Evet canim bu ara bizimde tekmeler cok kuvvetlendi rabbime sukurler olsun insallah hepimiz saglikla kucagimiza alirizya kızlar maşallah maşallah bu aralar ne kadar kuvvetli tekmeler hissediyorum ben çok güzel bişey ya çok mutlu oluyorum o hareket ettikçe.. aklımı kaçırıcam düşündükçe bebeğim şuan benimle aslında benim içimde ne kadar yakın diyorum sesimi duyuyor, sıcaklığımı hissediyor, kokumu biliyor.. Rabbimin nasıl bir mucizesi bu, Allahım diyorum ben ne iyilik yaptım da bana hamileliği nasip ettin anneliği de nasip edeceksin inşallah.. büyük bir mucize yaşıyoruz kızlar valla ben doğurmadan önce şükür için evimde yasin okutucam fırsatım olursa da kurban kesmeyi düşünüyorum.. Rabbim nasip etsin inşallah..
Arsiz Kadın Ne olacak eşini nerde görmüş ki dünyanın çıvisi çıkmış. Kadının düşmanı kadındır. Allahtan arkadaşı sana söylemiş bu eşinin arkadaşı bekar mı ?[/QUOTE][QUOTE="sensizim 89, post: 40519493, me mber: 6251]Kizlar yardiminiza ihtiyacim var akillariniza daha dogrusu... bu gun esimin arkadaslarindan biri sabahtan beri face den yazip duruyordu. Yenge napiyon... yenge iyimisin.... hayat nasil gidiyo vs.. baktim bise soylemeye calisiyo. Hayirdir dedim. Soylemek istedigin bise mi var. Valla var yenge ama uzulup strese girme kendini yipratma soz verirsen soylerim dedi. Tmm dedim. Bana bi kac tane bi kizla yaptigi konusmalardan ekran goruntusu attikadinin teki esimin soyadini soruyo buna.. bu da napacan Diyo. Ya cok hos adam tanisip gorussek filan diyo esimden icin.. esimin arkadasi da diyo ki o evli akilli ol karisi hamile yengem dunya ahiret bacim olsun guzel de kadin.. esinin uzerine gul koklamaz diyo. Kiz arsizca belki beni koklar nerden biliyosun soyadini soyle faceden bulup mesaj atcam diyo. esimin arkadasi ugrasma filan biraz ugrasmis kiz ondan sonra agzini bozup konusmus ona.. karisi hamileyse daha iyi ya onun bana ihtiyaci vardir hahaha filan yazmis. Cok arsizca cinsel konudan konusmus. Guya esime kadinlik gostErcekmis. Bide diyo ki gordugum kadariyla o da beni mutlu eder benim de bu aralar maddi sikintim var destek olur mu filan diyo. Esimin arkadasi bu konusmalari atti. Sook oldum napacami bilmiyorum. Esimin arkadasinin dedigine gore esimin haberi yok durumdan direk bana soylemis. Ama benden duydugunu soyleme kimseye dedi. Esime anlatip aklina karpuz kabugunu dusurmek istemiyorum. Kizla gidip konussam bana anlatan kisi arada kalAcak. Bu arada bu kiz dulmus benden kucukmus yasi. Birde 3 4 yaslarinda oglu varmis. Ailesinden uzakmis yalniz yasiyomus. Anlayacaginiz genis mezhepli kaybedecek biseyi yok arsiz utanmazin teki.. canim cok sikiliyo buna ne yapim ben.... ya elin arsizlari yuzunden zaten canim bana yukken nelerle ugrasiyorum nelere kafa yormak zorunda kaliyorum boyle
Esimin arkadasi suan bosanma asamasinda canim ama sanirim cocuk vazgecmis bosanmaktan karisini ikna etmeye calisiyor.. esimin arkadasi diyorum ama benimle yasit ilkokuldan da taniyorum cocugu.. burasi cok kucuk yer canim benim herkes birbirini tanir nerdeyse. esimde cok gezdigi icin cok gorulen biri. Bnde oyle sayilir.. kizin calistigi yeri de ogrendim bi butikde calisiyormus. Kizin calistigi butik annemlere giderken yolumuzun uzerinde. Esimin dukkanina da yuruyus mesafesinde en fazla 10 dk..[/QUOTE]Arsiz Kadın Ne olacak eşini nerde görmüş ki dünyanın çıvisi çıkmış. Kadının düşmanı kadındır. Allahtan arkadaşı sana söylemiş bu eşinin arkadaşı bekar mı ?
