2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Bu arkadaş dediğin kişinin niyeti bambaşka bence.çok halisane görünmüyor ne yazıkki.hemen tuzağa düşme bence,arada yemle bu arkadaşı.yeni msjlar olduğunda beni bilgilendir de,kızı oyala de,vs vs.aklını kullan bakalım nereye kadar dayanacak o arkadaş.

Oyle yaptim zaten canim. Kiz uzatirsa esim hakkinda sana mesajlar atarsa aninda ekran goruntsu alip gonder bna dedim tmm dedi bakalim..

Valla bence erkekler yatak odalarini anlatmayu sevmez onunla alakasi yoktur canim ben o arkadasinin samimiyetine pek inanmadim bu halinle neden senin kafani bulandiriyor ki aslinda esinle konuşsan mi bu konuyu bilirse icin rahat eder gerekirse tut elinden gir kizin calistigi magazaya mutlu oldugunuzu görsün terbiyesiz kadin. Nasil bi donemdeyiz Allahim kadinlarin bu evli erkek meraki nedir ya cok sinirleniyirum boylelerine

canim bu Omer Nasuhi Bilmen in fikih kitabindan. Universitede bir ara iki donem fikih dersi almistim.
Cok uzulerek artik diyanete guvenmedigimi cok acik soyluyorum. Benim lise donemimde 99 olaylarinda diyanet basortunun acilmasina fetva verdigi gunden sonra bitti benim icin. ( kafa karistirmak istemiyorum ama benim sahsi gorusum) gerci artik son donem diyanet baskani daha aklibbasinda bir insan ama bazi seyler dejenere oldu bir kere.

Hanimlar A101 e buhafta da (23 nisan persembe gunu) cok guzel cocuk odasi perdesi geliyormus. 150×200 50 lira ben cok begendim. Ozellikle sirinleri. Oda yapanlar degerlendirebilir.
hos gecen hafta nevresimleri kacirdik. Bu hafta kocalari kapiya nobete mi gondersek:)) gecen adamin biri iki alisveris arabadi almis ikisini de nevresimle doldurmustu. Bir tane bile birakmamisti. Muhtemelen yuksek fiyattan kendisi satacakti.

Kızlar ben 10+6'da yani bu sabah progesteronu bıraktım ve şimdiden kasıklarım ağrıyor sanki

Piskolojik olabilir ama ya hazır değilsem daha? Siz ne zaman bıraktınız?

Sabah 1 akşam 1 crinone jel alıyordum

Oyle yaptim zaten canim. Kiz uzatirsa esim hakkinda sana mesajlar atarsa aninda ekran goruntsu alip gonder bna dedim tmm dedi bakalim..
İnsan, kocanı bi kızla dipdibe bile görse bu vaziyetinle gelip sana söylemez.bu halinde hem seni üzmemek,stress yaptırmamak için hem de yapabileceklerin kısıtlı olduğu için.madem kocanın haberi yok,terbiyesizin birinin yaptığı bişey duymaması görmemesi gerekirdi.ortada bişey yokken meseleyi sana intikal ettirmesi çok saçma.sen şuan onunla ne rekabet ne de mücadele edebilecek pozisyondasın.yerinde olsam varsa kendi sosyal hesbından başlayarak hesaplarınızı kapatmayı teklif edebilirsin kocana.kullanmak istemiyorum,senin de kullanmanı istemiyorum,bize bi faydası olmuyor,Türkiyede tamamen amacı dışında kullanılıyor sosyal medya vs gibi konuşup evimizden uzak tutucam bu illeti de bakalım.bence en temiz böyle kurtulursun bu gibi saldırılardan.bizim evde farklı bi gerekçeyle facebook,ınstagram vs kullanımı yok kimsenin.

Kızlar ben 10+6'da yani bu sabah progesteronu bıraktım ve şimdiden kasıklarım ağrıyor sanki

Piskolojik olabilir ama ya hazır değilsem daha? Siz ne zaman bıraktınız?

Sabah 1 akşam 1 crinone jel alıyordum
Bebeği orda tutan progestan değil ki.progestan gebelikle birlikte artan bi hormon ve o jeller bu hormona destek amaçlı.hormonun vücuttaki artışının gebeliğin devamına olumlu etki edeceği yönünde çok bilimsel bir sonucu olmayan bir görüş var.dolayısıyla dr lar her gebeye hemen hemen,bu takviyeyi sunuyor.kasık ağrısı gebeliğin her evresinde olan bişey.ilaca bağlama.kasların gevşeme yapıyor,onun ağrısıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…