Sikismaz merak etme sikisiyor olsa bizimkiler ne yapsin. Benim de boyle icerden burkuyormus gibi oluyor. Kendini geriyor filan. Haftalar ileedikce degisik oluyor.oyle az kaldi cok sukur geri sayim basladi :) bakalim ger sayima da sabredebilirlerse ins.
evet baska dr.lara gorunmekte fayda var bakacaz. Dunyaya gelecekler ama gelene kadar da omrumuzden omur gidiyor. Curuge cikmadan bir doguraydim :)
sen benim karnimi gorsen var ya anlatilacak gibi degil. Yamuk egri basik ezik , hepsi bir arada :)
Canim oyle dalga dalga da degil hani biri tutar seni kollarindan sarsar ya onun gibi titreme gibi oluyo bide saga sola yatarken rahatsiz oluyor sanki bebek sıkısıyor gibi hissediyorum buda normal mi :)
hava bozmazsa bu haftasonu dışarıda çekeriz biz de belki. bir arkadaşa söyledik o da dışarıda daha güzel olur dedi. inşallah güneşli falan olur kar yağmaz yine sürpriz bir şekilde...Aynen canım benimde hiç yok kien iyisi biran ince cekinmek
kaburga ağrısını diyorsan üstteki bebekten ötürü bende öyle canım. kaburgama dayanmış durumda böbreğimle safra kesemi kontrol etmek istedi doktor onları göremedi bile yani düşün. ama tek sıkıntım o değil. inşallah daha fazla bir şey çıkmadan geçer de bunlar artık beni çok zorlamaya başladılar sıpalar.melina1983 bebekler sıkıştırıyor degilmi benim tek ama dunden beri agrim var
Ya nolur yanlış anlama beni ama senin bu avatar resmin benİm gözüme takılıyor sürekli,o kadar mutsuz,o kadar üzgün bir çocuk yüzü ki bi çocukta asla görmek istemeyeceğim cinsten.ne zaman görsem moralim düşüyor bi anda,içim hüzünleniyorBu arada Günaydın hepinize
canım ben tam kasığımın üstünde hissediyorum başka bişey olabilme ihtimali de vardır üstünde durmuyorum hiç dr a sormuyorum inan ki .. hamilelik ve hemoroid bana hep alakasız gelmiştir ama yaşayan bir çok kişi var tatlım çok geçmiş olsuncanım o bebek hareketi olmayadabilir. dediğin gibi garip hareketleri anüs bölgesinde hissediyordum ben mesela hemoroid başlamışhangi bölgede ise farklı bir şey de olabilir ne taraftan öyle hissediyorsun?
ben anlamadim ki canim ya. Biri yoluna giriyor baska birsey basliyor. Hayirlisi bakalim yapacak birsey yok. Ama gun belirlenince vakit gecmek bilmiyor o cok fena. Rabbim hepimizi bekleyis icinde olan herkesi hayirli sonuclara ulastirsin.ay çok heyecanlı canım gününün kesinleşmesi. darısı bizim başımıza. inşallah o güne kadar kazasız belasız gelirsin sakin sakin huzurlu huzurlu...
kulağındaki sıkıntıya üzüldüm ya inşallah bir mucize olur da kendi kendine geçer bir şey olur. operasyona falan gerek kalmaksızın.
hamilelik doğal bir süreç derlerya ben artık kesinlikle ona inanmıyorum tamamen patalojik bir olay. hem burada gördüklerim hem de kendimde yaşadıklarım her geçen gün vücudumda yeni bir şeyin olması falan da bunun bir kanıtı. bazı şeyler düzelir diye umuyorum bazıları ise kalıcı olur diyorlar. göreceğiz yaşayarak. umarım eski halimize döneriz ne diyeyim... ama zor gerçekten bunu kabul etmek lazım.
bu elektrik kesintileri de çok sinir bozucu. bizim eski evde öyleydi. elektrik kesilmese bile iki günden birinde asansör bozuluyordu asansörde kalmamak için dua ediyordum artık. hamileliğimin ilk aylarında kaç kat inip çıkmak zorunda kaldığım çok oldu. artık canıma tak etmişti. ama bir de ilerleyen aylarda hadi bir şekilde insen bile çıkamazsın yani tam sıkıntı...
eşlerle her şey güllük gülistanlık da olsa bazen öyle saçma sapan tartışmalar oluyor canını sıkma. ben de arkamı dönüp başka odaya gidiyorum sonra çoğunlukla o geliyor arkamdan. eminim şimdiye düzelmiştir bile. bu zamanlar geçince umarım bu gerginlikler de azalacak. gerçi bizim belli başlı sebepler var onlar öyle artık onu öyle kabul etmek lazım sanırım... belki eşin de bu iş durumlardan ötürü gergindir.
Allah yardımcın olsun canım bu son günlerinde. her şey güzel gider inşallah...