Çok erken idrar için.bana da aynı şey söylendiği halde dayanamayıp 9. Gün test yapmıştım evde,negatifti.bigün sonra kanda 150 beta çıkmıştıacele etmişsin sende.bi iki gün sabret.
aynen bnde :)bu arada kızlar bu ara hiç izlemediğim kadar tv izliyorum başka bir şey yapamadığımdan. şimdi de survivor izleyip ona buna gıcık oluyorumen uyuz olduğum da turabi
Esimin arkadasi suan bosanma asamasinda canim ama sanirim cocuk vazgecmis bosanmaktan karisini ikna etmeye calisiyor.. esimin arkadasi diyorum ama benimle yasit ilkokuldan da taniyorum cocugu.. burasi cok kucuk yer canim benim herkes birbirini tanir nerdeyse. esimde cok gezdigi icin cok gorulen biri. Bnde oyle sayilir.. kizin calistigi yeri de ogrendim bi butikde calisiyormus. Kizin calistigi butik annemlere giderken yolumuzun uzerinde. Esimin dukkanina da yuruyus mesafesinde en fazla 10 dk..[/QUOTE]Arsiz Kadın Ne olacak eşini nerde görmüş ki dünyanın çıvisi çıkmış. Kadının düşmanı kadındır. Allahtan arkadaşı sana söylemiş bu eşinin arkadaşı bekar mı ?
ya nasil bole kadinlar war aklm almiyor.bide sen annesin nasl ya cus yani.arkadasi esinin. daha sert kossayms. bu kadinin o arkadasa bu kadar rahat konsmasida sacma.cnm Allah yardm etsin.bn olsam hc ole bi kadnla muhattp olmam laf anlamaz ole pis insanlar.Kizlaryardiminiza ihtiyacim var akillariniza daha dogrusu... bu gun esimin arkadaslarindan biri sabahtan beri face den yazip duruyordu. Yenge napiyon... yenge iyimisin.... hayat nasil gidiyo vs.. baktim bise soylemeye calisiyo. Hayirdir dedim. Soylemek istedigin bise mi var. Valla var yenge ama uzulup strese girme kendini yipratma soz verirsen soylerim dedi. Tmm dedim. Bana bi kac tane bi kizla yaptigi konusmalardan ekran goruntusu atti kadinin teki esimin soyadini soruyo buna.. bu da napacan Diyo. Ya cok hos adam tanisip gorussek filan diyo esimden icin.. esimin arkadasi da diyo ki o evli akilli ol karisi hamile yengem dunya ahiret bacim olsun guzel de kadin.. esinin uzerine gul koklamaz diyo. Kiz arsizca belki beni koklar nerden biliyosun soyadini soyle faceden bulup mesaj atcam diyo. esimin arkadasi ugrasma filan biraz ugrasmis kiz ondan sonra agzini bozup konusmus ona.. karisi hamileyse daha iyi ya onun bana ihtiyaci vardir hahaha filan yazmis. Cok arsizca cinsel konudan konusmus. Guya esime kadinlik gostErcekmis. Bide diyo ki gordugum kadariyla o da beni mutlu eder benim de bu aralar maddi sikintim var destek olur mu filan diyo. Esimin arkadasi bu konusmalari atti. Sook oldum napacami bilmiyorum. Esimin arkadasinin dedigine gore esimin haberi yok durumdan direk bana soylemis. Ama benden duydugunu soyleme kimseye dedi. Esime anlatip aklina karpuz kabugunu dusurmek istemiyorum. Kizla gidip konussam bana anlatan kisi arada kalAcak. Bu arada bu kiz dulmus benden kucukmus yasi. Birde 3 4 yaslarinda oglu varmis. Ailesinden uzakmis yalniz yasiyomus. Anlayacaginiz genis mezhepli kaybedecek biseyi yok arsiz utanmazin teki.. canim cok sikiliyo buna ne yapim ben.... ya elin arsizlari yuzunden zaten canim bana yukken nelerle ugrasiyorum nelere kafa yormak zorunda kaliyorum boyle
Yalan o benim sipalar utanmasalar karnimi yirtip cikacak kadar siddetle tekmeliyor.insanlar gobegimden gozlerini alamiyorlar.bayrak gibi dalgali masallahBende ayni seyi dusunup Yasin okutmustum. Rabbim kabul etsin insallah. Hatta bidaha okutayim diyorum ama hazirlik vs gozum kesmiyo. Gucum olursa okutcam insallah. Yalniz canim 32. Haftadan sonra hareketleri bu kadar net olmayacakmis.. benkm tembel oglum bile baya bi hissettiriyo kendini cok sukur. Ama 32 den sonra yerleri daralmaya basliyo ya hareketler yine hissedilirmis ama siddeti azalirmis...
