2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

ooohh iyi olmus. Guzel gunlerde mis gibi saglikla giyin ins. Cajim aman tansiyonuna cok dikkat et. Cok fena bir illet. Suan herseyi atlattik bu tansiyon kaldi. Nerde ne zaman nasil cikiyor iniyor belli olmuyor. Siki takip et :)
Aziz bebeyi çok beğenirim ben,kalitelidir.iyi günlerde kullan canım.bi ara üretimi yoktu,şuan nerde satılıyo,nerden aldın sen?bide lohusa takımlarını da beğendim.kaça aldın acaba?
aziz bebe avm lerde magaza olarak var canim. Hangilerinde vardi diye dusundum de sen kurtkoydesin. Sultanbeyli plato avm de var. Bir tane daha vardi onu hatirlayamadim. Orsya gidersen avm disinda kosede 4 katli bir de civil var. Oraya da ugra alisverisin dibine vur :))
yalniz aziz bebede (bahsettigim yerdekinde) pijama takimlari varmiydi hatirlamiyorum

Ben bulamacım,nerde gördün acaba?

Ayy o hazir meyvesulari cok fena tam mide dusmani. Katkisi da cabasi. marketlerde dondurulmus visneler var alip kendinb siksan ?

yalniz kendimi topigin kaynanasi gibi hissettim birden. Herkese bir onu yapma buna dikkat et. O tuu bu kaka diyorum galiba

Sultanbeyliyi sevmiyorum pek,sen bildiğin diğer yerleri yaz bana gideriz biz sorun yok.

O bende de var,her lafa maydonozum ben deevet,olmadı öyle yapim.dondurulmuş vişne,mmmmm

Sultanbeyliyi sevmiyorum pek,sen bildiğin diğer yerleri yaz bana gideriz biz sorun yok.
sultanbeyli yi ben de sevmiyorum. Sirf oradaki civil icin gittim. 4 katli bir kati bebek bir kati hamile giyim (internetten en ucuza sipatis verecegim salopet kot 150 liraydi orada 70 liraya buldum) bir bolumunde cocuklar icin oyun alani var. Esinle oglani birak oraya aksama kadar alisveris yap sen. E malum hamilrlik hali wc ihtiyaci icin tuvalet de var. Oradan alisveris yapmak ben8m icin iyi oldu. arabayi cekecek yer bulamadigimiz icin plato avm nin otopa4kina birakmistik. Orayi da gezmis olduk. Cogunu oradan hallettim diyebilirim. Nevresimler havlular pikeler english homedan yorgan yastik filan orada ozdilek vardi oradan. Bir de loya vardi orada oradan da tum ic camasiri tayt esofman alti ihtiyacimi karsilamistim. Ben biliyorsun gezemwdigim icin bana buyuk nimet oldu orasi. Azis bebeden de birseyler almistik ki daha diger cocuk magazalarina dikkat etmedim canimin acisindan.

canım hastane çıkışını 100 TL ye aldım... alt üst pijama takımı da 80 TL gecelik almadım ama o ayrı satılıyordu sabahlık aldım yani 3 parça lohusa takımı 154 TL ye gelmiş oldu :) ama tek geceliği ne kadar onu sormadım.. internette satışı var canım gördüm ikisni de alabilirsin :)

Amin canim ins. Herseyin ama herseyin hayirlisini versin Rabbim. Bakalim ne diyecek cumartesi 27 sinden once cagirma ihtimali var
nolur cok cok bol bol dua edin ben artik kendimi bitmis hissediyorum. Sadece bekliyorum

dularimiz seninle... cnm senin mide bulantilarin ne zmn gecmisti? Benim hala gecmedi (( 8 kg vrrdim

teşekkür ederim tatlım.. ben üç parçayı 154 e aldım % 50 indirim var dedi ama pahalıya almışım o zaman internette daha uygunmuş o zaman :)

ooohh iyi olmus. Guzel gunlerde mis gibi saglikla giyin ins. Cajim aman tansiyonuna cok dikkat et. Cok fena bir illet. Suan herseyi atlattik bu tansiyon kaldi. Nerde ne zaman nasil cikiyor iniyor belli olmuyor. Siki takip et :)
amin canım cümlemiz için inşallah :) evet tansiyon için drum da aynısını söyledi takip edelim dedi.. dikkat edicem artık :)

dularimiz seninle... cnm senin mide bulantilarin ne zmn gecmisti? Benim hala gecmedi (( 8 kg vrrdim
14. 15. Haftalarda gecti ama yiyeceklere karsi tiksinme ve hassasiyetim hic gecmedigi icin cok da gonullu yiyemedim. Daha hala arada bir kovama sariliyorum sabahlari
Yaninda biri varmi yemek yapacak. Tek basina olunca hic yapamiyorsun, yiyemiyorsun.
Allah kolaylik versin

Kızlar ya büsbütün dayanamadım başka doktora gittim bebeğim duruyo çok şükür kese 1.32cm bebekte 3.5mm olmus kucuk oldugu icin kalp atisi duyulmamis bu kotu bisemi buyuklugu insallah haftaya dahada buyur

belki sizin paketle alakalıdır bizim pakette biz ek ücret ödemiyoruz canım.
sinema kanalları falan da var ben daha hiç izlemedim ama onların ek ücretli falan olmaması çok güzel.

Maşallah sizeee rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ciciler de pek güzel rabbim mutlu günlerde giydirmeyi nasip etsin canım

tatlım internette sorun vardı cevap veremedim
evet ikizler miniklerim
sezeryan olucuk canım doktorum normal doğum söz konusu değil diyor..
yapan yapıyor normal doğum ikizlerde de ama bebeklerin konumu falan da önemli. gülsümada var mesela bizim ikizler sayfasında o yeni normal doğum yaptı hayran kaldık hepimiz. ama benim için o durum sözkonusu değil mesela çocukların konumundan ötürü...

Benim de sabahlari dayanilmaz oluo canim. Gunde 2 , en fazla 3 e indi kusmalarim cnm. Annem var. O yapio yemek. amin canim sagolasin. Dua et benim icin de tez vakitte gecsin

ay canım süper. çok sevindim. sağlıkla alın kucaklarınıza eve gidin. ne güzel ya. biz de bugün eşimle konuşuyorduk 2000 gr ve üst olursa tosunlarımızı alır götürürüz diye. inşallah darısı başımıza canım...
sen nasılsın bu arada sezeryan oldun değil mi? ağrın falan var mı? bakalım karnın şişliklerin falan ne kadarda geçecek...

belki sizin paketle alakalıdır bizim pakette biz ek ücret ödemiyoruz canım.
sinema kanalları falan da var ben daha hiç izlemedim ama onların ek ücretli falan olmaması çok güzel.
Sinema kanslları bizde de var,ücretsiz.markette her sy 100 yeni film vs.belki baştan internet+tv şeklinde alsaydık olurmuş.sonradan eklettik ondan heralde.

Canim esimin yaninda calisiyo ama cocugu ta ilkokuldan bu yana taniyorum. Hic muhabbetim olmyan biri deil.
yok onu anladım da canım benim de muhabbetim olan arkadaşım olan insanlar var ne bileyim cesaret edip de bana öyle bir şey söyleyemezler. her şeyin hayırlısı ama ya eşinle olayı tatlıya bağlamanıza sevindim bir şekilde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…