2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Canım sırada sen varsın darısı sana ve sonra sırayla bizlere gelecek.cok heyecanlı oluyor yaaa Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin canim ins. Herseyin ama herseyin hayirlisini versin Rabbim. Bakalim ne diyecek cumartesi 27 sinden once cagirma ihtimali var
nolur cok cok bol bol dua edin ben artik kendimi bitmis hissediyorum. Sadece bekliyorum

Cok sagol dualarin icin ohh kavustun evlatlarina rabbim bir omur saglikla mutlu yasamayi nasip etsin

Ay kız sen beni güldürdün allhta seni güldürsün inş ay ay dikat et canım bidha kendine ama komikti

Aman dikkat edelim, bende ev ve özellikle banyo kazalarından çok korkuyorum. Çay bahçesinden dinlemek çok güzel fikir. Ohh keyifli keyifli çayını yudumlarken, hava da güzeldir sizin oralarda şimdi, miss.. Şimdiden iyi eğlenceler size canım. Bizde birazdan doktorumuza gideceğiz, bakalım neler olmuş

Amin canim ins. Herseyin ama herseyin hayirlisini versin Rabbim. Bakalim ne diyecek cumartesi 27 sinden once cagirma ihtimali var
nolur cok cok bol bol dua edin ben artik kendimi bitmis hissediyorum. Sadece bekliyorum
Rabbim yardımcın olsun canım inşallah sende sağ salim evlatlarina kavusacaksin hersey yolunda gidecek

masallah cnm .gecms olsun.bzlerde saglickla kucagmiza alalim o gzl gunleri gorelim.

Ayyy canım yaa,hafi gözün aydın.Allah kucağına almayıda nasip etsin.ne güzel,mutlu sona geldin.darısı bizlere.oyyy,kokuları geliyo sankiyerim onları ben.duaların için allah razı olsun.kendine dikkat et.

Nasılda zevkli oluyor hazırlıklar hastane taçlarımızı yaptıkk biz
çok güzeller canım güle güle giysin kızın güle güle eskitsin inşallah :)

slm kızlar bugun 34 olduk gun yaklastkca korku kaplio tarıfsz sezaryan olacm ıçn olsa gerek dnktorum ne derse begenırsnz sezeryan olursan cok rısklı yuzde 50 anneler sezeryanda oluyo dedı aklmdan hc cıkmıo

aa o ne saçma şey öyle ne demek yarısı ölüyor.. öyle bişey yok canım her ameliyat risktir evet bu doğru ama sezeryan olanların yarısı ölüyor ne demek tövbe tövbe bence sen o dr a gitme..

Allahim nasil agliyorum suanda...
nasil mutlu oldum. Sanki benndogurmusum ikizlerimi gibi...
bizler icin de dua et cnm...
Rabbim saglikli uzun ömurler versin kuzularina...
nerde yaptindogumunu

O OzlTzk canım gözün aydın sağlıklı sıhhatli vatana millete hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.. sana da çok çok çok geçmiş olsun iyi olmanıza da çok sevindim :):) gözlerim dolu dolu okudum mesajını duam için de ayrıyeten çok teşekkür ederim hakkını helal et....

Adetin yakın olduğu dönemlerde yada adetliyken betahcg önemsiz bi oranda yükselebiliyo vücutta.her ay oluyo bu ama sen test yaptırmadığın için bilemiyosun.takılacak bişey yok yani.

canlarım ben bugün dra gittim kontrolümüz vardı oğlum maşallah çok iyi 1900 olmuş kilosu ama benim tansiyon tavan yapmış çok yükek çıktı dedi dr düzenli takip edip bana bilgi ver dedi öyle yapıcam artık... hastane çıkışında da gidip alışveriş yaptım kendime lohusa takımı oğluşuma da bir tane daha hastane çıkışı aldım ohh rahatladım geldim valla ne tansiyon kaldı ne de stres üzüntü :):)

Yavrum adam haklı aaaaaa,sende yanihamilelik çarptı heralde ne işin var o karınla konserde,dediği gibi itiş kakış herkes,kimse hamile mamile demez linç olursun allah korusun.canın sıkılıyo senin heralde

Aziz bebeyi çok beğenirim ben,kalitelidir.iyi günlerde kullan canım.bi ara üretimi yoktu,şuan nerde satılıyo,nerden aldın sen?bide lohusa takımlarını da beğendim.kaça aldın acaba?

Aziz bebeyi çok beğenirim ben,kalitelidir.iyi günlerde kullan canım.bi ara üretimi yoktu,şuan nerde satılıyo,nerden aldın sen?bide lohusa takımlarını da beğendim.kaça aldın acaba?

canım aziz bebenin bayisi var burada ordan aldım adıyamandan yani organik dedi ama bilmiyorum indirimdeydi kaçırmak istemedim... lohusa takımı da % 50 indirime girmişti sabahlığı da ayrı satılıyordu üç parçayı 154 TL ye aldım, pijama takımı 80 TL sabahlık 74 TL ye geldi indirim olunca onu da kaçırmak istemedim.. fotoğraftan daha şık duruyor inan ki ne çok şaaşalı ne de çok sade tam aradığım gibi ortada bişeydi.. bunu çok samimi söylüyorum beğendiysen ve bulamazsan sana da alıp gönderebilirim ne zaman dersen..

Çok uygun almışsın canım,süper valla.bayıldım hepsine.çok teşekkür ederim teklifin için çok incesin,çok sağolben bu tip gecelik bulamadım sabahlıklı.bitane aldım ama lohusa için değil.doğumdan sonra toparlanınca anca olur,şuan yapışıyo giyince.Annem ben alayım burdan dedi(memleketten) ama ne istediğimi anlatamıyorum bi türlü,ekru olsun,düz renk istiyorum diyorum hala mavili var çok güzel diyogecelikle sabahlık ne kadar,bide hastane çıkışlarını kaçtan aldın?internet satışı varmı oranın acaba?

Maşaalah sıpana bizim kızdan 270 gr önde çok kıskandık çook güzel cicilerine de bayıldım sağıkla giysin inşaallah. nette gördüm lohusa takımını 144 tl satıyorlar sen kaça aldın güzelim?

Hiç huyum olmayan bi şekilde iki gündür vişne suyuna dadandım meyve suyu sevmem,evede almam kesinlikle ama acayip canım çekiyo,durduramıyorum kendimi.kafayı bulucam içe içeiçiyorum arkasından bide midem yanıyo,dokunuyo bu nemenem iştir böyle

Bende bi ara takmistim kirmizi renkli meyvelere cilek visne hatta dondurmayida kirmizi renk olanlari aliyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…