2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Sikismaz merak etme sikisiyor olsa bizimkiler ne yapsin. Benim de boyle icerden burkuyormus gibi oluyor. Kendini geriyor filan. Haftalar ileedikce degisik oluyor.

Kiz naptin bir yemek kasigi :)) sen yemek kasigiyla mi yapiyorsun. Abooovvv yemek kasigi kahve yutsam varya daha heralde bir omur cikmam tuvalete :)) bana cay kasigi yetiyor.

mideni usutmus ya da yedigin birsey dokunmus olabilir gecmis olsun ama baska seyleri de gozonunde bulundurmak lazim. Tansiyonuna da baktir canim yukselmesin[/QUOTE]
Annem öyle yapıyordu bende eşime öyle uyguluyordum hemen fayda ediyor

melina1983 bebekler sıkıştırıyor degilmi benim tek ama dunden beri agrim var
kaburga ağrısını diyorsan üstteki bebekten ötürü bende öyle canım. kaburgama dayanmış durumda böbreğimle safra kesemi kontrol etmek istedi doktor onları göremedi bile yani düşün. ama tek sıkıntım o değil. inşallah daha fazla bir şey çıkmadan geçer de bunlar artık beni çok zorlamaya başladılar sıpalar.

Bu arada Günaydın hepinize
Ya nolur yanlış anlama beni ama senin bu avatar resmin benİm gözüme takılıyor sürekli,o kadar mutsuz,o kadar üzgün bir çocuk yüzü ki bi çocukta asla görmek istemeyeceğim cinsten.ne zaman görsem moralim düşüyor bi anda,içim hüzünleniyor uzun zamandır içimde kalmıştı,yalnızca paylaşmak istedim seninle.kızma bana olurmu

canım o bebek hareketi olmayadabilir. dediğin gibi garip hareketleri anüs bölgesinde hissediyordum ben mesela hemoroid başlamış hangi bölgede ise farklı bir şey de olabilir ne taraftan öyle hissediyorsun?
canım ben tam kasığımın üstünde hissediyorum başka bişey olabilme ihtimali de vardır üstünde durmuyorum hiç dr a sormuyorum inan ki .. hamilelik ve hemoroid bana hep alakasız gelmiştir ama yaşayan bir çok kişi var tatlım çok geçmiş olsun

ben anlamadim ki canim ya. Biri yoluna giriyor baska birsey basliyor. Hayirlisi bakalim yapacak birsey yok. Ama gun belirlenince vakit gecmek bilmiyor o cok fena. Rabbim hepimizi bekleyis icinde olan herkesi hayirli sonuclara ulastirsin.
Bu arada hala limoniyiz. E son 15 gun yapabildigim kadar artik is konusunda 3 hafta once biryere basladi canim sonucunu bilmiyoruz suregen bir is mi olur devam eder mi etmez mi ama suan calisiyor. Bugun de sehir disinda bir yerle vorusmeye gitti izin alarak. Cok sicak bakmasamda kendisinin cok istedigi bir is. Bilmiyorum nolacak

Çok teşekkür ederim canım iyiyim şimdi sabah ku cirpinmasi gibi oldu.dr aradık devam ederse şikayetler ilaç yazacam dedi. Bebek için bişey demedi

çırpınma bende de oluyor canım ben de merak ettim sordum arkadaşlara normalmiş sende korkma boşuna canını sıkma, hastalık Allahtan gelen bişey keşke imkan olsa da hiçbirimiz hastalanmasak hep iyi olsak ama yaradılışımızdan dolayı meleklerimiz o kadar sağlam yerdeler ki Rabbim onları öyle bir koruyor ki öyle mide bulantısıymış ishalmiş efendim bilmem neymiş onlara hiçbişeycik yapamaz inşallah :) ama şikayetlerin devam ederse tab iki dr a git kendini iyi hisset ki moralin bozulmasın ve bebeklerine odaklan...

