2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

eşinin yanında çalışıyor olması da bir tuhaf. yani ne bileyim benim eşimin yanında çalışan kim olursa olsun bana gelip de böyle bir şeyi anlatmaz anlatamaz da.

cnm dr bana progestana dewam ettiriyo.esrofemide bu hafta2 ye dusurdu gelecek hafta 1e dusurerek brakalm dedi.

Ay bu adamlar yaaaa... Hele bi doğur şu oğlanı da senlede işim kalmasın diyeymiş bide,Allahım niye bu erkekler böyle ya
onu da diyo zaten canım. biyerim ağrıdıgında rahatsızım filan dediğimde aman ha kendine iyi bak diyo. oğlanı doğurduktan sonra rahat rahat hasta olursun diyo. piss

Ayyyyyy,dıgıturkten kurtuldukkkkkkk turkcell tv+ ın tadını çıkarıyorum,ooooooohhhhh!dünya varmış.
ay canım süper yapmışsınız valla. bizde şimdi ikisi de var. digiturk de turkcell tv de. ama digiturk e kılım. bütün paketleri iptal ettim. şimdi 30 tl ödüyorum ona. turkcell tv ye zaten ödemiyoruz. işte öyle idare ediyoruz. turkcell tv nin iyi yanı şu tablete application ı indir istediğin yerde izle. ben yatak odasında falan tabletten izleyebiliyorum o rahat oluyor...

perdeler kolay bitmez bence her eve her odaya uymayacağından...

olsun canım en azından bir şekilde senin içini ferahlatmış. o iyi olmuş.

Dilediğin yerde uygulaması dıgıturkte de vardı,güzel oluyo evet.bunu da indireyim.turkcell tv nasıl bedava?bize fiber internete ek olarak 15 tl ye bağladılar.çok güzel gerçekten,kanllar,görüntü kalitesi,özellikleri vs...

Canim dr.un rahmin durumunu ya da bebegin kesenin vs. Yerlesimini begendigi bir sorun olmadigi icin biraktiriyordur. Benim ikiz baksetmistim. Birinin kesesinin sekli bozuk dediler basta. Ilk olarak crinone jel kullaniyordum. 8. Hafta gibi lekelenmem olunca bana da yeterli gelmiykr vucut icin diye progestana gecirdi 12. Haftaya kadar kullan dedi. Biraktim kanamam oldu. Neredeyse 30. Haftaya kadar kullanmak zorunda kaldim
demekki herseyin guzel gidiyor. Lutfen boyle dusun. Ben de hep ayni korkularla gecirdi ve malesef neden korktuysam o basima geldi. Daha hamile kalmadan preeklemsiden korkardim ve suan sinirindayim.tansiyon ilaci kullaniyoru Nolur olumlu ve guzel seyler dusun.

''Bebegim cok saglikli. Vucudun hormon dengesi super. Ilaclara ihtiyacim yok sonsuz Sukur''
lutfen sik sik bunu tekrarla
Ben de crinone kullanıyorum. Aynı şey aslında ama bak sende 12. haftanın sonunda bırakmışsın. Neden ben bu kadar erken bırakıyorum

Hayirli dogumlar diliyorum cnm ikizdi galiba degilmi senin dogum haberlerinide verirsin insallah. Sezeryanmi acaba

tatlım internette sorun vardı cevap veremedim
evet ikizler miniklerim
sezeryan olucuk canım doktorum normal doğum söz konusu değil diyor..

Çok haklısın benim de neyden korkuyorsam başıma geliyor.
Tekrarlayacağım o cümleleri...

[QUOTE. omertcan, post: 40527371, member: 638504"]Sıra sende[/QUOTE]

vebahargeldi sira sende degilmi dogum sirasi ayy ne guzel ya kavusacaksiniz erkenden
Aayy evet galiba sira bizde ama normal sartlarda bir 10 gunumuz var dua edinde hsyirlisiyla dolduralim. Yoksa biraz apar topar gitmek zorunda da kalabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…