canım 8. gün çok erken bi gün hemen telaş yapma 12.günü bekle kan testi yaptır idrar çok sağlıklı sonuç vermiyor diye biliyoruz..Pozitif sonuç alan arkadaşlar bir sorum var. benim 5. Gün embriyosu transferim, transferden 8 gün sonra idrar testi yaptım ve tek çizgi ikinci çizginin esamesi bile yok. Acaba sizde idrar testi yapmismiydiniz
ahh canım ya niye bu kadar stres yaptın sen zaten 7. haftada kalp atışı duyuluyor o da ileri teknolojili ultrason cihazlarında bakılırsa benim drum öyle demişti normalde başka drlar bksa duyamaz ama bizim cihazlarımız onlarınkine göre çok çok ileride o yüzden görüp duyabiliyoruz demişti. bi bekle bakalım neden bu kadar umutsuzsun Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah...Seninle belki fazla konusmuslugumuz yoktur ama inan suan bile agliyorum bnm bebeğim 6 haftalik ama kalp atışı yok senden ricam bana dua eder Misin lütfen adım senem bebeğim Rabbim can versin inşallah bana doğuma girerken dua eder misin lütfen Rabbim evlatları ni hayırlısı ile kucağına alırsın insallah
Akika düşüyor ya zaten,gücün varsa akikasını kes bariya kızlar maşallah maşallah bu aralar ne kadar kuvvetli tekmeler hissediyorum ben çok güzel bişey ya çok mutlu oluyorum o hareket ettikçe.. aklımı kaçırıcam düşündükçe bebeğim şuan benimle aslında benim içimde ne kadar yakın diyorum sesimi duyuyor, sıcaklığımı hissediyor, kokumu biliyor.. Rabbimin nasıl bir mucizesi bu, Allahım diyorum ben ne iyilik yaptım da bana hamileliği nasip ettin anneliği de nasip edeceksin inşallah.. büyük bir mucize yaşıyoruz kızlar valla ben doğurmadan önce şükür için evimde yasin okutucam fırsatım olursa da kurban kesmeyi düşünüyorum.. Rabbim nasip etsin inşallah..
Çok erken idrar için.bana da aynı şey söylendiği halde dayanamayıp 9. Gün test yapmıştım evde,negatifti.bigün sonra kanda 150 beta çıkmıştıPozitif sonuç alan arkadaşlar bir sorum var. benim 5. Gün embriyosu transferim, transferden 8 gün sonra idrar testi yaptım ve tek çizgi ikinci çizginin esamesi bile yok. Acaba sizde idrar testi yapmismiydiniz
Rabbim cümlemize şifa versin,katlanma kuvveti versin inşaallah.antibiyotik verdiler,günde 4 defa içmem için parol ama onun da pek faydası yok gibi.Bana doktorum kabız olma ama ishal kesinlikle olma demişti.çünkü ishal asitli oldugu için çok yakar.sen beni gör tuvaletten çıktıktan sonra oturma banyosu yapıyorum ve yataga zor atıyorum kendimi dizlerimin titremesindenALLAH'ım düşmanımın başına vermesin,sizlerde dikkat edin kendinize....
Akika düşüyor ya zaten,gücün varsa akikasını kes bari
canım benim ya Rabbim şifanı versin inşallah elimizden bişey gelmiyor ki yapalım... çok dikkat et kendine yemene içmene dikkat et kabızlık ve ishal konusunda ancak elinden o gelir simdi.. bi de üşütmemeye çalış o da ishal yapar ya insanıRabbim cümlemize şifa versin,katlanma kuvveti versin inşaallah.antibiyotik verdiler,günde 4 defa içmem için parol ama onun da pek faydası yok gibi.Bana doktorum kabız olma ama ishal kesinlikle olma demişti.çünkü ishal asitli oldugu için çok yakar.sen beni gör tuvaletten çıktıktan sonra oturma banyosu yapıyorum ve yataga zor atıyorum kendimi dizlerimin titremesindenALLAH'ım düşmanımın başına vermesin,sizlerde dikkat edin kendinize....
Simdi daha iyim esim ve ailemin destegi moral oldu piskolojik olarak ister istemez etkilendim ama bebegime soz verdim vazgecmwk yok iyi dusunucezYa sen niye bu kadar üzüyosu ,paralıyosun kendiniyazık ama hem sana hem bebeğine.ilk sen değilsinki.geç duyulabilir.bu çok normal.boşu boşuna üzülüyosun.Allaha bırak,nasibinde varmışki bu kadarını gösterdi sana.bundan sonrası da gelir inşallah.her iki durum için de ne gelirse Allahtan diyip tevekkül et biraz bence.
