- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.399
- 198
Amin canim ins. Herseyin ama herseyin hayirlisini versin Rabbim. Bakalim ne diyecek cumartesi 27 sinden once cagirma ihtimali varCanım sırada sen varsın darısı sana ve sonra sırayla bizlere gelecek.cok heyecanlı oluyor yaaa Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Cok sagol dualarin icin ohh kavustun evlatlarina rabbim bir omur saglikla mutlu yasamayi nasip etsinCanim kizim ada 2.250 gr. Canim oglum yigit 2.350 gr.olarak dunyaya geldiler.bende gayet iyiyim.6 saat kuvezde bekletip sonra bize vereceklermis galiba.allahim sana sukurler olsun rabbim herkese bu mutlulugu yasatsin.filize ekstra basta olmak uzere tum listeye dogum onu okudum.allah kabul etsin insallah.dualariniz icin sagolun
Ay kız sen beni güldürdün allhta seni güldürsün inşO da dogru bide dun oturarak dus alirken tabureden popom kaydi. Hoop popomun uzerine oturdum. Bi aaahhh diye bagirdim. Tabure diyorum ama cok engin bi karis yok yuksekligi kopukten kaydimAslinda bise olmamisti bn dusuyorm diye korktum adam da hakli olarak oturdugun yerde dengeni saglayamion orda ayakta nasik duracan dedi. Asiri bi kalabalik olmaz ama karar verdik gidecez. Konser alaninin yanibasinda cay bahcesi var orda oturup cayimizi icerekten dinliycez.
O da dogru bide dun oturarak dus alirken tabureden popom kaydi. Hoop popomun uzerine oturdum. Bi aaahhh diye bagirdim. Tabure diyorum ama cok engin bi karis yok yuksekligi kopukten kaydimAslinda bise olmamisti bn dusuyorm diye korktum adam da hakli olarak oturdugun yerde dengeni saglayamion orda ayakta nasik duracan dedi. Asiri bi kalabalik olmaz ama karar verdik gidecez. Konser alaninin yanibasinda cay bahcesi var orda oturup cayimizi icerekten dinliycez.
Rabbim yardımcın olsun canım inşallah sende sağ salim evlatlarina kavusacaksin hersey yolunda gidecekAmin canim ins. Herseyin ama herseyin hayirlisini versin Rabbim. Bakalim ne diyecek cumartesi 27 sinden once cagirma ihtimali var
nolur cok cok bol bol dua edin ben artik kendimi bitmis hissediyorum. Sadece bekliyorum
masallah cnm .gecms olsun.bzlerde saglickla kucagmiza alalim o gzl gunleri gorelim.Canim kizim ada 2.250 gr. Canim oglum yigit 2.350 gr.olarak dunyaya geldiler.bende gayet iyiyim.6 saat kuvezde bekletip sonra bize vereceklermis galiba.allahim sana sukurler olsun rabbim herkese bu mutlulugu yasatsin.filize ekstra basta olmak uzere tum listeye dogum onu okudum.allah kabul etsin insallah.dualariniz icin sagolun
Ayyy canım yaa,hafi gözün aydın.Allah kucağına almayıda nasip etsin.ne güzel,mutlu sona geldin.darısı bizlere.oyyy,kokuları geliyo sankiCanim kizim ada 2.250 gr. Canim oglum yigit 2.350 gr.olarak dunyaya geldiler.bende gayet iyiyim.6 saat kuvezde bekletip sonra bize vereceklermis galiba.allahim sana sukurler olsun rabbim herkese bu mutlulugu yasatsin.filize ekstra basta olmak uzere tum listeye dogum onu okudum.allah kabul etsin insallah.dualariniz icin sagolun
çok güzeller canım güle güle giysin kızın güle güle eskitsin inşallah :)Nasılda zevkli oluyor hazırlıklar hastane taçlarımızı yaptıkk biz
