idrar testi yapmamıştım canım ama sen yine de fazla üzülme kesin sonuç kan testinde çıkıyor,hiç belli olmaz Rabbim gönlüne göre versin,güzel haberler alırsın inşallahPozitif sonuç alan arkadaşlar bir sorum var. benim 5. Gün embriyosu transferim, transferden 8 gün sonra idrar testi yaptım ve tek çizgi ikinci çizginin esamesi bile yok. Acaba sizde idrar testi yapmismiydiniz
Ben yapmistm bende de negatif cikmisti 7.gun du ayni gun kan verdm hamile oldigumu ogrendm hemen betahcg NE baktrPozitif sonuç alan arkadaşlar bir sorum var. benim 5. Gün embriyosu transferim, transferden 8 gün sonra idrar testi yaptım ve tek çizgi ikinci çizginin esamesi bile yok. Acaba sizde idrar testi yapmismiydiniz
Ben yapmistm bende de negatif cikmisti 7.gun du ayni gun kan verdm hamile oldigumu ogrendm hemen betahcg NE baktr
Ben yapmistm bende de negatif cikmisti 7.gun du ayni gun kan verdm hamile oldigumu ogrendm hemen betahcg NE baktr
Evet 5.embriyosu 3tane transfer etti kilomda fazla hamileyim beta degeri normal bi tane bebis gbi gozukuyor haftaya muayenm var insallah kese gorcez
Benim içinde eder misin adım merveOzlem ruya merve hasibe birde filize ekstra var mi baska?ya ben hepiniz icin dua edecegim de ozellikle isim vermek isteyenler versin.
farklı sayılmam canım bizde üstündeyiz karının... alt üst evlerimiz. bugun kaçtım evden anneme geldimBenim yanimda olcakmis hatta hastanede beraber kalcakmisiz ilk cocuk bakamazmisim hatta biz ayni evde oturyoruz cnm 2 senedir :)
doktorum özel olarak bişe demedi canım sadece ekmek kızartma makarna vs.. sana ve bebege zararı var faydası yok yeme dedi. ıkı dr a gidiyorum ben. diğeri de canın ne istiyosa ye demişti. hamileliğin başından beri yedim valla.Ciger yemeee canim doktorun soylemedimi sakatat ve turevleri yasak cigerde dahil a vitamini zehirlenmesi yapabiliyo ben hic yemedim canim cekse bile
Çok güzel duygular yaa rabbim kucağıma aldım yazmayida nasip etsin inşallah doğumun kolay geçsin canım. Cok tuhaf bişey bugün karnında iken yarın kucağında olacaklar Allahın izniyleBu arada cocuklarim karnimda son gunum.insallah yarin bu saatlerde elimde olacaklar.sabahtan beri surekli agliyorum.psikolojim allak bullak.cok degisik duygulardayim yaa
eltim işte canm durduk yere kutlandırdı. ama tınladım mı tabiki de hayırciğer mi leke yapıyormuş??
benim doktorum bizat önerdi ciğer ve dalak ye ki kan olsun diye. yalan dolan inanma öyle batıl şeylere...
Ozlem ruya merve hasibe birde filize ekstra var mi baska?ya ben hepiniz icin dua edecegim de ozellikle isim vermek isteyenler versin.
merve ıkı taneOzlem ruya merve hasibe birde filize ekstra var mi baska?ya ben hepiniz icin dua edecegim de ozellikle isim vermek isteyenler versin.
bence de kandan baktır canım. ama çok da canını sıkma çoook var oyle idrarda 8. 10. gün çıkmayıp da kanda çıkan...çok kafana takılıyosa eşinden gizli yaptırÇek teşekkür ederim cevabın için umut oldu bana eşim izin vermiyor gununden önce kan testi yaptirmama, idrar testini de gizli yaptım ama bin pişman oldum. Hayırlısı bakalım.
Seninle belki fazla konusmuslugumuz yoktur ama inan suan bile agliyorum bnm bebeğim 6 haftalik ama kalp atışı yok senden ricam bana dua eder Misin lütfen adım senem bebeğim Rabbim can versin inşallah bana doğuma girerken dua eder misin lütfen Rabbim evlatları ni hayırlısı ile kucağına alırsın insallahOzlem ruya merve Hazine birde filize ekstra var mi baska?ya ben hepiniz icin dua edecegim de ozellikle isim vermek isteyenler versin.
Ayyy Allahım!al birini vur ötekine yaaaben bu ara öyle kendimden geçmişim ki pek takmıyorum eşimi. ben bu haldeyim mesela adam hala oyun oynama derdinde. benimle oyun pazarlığı yapıyor. çok önemsemiyorum artık. çok cinlerimi tepeme çıkartmadığı sürece sesimi çıkartmayacağım herhalde çünkü hiç gücüm yok.
hehehe iyi demişsin sen annenlerde idare et diye. ona da bozulmuştur şimdi.
doğuma kadar en azından hipnoz olabilir. doğum anında uyandırırlar
[/QUOTE]Dogru diyosun canim 6-7 takimim var alt ust 3 lu olarak ama bir takim daha hstane cikisi alayim... Hic giymezse 1 kere bile giyae deger bana hep dediler cok almissin diye ama yiyayio giydiririm demedim hic 1iyse kere gyse yetrr.
Hastane çıkışı olması farz değil zaten,oğlumda 1 almıştım,daha ilk gün batırmıştı,sonra normal tulum vs giydirmiştik.ben birer taneyi taburcu gününe saklıycam.birer tane 8'li(battaniye dahil),ikişer tane 6'lı,birer tanede 3'lü aldım,hemsi tamtakım hastane çıkışı değil yani.ama renk ve desen bakımından birbirinin devamı gibiler.aynı marka hepsi.pijama vs dense böyle olsun istedim,daha naturel,daha yenidoğana uygun diye düşündüm.tabi yedek nolur nolmaz diye tedbir alıcam yine,çünkü erkek bebek dikkatten kaçarsa altını her altını açmada hem kendini hem anneyi çişliyo,bide o ilk günkü kaka çok fena,taşıyo bezden bazen,yada bulaşıyo.sen aldığın pijamaları uygun ve yeterli buluyosan alma ama mümkünse bi takım daha alsan taburcu günü için mesela hoş olur.birini doğumda giyer birini attaaa giderken :)))
Ya sen niye bu kadar üzüyosu ,paralıyosun kendiniSeninle belki fazla konusmuslugumuz yoktur ama inan suan bile agliyorum bnm bebeğim 6 haftalik ama kalp atışı yok senden ricam bana dua eder Misin lütfen adım senem bebeğim Rabbim can versin inşallah bana doğuma girerken dua eder misin lütfen Rabbim evlatları ni hayırlısı ile kucağına alırsın insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?