2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Canim kizim ada 2.250 gr. Canim oglum yigit 2.350 gr.olarak dunyaya geldiler.bende gayet iyiyim.6 saat kuvezde bekletip sonra bize vereceklermis galiba.allahim sana sukurler olsun rabbim herkese bu mutlulugu yasatsin.filize ekstra basta olmak uzere tum listeye dogum onu okudum.allah kabul etsin insallah.dualariniz icin sagolun

oyyy oyy masallah size valla o kadar duygulandım ki aglıyorum suan
rabbim saglıkla büyütmeyi nasip etsin arkadasım gözunuz aydın

canım çok güzel değerlerin maşallah. neresine takıldın?
Takıldığım konu adetimle yaptığım hormon testimde beta hcg değerinin çıkması normal bir durum diyor doktor neden nasıl normal hormon testinde hamilelik çıkıyor allhım sen hayırlısını nasip et yarabbim ya yarın tüp bebek yaptığmz doktora gidcem konşacam bakalım

Cook sukur canimm insikak suresini okudum sana umarim ulasmistir.rabbim evlatlarini hayirli etsin iyisin heralde dimi

Ayy maşallah size allhım sağlıkla sıhatle büyütmeni nasip etsin inş canımm ettiğin ve ettiğmz tüm dualur kabul olsun darısıda bizlere olsun inş

ay ay ay maaşallah canım gözünüz aydın Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin,çok mutlu oldum senin adına darısı bizim başımıza

eşinin yanında çalışıyor olması da bir tuhaf. yani ne bileyim benim eşimin yanında çalışan kim olursa olsun bana gelip de böyle bir şeyi anlatmaz anlatamaz da.
Canim esimin yaninda calisiyo ama cocugu ta ilkokuldan bu yana taniyorum. Hic muhabbetim olmyan biri deil.

Maşaallah subhanallah sizlere. rabbim bundan sonra meleklerine bakma kuvveti versin inşaallah.Dua içinde ayrıca teşekkür ederim canım.Evlatlarınla sağlık mutluluk,agız tadı diliyorum canım

Oyyy maşaallah canım Rabbim Analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsunlar. Rabbim size bağışlasın çok sevindim senin adına

Ne kadar guzel yaa gozlerim doldu Canim benim gozun aydin. Allahim anali babali saglikla sihhatle huzurla mutlulukla buyutmek nasp etsin

oohhh cok sukur.
saglikla sihhatle de evinize cikin ins. Rabbim uzun omurler nasib etsin. Hayirli evlat olsunlar insaAllah

Maşallah canım sana ve kuzularına, Allah nazardan saklasın sizi. Çok şükür sağlıkla geldiler dünyaya, Allah analı babalı büyütsün, bahtları açık olsun. Çok duygulandım, kolay kolay ağlamayan ben göz yaşları içinde okudum güzel haberini.

Eşin doğru söylüyor canım. Bu durumda fazla kalabalıklara girmemek lazım. Sonunda pişman olmaktansa şimdi kızman çok daha iyi, nasılsa geçer kızgınlığın :)) itiş kakış, kavga falan olur allah korusun, arada kalırsın. Ne gerek var. Bende çok severim Haluk Levent' i ama oğullarımızdan kıymetli değil. Zaten artık yürürken bile denge problemleri yaşıyoruz. Ben sendelediğim zaman direk öne doğru eğiliyorum, malum ağırlık merkezi göbekte

oohhh cok sukur.
saglikla sihhatle de evinize cikin ins. Rabbim uzun omurler nasib etsin. Hayirli evlat olsunlar insaAllah
Canım sırada sen varsın darısı sana ve sonra sırayla bizlere gelecek.cok heyecanlı oluyor yaaa Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

slm kızlar bugun 34 olduk gun yaklastkca korku kaplio tarıfsz sezaryan olacm ıçn olsa gerek dnktorum ne derse begenırsnz sezeryan olursan cok rısklı yuzde 50 anneler sezeryanda oluyo dedı aklmdan hc cıkmıo

Oyyy yerim onlari ben cok sukur Allahima cok sukur insallah hayirli sağlıklı evlatlar olsunlar bizde kont. Geldik bekliyoruz

O da dogru bide dun oturarak dus alirken tabureden popom kaydi. Hoop popomun uzerine oturdum. Bi aaahhh diye bagirdim. Tabure diyorum ama cok engin bi karis yok yuksekligi kopukten kaydim Aslinda bise olmamisti bn dusuyorm diye korktum adam da hakli olarak oturdugun yerde dengeni saglayamion orda ayakta nasik duracan dedi. Asiri bi kalabalik olmaz ama karar verdik gidecez. Konser alaninin yanibasinda cay bahcesi var orda oturup cayimizi icerekten dinliycez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…