Kizlar yarim saate doguma giriyorum.dualarinizi bekliyorum
Canim kizim ada 2.250 gr. Canim oglum yigit 2.350 gr.olarak dunyaya geldiler.bende gayet iyiyim.6 saat kuvezde bekletip sonra bize vereceklermis galiba.allahim sana sukurler olsun rabbim herkese bu mutlulugu yasatsin.filize ekstra basta olmak uzere tum listeye dogum onu okudum.allah kabul etsin insallah.dualariniz icin sagolun
Takıldığım konu adetimle yaptığım hormon testimde beta hcg değerinin çıkmasıcanım çok güzel değerlerin maşallah. neresine takıldın?
Cook sukur canimm insikak suresini okudum sana umarim ulasmistir.rabbim evlatlarini hayirli etsin iyisin heralde dimiCanim kizim ada 2.250 gr. Canim oglum yigit 2.350 gr.olarak dunyaya geldiler.bende gayet iyiyim.6 saat kuvezde bekletip sonra bize vereceklermis galiba.allahim sana sukurler olsun rabbim herkese bu mutlulugu yasatsin.filize ekstra basta olmak uzere tum listeye dogum onu okudum.allah kabul etsin insallah.dualariniz icin sagolun
Canim kizim ada 2.250 gr. Canim oglum yigit 2.350 gr.olarak dunyaya geldiler.bende gayet iyiyim.6 saat kuvezde bekletip sonra bize vereceklermis galiba.allahim sana sukurler olsun rabbim herkese bu mutlulugu yasatsin.filize ekstra basta olmak uzere tum listeye dogum onu okudum.allah kabul etsin insallah.dualariniz icin sagolun
ay ay ay maaşallah canım gözünüz aydınCanim kizim ada 2.250 gr. Canim oglum yigit 2.350 gr.olarak dunyaya geldiler.bende gayet iyiyim.6 saat kuvezde bekletip sonra bize vereceklermis galiba.allahim sana sukurler olsun rabbim herkese bu mutlulugu yasatsin.filize ekstra basta olmak uzere tum listeye dogum onu okudum.allah kabul etsin insallah.dualariniz icin sagolun
Canim esimin yaninda calisiyo ama cocugu ta ilkokuldan bu yana taniyorum. Hic muhabbetim olmyan biri deil.eşinin yanında çalışıyor olması da bir tuhaf. yani ne bileyim benim eşimin yanında çalışan kim olursa olsun bana gelip de böyle bir şeyi anlatmaz anlatamaz da.
Maşaallah subhanallah sizlere. rabbim bundan sonra meleklerine bakma kuvveti versin inşaallah.Dua içinde ayrıca teşekkür ederim canım.Evlatlarınla sağlık mutluluk,agız tadı diliyorum canımCanim kizim ada 2.250 gr. Canim oglum yigit 2.350 gr.olarak dunyaya geldiler.bende gayet iyiyim.6 saat kuvezde bekletip sonra bize vereceklermis galiba.allahim sana sukurler olsun rabbim herkese bu mutlulugu yasatsin.filize ekstra basta olmak uzere tum listeye dogum onu okudum.allah kabul etsin insallah.dualariniz icin sagolun
Oyyy maşaallah canım Rabbim Analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsunlar. Rabbim size bağışlasın çok sevindim senin adınaCanim kizim ada 2.250 gr. Canim oglum yigit 2.350 gr.olarak dunyaya geldiler.bende gayet iyiyim.6 saat kuvezde bekletip sonra bize vereceklermis galiba.allahim sana sukurler olsun rabbim herkese bu mutlulugu yasatsin.filize ekstra basta olmak uzere tum listeye dogum onu okudum.allah kabul etsin insallah.dualariniz icin sagolun
Ne kadar guzel yaa gozlerim dolduCanim kizim ada 2.250 gr. Canim oglum yigit 2.350 gr.olarak dunyaya geldiler.bende gayet iyiyim.6 saat kuvezde bekletip sonra bize vereceklermis galiba.allahim sana sukurler olsun rabbim herkese bu mutlulugu yasatsin.filize ekstra basta olmak uzere tum listeye dogum onu okudum.allah kabul etsin insallah.dualariniz icin sagolun
oohhh cok sukur.Canim kizim ada 2.250 gr. Canim oglum yigit 2.350 gr.olarak dunyaya geldiler.bende gayet iyiyim.6 saat kuvezde bekletip sonra bize vereceklermis galiba.allahim sana sukurler olsun rabbim herkese bu mutlulugu yasatsin.filize ekstra basta olmak uzere tum listeye dogum onu okudum.allah kabul etsin insallah.dualariniz icin sagolun
Sabahtan beri anons yapiliyo aksama haluk levent konseri varmis.. esime gidelim nolur dedim.goturemem biri carpar sana sikistrir bise olur otur evde dediflash diske haluk levent sarkilari atip verirmis evde doya doya dinlermisim gicik herif yaa
Güzel fikirSabahtan beri anons yapiliyo aksama haluk levent konseri varmis.. esime gidelim nolur dedim.goturemem biri carpar sana sikistrir bise olur otur evde dediflash diske haluk levent sarkilari atip verirmis evde doya doya dinlermisim gicik herif yaa
Canım sırada sen varsın darısı sana ve sonra sırayla bizlere gelecek.cok heyecanlı oluyor yaaa Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahoohhh cok sukur.
saglikla sihhatle de evinize cikin ins. Rabbim uzun omurler nasib etsin. Hayirli evlat olsunlar insaAllah
O da dogru bide dun oturarak dus alirken tabureden popom kaydi. Hoop popomun uzerine oturdum. Bi aaahhh diye bagirdim. Tabure diyorum ama cok engin bi karis yok yuksekligi kopukten kaydimEşin doğru söylüyor canım. Bu durumda fazla kalabalıklara girmemek lazım. Sonunda pişman olmaktansa şimdi kızman çok daha iyi, nasılsa geçer kızgınlığın :)) itiş kakış, kavga falan olur allah korusun, arada kalırsın. Ne gerek var. Bende çok severim Haluk Levent' i ama oğullarımızdan kıymetli değil. Zaten artık yürürken bile denge problemleri yaşıyoruz. Ben sendelediğim zaman direk öne doğru eğiliyorum, malum ağırlık merkezi göbekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?