Bu arkadaş dediğin kişinin niyeti bambaşka bence.çok halisane görünmüyor ne yazıkki.hemen tuzağa düşme bence,arada yemle bu arkadaşı.yeni msjlar olduğunda beni bilgilendir de,kızı oyala de,vs vs.aklını kullan bakalım nereye kadar dayanacak o arkadaş.benim koca boyle seylerle ugrasmaz ki canim. Usenir erinir... arkadasim sayilmaz aslinda esimin yaninda calisiyo. Ama sever beni saygili mesafelidir. Benimde aklima sey geldi. Acaba esimle samimi bi konusma ortamlari mi oldu da esim benimle cinsel hayatinin suan olmadiginj filan soyledi de cocuk da benden kaynaklandigini dusunup kocana sahip cik mi demek istedi. kafam allak bullak.
Oyle yaptim zaten canim. Kiz uzatirsa esim hakkinda sana mesajlar atarsa aninda ekran goruntsu alip gonder bna dedim tmm dedi bakalim..Bu arkadaş dediğin kişinin niyeti bambaşka bence.çok halisane görünmüyor ne yazıkki.hemen tuzağa düşme bence,arada yemle bu arkadaşı.yeni msjlar olduğunda beni bilgilendir de,kızı oyala de,vs vs.aklını kullan bakalım nereye kadar dayanacak o arkadaş.
benim koca boyle seylerle ugrasmaz ki canim. Usenir erinir... arkadasim sayilmaz aslinda esimin yaninda calisiyo. Ama sever beni saygili mesafelidir. Benimde aklima sey geldi. Acaba esimle samimi bi konusma ortamlari mi oldu da esim benimle cinsel hayatinin suan olmadiginj filan soyledi de cocuk da benden kaynaklandigini dusunup kocana sahip cik mi demek istedi. kafam allak bullak.
Rabbim yardımcın olsun canım doğumun kolay geçsin sağlıkla yavrularina kavusKizlar yarim saate doguma giriyorum.dualarinizi bekliyorum
rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin,Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah sğlıklı sıhhatli alırsın yavrularını kucağınaKizlar yarim saate doguma giriyorum.dualarinizi bekliyorum
"Akika, çocuk nimetine karşılık, Allahü teâlâya şükretmek için hayvan kesmektir. Akika hayvanı, kurbanlık hayvan gibi olmalıdır.
Sonra da kesilebilir. Her zaman kesilebilir. Kurban bayramında da kesilebilir. Resulullah efendimizin nübüvvetten sonra, kendisi için akika kestiği (Şir’a)da yazılıdır.
Akika kurbanı akikanın adı olduğu için akika kurbanı denilince kurbanda kesilmesi lazım değildir. Onu da kurban olarak söylenirse o zaman kurbanda kesmek gerekir. Akika kurbanını kurban edeceğim derse kurbanda keser.
Akika, çocukları belalardan, hastalıklardan korur. Kıyamette, anaya, babaya, ayrı bir şefaat ederler. Erkek çocuk için iki, kız çocuk için bir akika hayvanı kesilir. Kesilen akikadan kendisi ve zengin fakir herkes yiyebilir, pişmiş veya çiğ olarak zengin fakir herkese verebilir.
Akikayı kesmeyip bedelini fakire tasadduk etmek, akika yerine geçmez. Akika bedeli kadar din kitabı tasadduk etmek, akika yerine geçmez.
Şefaat etsin diye ölmüş çocuk için, torun için, hatta yaşlı kimse, kendisi için de kesebilir. Peygamber efendimiz de, kendisi için akika kesmiştir. Bunun için hangi mezhepten olursa olsun, herkesin akika kesmesi çok iyi olur.
