[/QUOTEEvet evet cok guzel soyledin kanat cirpmasi gibi :) melek ya onlar kanatlari var tabiiii
Lizz benimde oluyo o yav ne o kanat cirpmasi gibi sol tarafimda oluyo genelde acaba bi yerimizemi vurup salliyorrlar :)
Bir yemek kaşığı kuru kahvenin içine limon sık su ile iç ishalin durur canım usutmus olabilirsinHayırlı aksamlar arkadaşlar acil yardiminiz gerek bana ne olur.çok kotu mide ağrısı arkasından gaz sancısı ishal ve kusma oldu neye ugradigimi şaşırdım şükür bebeğim tekme atıyor ama çok korktum ne yapmam lazım ne icsem
Oluyo canim bendede titriyo gibi sankiKizlar birşey sorayim size bebegin hareketlerini çok net hissediyorum uzun zamandir bazen sanki cirpiniyor gibi oluyor yani normal bi tekme ya da hareket değil bildiginiz sanki iceride cirpiniyor sizde de boyle oluyor mu??
Canım sadece biraz önce okdu zararı olurmu ki hamile olmadan önce kola ve muz yerdim geçer dı .ama şimdi midemde fenaydi şükür gecti ama mahvoldu çok kötü oldum 20 dakika afedersin lavaboda geçti hem kustum hem Lavabo çok kötüydü şimdi biraz daha iyiyim ama bebegimden korkuyorum. etkilenmiŞimdirBir yemek kaşığı kuru kahvenin içine limon sık su ile iç ishalin durur canım usutmus olabilirsin
Hayırlı aksamlar arkadaşlar acil yardiminiz gerek bana ne olur.çok kotu mide ağrısı arkasından gaz sancısı ishal ve kusma oldu neye ugradigimi şaşırdım şükür bebeğim tekme atıyor ama çok korktum ne yapmam lazım ne icsem
Yok canim bişey olmamıştır korkma :) patates hasla ye mis gibi tutsun mideniCanım sadece biraz önce okdu zararı olurmu ki hamile olmadan önce kola ve muz yerdim geçer dı .ama şimdi midemde fenaydi şükür gecti ama mahvoldu çok kötü oldum 20 dakika afedersin lavaboda geçti hem kustum hem Lavabo çok kötüydü şimdi biraz daha iyiyim ama bebegimden korkuyorum. etkilenmiŞimdir
oyle az kaldi cok sukur geri sayim basladi :) bakalim ger sayima da sabredebilirlerse ins.Canim az kalmis bebeklerine kavusmana :) maasallah bir an once hayirlisiyla kucagina alirsin insallah :) diger meseleye gelince de baska Dr a da gorun bence iyi bir prof a git gittigin dr yanilmis olabilir cok karsilastigimiz bir durum bu sonucta...
sen benim karnimi gorsen var ya anlatilacak gibi degil. Yamuk egri basik ezik , hepsi bir arada :)[QUOTEoyntan3m, post: 40462000, member: 482919"]Oluyor canım korkma karnın dalga dalga oluyor bi yanı sisip diğer yani iniyoriçerde kolbastı oynuyor vesselâm
Kiz naptin bir yemek kasigi :)) sen yemek kasigiyla mi yapiyorsun. Abooovvv yemek kasigi kahve yutsam varya daha heralde bir omur cikmam tuvalete :)) bana cay kasigi yetiyor.Bir yemek kaşığı kuru kahvenin içine limon sık su ile iç ishalin durur canım usutmus olabilirsin
mideni usutmus ya da yedigin birsey dokunmus olabilir gecmis olsun ama baska seyleri de gozonunde bulundurmak lazim. Tansiyonuna da baktir canim yukselmesinCanım sadece biraz önce okdu zararı olurmu ki hamile olmadan önce kola ve muz yerdim geçer dı .ama şimdi midemde fenaydi şükür gecti ama mahvoldu çok kötü oldum 20 dakika afedersin lavaboda geçti hem kustum hem Lavabo çok kötüydü şimdi biraz daha iyiyim ama bebegimden korkuyorum. etkilenmiŞimdir
Günaydın ArkadaşlarSelam kızlar,bir konuda fikrinizi almak istiyorum.Tek derdin o olsun diyenler çıkabilir şimdi ama bebegin ismi konusunda tam bir sıkıntıdayım.Eşim rahmetli dedesinin ismini koymak istiyordu hep bende buna saygı duyuyorum çünkü biliyorum hep böyle bir isteği varmış. Bende o zaman iki isim koyalım dedim ama o buna yanaşmıyor.Kayınpederimde ismini ne isterseniz koyun kızım yeterki iki isim koymayın istemem diye önümü kesiyor.biliyor oglunun babasının ismini koyacagını en son gecen gün nüfusta ister koy ister koyma bende göbek adı gibi istediğim isimle hitap edeceğim dedim birbirimize girdik nasıl bir yol izlemeliyim bilemedim bir fikir verin nolur o kadar çile çek emek ver bir çocugum olsun diye sonra ismi konusunda hiçbir sözün olmasın
