- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
Aynen beni anlatmissin canim. Hadi senin ikintane de zorluyo. Bizimki simdiden boyle bir ay sonrasini dusunemiyorum. Ya biraz fazla titizim herkesin yaptigi temzlik icime sinmiyo. Ilk 3 ayda ben yapamam diye baya bi arastirmistim. Temizlik sirketleri bi dunya para istiyo. Evim kucuk ama 250 lira demislerdi iki tane temzlik sirketi var. Bi tane kadin buldum apartman olmazsa gitmiyormus hanimefendi temIzlige ne alakaysa. bi tane genc bi kiz varmis onu aradim oyaladi su gun bu gun diye. Sonrada ben aramadim bidaha. Esimin bi akrabasi varmis temizlige gidiyormus ama uzaktan bi akraba ben tanimiyorum kadini. O da pek guvenilir deil dediler. Bugun agladim valla esime dedim bul birini ben bulamadim ve artik gercekten yapamiyorum dedim. Nasil zoruma gitti ya isimi yapamamakama bugunu de aglaya oflaya puflaya temizlik yaparak gecirdim bakalim. Bide esim cok daginik o da cok zoruma gidiYo. Derdimi anlatamiyorum. onceden esim dalga gecerdi cin ati gibisin duracagin yok diye. Hala oyle saniyo galiba beni
ay süper. ben de eşime haftalardır diyorum bir fotoğraf çektirelim neredeyse doğuracağım diye tamam deyip sallayıp duruyor. inşallah ben de doğurmadan bir fotoğrafım olurKızlar yarın eşimle kontrole gidiyoruz bebişimi zi görmeyedönüşte de hamilelik hatırası fotoğraf cektircez
canım o bebek hareketi olmayadabilir. dediğin gibi garip hareketleri anüs bölgesinde hissediyordum ben mesela hemoroid başlamışKizlar birşey sorayim size bebegin hareketlerini çok net hissediyorum uzun zamandir bazen sanki cirpiniyor gibi oluyor yani normal bi tekme ya da hareket değil bildiginiz sanki iceride cirpiniyor sizde de boyle oluyor mu??
O kadar haklısın ki...çok çetrefilli bi konu bu.keşke o insiyatifi en baştan vermemiş olsaydınSelam kızlar,bir konuda fikrinizi almak istiyorum.Tek derdin o olsun diyenler çıkabilir şimdi ama bebegin ismi konusunda tam bir sıkıntıdayım.Eşim rahmetli dedesinin ismini koymak istiyordu hep bende buna saygı duyuyorum çünkü biliyorum hep böyle bir isteği varmış. Bende o zaman iki isim koyalım dedim ama o buna yanaşmıyor.Kayınpederimde ismini ne isterseniz koyun kızım yeterki iki isim koymayın istemem diye önümü kesiyor.biliyor oglunun babasının ismini koyacagını en son gecen gün nüfusta ister koy ister koyma bende göbek adı gibi istediğim isimle hitap edeceğim dedim birbirimize girdik nasıl bir yol izlemeliyim bilemedim bir fikir verin nolur o kadar çile çek emek ver bir çocugum olsun diye sonra ismi konusunda hiçbir sözün olmasın
Ne güzel heyecanlar bunlar... Hayırlı alışverişler dilerim.final fotoğrafı isteriz öyleyseGünaydın kızlar.Sanki dügun hazirligi var bizde koltuklarımi kaplaticam ona gore de yeni perde yaptırıcam kızım gelmeden herşeyi güzelleştirmek istiyorum.bugun yorucu olacak benim için.Sevgiler <3
Biseycik olmamistir annesi. benim aklima gelen hemen herseyi kizlar yazmis zaten.Canım sadece biraz önce okdu zararı olurmu ki hamile olmadan önce kola ve muz yerdim geçer dı .ama şimdi midemde fenaydi şükür gecti ama mahvoldu çok kötü oldum 20 dakika afedersin lavaboda geçti hem kustum hem Lavabo çok kötüydü şimdi biraz daha iyiyim ama bebegimden korkuyorum. etkilenmiŞimdir