Çok teşekkür ederim canım iyiyim şimdi sabah ku cirpinmasi gibi oldu.dr aradık devam ederse şikayetler ilaç yazacam dedi. Bebek için bişey demedi
canım benim 20. haftadan beri ağrıyor. sorma...
olmaz mı canım, hemde nasıl. Hamileliğin 4. ayında sağ tarafımda başladı benim. sağ göğsümün altı ve sırtımın sağ tarafı birazcık ayakta kalınca çok fena ağrıyordu. şimdi bu ağrılar sol tarafıma geçti. özellikle 30 lu haftalarda çok artmaya başladı. şimdi 5 dk ayakta kalsam 10 dk uzanıyorum sırt üstü, ancak öyle geçiyor. Sol göğsümün altı yara gibi acıyor, dokunamıyorum bile bazen. Ama görüntüde hiç bir şey yok. Gerçekten bu ağrılar acılar çok zor, yaşam kalitemi çok düşürdü. Bir kaç hafta önce tüm işlerimi rahatlıkla yaparken, şimdi basit bir yemeği yaparken bile acılar içinde kıvranıyorum. Ama yapacak birşey yok, kuzularımız için her türlü acıya katlanacağız.Gunaydin kizlarkaburgasi agriyan varmi benim gibi
Merhabalar güzel anneler
Ameliyatımızı olduk kızımla birazdan eve geçeceğiz.dualarınız için çok teşekkür ederim.eve geçince görüşürüz inşaallah.hepinizi ayrı ayrı öpüyor muhabbetle kucaklayorum
ben anlamadim ki canim ya. Biri yoluna giriyor baska birsey basliyor. Hayirlisi bakalim yapacak birsey yok. Ama gun belirlenince vakit gecmek bilmiyor o cok fena. Rabbim hepimizi bekleyis icinde olan herkesi hayirli sonuclara ulastirsin.
Bu arada hala limoniyiz. E son 15 gun yapabildigim kadar artikis konusunda 3 hafta once biryere basladi canim sonucunu bilmiyoruz suregen bir is mi olur devam eder mi etmez mi ama suan calisiyor. Bugun de sehir disinda bir yerle vorusmeye gitti izin alarak. Cok sicak bakmasamda kendisinin cok istedigi bir is. Bilmiyorum nolacak
Cok tesekkur ederim geriye saymak cok guzel birseymis . Hayirlisiyla guzel sonuclara ulasalim ins.Canım kulağınla ilgili rahatsızlığına üzüldüm, çok geçmiş olsun. Umarım kötü bir şey çıkmaz. Kuzularınla kavuşacağın günün belli olmasına da çok sevindim, allah sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin.Eşinin şehir dışı yapacağı iş görüşmesi çok mu uzak bir il de? Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.
canim bu agrilar bebegin durusuyla alakali. Bana israrla bobrek agrin yapiyor dedi dr.lar hic inandirici gelmedi evet bobregim agriyordu onunkini ayri hissediyordum anlatamadim bir turlu. Sonra tecrube ettim ki gercekten bebeklerin durusuyla alakali. Bir gun kalktim sag gogsumun alti bosalmis. Kaburgamdaki agri sanki hic yasamamisim gibi hic yok. Iki gun sonra dr. Randevusunda sipanin birinin dondugunu yer degistirdigini gorduk. Simdi solda basladi ama o ara ara yapiyor. Cok hareketli oldugu icin sagolsun arada firsat veriyor bana :))olmaz mı canım, hemde nasıl. Hamileliğin 4. ayında sağ tarafımda başladı benim. sağ göğsümün altı ve sırtımın sağ tarafı birazcık ayakta kalınca çok fena ağrıyordu. şimdi bu ağrılar sol tarafıma geçti. özellikle 30 lu haftalarda çok artmaya başladı. şimdi 5 dk ayakta kalsam 10 dk uzanıyorum sırt üstü, ancak öyle geçiyor. Sol göğsümün altı yara gibi acıyor, dokunamıyorum bile bazen. Ama görüntüde hiç bir şey yok. Gerçekten bu ağrılar acılar çok zor, yaşam kalitemi çok düşürdü. Bir kaç hafta önce tüm işlerimi rahatlıkla yaparken, şimdi basit bir yemeği yaparken bile acılar içinde kıvranıyorum. Ama yapacak birşey yok, kuzularımız için her türlü acıya katlanacağız.
canim bu agrilar bebegin durusuyla alakali. Bana israrla bobrek agrin yapiyor dedi dr.lar hic inandirici gelmedi evet bobregim agriyordu onunkini ayri hissediyordum anlatamadim bir turlu. Sonra tecrube ettim ki gercekten bebeklerin durusuyla alakali. Bir gun kalktim sag gogsumun alti bosalmis. Kaburgamdaki agri sanki hic yasamamisim gibi hic yok. Iki gun sonra dr. Randevusunda sipanin birinin dondugunu yer degistirdigini gorduk. Simdi solda basladi ama o ara ara yapiyor. Cok hareketli oldugu icin sagolsun arada firsat veriyor bana :))
bir iki hafta sonra bebek dogum pozisyonu alinca rahatlarsin canim ins. Cok fena keskin bir agri cok iyi bilirim.
Oyy erkenden yerini almis bekliyor desene pasa.Benim oğluşum doğum pozisyonuna geçmiş, 2 hafta önce gittiğimizde söyledi doktorum. Eşi yukarıdaymış. Yerimiz daraldığı için sanırım ağrılarımız artıyor. Canım hakkınızda hayırlısı olsun, nerede rahat ve refah içerisinde olursanız orayı tercih etmeniz en güzeli.
Ya evet inançlı ama herseyi yaptın bir bu eksik kalsın der :) ufff inatlaşsan bir türlü inatlaşmasan çocuğa Hüseyin diye seslenmek hiç istemiyorumGünaydın Arkadaşlaryeni bir hafta ve iş gününe daha başladık. Arkadaşım hiç sıkma canını... Eşin imanlı birimi? iki isim koymak sünnettir derler. Peygamber Efendimiz bütün çocuklarına iki isim koymuştur :) bence bu yolu denemelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?