Biz saygı duydukça karşıdanda bekliyoruz ama nafile bilsem böyle yaklaşacagını baştan istemezdim ama ben onunda istegi olsun benimde dedim eşimde kayınpederimde pek akıllılar sagolsun ama çocuğuma Hüseyin diye seslenmek istemiyorum. Hele birde yurt dışındayım ben burdakiler telefuzda edemeyecek yok inatlaşacagız heralde hayırlısıO kadar haklısın ki...çok çetrefilli bi konu bu.keşke o insiyatifi en baştan vermemiş olsaydınbizim iki oğlan nasipse inşallah,ben de eşime jest olsun diye karışmıcam,bu kez sen ne istiyosan onu koy dedim.bu da bi karar veremedi aylarca.düşünüyo,taşınıyo,vs.illet etti.ya şeç birer tane de belli olsun diyorum,ne acelen var diyo.ondan sonra bi başladı,tarihte ne kadar hakan,sultan,padişah varsa onların isimlerine takıldı.Allahım!yavuz selimler,mehmet fatihler,ertuğrullar havada uçuşuyo.yinede karışmadım.derken bi gün biyerde Cihangir i duydum,çokkk hoşuma gitti.acayip kanım kaynadı.oğlumun adını koyarken de kerem de aynı şeyi hissetmiştim.birisi cihangir olsa dedim,demez olaydım.ay bi bozuldu,aman iyi ikisini de sen koy falan diye tripler fln böyle.iyiki bi hakkım var,illa senin dediğin olacak.ay,bi parladım sonunda.saçmalama dedim,benim ki sadece bir öneriydi öncelikle,tutturup biri bu olacak demedim.ikincisi desem bile itiraz edemezsin,iki tane oğlsnı her türlü cefasıyla ben taşıyorum.müsade et en azından teklif sunma hakkım oldun dedim.artı sen koy dediysemde ayet değil ya hoş,birini ben seçsem noluyo fln çenemle haklı çıktım.sen de bence bu çocuğun üzerinde ane olarak çok büyük haklarım var,müsade edin nasıl sesleneceğimede ben kara vereyim de.ha olabiliyosa eşinle ortak bi isimde buluşun ama onun tercihi belli.o isimde içine dinmiyorsa sçık açık döyle,ölmüş bi adamın ismiyle seslenmek istemiyorum.artı şunu da belirteyim,diyelim ki dedenin adı mehmet yılmaz.oğlanın adıda mehmet yılmaz.o çocuk dedinin mezarına gittikçe mezar taşında kendi adını görünce kendini çok kötü hissediyor.böyle ni arkadaşım vardı,ordan biliyorum.hep babasını kötü anardı bana bunu neden yaşatıyor diye.kayınpederin de yani maşallah,oğlu yetmemiş bide o kenardan ayrık otu gibi önünü kesmiş.bence onun dediğine hiç müsade etme.iyi artık,oğlu dedm,n adı desin,babası iki isim olmaz desin,eee sen necisin?eğer benim iznim dışında böyle bişey yapar,tek dedenin ismini koyarsan dava eder,nüfus kayıtlarına itiraz ederim,bu hakkım var de.yengem böyle yapmıştı abime
Valla canim yazarken aklima geldi de pogaca kolay bulunan bise diye yazdim. Kusuruma bakma nolurBak şimdi,canımı çektirdin
Cnm allah yardim etsin hayirlisiyla kizini saglikli kucagina almissindir cnm. Kac gundur girememistim forma.Günaydın hanımlar.şuan hastane odasında ameliyata alınmayi bekliyorum.hemoroid tenakut halini almış beni ve bebeği etkileyeceği için acil ameliyata alınıyorum.Şimdi sizlerden ilk önce benim sonra gül kızım için dua istiyorum.haklarınızi halal edin.DUALARINIZA TALİBİM
Enemmmmmmm ay hadi hayırlısı kuzular sağlıkla gelsinler inşKizlarrrrpersembe gunu dogum icin gun verildi. ne olur dua edin cok korkuyorum cok heyecanliyim cok bisuru tanimlanamaz moddayim
Cnm allah hayirli dogumlar nasip etsin darisi bizlerin basina :)Kizlarrrrpersembe gunu dogum icin gun verildi. ne olur dua edin cok korkuyorum cok heyecanliyim cok bisuru tanimlanamaz moddayim
Ben bilmem onu bunu,sabah sabah sıcak poğaça ve çayı nerden bulayım benValla canim yazarken aklima geldi de pogaca kolay bulunan bise diye yazdim. Kusuruma bakma nolur
Ne koyacağına bağlı.valiz ya da çanta fiye bi kural yok.sana kalmış.kızlar bişey sorucam şimdi hastaneye giderken bebeğe çanta hazırlıyoruz da kendimize nasıl bir çanta hazırlıcaz yani orta boy valiz mi olmalı yoksa çanta mı kafam karıştı
bu perşembe mi canım allah hayırlısını eylesin bide erken değil mi canımKizlarrrrpersembe gunu dogum icin gun verildi. ne olur dua edin cok korkuyorum cok heyecanliyim cok bisuru tanimlanamaz moddayim
Cok gecmis olsun atlatirsin bu gunleride merak etme dualarimiz seninle....Arkadaşlar Merhaba bende geçen hafta kontrol de usg de ufak kanama odağı göründü ve 2 gün hastanede yattımdüncçıktım hastaneden 10 gün rapor verdi. Hiç kanamam yok çok şükür ama yinede tereddüt ediyorum benim icinde duanizi eksik etmeyin canlar...
