez sen ne istiyosan onu koy dedim.bu da bi karar veremedi aylarca.düşünüyo,taşınıyo,vs.illet etti.ya şeç birer tane de belli olsun diyorum,ne acelen var diyo.ondan sonra bi başladı,tarihte ne kadar hakan,sultan,padişah varsa onların isimlerine takıldı.Allahım!yavuz selimler,mehmet fatihler,ertuğrullar havada uçuşuyo.yinede karışmadım.derken bi gün biyerde Cihangir i duydum,çokkk hoşuma gitti.acayip kanım kaynadı.oğlumun adını koyarken de kerem de aynı şeyi hissetmiştim.birisi cihangir olsa dedim,demez olaydım.ay bi bozuldu,aman iyi ikisini de sen koy falan diye tripler fln böyle.iyiki bi hakkım var,illa senin dediğin olacak.ay,bi parladım sonunda.saçmalama dedim,benim ki sadece bir öneriydi öncelikle,tutturup biri bu olacak demedim.ikincisi desem bile itiraz edemezsin,iki tane oğlsnı her türlü cefasıyla ben taşıyorum.müsade et en azından teklif sunma hakkım oldun dedim.artı sen koy dediysemde ayet değil ya hoş,birini ben seçsem noluyo fln çenemle haklı çıktım.sen de bence bu çocuğun üzerinde ane olarak çok büyük haklarım var,müsade edin nasıl sesleneceğimede ben kara vereyim de.ha olabiliyosa eşinle ortak bi isimde buluşun ama onun tercihi belli.o isimde içine dinmiyorsa sçık açık döyle,ölmüş bi adamın ismiyle seslenmek istemiyorum.artı şunu da belirteyim,diyelim ki dedenin adı mehmet yılmaz.oğlanın adıda mehmet yılmaz.o çocuk dedinin mezarına gittikçe mezar taşında kendi adını görünce kendini çok kötü hissediyor.böyle ni arkadaşım vardı,ordan biliyorum.hep babasını kötü anardı bana bunu neden yaşatıyor diye.kayınpederin de yani maşallah,oğlu yetmemiş bide o kenardan ayrık otu gibi önünü kesmiş.bence onun dediğine hiç müsade etme.iyi artık,oğlu dedm,n adı desin,babası iki isim olmaz desin,eee sen necisin?eğer benim iznim dışında böyle bişey yapar,tek dedenin ismini koyarsan dava eder,nüfus kayıtlarına itiraz ederim,bu hakkım var de.yengem böyle yapmıştı abime

Günaydın kızlar.Sanki dügun hazirligi var bizde koltuklarımi kaplaticam ona gore de yeni perde yaptırıcam kızım gelmeden herşeyi güzelleştirmek istiyorum.bugun yorucu olacak benim için.Sevgiler <3
Ne güzel heyecanlar bunlar... Hayırlı alışverişler dilerim.final fotoğrafı isteriz öyleyse

Biseycik olmamistir annesi. benim aklima gelen hemen herseyi kizlar yazmis zaten.
yok canım kadınlar o kadar almıyo annem calısıyor ya onceden onun temızlıgıne kadın gelırdı 80 fılan alıyorlardı. sonra annem memnun deılım fılan dedıkce ben yapmaya baslamıstım annemın temzlıgını. haftada bi kere gidiyordum dip köşe temizliyordum. şimdi annemde kadın çağırmak istemiyo içime sinmiyo senın temzliğinden sonra diyo. zaten de bulamıyoruz adam gibi temizleyecek birini. anneme güvenıyorum artık o bulursa memnun kalırsa bende alırım. bu arada temizlik şirketini aradığımda bi çocukla konusmustuk. o dedi ki ben şirketten bağımsız gelip yapabilirm memnun kalmazsan bi kuruş para verme helalı hoş olsun dedi. memnun kalırsan da ben şu kadar demem sen ne kadarlık begenırsen o kadar ver dedi. ihtiyacım var gercekten dedi çocukcaz.ama eşim gitmiş çocukla konusmus 27 yasındaymıs. güvenmem dedi. benim de yasım 25 bu arada. elin tam çapkınlık zamanında adamıyla seni evde bırakıp gidemem dedi. o zaman sen dur yanında ben çeker giderim evden temizlik bitene kadar dedim ona da gelemedi. işim gücüm var dedi. valla dediğin gibi wcye gitse arkasından gidip kontrol etmek gerekiyo. bide defalarca soyluyorum güzel dille de denedim bağırarak kavga ederekte yalvararak da hiiç tınlamıyo inan yine burnunun dikine gidiyo. kayınvalidem çok rahat büyütmüş bunları. kapıdan çıkıp bişe unutsa geri ayakkabıyla giriveriyo gerçi artık bizim evde eskısı kadar yapamıyo ama anasının evine girerken hiç ayakkabı çıkarmaya ihtiyaç duymuyo. kayınvalidem de zerre rahatsız olmuyo.

