2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Pozitif sonuç alan arkadaşlar bir sorum var. benim 5. Gün embriyosu transferim, transferden 8 gün sonra idrar testi yaptım ve tek çizgi ikinci çizginin esamesi bile yok . Acaba sizde idrar testi yapmismiydiniz
idrar testi yapmamıştım canım ama sen yine de fazla üzülme kesin sonuç kan testinde çıkıyor,hiç belli olmaz Rabbim gönlüne göre versin,güzel haberler alırsın inşallah

Pozitif sonuç alan arkadaşlar bir sorum var. benim 5. Gün embriyosu transferim, transferden 8 gün sonra idrar testi yaptım ve tek çizgi ikinci çizginin esamesi bile yok . Acaba sizde idrar testi yapmismiydiniz
Ben yapmistm bende de negatif cikmisti 7.gun du ayni gun kan verdm hamile oldigumu ogrendm hemen betahcg NE baktr

Ben yapmistm bende de negatif cikmisti 7.gun du ayni gun kan verdm hamile oldigumu ogrendm hemen betahcg NE baktr

Çek teşekkür ederim cevabın için umut oldu bana eşim izin vermiyor gununden önce kan testi yaptirmama, idrar testini de gizli yaptım ama bin pişman oldum. Hayırlısı bakalım.

Evet 5.embriyosu 3tane transfer etti kilomda fazla hamileyim beta degeri normal bi tane bebis gbi gozukuyor haftaya muayenm var insallah kese gorcez

Benim yanimda olcakmis hatta hastanede beraber kalcakmisiz ilk cocuk bakamazmisim hatta biz ayni evde oturyoruz cnm 2 senedir :)
farklı sayılmam canım bizde üstündeyiz karının... alt üst evlerimiz. bugun kaçtım evden anneme geldim

Ciger yemeee canim doktorun soylemedimi sakatat ve turevleri yasak cigerde dahil a vitamini zehirlenmesi yapabiliyo ben hic yemedim canim cekse bile
doktorum özel olarak bişe demedi canım sadece ekmek kızartma makarna vs.. sana ve bebege zararı var faydası yok yeme dedi. ıkı dr a gidiyorum ben. diğeri de canın ne istiyosa ye demişti. hamileliğin başından beri yedim valla.

Bu arada cocuklarim karnimda son gunum.insallah yarin bu saatlerde elimde olacaklar.sabahtan beri surekli agliyorum.psikolojim allak bullak.cok degisik duygulardayim yaa
Çok güzel duygular yaa rabbim kucağıma aldım yazmayida nasip etsin inşallah doğumun kolay geçsin canım. Cok tuhaf bişey bugün karnında iken yarın kucağında olacaklar Allahın izniyle

Ozlem ruya merve hasibe birde filize ekstra var mi baska?ya ben hepiniz icin dua edecegim de ozellikle isim vermek isteyenler versin.

cnm bizimde erken doğum riskimiz çok yüksek adım meltem dua edersen çok sevinirim
Rabbim sana hayırlı doğumlar nasip etsin. Yavrularını sağlıkla mutlulukla kucağına al inşallah

Çek teşekkür ederim cevabın için umut oldu bana eşim izin vermiyor gununden önce kan testi yaptirmama, idrar testini de gizli yaptım ama bin pişman oldum. Hayırlısı bakalım.
bence de kandan baktır canım. ama çok da canını sıkma çoook var oyle idrarda 8. 10. gün çıkmayıp da kanda çıkan...çok kafana takılıyosa eşinden gizli yaptır ben eşimden habersiz ikinci bi doktora gidiyorum mesela arada o da bana kızıyo ne kadar esereklisin die

kizlar bnm gobek cewrmde ufak ufak sanci gbi agilar war. bi kac gundr.normalmidir szdede oldumu.

Ozlem ruya merve Hazine birde filize ekstra var mi baska?ya ben hepiniz icin dua edecegim de ozellikle isim vermek isteyenler versin.
Seninle belki fazla konusmuslugumuz yoktur ama inan suan bile agliyorum bnm bebeğim 6 haftalik ama kalp atışı yok senden ricam bana dua eder Misin lütfen adım senem bebeğim Rabbim can versin inşallah bana doğuma girerken dua eder misin lütfen Rabbim evlatları ni hayırlısı ile kucağına alırsın insallah

Ayyy Allahım!al birini vur ötekine yaaa ne halleri varsa görsünler hakkaten.yani iki gün dayansın babasının evinde başımı keserimhayatta duramaz.yada ben direkt yatağımıda ayırabilirim yani,kendi bilir.kaybeden o olur her türlü.gelir kapıları tırmalar sonra

[/QUOTE]
Yani doğdukları o ilk bir kaç gün çok özel oluyor.düşünki evlenirken bir iki saat giyeceğimiz gelinliklere milyarlar ödedik,onların o gün düğün günlerivarsın bi kez giysinler...

Ya sen niye bu kadar üzüyosu ,paralıyosun kendini yazık ama hem sana hem bebeğine.ilk sen değilsinki.geç duyulabilir.bu çok normal.boşu boşuna üzülüyosun.Allaha bırak,nasibinde varmışki bu kadarını gösterdi sana.bundan sonrası da gelir inşallah.her iki durum için de ne gelirse Allahtan diyip tevekkül et biraz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…