Sikismaz merak etme sikisiyor olsa bizimkiler ne yapsin. Benim de boyle icerden burkuyormus gibi oluyor. Kendini geriyor filan. Haftalar ileedikce degisik oluyor.oyle az kaldi cok sukur geri sayim basladi :) bakalim ger sayima da sabredebilirlerse ins.
evet baska dr.lara gorunmekte fayda var bakacaz. Dunyaya gelecekler ama gelene kadar da omrumuzden omur gidiyor. Curuge cikmadan bir doguraydim :)
sen benim karnimi gorsen var ya anlatilacak gibi degil. Yamuk egri basik ezik , hepsi bir arada :)
Canim oyle dalga dalga da degil hani biri tutar seni kollarindan sarsar ya onun gibi titreme gibi oluyo bide saga sola yatarken rahatsiz oluyor sanki bebek sıkısıyor gibi hissediyorum buda normal mi :)
Ayyyyy,ciddimisinnnnnnKizlarrrrpersembe gunu dogum icin gun verildi. ne olur dua edin cok korkuyorum cok heyecanliyim cok bisuru tanimlanamaz moddayim
37 oluyorum.benim ikiz gebelik.yeter artik ya dogsun da gozumuzun onunde olsun insallahbu perşembe mi canım allah hayırlısını eylesin bide erken değil mi canım
Ederim tabi.etmezmiyim.isteyenler bana isimlerini mesaj atsin.hepinizin adina okurum.Ayyyyy,ciddimisinnnnnndarısı başımıza inşşşşaaallllaaaaahhhhhhhh Allah dertsiz,çilesiz kurtarsın inşallah,sağlık sıhhat ve mutlulukla kucağına almayı nasip etsin.el-ayak bile olsa minişlerin fotosunu sanırsızlıkla bekliyoruz bide,isimlerimizi bi kağıda yazıp liste yapsan,doğuma girmeden tek tek okuyup o listeyi bizede dua etsen ne güzel olurdu bize de 36 lar nasip olsun diye
Çok çok geçmiş olsun arkadaşım .şimdi iyiyim bakalım artarsa şikayetim gidecem dr à ihmale gelmez dediğin gibievet zaten endokrindeki doktor da demir ilacından o siyahlık dedi. ama parça aldı kanama var mı diye. o anda yoktu. gerçi bu sabah kalktım anüste kanama oldu.tekrar arayayım mı doktoru bilmiyorum valla bıktım yaa. tuvaletini her sefer kontrol et normal zamanlarda da benim alışkanlığımdır rengi bile birçok hastalığın belirtisi olabiliyor.
gaviscon bana da yaramamaya başladığından doktora söyledim hem bulantı hem iştahsızlık çok kötüyüm buna bir çare bulun dedim. o da pulcet diye bir ilaç yazdı. günde bir kere alıyorsun. sabah aç karnına iyi fena değil. yavaş yavaş o aşırı bulanma hali geçti iki gündür kullanıyorum. gaviscon artık hiç etki etmiyor ancak soda kadar etki ediyor 15 dk falan sonra geçiyor yine yanmalar başlıyor
Biz saygı duydukça karşıdanda bekliyoruz ama nafile bilsem böyle yaklaşacagını baştan istemezdim ama ben onunda istegi olsun benimde dedim eşimde kayınpederimde pek akıllılar sagolsun ama çocuğuma Hüseyin diye seslenmek istemiyorum. Hele birde yurt dışındayım ben burdakiler telefuzda edemeyecek yok inatlaşacagız heralde hayırlısı
Seninkiside baska trajikomik olmuş kesinlikle madem o karar veremiyor çaktırmadan yönlendir
Ayyy canım benim.Allah razı olsun.mesaja gerek yok,yaz güzel bacım: 1-özlemEderim tabi.etmezmiyim.isteyenler bana isimlerini mesaj atsin.hepinizin adina okurum.
Çok teşekkür ederim arkadaşım. Rabbim hepimizin evlatlarini korusunçırpınma bende de oluyor canım ben de merak ettim sordum arkadaşlara normalmiş sende korkma boşuna canını sıkma, hastalık Allahtan gelen bişey keşke imkan olsa da hiçbirimiz hastalanmasak hep iyi olsak ama yaradılışımızdan dolayı meleklerimiz o kadar sağlam yerdeler ki Rabbim onları öyle bir koruyor ki öyle mide bulantısıymış ishalmiş efendim bilmem neymiş onlara hiçbişeycik yapamaz inşallah :) ama şikayetlerin devam ederse tab iki dr a git kendini iyi hisset ki moralin bozulmasın ve bebeklerine odaklan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?