Perşembe günü kadın geldi,sildi süpürdü,yıkadı yağladı sağolsun.haftasonun çoluk çomak,giren çıkan,ev yine duman olduAynen beni anlatmissin canim. Hadi senin ikintane de zorluyo. Bizimki simdiden boyle bir ay sonrasini dusunemiyorum. Ya biraz fazla titizim herkesin yaptigi temzlik icime sinmiyo. Ilk 3 ayda ben yapamam diye baya bi arastirmistim. Temizlik sirketleri bi dunya para istiyo. Evim kucuk ama 250 lira demislerdi iki tane temzlik sirketi var. Bi tane kadin buldum apartman olmazsa gitmiyormus hanimefendi temIzlige ne alakaysa. bi tane genc bi kiz varmis onu aradim oyaladi su gun bu gun diye. Sonrada ben aramadim bidaha. Esimin bi akrabasi varmis temizlige gidiyormus ama uzaktan bi akraba ben tanimiyorum kadini. O da pek guvenilir deil dediler. Bugun agladim valla esime dedim bul birini ben bulamadim ve artik gercekten yapamiyorum dedim. Nasil zoruma gitti ya isimi yapamamakama bugunu de aglaya oflaya puflaya temizlik yaparak gecirdim bakalim. Bide esim cok daginik o da cok zoruma gidiYo. Derdimi anlatamiyorum. onceden esim dalga gecerdi cin ati gibisin duracagin yok diye. Hala oyle saniyo galiba beni
canım inşallah çabuk toparlar bebeğin. ama üzülme kilosu iyi. biz ikiz annelerinde ne kilolarla doğuyorlar da toparlıyorlar. o yüzden maşallah diyeyim bence kısa zamanda kavuşursunuz.selam kızlar, herkesin sınavı ayrı. Ben de bir hafta önce erken doğum yaptım. Suyum fazlaymis. Gece aniden suyum geldi. 2 gün susuz kaldı bebeğim. Bu süreçte hastanede takip altında idim. 2 doz ciğer geliştirici iğne vurdular . Bebbegimin ciğerleri gelişmiş, sezeryanla doğdu. 32+3 te 2330 gr. Şimdi beslenme ve emme yetenigi kazanmaya çalışıyoruz. Ne zaman gelişimini tamamliycak, o zaman yuvamiza gelcek inşallah.
Selam hanimlar iki gundur bakip bakip cikiyorum yazamadim.
Ozellikle bugun tatsizim biraz. Arkadasimla ablamla konustum ama kimseye birsey diyemiyorsun. havadan sudan konusuyorsun. Hos tatsizligim da Rabbim baska dert vermesin oylesine seyler iste ama size geldim.
Dun artik %90 gun verdi. 27 si kesinlesti gibi
bobregim fena degilmis sikinti yasamazsin bir kac hafta dedi.
minikler pek kilo alamamislar. Haftada 100 gr kadar gidiyoruz ama olsun sulari filan fena degildi.
bunlar guzep haberlerim
uzun zamandir kulagim tikaliydi dun cikmisken ona da gideyim dedim. Isitme testi istedi. Isitme testinde bir miktar isitme kaybi cikti. Dr sonucu yorumlamadi daha ama arastirdigim kadariyla kalici birseymis. Hamilelikte ozellikle olabiliyormus. Orta kulakta mi ne kemiklesme oluyormus. Cozumu ya cerrahi ya cihaz. Bakalim ne olacak. InsaAllah bunlara gerek kalmaz.
Dunu boyle gecirdik.
Bugun de sabah kalktik hadi dedik kopruden once son cikis bir kahvaltiya gidelim deniz kenari hava alalim. Hazirlandim ciktim elektrik yok. Asansor calismiyor. 6 kat Inemedim merdiven geri girdik eve.
demin de sevgili esimle tartistik. Sebep?
ben de bilmiyorum. Nasil becerdiysek artik.
Boyle somurtkan somurtkan yattim sabahtan beri miniklerimin hareketlerini dinliyorum.
Iste boyleee bizim hafta sonumuz. Yalniz ne yazmisim ya. Bir de ustune sevgili gunluk diye baslik ataymisim tam olacakmis.
Neyse hanimlar siz iyi olun enerjik olun. Bugunku havanin tadini cikarin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?