2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Evet canim bu ara bizimde tekmeler cok kuvvetlendi rabbime sukurler olsun insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz

[QUOTE="sensizim 89, post: 40519493, me mber: 6251]Kizlar yardiminiza ihtiyacim var akillariniza daha dogrusu... bu gun esimin arkadaslarindan biri sabahtan beri face den yazip duruyordu. Yenge napiyon... yenge iyimisin.... hayat nasil gidiyo vs.. baktim bise soylemeye calisiyo. Hayirdir dedim. Soylemek istedigin bise mi var. Valla var yenge ama uzulup strese girme kendini yipratma soz verirsen soylerim dedi. Tmm dedim. Bana bi kac tane bi kizla yaptigi konusmalardan ekran goruntusu atti kadinin teki esimin soyadini soruyo buna.. bu da napacan Diyo. Ya cok hos adam tanisip gorussek filan diyo esimden icin.. esimin arkadasi da diyo ki o evli akilli ol karisi hamile yengem dunya ahiret bacim olsun guzel de kadin.. esinin uzerine gul koklamaz diyo. Kiz arsizca belki beni koklar nerden biliyosun soyadini soyle faceden bulup mesaj atcam diyo. esimin arkadasi ugrasma filan biraz ugrasmis kiz ondan sonra agzini bozup konusmus ona.. karisi hamileyse daha iyi ya onun bana ihtiyaci vardir hahaha filan yazmis. Cok arsizca cinsel konudan konusmus. Guya esime kadinlik gostErcekmis. Bide diyo ki gordugum kadariyla o da beni mutlu eder benim de bu aralar maddi sikintim var destek olur mu filan diyo. Esimin arkadasi bu konusmalari atti. Sook oldum napacami bilmiyorum. Esimin arkadasinin dedigine gore esimin haberi yok durumdan direk bana soylemis. Ama benden duydugunu soyleme kimseye dedi. Esime anlatip aklina karpuz kabugunu dusurmek istemiyorum. Kizla gidip konussam bana anlatan kisi arada kalAcak. Bu arada bu kiz dulmus benden kucukmus yasi. Birde 3 4 yaslarinda oglu varmis. Ailesinden uzakmis yalniz yasiyomus. Anlayacaginiz genis mezhepli kaybedecek biseyi yok arsiz utanmazin teki.. canim cok sikiliyo buna ne yapim ben.... ya elin arsizlari yuzunden zaten canim bana yukken nelerle ugrasiyorum nelere kafa yormak zorunda kaliyorum boyle [/QUOTE]
Arsiz Kadın Ne olacak eşini nerde görmüş ki dünyanın çıvisi çıkmış. Kadının düşmanı kadındır. Allahtan arkadaşı sana söylemiş bu eşinin arkadaşı bekar mı ?

Arsiz Kadın Ne olacak eşini nerde görmüş ki dünyanın çıvisi çıkmış. Kadının düşmanı kadındır. Allahtan arkadaşı sana söylemiş bu eşinin arkadaşı bekar mı ?[/QUOTE]
Esimin arkadasi suan bosanma asamasinda canim ama sanirim cocuk vazgecmis bosanmaktan karisini ikna etmeye calisiyor.. esimin arkadasi diyorum ama benimle yasit ilkokuldan da taniyorum cocugu.. burasi cok kucuk yer canim benim herkes birbirini tanir nerdeyse. esimde cok gezdigi icin cok gorulen biri. Bnde oyle sayilir.. kizin calistigi yeri de ogrendim bi butikde calisiyormus. Kizin calistigi butik annemlere giderken yolumuzun uzerinde. Esimin dukkanina da yuruyus mesafesinde en fazla 10 dk..