yok canım kadınlar o kadar almıyo annem calısıyor ya onceden onun temızlıgıne kadın gelırdı 80 fılan alıyorlardı. sonra annem memnun deılım fılan dedıkce ben yapmaya baslamıstım annemın temzlıgını. haftada bi kere gidiyordum dip köşe temizliyordum. şimdi annemde kadın çağırmak istemiyo içime sinmiyo senın temzliğinden sonra diyo. zaten de bulamıyoruz adam gibi temizleyecek birini. anneme güvenıyorum artık o bulursa memnun kalırsa bende alırım. bu arada temizlik şirketini aradığımda bi çocukla konusmustuk. o dedi ki ben şirketten bağımsız gelip yapabilirm memnun kalmazsan bi kuruş para verme helalı hoş olsun dedi. memnun kalırsan da ben şu kadar demem sen ne kadarlık begenırsen o kadar ver dedi. ihtiyacım var gercekten dedi çocukcaz.ama eşim gitmiş çocukla konusmus 27 yasındaymıs. güvenmem dedi. benim de yasım 25 bu arada. elin tam çapkınlık zamanında adamıyla seni evde bırakıp gidemem dedi. o zaman sen dur yanında ben çeker giderim evden temizlik bitene kadar dedim ona da gelemedi. işim gücüm var dedi. valla dediğin gibi wcye gitse arkasından gidip kontrol etmek gerekiyo. bide defalarca soyluyorum güzel dille de denedim bağırarak kavga ederekte yalvararak da hiiç tınlamıyo inan yine burnunun dikine gidiyo. kayınvalidem çok rahat büyütmüş bunları. kapıdan çıkıp bişe unutsa geri ayakkabıyla giriveriyo gerçi artık bizim evde eskısı kadar yapamıyo ama anasının evine girerken hiç ayakkabı çıkarmaya ihtiyaç duymuyo. kayınvalidem de zerre rahatsız olmuyo.ay sorma benim eşim de çok dağınık. sanki sanarsın hizmetçiyle büyümüş. ya insan bu kadar mı olur diyorum. tuvalete bile girip arkasından bir temizlemek lazım. yani hiç önemsemiyor düşünmüyor. ben de etrafı o halde görünce cinnet geçiriyorum. çok aşırı titiz değilimdir ama o da çaba gösterse birazcık olsa bu kadar yorulmam etraf alıp başını gitmez ama yok yani. söyleyince de sonunda bir tartışma çıkıyor. söyleniyor ofluyor pofluyor. ben de gücüm varsa hiç alttan almıyorum ama bazen de aman sussun yeter ki dırdırını çekemem diye susuyorum.
temizlik şirketi niye o kadar çok para istemiş ki çıldırmışlar resmen. ben temizlik şirketi ile hiç çalışmadım ama çalışan tanıdıklarımız var. gerçi onların işlerini çok beğenmiyorlar çalışanlar. hiç çok memnun kaldım diyenini duymadım. bir hep temizlikçi kadınlarla çalışıyoruz ailecek. hatta bir ara erkek temizlikçimiz vardı. inanır mısın bütün kadınlara taş çıkartır o kadar iyiydi ki... ama sonra emekli oldu bıraktı işi gücü. biz de yine kadınlara döndük mecbur...
kadınlar da ortalama 100 tlden başlıyor en fazla alan 150 alıyor ama ben o fiyatı vermem mesela. benim evim büyük baya 240 metrekare bana gelen kadına soruyorum her geldiğinde ne kadar istersin diye o da genelde 100-120 arası bir şey söylüyor o gün yaptığı işe göre. fazla işi de olmuyor gerçi siliyor süpürüyor. her geldiğinde camları da sildirtmiyorum çok gerek olmuyor. yani sizin oranın fiyatlarını bir araştır 250 şirket alıyorsa bile kadınların öyle almaması lazım...