Caniim bu gun giremedim isim toplamissin ismim buket bu gece bende sana ve bebislerine dua edicem insallah hayirlisiyla bebeklerin yanındayken de bize yazarsin:)Yalan o benim sipalar utanmasalar karnimi yirtip cikacak kadar siddetle tekmeliyor.insanlar gobegimden gozlerini alamiyorlar.bayrak gibi dalgali masallah
haklısın canım bende bir an düşünemedim ne bileyim internete öyle yazdığını görünce araştırmadan sormadan dşündüm..yok canim oyle birsey
esk8den cahiliye doneminde kiz cocuklarini diri diri topraga gomerlermis. Erkek cocuklarini evlattan sayarlarmis. Bu iki tane kurban olayi da cahiliye adeti. Sakin oyle birsey yapmayin. Her cocuk icin bir tane kurban kesilir.
Kiz icin bir erkek icin iki deniyor. Tamamen cahiliye adeti.
Dinimizde olan kiz icin de erkek icin de bir tanedir cinsiyeti farketmez. Guzel olani bebek dogduktan sonra 7. Gunu kestirmektir ama oncesi sonrasi da olabilir. Aman nolur uymayin o safsatalara. Nasil kiziyorum anlatamam. Benim ikizler oglan. Bir ara birine kiz demisti dr. Herkes bana simdi 3 kurban mi kesecen diye soruyordu. Nasil bir sacmalik. Rabbim ayni karindaki iki kardesi birbirinden ayirir mi. Simdi ikizlere birer tane kesecez . Rabbim hayirlisiyla gostersin o gunleri. Hayirlisiyla da keselim kurbanlarimizi.
Kizlaryardiminiza ihtiyacim var akillariniza daha dogrusu... bu gun esimin arkadaslarindan biri sabahtan beri face den yazip duruyordu. Yenge napiyon... yenge iyimisin.... hayat nasil gidiyo vs.. baktim bise soylemeye calisiyo. Hayirdir dedim. Soylemek istedigin bise mi var. Valla var yenge ama uzulup strese girme kendini yipratma soz verirsen soylerim dedi. Tmm dedim. Bana bi kac tane bi kizla yaptigi konusmalardan ekran goruntusu atti kadinin teki esimin soyadini soruyo buna.. bu da napacan Diyo. Ya cok hos adam tanisip gorussek filan diyo esimden icin.. esimin arkadasi da diyo ki o evli akilli ol karisi hamile yengem dunya ahiret bacim olsun guzel de kadin.. esinin uzerine gul koklamaz diyo. Kiz arsizca belki beni koklar nerden biliyosun soyadini soyle faceden bulup mesaj atcam diyo. esimin arkadasi ugrasma filan biraz ugrasmis kiz ondan sonra agzini bozup konusmus ona.. karisi hamileyse daha iyi ya onun bana ihtiyaci vardir hahaha filan yazmis. Cok arsizca cinsel konudan konusmus. Guya esime kadinlik gostErcekmis. Bide diyo ki gordugum kadariyla o da beni mutlu eder benim de bu aralar maddi sikintim var destek olur mu filan diyo. Esimin arkadasi bu konusmalari atti. Sook oldum napacami bilmiyorum. Esimin arkadasinin dedigine gore esimin haberi yok durumdan direk bana soylemis. Ama benden duydugunu soyleme kimseye dedi. Esime anlatip aklina karpuz kabugunu dusurmek istemiyorum. Kizla gidip konussam bana anlatan kisi arada kalAcak. Bu arada bu kiz dulmus benden kucukmus yasi. Birde 3 4 yaslarinda oglu varmis. Ailesinden uzakmis yalniz yasiyomus. Anlayacaginiz genis mezhepli kaybedecek biseyi yok arsiz utanmazin teki.. canim cok sikiliyo buna ne yapim ben.... ya elin arsizlari yuzunden zaten canim bana yukken nelerle ugrasiyorum nelere kafa yormak zorunda kaliyorum boyle
Estağfurullah.hayır,3. Gün embriyosuydu.ama o çok önemli olmuyo tahlil sonucunda.önemli olan rahme yerleşeli kaç gün oldu?çünkü ortalama 10. Günde yumurta tutunmuş ve kanda beta hcg hormonu yükselmeye başlamış oluyo.Cevabıniz için çok teşekkür ederim dilerim sağlıkla kicaginiza alırsınız bebeğinizi, çok olmazsam dizinde mi 5. Gün transferiydi
Vardır bi bildikleri elbet.şifa olur inşallah,sağlığına kavuşur sağlıcakla doğumunu yaparsın inşallah...Bana şöyle anlattılar.antbiyotik bebege ve sana zarar vermeyecek bir özellikte olacak.agrı kesici zaten parol,narkoz ise sezaryanda da kullanılıyor dediler.zaten tüp bebek doktorumun izni ile verildi ilaçlar.Sadece cesaret iğnesi dedkleri sakinleştirici vermediler çünkü o zarar veriyormuş.bir gün önce kan sulandırıcı ilaç ve iğne kullandığım için ameliyata girerken varis çorabı giydim pıhtı atmaması için. çıkıncada iki gün boyunca bebegi kontrol ettiler. Cerrah beni kararsız ve korkulu görünce apandistin patlasa ameliyat olmayacak mısın? bununla onun hiç farkı yok kendini ve bebeği tehlikeye atacak mısın? sonuç malum.ALLAH'a sığındık besmele ile girdik işte böyle canım.