Arsiz Kadın Ne olacak eşini nerde görmüş ki dünyanın çıvisi çıkmış. Kadının düşmanı kadındır. Allahtan arkadaşı sana söylemiş bu eşinin arkadaşı bekar mı ?
Esimin arkadasi suan bosanma asamasinda canim ama sanirim cocuk vazgecmis bosanmaktan karisini ikna etmeye calisiyor.. esimin arkadasi diyorum ama benimle yasit ilkokuldan da taniyorum cocugu.. burasi cok kucuk yer canim benim herkes birbirini tanir nerdeyse. esimde cok gezdigi icin cok gorulen biri. Bnde oyle sayilir.. kizin calistigi yeri de ogrendim bi butikde calisiyormus. Kizin calistigi butik annemlere giderken yolumuzun uzerinde. Esimin dukkanina da yuruyus mesafesinde en fazla 10 dk..[/QUOTE]
Yerinde olsam bu adam buna bana niye anlatti. Ne yapmaya calisiyor diye dusunurum once. Cunku tamam seni uyarmis ama ne amacla uyarmis. Kadina gitsen arada kalacak diye gidemiyorsun. Kocana soylesen aklini karistirmak istemiyorsun ki esini masum diye anlatiyor adam. O zaman niye anlatti simdi sana bunu. Bence bunu sorgula once arkadasini en iyi sen tanirsin
ikincisi yine yerinde olsam konusmalarin ciktisini alip annemle birlikte o kizin yanina giderdim. Once filancayla boyle konusmussun diye degil de esimle iliskin varmis diye yem atarak konusurdum. Bir de o ne dokulecek onu yoklardim. Sonra tum sikistirmama ragmen soyledikleri arkadasinin anlattigi kadarsa gozunu korkutup esime de birsey duyurmazdim. Gitmeyi dusunursen sakin tek basina gitme. Hem durumundan dolayi hem de boyle durumlarin iftirasi cok olur. Boyle insanlardan hersey beklenir baska turlu basini agritmasin
Allahim neler var saka gibi.

Kızlar size bişi sorucam adetimin 3 günü hormon testi verdim yine anlyan bakabilirmi bu arada 11 nisanda adet oldum hormon testimde 13 de yaptım dün soncum çıktı bugün aldım ve sonç böyle anlayan baksın lütfen

Reactions: 9ay
Çok erken idrar için.bana da aynı şey söylendiği halde dayanamayıp 9. Gün test yapmıştım evde,negatifti.bigün sonra kanda 150 beta çıkmıştıacele etmişsin sende.bi iki gün sabret.

Cevabıniz için çok teşekkür ederim dilerim sağlıkla kicaginiza alırsınız bebeğinizi, çok olmazsam dizinde mi 5. Gün transferiydi

Yerinde olsam bu adam buna bana niye anlatti. Ne yapmaya calisiyor diye dusunurum once. Cunku tamam seni uyarmis ama ne amacla uyarmis. Kadina gitsen arada kalacak diye gidemiyorsun. Kocana soylesen aklini karistirmak istemiyorsun ki esini masum diye anlatiyor adam. O zaman niye anlatti simdi sana bunu. Bence bunu sorgula once arkadasini en iyi sen tanirsin
ikincisi yine yerinde olsam konusmalarin ciktisini alip annemle birlikte o kizin yanina giderdim. Once filancayla boyle konusmussun diye degil de esimle iliskin varmis diye yem atarak konusurdum. Bir de o ne dokulecek onu yoklardim. Sonra tum sikistirmama ragmen soyledikleri arkadasinin anlattigi kadarsa gozunu korkutup esime de birsey duyurmazdim. Gitmeyi dusunursen sakin tek basina gitme. Hem durumundan dolayi hem de boyle durumlarin iftirasi cok olur. Boyle insanlardan hersey beklenir baska turlu basini agritmasin
Allahim neler var saka gibi.[/QUOTE]
Bende cocuga aynisini dedim benden duydugunu deme diyosun napacam ben bu durumda dedim. Ekran goruNtuleri var elimde sadece onda da cocugun adi yok messsnger yazismasi. Sadece kizin adi var ama kim gonderdi diycem sorun orda.. anneme anlattim bugun durumu. Ne yapacan ya dedi. Bende simdilik bise yapmam heralde ama kiz isi uzatirsa gider konusurum galiba bende bilmiom dedim. Annemde bence yuz yuze konusma faceden mesaj at kiza dedi. Soyadi benim soyadimla ayni niye merak ediyosun filan de dedi. Bende dedimki anne sacma olur kizin derdi apacik ortada. hamile olmasam sac bas falar bi guzel verirdim agzinin payini... kii hamile olmasam korkmazdim da esim yanlis yapar mi diye. Suan cinsellik vs yok yaa korkum ondan. Erkek milleti bazi seyleri daha kolay yapabiliyo.. Allahim akil fikir verir de insallah bu asamadan sonra evliligim yara almaz. Bu duam herkes icin gecerli. Allah kem gozlerden korusun ins.. hepimizin yuvasini...

