2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Biz saygı duydukça karşıdanda bekliyoruz ama nafile bilsem böyle yaklaşacagını baştan istemezdim ama ben onunda istegi olsun benimde dedim eşimde kayınpederimde pek akıllılar sagolsun ama çocuğuma Hüseyin diye seslenmek istemiyorum. Hele birde yurt dışındayım ben burdakiler telefuzda edemeyecek yok inatlaşacagız heralde hayırlısı
Seninkiside baska trajikomik olmuş kesinlikle madem o karar veremiyor çaktırmadan yönlendir

Cnm allah yardim etsin hayirlisiyla kizini saglikli kucagina almissindir cnm. Kac gundur girememistim forma.

kızlar bişey sorucam şimdi hastaneye giderken bebeğe çanta hazırlıyoruz da kendimize nasıl bir çanta hazırlıcaz yani orta boy valiz mi olmalı yoksa çanta mı kafam karıştı

Valla canim yazarken aklima geldi de pogaca kolay bulunan bise diye yazdim. Kusuruma bakma nolur
Ben bilmem onu bunu,sabah sabah sıcak poğaça ve çayı nerden bulayım ben çok fena çekti canım,şiştim burda takılıyorum hayatım,çekmedi desem yalan tabi,canım çekmesine çekti ama dediğin gibi bulunmaz bişey değil.olmadı ben de yoğururum yarın sabaha

kızlar bişey sorucam şimdi hastaneye giderken bebeğe çanta hazırlıyoruz da kendimize nasıl bir çanta hazırlıcaz yani orta boy valiz mi olmalı yoksa çanta mı kafam karıştı
Ne koyacağına bağlı.valiz ya da çanta fiye bi kural yok.sana kalmış.

Kizlarrrrpersembe gunu dogum icin gun verildi.ne olur dua edin cok korkuyorumcok heyecanliyimcok bisuru tanimlanamaz moddayim
bu perşembe mi canım allah hayırlısını eylesin bide erken değil mi canım

Cok gecmis olsun atlatirsin bu gunleride merak etme dualarimiz seninle....

Sikismaz merak etme sikisiyor olsa bizimkiler ne yapsin. Benim de boyle icerden burkuyormus gibi oluyor. Kendini geriyor filan. Haftalar ileedikce degisik oluyor.

Kiz naptin bir yemek kasigi :)) sen yemek kasigiyla mi yapiyorsun. Abooovvv yemek kasigi kahve yutsam varya daha heralde bir omur cikmam tuvalete :)) bana cay kasigi yetiyor.

mideni usutmus ya da yedigin birsey dokunmus olabilir gecmis olsun ama baska seyleri de gozonunde bulundurmak lazim. Tansiyonuna da baktir canim yukselmesin[/QUOTE]
Canım sağol şükür iyiyim şimdi işime de geldim hamdolsun

Kizlarrrrpersembe gunu dogum icin gun verildi.ne olur dua edin cok korkuyorumcok heyecanliyimcok bisuru tanimlanamaz moddayim
Ayyyyy,ciddimisinnnnnn darısı başımıza inşşşşaaallllaaaaahhhhhhhh Allah dertsiz,çilesiz kurtarsın inşallah,sağlık sıhhat ve mutlulukla kucağına almayı nasip etsin.el-ayak bile olsa minişlerin fotosunu sanırsızlıkla bekliyoruzbide,isimlerimizi bi kağıda yazıp liste yapsan,doğuma girmeden tek tek okuyup o listeyi bizede dua etsen ne güzel olurdubize de 36 lar nasip olsun diye

Ederim tabi.etmezmiyim.isteyenler bana isimlerini mesaj atsin.hepinizin adina okurum.

Çok çok geçmiş olsun arkadaşım .şimdi iyiyim bakalım artarsa şikayetim gidecem dr à ihmale gelmez dediğin gibi

Yok o tripten sonra biri cihangir olsun deyip kabul etti bi kaç gün sonra bu adamların totosunu kaldırmaya gelmiyo valla,hemen emir komutayı ele geçiriyolar.ya bide yurt dışındasınız,onun da bilmesi lazım isim hassasiyetini.biz de gezme amaçlı çıkıyoruz fln mesela,eşime dedimki karar verdiğin isimde çok fazla türkçe karakter kullanma ki uluslararası alfabede ünlü krizi yaşamasın.gelecek ne gösterir bilinmez,belki yurtdışında çalışır yada okurlar.kimsenin çocuğuma abuk sabuk telafuzla seslenmesini istemem.mesela" huseyın" oluyo.pasaportta fln da öyle yazıyo.bu bi kenara kesinlikle anne olarak sana bunu dayatmaya hakkı yok kimsenin ya.sen o kadar bekle,çil çek hayal kur,taşı et doğur,ismine kayınpeder ve koca kara versin konuşma,küs bi kaç gün.yola gelir o zamsn

Çok teşekkür ederim arkadaşım. Rabbim hepimizin evlatlarini korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…