Canim usutmus olabilirsin korkma bebisine biseycik olmaz :) yakinsan bi acile git sana gore bi ilac verirlr rahatlarsin biraz.. Cok cok gecmis olsun.
Çok teşekkür ederim canım iyiyim şimdi sabah ku cirpinmasi gibi oldu.dr aradık devam ederse şikayetler ilaç yazacam dedi. Bebek için bişey demedi

canım 4 gün önce bana ateş bulantı bağırsak bozulması gibi belirtiler oldu. bir de büyük abdestim siyahtı. doktor mide kanamasından endişelendi endokrine yönlendirdi. allahtan mide kanaması değilmiş ama bağırsaklardan enfeksiyon geçirmişim. ilaç tedavisine başladı. bir doktora danış istersen bağırsak enfeksiyonu gibi bir şey olabilir...

Bak şimdi,canımı çektirdin

Canım keşke bende bakasaydim rengine akıl edemedim bu durumlarda çok onemli ama demir ilacı ndan dolayida siyah oluyor yine anlamazdim mide yanmalari buara fazlalasti yaramıyor gaviscon da .simdi iyiyim aksam kavuştu ama

Ah ben aynı ben hala limoni yiz esimle

İnşallah canim benim

bizim kayınvalideler aynı mı acaba benimkinin de pislikten ölse umuru da olmaz haberi de. ellerinden bir şey alıp da yemekten tiksiniyorum, tırnaklar uzun uzun kaşık gibi. bir oje sürüyor çıka çıka da olsa bir ay öyle geziyor. evi kokuyor zaten hayvan dolu o kokuyu kendisi almıyor. bir de üstüne sigara içiyor. hijyen denen şey yok. benim eşim de benim cırlamalarımdan bir nebze belli şeylere dikkat ediyor bizim evde en azından dediğin gibi ayakkabıyla girmiyor ben sinirlenirim diye dağıtmanın ve pisletmenin cılkını çıkarmıyor bir durma noktası var yani ama annesinin evinde aynı. dediğinin aynısı ya ayakkabısıyla girer. etrafı pisletir geri toplamaz annesi de hiç sesini çıkartmaz. işte diyorum herkes evlat yetiştiriyor da aradaki fark böyle oluyor yani... belli alışkanlıkları küçük yaşta vermek lazım yoksa sonradan vermeye çalıştığında protez gibi oluyor bünyeye oturmuyor bir türlü...

keşke o erkek elemanı deneseymişsiniz ya ben hep derim erkekler daha iyi temizlik yapıyorlar daha güçlü kuvvetlilerya her şeyi çekiyor itiyor gıkı çıkmıyor. benimki öyleydi en azından. bir de çok genç değildi ben 20li yaşlarımdayken adam 40 falandı. o yüzden hiç eşimle öyle bir sıkıntı yaşamadık. gerçi ben hiç adamla yalnız kalmadım da. çalıştığım için hep haftasonu alıyordum haftasonları eşim de evde oluyordu. kendi işine bakıyordu o hiç öyle dedikodu falan da yapmazdı diğer kadınlar gibi bitirince de bitti derdi çıkardı.
hehe özlemişim valla o adamın işini ondan sonra kaç temizlikçi değiştirdim bir türlü aynı performansı alamadım. son kadınım iyi birtek ama onun da günleri çok dolu ayarlayana kadar canım çıkıyor...

Canım keşke bende bakasaydim rengine akıl edemedim bu durumlarda çok onemli ama demir ilacı ndan dolayida siyah oluyor yine anlamazdim mide yanmalari buara fazlalasti yaramıyor gaviscon da .simdi iyiyim aksam kavuştu ama
evet zaten endokrindeki doktor da demir ilacından o siyahlık dedi. ama parça aldı kanama var mı diye. o anda yoktu. gerçi bu sabah kalktım anüste kanama oldu. tekrar arayayım mı doktoru bilmiyorum valla bıktım yaa. tuvaletini her sefer kontrol et normal zamanlarda da benim alışkanlığımdır rengi bile birçok hastalığın belirtisi olabiliyor.
gaviscon bana da yaramamaya başladığından doktora söyledim hem bulantı hem iştahsızlık çok kötüyüm buna bir çare bulun dedim. o da pulcet diye bir ilaç yazdı. günde bir kere alıyorsun. sabah aç karnına iyi fena değil. yavaş yavaş o aşırı bulanma hali geçti iki gündür kullanıyorum. gaviscon artık hiç etki etmiyor ancak soda kadar etki ediyor 15 dk falan sonra geçiyor yine yanmalar başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…