Esimin arkadasi suan bosanma asamasinda canim ama sanirim cocuk vazgecmis bosanmaktan karisini ikna etmeye calisiyor.. esimin arkadasi diyorum ama benimle yasit ilkokuldan da taniyorum cocugu.. burasi cok kucuk yer canim benim herkes birbirini tanir nerdeyse. esimde cok gezdigi icin cok gorulen biri. Bnde oyle sayilir.. kizin calistigi yeri de ogrendim bi butikde calisiyormus. Kizin calistigi butik annemlere giderken yolumuzun uzerinde. Esimin dukkanina da yuruyus mesafesinde en fazla 10 dk..[/QUOTE]
Bahar arkadaşımızın dediği gibi bu adam sana neden açıklama yapmak zorunda hissetti kendini madem memnun değil engellesin. Eşine niye bu kadar sarmış nerden samimiyet bulmuş anlamadım. Ayy söyle karilara gıcık oluyorum.

ya nasil bole kadinlar war aklm almiyor.bide sen annesin nasl ya cus yani.arkadasi esinin. daha sert kossayms. bu kadinin o arkadasa bu kadar rahat konsmasida sacma.cnm Allah yardm etsin.bn olsam hc ole bi kadnla muhattp olmam laf anlamaz ole pis insanlar.

Yalan o benim sipalar utanmasalar karnimi yirtip cikacak kadar siddetle tekmeliyor.insanlar gobegimden gozlerini alamiyorlar.bayrak gibi dalgali masallah

Yalan o benim sipalar utanmasalar karnimi yirtip cikacak kadar siddetle tekmeliyor.insanlar gobegimden gozlerini alamiyorlar.bayrak gibi dalgali masallah
Caniim bu gun giremedim isim toplamissin ismim buket bu gece bende sana ve bebislerine dua edicem insallah hayirlisiyla bebeklerin yanındayken de bize yazarsin:)

haklısın canım bende bir an düşünemedim ne bileyim internete öyle yazdığını görünce araştırmadan sormadan dşündüm..

canım bence önce bu arkadaşının samimiyetini sorgula ben olsam o kızın ağzının payını verirdim arkadaşıma da bişey söylemeden güzel güzel korumaya alırdım yani sna söylemesinin nedenini merak ettim sen ne yapabilirsin ki bu durumda ?? kocanın haberi yok kızla konuşma diyo ee o zaman sana niye anlatıyor?? ya benim aklıma şey geldi eşin sana şaka yapıyor olmasın canım??

Cevabıniz için çok teşekkür ederim dilerim sağlıkla kicaginiza alırsınız bebeğinizi, çok olmazsam dizinde mi 5. Gün transferiydi
Estağfurullah.hayır,3. Gün embriyosuydu.ama o çok önemli olmuyo tahlil sonucunda.önemli olan rahme yerleşeli kaç gün oldu?çünkü ortalama 10. Günde yumurta tutunmuş ve kanda beta hcg hormonu yükselmeye başlamış oluyo.

Vardır bi bildikleri elbet.şifa olur inşallah,sağlığına kavuşur sağlıcakla doğumunu yaparsın inşallah...

Canım benim akikanın iddeti 2 yıl.gücün varsa birini keser diğerini ileryen zamanda kesersin,1. Yaşı ya da 2. Yaşı mesela

benim koca boyle seylerle ugrasmaz ki canim. Usenir erinir... arkadasim sayilmaz aslinda esimin yaninda calisiyo. Ama sever beni saygili mesafelidir. Benimde aklima sey geldi. Acaba esimle samimi bi konusma ortamlari mi oldu da esim benimle cinsel hayatinin suan olmadiginj filan soyledi de cocuk da benden kaynaklandigini dusunup kocana sahip cik mi demek istedi. kafam allak bullak.