Adak, akika veya ölüler için kesilecek kurban da, ilim neşri ile meşgul bir vakfa kestirilebilir. Böylece ilim neşrine katkımız olduğu için farz sevabı alırız. İlim tahsili yapılan yerlere, zekat, fıtra, adak, akika veya sadaka şeklinde yapılan yardım, insanı kazalardan, belalardan korur. Dünyada, sıhhat ve afiyet içinde bir ömür sürmeye sebep olur. Ayrıca farz olan ilim yayma sevabına kavuşulur. "
Canım,bu diyanetin konuya ilişkin cevabı.benim de bildiğim ve yıllardır okuduğum (ilmihallerden) budur zaten.cahiliyeyle ve o dönemin adetleriyle ne diyanetin ne de diyanet onaylı ilmihallerin işi olmaz.üzülerek çok yanlış bildiğini düşündüğüm bi konuda doğrusunu paylaşarak düzeltme yapmak istedim.bunu bağlı bulunduğun müftülüğe de danışabilirsin.burada amaç erkek daha kıymetli diye ona iki kıza bir fln değil.normalde her ikisi için de birer akika yeterli deniyor,erkeğe iki olması Peygamberimiz(S.A.V.)'in sünneti ve ashâbına emridir.bunuda rivayet eden Hz.Aişe annemiz(dini kaynaklara göre). Ayet değil,vacipte değil neticede,sadece bizim mezhebimizce mübah olan bir sünnet.sünnetlerden önce de farzlar gelir.biz eğer mümin larak üzerimize düşen her tür farzı yerine getiriyorsak sonradında vacipleri,sünnetleri ve mübahları yapmamız hoş durur.yoksa misal farz olan orucu namazı kılmazken tutp vacip olan haccı yapmaya kalkmak ne kadar doğruysa onun gibi bişey.yanlış ifadelerle vebalde kalmaktan Allah korusun.üzüldüm böyle biliyor olmana,usulünce nacizane düzeltme yapmak istedim.yoksa herkes istediğine inanmakta özgür,yanlış anlaşılmak istemiyorum.
hep dualardasin. Duayla guzel haberlerini bekliyoruzKizlar yarim saate doguma giriyorum.dualarinizi bekliyorum
Kizlar yarim saate doguma giriyorum.dualarinizi bekliyorum
İnsan, kocanı bi kızla dipdibe bile görse bu vaziyetinle gelip sana söylemez.bu halinde hem seni üzmemek,stress yaptırmamak için hem de yapabileceklerin kısıtlı olduğu için.madem kocanın haberi yok,terbiyesizin birinin yaptığı bişey duymaması görmemesi gerekirdi.ortada bişey yokken meseleyi sana intikal ettirmesi çok saçma.sen şuan onunla ne rekabet ne de mücadele edebilecek pozisyondasın.yerinde olsam varsa kendi sosyal hesbından başlayarak hesaplarınızı kapatmayı teklif edebilirsin kocana.kullanmak istemiyorum,senin de kullanmanı istemiyorum,bize bi faydası olmuyor,Türkiyede tamamen amacı dışında kullanılıyor sosyal medya vs gibi konuşup evimizden uzak tutucam bu illeti de bakalım.bence en temiz böyle kurtulursun bu gibi saldırılardan.bizim evde farklı bi gerekçeyle facebook,ınstagram vs kullanımı yok kimsenin.Oyle yaptim zaten canim. Kiz uzatirsa esim hakkinda sana mesajlar atarsa aninda ekran goruntsu alip gonder bna dedim tmm dedi bakalim..
Bebeği orda tutan progestan değil ki.progestan gebelikle birlikte artan bi hormon ve o jeller bu hormona destek amaçlı.hormonun vücuttaki artışının gebeliğin devamına olumlu etki edeceği yönünde çok bilimsel bir sonucu olmayan bir görüş var.dolayısıyla dr lar her gebeye hemen hemen,bu takviyeyi sunuyor.kasık ağrısı gebeliğin her evresinde olan bişey.ilaca bağlama.kasların gevşeme yapıyor,onun ağrısıdır.Kızlar ben 10+6'da yani bu sabah progesteronu bıraktım ve şimdiden kasıklarım ağrıyor sanki
Piskolojik olabilir ama ya hazır değilsem daha? Siz ne zaman bıraktınız?
Sabah 1 akşam 1 crinone jel alıyordum
Ahh canım yaaaKizlar yarim saate doguma giriyorum.dualarinizi bekliyorum
Canim hayirlı olsun doğumun çok heyecan verici...Sana ikizlerinle musmutlu uzun sağlik dolu yıllar dilerim.Kizlar yarim saate doguma giriyorum.dualarinizi bekliyorum
MasaAllah 37. Ye kadar gelmissin bak. Cok sevindim. Darisi basima. Ikiz benimkiler de biliosun. Saglikli dogumlar dilerim cnm. Dualarimiz senleKizlar yarim saate doguma giriyorum.dualarinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?