Canım benim akikanın iddeti 2 yıl.gücün varsa birini keser diğerini ileryen zamanda kesersin,1. Yaşı ya da 2. Yaşı meselaevet canım gücüm var çok şükür ama 1 taneye kredilerim var çünkü onları ödüyorum :) internette araştırdım biraz erkek çocuk için 2 tane kesilir diyor ikinciyi kesersem 1 ay boyunca parasız kalırım anlamına gelir :) aman olmazsa 1 ayda parasız kalayım napim yane :):)
benim koca boyle seylerle ugrasmaz ki canim. Usenir erinir... arkadasim sayilmaz aslinda esimin yaninda calisiyo. Ama sever beni saygili mesafelidir. Benimde aklima sey geldi. Acaba esimle samimi bi konusma ortamlari mi oldu da esim benimle cinsel hayatinin suan olmadiginj filan soyledi de cocuk da benden kaynaklandigini dusunup kocana sahip cik mi demek istedi. kafam allak bullak.haklısın canım bende bir an düşünemedim ne bileyim internete öyle yazdığını görünce araştırmadan sormadan dşündüm..
canım bence önce bu arkadaşının samimiyetini sorgula ben olsam o kızın ağzının payını verirdim arkadaşıma da bişey söylemeden güzel güzel korumaya alırdım yani sna söylemesinin nedenini merak ettim sen ne yapabilirsin ki bu durumda ?? kocanın haberi yok kızla konuşma diyo ee o zaman sana niye anlatıyor?? ya benim aklıma şey geldi eşin sana şaka yapıyor olmasın canım??
"Akika, çocuk nimetine karşılık, Allahü teâlâya şükretmek için hayvan kesmektir. Akika hayvanı, kurbanlık hayvan gibi olmalıdır.yok canim oyle birsey
esk8den cahiliye doneminde kiz cocuklarini diri diri topraga gomerlermis. Erkek cocuklarini evlattan sayarlarmis. Bu iki tane kurban olayi da cahiliye adeti. Sakin oyle birsey yapmayin. Her cocuk icin bir tane kurban kesilir.
Kiz icin bir erkek icin iki deniyor. Tamamen cahiliye adeti.
Dinimizde olan kiz icin de erkek icin de bir tanedir cinsiyeti farketmez. Guzel olani bebek dogduktan sonra 7. Gunu kestirmektir ama oncesi sonrasi da olabilir. Aman nolur uymayin o safsatalara. Nasil kiziyorum anlatamam. Benim ikizler oglan. Bir ara birine kiz demisti dr. Herkes bana simdi 3 kurban mi kesecen diye soruyordu. Nasil bir sacmalik. Rabbim ayni karindaki iki kardesi birbirinden ayirir mi. Simdi ikizlere birer tane kesecez . Rabbim hayirlisiyla gostersin o gunleri. Hayirlisiyla da keselim kurbanlarimizi.
Ayyyyyy,dıgıturkten kurtuldukkkkkkkbu arada kızlar bu ara hiç izlemediğim kadar tv izliyorum başka bir şey yapamadığımdan. şimdi de survivor izleyip ona buna gıcık oluyorumen uyuz olduğum da turabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?