Çok teşekkür ederim canım iyiyim şimdi sabah ku cirpinmasi gibi oldu.dr aradık devam ederse şikayetler ilaç yazacam dedi. Bebek için bişey demediCanim usutmus olabilirsin korkma bebisine biseycik olmaz :) yakinsan bi acile git sana gore bi ilac verirlr rahatlarsin biraz.. Cok cok gecmis olsun.
canım 4 gün önce bana ateş bulantı bağırsak bozulması gibi belirtiler oldu. bir de büyük abdestim siyahtı. doktor mide kanamasından endişelendi endokrine yönlendirdi. allahtan mide kanaması değilmiş ama bağırsaklardan enfeksiyon geçirmişim. ilaç tedavisine başladı. bir doktora danış istersen bağırsak enfeksiyonu gibi bir şey olabilir...Hayırlı aksamlar arkadaşlar acil yardiminiz gerek bana ne olur.çok kotu mide ağrısı arkasından gaz sancısı ishal ve kusma oldu neye ugradigimi şaşırdım şükür bebeğim tekme atıyor ama çok korktum ne yapmam lazım ne icsem
Teşekkür ederim canimYok canim bişey olmamıştır korkma :) patates hasla ye mis gibi tutsun mideni
Bak şimdi,canımı çektirdingünaydın kızlarben dün sallana sallana temizlikten sonra biraz uyudum dinlendim geri kalkınca eşime sabah için poğaça yapmıştım. sabahda kalkıp pişirip dükkana geldim eşimle beraber yedik içtik yine ana masaya el koydum adam gönderemiyo beni eve
Canım keşke bende bakasaydim rengine akıl edemedim bu durumlarda çok onemli ama demir ilacı ndan dolayida siyah oluyor yine anlamazdim mide yanmalari buara fazlalasti yaramıyor gaviscon da .simdi iyiyim aksam kavuştu amacanım 4 gün önce bana ateş bulantı bağırsak bozulması gibi belirtiler oldu. bir de büyük abdestim siyahtı. doktor mide kanamasından endişelendi endokrine yönlendirdi. allahtan mide kanaması değilmiş ama bağırsaklardan enfeksiyon geçirmişim. ilaç tedavisine başladı. bir doktora danış istersen bağırsak enfeksiyonu gibi bir şey olabilir...
Ah ben aynı ben hala limoni yiz esimleSelam kızlar,bir konuda fikrinizi almak istiyorum.Tek derdin o olsun diyenler çıkabilir şimdi ama bebegin ismi konusunda tam bir sıkıntıdayım.Eşim rahmetli dedesinin ismini koymak istiyordu hep bende buna saygı duyuyorum çünkü biliyorum hep böyle bir isteği varmış. Bende o zaman iki isim koyalım dedim ama o buna yanaşmıyor.Kayınpederimde ismini ne isterseniz koyun kızım yeterki iki isim koymayın istemem diye önümü kesiyor.biliyor oglunun babasının ismini koyacagını en son gecen gün nüfusta ister koy ister koyma bende göbek adı gibi istediğim isimle hitap edeceğim dedim birbirimize girdik nasıl bir yol izlemeliyim bilemedim bir fikir verin nolur o kadar çile çek emek ver bir çocugum olsun diye sonra ismi konusunda hiçbir sözün olmasın
İnşallah canim benimBiseycik olmamistir annesi. benim aklima gelen hemen herseyi kizlar yazmis zaten.