Gunaydin kizlar kaburgasi agriyan varmi benim gibi
olmaz mı canım, hemde nasıl. Hamileliğin 4. ayında sağ tarafımda başladı benim. sağ göğsümün altı ve sırtımın sağ tarafı birazcık ayakta kalınca çok fena ağrıyordu. şimdi bu ağrılar sol tarafıma geçti. özellikle 30 lu haftalarda çok artmaya başladı. şimdi 5 dk ayakta kalsam 10 dk uzanıyorum sırt üstü, ancak öyle geçiyor. Sol göğsümün altı yara gibi acıyor, dokunamıyorum bile bazen. Ama görüntüde hiç bir şey yok. Gerçekten bu ağrılar acılar çok zor, yaşam kalitemi çok düşürdü. Bir kaç hafta önce tüm işlerimi rahatlıkla yaparken, şimdi basit bir yemeği yaparken bile acılar içinde kıvranıyorum. Ama yapacak birşey yok, kuzularımız için her türlü acıya katlanacağız.

Ah canım devrem, çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Sana ve prensese bol bol sağlık sıhhat diyorum. sevgiler..

Canım kulağınla ilgili rahatsızlığına üzüldüm, çok geçmiş olsun. Umarım kötü bir şey çıkmaz. Kuzularınla kavuşacağın günün belli olmasına da çok sevindim, allah sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin. Eşinin şehir dışı yapacağı iş görüşmesi çok mu uzak bir il de? Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.

Cok tesekkur ederim geriye saymak cok guzel birseymis . Hayirlisiyla guzel sonuclara ulasalim ins.
Evet canim ya uzak. Biz istanbuldayiz. Buraya 2.5 3 saat mesafe (dipnot: kendi ailesine yarim saat 40 dk.) herseyi gectim de ben ogretmenim oyle ha diyince hicbiryere gidemem. Biraz olcup bicmesini bekliyorum ama sagolsun idealleri soz konusu olunca cok heyecanli. bilmiyorum hayirlisi diyorum birakiyorum.

canim bu agrilar bebegin durusuyla alakali. Bana israrla bobrek agrin yapiyor dedi dr.lar hic inandirici gelmedi evet bobregim agriyordu onunkini ayri hissediyordum anlatamadim bir turlu. Sonra tecrube ettim ki gercekten bebeklerin durusuyla alakali. Bir gun kalktim sag gogsumun alti bosalmis. Kaburgamdaki agri sanki hic yasamamisim gibi hic yok. Iki gun sonra dr. Randevusunda sipanin birinin dondugunu yer degistirdigini gorduk. Simdi solda basladi ama o ara ara yapiyor. Cok hareketli oldugu icin sagolsun arada firsat veriyor bana :))
bir iki hafta sonra bebek dogum pozisyonu alinca rahatlarsin canim ins. Cok fena keskin bir agri cok iyi bilirim.

annişler napıyosunuz bakim biz doktordan geldik oğluşum maşallah çok iyi herşeyimiz sağlıklı çıktı 2 hafta sonra tekrar gidicem hem doğum izni için rapor alıcam nst ye de girmeye başlıcakmışım doktora bazen göbeğim sertlerşiyo toplanıyo bi yere dedim o normal artık olması çok sık olmadığı zamanlarda bi sıkıntı teşkil etmiyomuş öyle işte kızlar

Benim oğluşum doğum pozisyonuna geçmiş, 2 hafta önce gittiğimizde söyledi doktorum. Eşi yukarıdaymış. Yerimiz daraldığı için sanırım ağrılarımız artıyor. Canım hakkınızda hayırlısı olsun, nerede rahat ve refah içerisinde olursanız orayı tercih etmeniz en güzeli.

Amin hayirlisi olsun.
Oyy erkenden yerini almis bekliyor desene pasa.
masallah.Rabbim kolayliklar versin. Guz3l guzel gununu doldursun insaAllah :)

Ya evet inançlı ama herseyi yaptın bir bu eksik kalsın der :) ufff inatlaşsan bir türlü inatlaşmasan çocuğa Hüseyin diye seslenmek hiç istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…