- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
eşinin yanında çalışıyor olması da bir tuhaf. yani ne bileyim benim eşimin yanında çalışan kim olursa olsun bana gelip de böyle bir şeyi anlatmaz anlatamaz da.benim koca boyle seylerle ugrasmaz ki canim. Usenir erinir... arkadasim sayilmaz aslinda esimin yaninda calisiyo. Ama sever beni saygili mesafelidir. Benimde aklima sey geldi. Acaba esimle samimi bi konusma ortamlari mi oldu da esim benimle cinsel hayatinin suan olmadiginj filan soyledi de cocuk da benden kaynaklandigini dusunup kocana sahip cik mi demek istedi. kafam allak bullak.
cnm dr bana progestana dewam ettiriyo.esrofemide bu hafta2 ye dusurdu gelecek hafta 1e dusurerek brakalm dedi.Kızlar ben 10+6'da yani bu sabah progesteronu bıraktım ve şimdiden kasıklarım ağrıyor sanki
Piskolojik olabilir ama ya hazır değilsem daha? Siz ne zaman bıraktınız?
Sabah 1 akşam 1 crinone jel alıyordum
onu da diyo zaten canım. biyerim ağrıdıgında rahatsızım filan dediğimde aman ha kendine iyi bak diyo. oğlanı doğurduktan sonra rahat rahat hasta olursun diyo. pissAy bu adamlar yaaaa... Hele bi doğur şu oğlanı da senlede işim kalmasın diyeymiş bide,Allahım niye bu erkekler böyle ya
ay canım süper yapmışsınız valla. bizde şimdi ikisi de var. digiturk de turkcell tv de. ama digiturk e kılım. bütün paketleri iptal ettim. şimdi 30 tl ödüyorum ona. turkcell tv ye zaten ödemiyoruz. işte öyle idare ediyoruz. turkcell tv nin iyi yanı şu tablete application ı indir istediğin yerde izle. ben yatak odasında falan tabletten izleyebiliyorum o rahat oluyor...Ayyyyyy,dıgıturkten kurtuldukkkkkkkturkcell tv+ ın tadını çıkarıyorum,ooooooohhhhh!dünya varmış.
Kizlar yarim saate doguma giriyorum.dualarinizi bekliyorum
perdeler kolay bitmez bence her eve her odaya uymayacağından...Hanimlar A101 e buhafta da (23 nisan persembe gunu) cok guzel cocuk odasi perdesi geliyormus. 150×200 50 lira ben cok begendim. Ozellikle sirinleri. Oda yapanlar degerlendirebilir.
hos gecen hafta nevresimleri kacirdik. Bu hafta kocalari kapiya nobete mi gondersek:)) gecen adamin biri iki alisveris arabadi almis ikisini de nevresimle doldurmustu. Bir tane bile birakmamisti. Muhtemelen yuksek fiyattan kendisi satacakti.
olsun canım en azından bir şekilde senin içini ferahlatmış. o iyi olmuş.gunaydın kızlar... güzel bi sabah oldu bugün :) dünkü meseleyi gece eşimle konuştum.. yanlış bişe yapmayacagına da emin oldum... facesıne baktı kız mesaj filan atmamış. ama bana dedi ki tlf dan kendi facenden çıkış benimki açık kalsın mesaj filan atar eklerse gereken cevabı sen ver dedi. benim öyle basit insanlarla işim olmaz dedi. birde oğluna odaklanmış şimdi gözü beni bile görmüyomuş şuan oyle dedi Allahın odunu bari iki çift güzel laf et.. gerçi bu da yeterınce güzel bu durumda. içim rahatladı.
Dilediğin yerde uygulaması dıgıturkte de vardı,güzel oluyo evet.bunu da indireyim.turkcell tv nasıl bedava?bize fiber internete ek olarak 15 tl ye bağladılar.çok güzel gerçekten,kanllar,görüntü kalitesi,özellikleri vs...ay canım süper yapmışsınız valla. bizde şimdi ikisi de var. digiturk de turkcell tv de. ama digiturk e kılım. bütün paketleri iptal ettim. şimdi 30 tl ödüyorum ona. turkcell tv ye zaten ödemiyoruz. işte öyle idare ediyoruz. turkcell tv nin iyi yanı şu tablete application ı indir istediğin yerde izle. ben yatak odasında falan tabletten izleyebiliyorum o rahat oluyor...
onu da diyo zaten canım. biyerim ağrıdıgında rahatsızım filan dediğimde aman ha kendine iyi bak diyo. oğlanı doğurduktan sonra rahat rahat hasta olursun diyo. piss
Ben de crinone kullanıyorum. Aynı şey aslında ama bak sende 12. haftanın sonunda bırakmışsın. Neden ben bu kadar erken bırakıyorum
Hayirli dogumlar diliyorum cnm ikizdi galiba degilmi senin dogum haberlerinide verirsin insallah. Sezeryanmi acaba
Canim dr.un rahmin durumunu ya da bebegin kesenin vs. Yerlesimini begendigi bir sorun olmadigi icin biraktiriyordur. Benim ikiz baksetmistim. Birinin kesesinin sekli bozuk dediler basta. Ilk olarak crinone jel kullaniyordum. 8. Hafta gibi lekelenmem olunca bana da yeterli gelmiykr vucut icin diye progestana gecirdi 12. Haftaya kadar kullan dedi. Biraktim kanamam oldu. Neredeyse 30. Haftaya kadar kullanmak zorunda kaldim
demekki herseyin guzel gidiyor. Lutfen boyle dusun. Ben de hep ayni korkularla gecirdi ve malesef neden korktuysam o basima geldi. Daha hamile kalmadan preeklemsiden korkardim ve suan sinirindayim.tansiyon ilaci kullaniyoru Nolur olumlu ve guzel seyler dusun.
''Bebegim cok saglikli. Vucudun hormon dengesi super. Ilaclara ihtiyacim yok sonsuz Sukur''
lutfen sik sik bunu tekrarla
canım çok güzel değerlerin maşallah. neresine takıldın?Eki Görüntüle 1495469 Kızlar size bişi sorucam adetimin 3 günü hormon testi verdim yine anlyan bakabilirmi bu arada 11 nisanda adet oldum hormon testimde 13 de yaptım dün soncum çıktı bugün aldım ve sonç böyle anlayan baksın lütfen
tatlım internette sorun vardı cevap veremedim
evet ikizler miniklerim
sezeryan olucuk canım doktorum normal doğum söz konusu değil diyor..
Kizlar yarim saate doguma giriyorum.dualarinizi bekliyorum
Aayy evet galiba sira bizde ama normal sartlarda bir 10 gunumuz var dua edinde hsyirlisiyla dolduralim. Yoksa biraz apar topar gitmek zorunda da kalabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?