"Akika, çocuk nimetine karşılık, Allahü teâlâya şükretmek için hayvan kesmektir. Akika hayvanı, kurbanlık hayvan gibi olmalıdır.

Sonra da kesilebilir. Her zaman kesilebilir. Kurban bayramında da kesilebilir. Resulullah efendimizin nübüvvetten sonra, kendisi için akika kestiği (Şir’a)da yazılıdır.

Akika kurbanı akikanın adı olduğu için akika kurbanı denilince kurbanda kesilmesi lazım değildir. Onu da kurban olarak söylenirse o zaman kurbanda kesmek gerekir. Akika kurbanını kurban edeceğim derse kurbanda keser.

Akika, çocukları belalardan, hastalıklardan korur. Kıyamette, anaya, babaya, ayrı bir şefaat ederler. Erkek çocuk için iki, kız çocuk için bir akika hayvanı kesilir. Kesilen akikadan kendisi ve zengin fakir herkes yiyebilir, pişmiş veya çiğ olarak zengin fakir herkese verebilir.

Akikayı kesmeyip bedelini fakire tasadduk etmek, akika yerine geçmez. Akika bedeli kadar din kitabı tasadduk etmek, akika yerine geçmez.

Şefaat etsin diye ölmüş çocuk için, torun için, hatta yaşlı kimse, kendisi için de kesebilir. Peygamber efendimiz de, kendisi için akika kesmiştir. Bunun için hangi mezhepten olursa olsun, herkesin akika kesmesi çok iyi olur.

Adak, akika veya ölüler için kesilecek kurban da, ilim neşri ile meşgul bir vakfa kestirilebilir. Böylece ilim neşrine katkımız olduğu için farz sevabı alırız. İlim tahsili yapılan yerlere, zekat, fıtra, adak, akika veya sadaka şeklinde yapılan yardım, insanı kazalardan, belalardan korur. Dünyada, sıhhat ve afiyet içinde bir ömür sürmeye sebep olur. Ayrıca farz olan ilim yayma sevabına kavuşulur. "

Canım,bu diyanetin konuya ilişkin cevabı.benim de bildiğim ve yıllardır okuduğum (ilmihallerden) budur zaten.cahiliyeyle ve o dönemin adetleriyle ne diyanetin ne de diyanet onaylı ilmihallerin işi olmaz.üzülerek çok yanlış bildiğini düşündüğüm bi konuda doğrusunu paylaşarak düzeltme yapmak istedim.bunu bağlı bulunduğun müftülüğe de danışabilirsin.burada amaç erkek daha kıymetli diye ona iki kıza bir fln değil.normalde her ikisi için de birer akika yeterli deniyor,erkeğe iki olması Peygamberimiz(S.A.V.)'in sünneti ve ashâbına emridir.bunuda rivayet eden Hz.Aişe annemiz(dini kaynaklara göre). Ayet değil,vacipte değil neticede,sadece bizim mezhebimizce mübah olan bir sünnet.sünnetlerden önce de farzlar gelir.biz eğer mümin larak üzerimize düşen her tür farzı yerine getiriyorsak sonradında vacipleri,sünnetleri ve mübahları yapmamız hoş durur.yoksa misal farz olan orucu namazı kılmazken tutp vacip olan haccı yapmaya kalkmak ne kadar doğruysa onun gibi bişey.yanlış ifadelerle vebalde kalmaktan Allah korusun.üzüldüm böyle biliyor olmana,usulünce nacizane düzeltme yapmak istedim.yoksa herkes istediğine inanmakta özgür,yanlış anlaşılmak istemiyorum.

bu arada kızlar bu ara hiç izlemediğim kadar tv izliyorum başka bir şey yapamadığımdan. şimdi de survivor izleyip ona buna gıcık oluyorum en uyuz olduğum da turabi
Ayyyyyy,dıgıturkten kurtuldukkkkkkk turkcell tv+ ın tadını çıkarıyorum,ooooooohhhhh!dünya varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…