2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Evet evet cok guzel soyledin kanat cirpmasi gibi :) melek ya onlar kanatlari var tabiiii

Lizz benimde oluyo o yav ne o kanat cirpmasi gibi sol tarafimda oluyo genelde acaba bi yerimizemi vurup salliyorrlar :)
[/QUOTE

Ayy dogsalarda yesek onlarin o ayaklarini

Hayırlı aksamlar arkadaşlar acil yardiminiz gerek bana ne olur.çok kotu mide ağrısı arkasından gaz sancısı ishal ve kusma oldu neye ugradigimi şaşırdım şükür bebeğim tekme atıyor ama çok korktum ne yapmam lazım ne icsem

Bir yemek kaşığı kuru kahvenin içine limon sık su ile iç ishalin durur canım usutmus olabilirsin

Kizlar birşey sorayim size bebegin hareketlerini çok net hissediyorum uzun zamandir bazen sanki cirpiniyor gibi oluyor yani normal bi tekme ya da hareket değil bildiginiz sanki iceride cirpiniyor sizde de boyle oluyor mu??
Oluyo canim bendede titriyo gibi sanki

Bir yemek kaşığı kuru kahvenin içine limon sık su ile iç ishalin durur canım usutmus olabilirsin
Canım sadece biraz önce okdu zararı olurmu ki hamile olmadan önce kola ve muz yerdim geçer dı .ama şimdi midemde fenaydi şükür gecti ama mahvoldu çok kötü oldum 20 dakika afedersin lavaboda geçti hem kustum hem Lavabo çok kötüydü şimdi biraz daha iyiyim ama bebegimden korkuyorum. etkilenmiŞimdir

Canim usutmus olabilirsin korkma bebisine biseycik olmaz :) yakinsan bi acile git sana gore bi ilac verirlr rahatlarsin biraz.. Cok cok gecmis olsun.

Yok canim bişey olmamıştır korkma :) patates hasla ye mis gibi tutsun mideni

Selam kızlar,bir konuda fikrinizi almak istiyorum.Tek derdin o olsun diyenler çıkabilir şimdi ama bebegin ismi konusunda tam bir sıkıntıdayım.Eşim rahmetli dedesinin ismini koymak istiyordu hep bende buna saygı duyuyorum çünkü biliyorum hep böyle bir isteği varmış. Bende o zaman iki isim koyalım dedim ama o buna yanaşmıyor.Kayınpederimde ismini ne isterseniz koyun kızım yeterki iki isim koymayın istemem diye önümü kesiyor.biliyor oglunun babasının ismini koyacagını en son gecen gün nüfusta ister koy ister koyma bende göbek adı gibi istediğim isimle hitap edeceğim dedim birbirimize girdik nasıl bir yol izlemeliyim bilemedim bir fikir verin nolur o kadar çile çek emek ver bir çocugum olsun diye sonra ismi konusunda hiçbir sözün olmasın

Canim az kalmis bebeklerine kavusmana :) maasallah bir an once hayirlisiyla kucagina alirsin insallah :) diger meseleye gelince de baska Dr a da gorun bence iyi bir prof a git gittigin dr yanilmis olabilir cok karsilastigimiz bir durum bu sonucta...
oyle az kaldi cok sukur geri sayim basladi :) bakalim ger sayima da sabredebilirlerse ins.
evet baska dr.lara gorunmekte fayda var bakacaz. Dunyaya gelecekler ama gelene kadar da omrumuzden omur gidiyor. Curuge cikmadan bir doguraydim :)

[QUOTEoyntan3m, post: 40462000, member: 482919"]Oluyor canım korkma karnın dalga dalga oluyor bi yanı sisip diğer yani iniyor içerde kolbastı oynuyor vesselâm
sen benim karnimi gorsen var ya anlatilacak gibi degil. Yamuk egri basik ezik , hepsi bir arada :)
Canim oyle dalga dalga da degil hani biri tutar seni kollarindan sarsar ya onun gibi titreme gibi oluyo bide saga sola yatarken rahatsiz oluyor sanki bebek sıkısıyor gibi hissediyorum buda normal mi :)[/QUOTE] Sikismaz merak etme sikisiyor olsa bizimkiler ne yapsin. Benim de boyle icerden burkuyormus gibi oluyor. Kendini geriyor filan. Haftalar ileedikce degisik oluyor.

Kiz naptin bir yemek kasigi :)) sen yemek kasigiyla mi yapiyorsun. Abooovvv yemek kasigi kahve yutsam varya daha heralde bir omur cikmam tuvalete :)) bana cay kasigi yetiyor.

mideni usutmus ya da yedigin birsey dokunmus olabilir gecmis olsun ama baska seyleri de gozonunde bulundurmak lazim. Tansiyonuna da baktir canim yukselmesin

Günaydın Arkadaşlar yeni bir hafta ve iş gününe daha başladık. Arkadaşım hiç sıkma canını... Eşin imanlı birimi? iki isim koymak sünnettir derler. Peygamber Efendimiz bütün çocuklarına iki isim koymuştur :) bence bu yolu denemelisin

Perşembe günü kadın geldi,sildi süpürdü,yıkadı yağladı sağolsun.haftasonun çoluk çomak,giren çıkan,ev yine duman oldu temizlik yaptırmak ya da yaptırmamak,işte bütün mesele bu

canım inşallah çabuk toparlar bebeğin. ama üzülme kilosu iyi. biz ikiz annelerinde ne kilolarla doğuyorlar da toparlıyorlar. o yüzden maşallah diyeyim bence kısa zamanda kavuşursunuz.

ay çok heyecanlı canım gününün kesinleşmesi. darısı bizim başımıza. inşallah o güne kadar kazasız belasız gelirsin sakin sakin huzurlu huzurlu...

kulağındaki sıkıntıya üzüldüm ya inşallah bir mucize olur da kendi kendine geçer bir şey olur. operasyona falan gerek kalmaksızın.
hamilelik doğal bir süreç derlerya ben artık kesinlikle ona inanmıyorum tamamen patalojik bir olay. hem burada gördüklerim hem de kendimde yaşadıklarım her geçen gün vücudumda yeni bir şeyin olması falan da bunun bir kanıtı. bazı şeyler düzelir diye umuyorum bazıları ise kalıcı olur diyorlar. göreceğiz yaşayarak. umarım eski halimize döneriz ne diyeyim... ama zor gerçekten bunu kabul etmek lazım.
bu elektrik kesintileri de çok sinir bozucu. bizim eski evde öyleydi. elektrik kesilmese bile iki günden birinde asansör bozuluyordu asansörde kalmamak için dua ediyordum artık. hamileliğimin ilk aylarında kaç kat inip çıkmak zorunda kaldığım çok oldu. artık canıma tak etmişti. ama bir de ilerleyen aylarda hadi bir şekilde insen bile çıkamazsın yani tam sıkıntı...

eşlerle her şey güllük gülistanlık da olsa bazen öyle saçma sapan tartışmalar oluyor canını sıkma. ben de arkamı dönüp başka odaya gidiyorum sonra çoğunlukla o geliyor arkamdan. eminim şimdiye düzelmiştir bile. bu zamanlar geçince umarım bu gerginlikler de azalacak. gerçi bizim belli başlı sebepler var onlar öyle artık onu öyle kabul etmek lazım sanırım... belki eşin de bu iş durumlardan ötürü gergindir.

Allah yardımcın olsun canım bu son günlerinde. her şey güzel gider inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…