Bana şöyle anlattılar.antbiyotik bebege ve sana zarar vermeyecek bir özellikte olacak.agrı kesici zaten parol,narkoz ise sezaryanda da kullanılıyor dediler.zaten tüp bebek doktorumun izni ile verildi ilaçlar.Sadece cesaret iğnesi dedkleri sakinleştirici vermediler çünkü o zarar veriyormuş.bir gün önce kan sulandırıcı ilaç ve iğne kullandığım için ameliyata girerken varis çorabı giydim pıhtı atmaması için. çıkıncada iki gün boyunca bebegi kontrol ettiler. Cerrah beni kararsız ve korkulu görünce apandistin patlasa ameliyat olmayacak mısın? bununla onun hiç farkı yok kendini ve bebeği tehlikeye atacak mısın? sonuç malum.ALLAH'a sığındık besmele ile girdik işte böyle canım.Ayyy,ameliyat sonrası günlerimi hatırladım,nasıl bi ızdıraptır bilirim.2 kez yaşadım aynı ameliyatı.Allah daysnma kuvveti versin canım bu hslinle.çok zor inan,sorucam bi türlü soramadım.bu ameliyatın,narkozun,antibiyotiklerin vs bebeğe tesiri olmuyomuymuş?çok şaşırdım ben bu işe.
yok canim oyle birseyevet canım gücüm var çok şükür ama 1 taneye kredilerim var çünkü onları ödüyorum :) internette araştırdım biraz erkek çocuk için 2 tane kesilir diyor ikinciyi kesersem 1 ay boyunca parasız kalırım anlamına gelir :) aman olmazsa 1 ayda parasız kalayım napim yane :):)
ay canım benim yaa oturma banyosu da zor aslında biz kocaman olduğumuz için. ben de bir iki yaptım ama enfeksiyon durumumdan ötürü bıraktım. Allah kolaylık versin inşallah doğumdan sonraya hiç kalmaz bu sıkıntılar. her şey kendi kendine yoluna girer umarım...Rabbim cümlemize şifa versin,katlanma kuvveti versin inşaallah.antibiyotik verdiler,günde 4 defa içmem için parol ama onun da pek faydası yok gibi.Bana doktorum kabız olma ama ishal kesinlikle olma demişti.çünkü ishal asitli oldugu için çok yakar.sen beni gör tuvaletten çıktıktan sonra oturma banyosu yapıyorum ve yataga zor atıyorum kendimi dizlerimin titremesindenALLAH'ım düşmanımın başına vermesin,sizlerde dikkat edin kendinize....
dikkat et oturup kalkarken direkt hop diye kalkmaya çalışma yan dön öyle kalk özellikle yataktan kalkarken yana doğru yuvarlan önce ayaklarını sarkıt sonra kolundan destek alıp kalk öbür türlü fıtık ve diğer bel rahatsızlıkları olma riski çok fazla.Yok yok valla aynı duygular içerisindeyiz. Depresyon falan değil normal bunlar, sonuçta canımız yanıyor. En güzel tarafı bu sürecin geçici olması ve ve sonunda mutlu son olması.Böyle teselli ediyorum bende kendimi. Nerdeyse artık kendi başıma oturduğum yerden kalkamıyorum. Eşim sağolsun ben kalkmaya yeltenince, dur dur ev tipi vinç geliyor diyerek kaldırıyor beni, çok gülüyoruz
Bende ayni seyi dusunup Yasin okutmustum. Rabbim kabul etsin insallah. Hatta bidaha okutayim diyorum ama hazirlik vs gozum kesmiyo. Gucum olursa okutcam insallah. Yalniz canim 32. Haftadan sonra hareketleri bu kadar net olmayacakmis.. benkm tembel oglum bile baya bi hissettiriyo kendini cok sukur. Ama 32 den sonra yerleri daralmaya basliyo ya hareketler yine hissedilirmis ama siddeti azalirmis...ya kızlar maşallah maşallah bu aralar ne kadar kuvvetli tekmeler hissediyorum ben çok güzel bişey ya çok mutlu oluyorum o hareket ettikçe.. aklımı kaçırıcam düşündükçe bebeğim şuan benimle aslında benim içimde ne kadar yakın diyorum sesimi duyuyor, sıcaklığımı hissediyor, kokumu biliyor.. Rabbimin nasıl bir mucizesi bu, Allahım diyorum ben ne iyilik yaptım da bana hamileliği nasip ettin anneliği de nasip edeceksin inşallah.. büyük bir mucize yaşıyoruz kızlar valla ben doğurmadan önce şükür için evimde yasin okutucam fırsatım olursa da kurban kesmeyi düşünüyorum.. Rabbim nasip etsin inşallah..
Amiiin canım aminnn :)ay canım benim yaa oturma banyosu da zor aslında biz kocaman olduğumuz için. ben de bir iki yaptım ama enfeksiyon durumumdan ötürü bıraktım. Allah kolaylık versin inşallah doğumdan sonraya hiç kalmaz bu sıkıntılar. her şey kendi kendine yoluna girer umarım...
evet sıcak su direkt erken doğumu tetikliyor. hatta duşu da çok sıcak suyla almayın diyorlar.Amiiin canım aminnn :)
Sen onun diyorsun ameliyat öncesi öyle canım yandı ki leğen falan hak getire doldurdum küveti içine oturdum duşu da kapatmadan suyun sıcak kalmasını sağladım birde ağrıyan bölgeme tuttum ortalama yarım saat oturdum.doktora bunu anlattım.Çok yanlış oldugunu bunun rahimi açıp erken doguma neden olabileceğini dedi.Bende öyle şiddetli bir agrı vardı ki onu düşünmem mümkün değil di inan...Aklınızda olsun agrı oldugunda ılık suda 5 en fazla 10 dakika olması gereken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?