yok canım kadınlar o kadar almıyo annem calısıyor ya onceden onun temızlıgıne kadın gelırdı 80 fılan alıyorlardı. sonra annem memnun deılım fılan dedıkce ben yapmaya baslamıstım annemın temzlıgını. haftada bi kere gidiyordum dip köşe temizliyordum. şimdi annemde kadın çağırmak istemiyo içime sinmiyo senın temzliğinden sonra diyo. zaten de bulamıyoruz adam gibi temizleyecek birini. anneme güvenıyorum artık o bulursa memnun kalırsa bende alırım. bu arada temizlik şirketini aradığımda bi çocukla konusmustuk. o dedi ki ben şirketten bağımsız gelip yapabilirm memnun kalmazsan bi kuruş para verme helalı hoş olsun dedi. memnun kalırsan da ben şu kadar demem sen ne kadarlık begenırsen o kadar ver dedi. ihtiyacım var gercekten dedi çocukcaz.ama eşim gitmiş çocukla konusmus 27 yasındaymıs. güvenmem dedi. benim de yasım 25 bu arada. elin tam çapkınlık zamanında adamıyla seni evde bırakıp gidemem dedi. o zaman sen dur yanında ben çeker giderim evden temizlik bitene kadar dedim ona da gelemedi. işim gücüm var dedi. valla dediğin gibi wcye gitse arkasından gidip kontrol etmek gerekiyo. bide defalarca soyluyorum güzel dille de denedim bağırarak kavga ederekte yalvararak da hiiç tınlamıyo inan yine burnunun dikine gidiyo. kayınvalidem çok rahat büyütmüş bunları. kapıdan çıkıp bişe unutsa geri ayakkabıyla giriveriyo gerçi artık bizim evde eskısı kadar yapamıyo ama anasının evine girerken hiç ayakkabı çıkarmaya ihtiyaç duymuyo. kayınvalidem de zerre rahatsız olmuyo.
Biseycik olmamistir annesi. benim aklima gelen hemen herseyi kizlar yazmis zaten.
yok canım kadınlar o kadar almıyo annem calısıyor ya onceden onun temızlıgıne kadın gelırdı 80 fılan alıyorlardı. sonra annem memnun deılım fılan dedıkce ben yapmaya baslamıstım annemın temzlıgını. haftada bi kere gidiyordum dip köşe temizliyordum. şimdi annemde kadın çağırmak istemiyo içime sinmiyo senın temzliğinden sonra diyo. zaten de bulamıyoruz adam gibi temizleyecek birini. anneme güvenıyorum artık o bulursa memnun kalırsa bende alırım. bu arada temizlik şirketini aradığımda bi çocukla konusmustuk. o dedi ki ben şirketten bağımsız gelip yapabilirm memnun kalmazsan bi kuruş para verme helalı hoş olsun dedi. memnun kalırsan da ben şu kadar demem sen ne kadarlık begenırsen o kadar ver dedi. ihtiyacım var gercekten dedi çocukcaz.ama eşim gitmiş çocukla konusmus 27 yasındaymıs. güvenmem dedi. benim de yasım 25 bu arada. elin tam çapkınlık zamanında adamıyla seni evde bırakıp gidemem dedi. o zaman sen dur yanında ben çeker giderim evden temizlik bitene kadar dedim ona da gelemedi. işim gücüm var dedi. valla dediğin gibi wcye gitse arkasından gidip kontrol etmek gerekiyo. bide defalarca soyluyorum güzel dille de denedim bağırarak kavga ederekte yalvararak da hiiç tınlamıyo inan yine burnunun dikine gidiyo. kayınvalidem çok rahat büyütmüş bunları. kapıdan çıkıp bişe unutsa geri ayakkabıyla giriveriyo gerçi artık bizim evde eskısı kadar yapamıyo ama anasının evine girerken hiç ayakkabı çıkarmaya ihtiyaç duymuyo. kayınvalidem de zerre rahatsız olmuyo.
evet zaten endokrindeki doktor da demir ilacından o siyahlık dedi. ama parça aldı kanama var mı diye. o anda yoktu. gerçi bu sabah kalktım anüste kanama oldu.Canım keşke bende bakasaydim rengine akıl edemedim bu durumlarda çok onemli ama demir ilacı ndan dolayida siyah oluyor yine anlamazdim mide yanmalari buara fazlalasti yaramıyor gaviscon da .simdi iyiyim aksam kavuştu ama
canım benim 20. haftadan beri ağrıyor. sorma...Gunaydin kizlarkaburgasi agriyan varmi benim gibi
Aynen canım benimde hiç yok kiay süper. ben de eşime haftalardır diyorum bir fotoğraf çektirelim neredeyse doğuracağım diye tamam deyip sallayıp duruyor. inşallah ben de doğurmadan bir fotoğrafım olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?