slm kızlar bugun 34 olduk gun yaklastkca korku kaplio tarıfsz sezaryan olacm ıçn olsa gerek dnktorum ne derse begenırsnz sezeryan olursan cok rısklı yuzde 50 anneler sezeryanda oluyo dedı aklmdan hc cıkmıo
Canim kizim ada 2.250 gr. Canim oglum yigit 2.350 gr.olarak dunyaya geldiler.bende gayet iyiyim.6 saat kuvezde bekletip sonra bize vereceklermis galiba.allahim sana sukurler olsun rabbim herkese bu mutlulugu yasatsin.filize ekstra basta olmak uzere tum listeye dogum onu okudum.allah kabul etsin insallah.dualariniz icin sagolun
Adetin yakın olduğu dönemlerde yada adetliyken betahcg önemsiz bi oranda yükselebiliyo vücutta.her ay oluyo bu ama sen test yaptırmadığın için bilemiyosun.takılacak bişey yok yani.Takıldığım konu adetimle yaptığım hormon testimde beta hcg değerinin çıkmasınormal bir durum diyor doktor neden nasıl normal hormon testinde hamilelik çıkıyor allhım sen hayırlısını nasip et yarabbim ya yarın tüp bebek yaptığmz doktora gidcem konşacam bakalım
Yavrum adam haklı aaaaaa,sende yaniSabahtan beri anons yapiliyo aksama haluk levent konseri varmis.. esime gidelim nolur dedim.goturemem biri carpar sana sikistrir bise olur otur evde dediflash diske haluk levent sarkilari atip verirmis evde doya doya dinlermisim gicik herif yaa
Aziz bebeyi çok beğenirim ben,kalitelidir.iyi günlerde kullan canım.bi ara üretimi yoktu,şuan nerde satılıyo,nerden aldın sen?bide lohusa takımlarını da beğendim.kaça aldın acaba?canlarım ben bugün dra gittim kontrolümüz vardı oğlum maşallah çok iyi 1900 olmuş kilosu ama benim tansiyon tavan yapmış çok yükek çıktı dedi dr düzenli takip edip bana bilgi ver dedi öyle yapıcam artık... hastane çıkışında da gidip alışveriş yaptım kendime lohusa takımı oğluşuma da bir tane daha hastane çıkışı aldım ohh rahatladım geldim valla ne tansiyon kaldı ne de stres üzüntü :):)
Eki Görüntüle 1496206 Eki Görüntüle 1496207
Saçmalamış resmen,%50 miii!slm kızlar bugun 34 olduk gun yaklastkca korku kaplio tarıfsz sezaryan olacm ıçn olsa gerek dnktorum ne derse begenırsnz sezeryan olursan cok rısklı yuzde 50 anneler sezeryanda oluyo dedı aklmdan hc cıkmıo
Aziz bebeyi çok beğenirim ben,kalitelidir.iyi günlerde kullan canım.bi ara üretimi yoktu,şuan nerde satılıyo,nerden aldın sen?bide lohusa takımlarını da beğendim.kaça aldın acaba?
Çok uygun almışsın canım,süper valla.bayıldım hepsine.çok teşekkür ederim teklifin için çok incesin,çok sağolcanım aziz bebenin bayisi var burada ordan aldım adıyamandan yani organik dedi ama bilmiyorum indirimdeydi kaçırmak istemedim... lohusa takımı da % 50 indirime girmişti sabahlığı da ayrı satılıyordu üç parçayı 154 TL ye aldım, pijama takımı 80 TL sabahlık 74 TL ye geldi indirim olunca onu da kaçırmak istemedim.. fotoğraftan daha şık duruyor inan ki ne çok şaaşalı ne de çok sade tam aradığım gibi ortada bişeydi.. bunu çok samimi söylüyorum beğendiysen ve bulamazsan sana da alıp gönderebilirim ne zaman dersen..
Maşaalah sıpana bizim kızdan 270 gr önde çok kıskandıkcanlarım ben bugün dra gittim kontrolümüz vardı oğlum maşallah çok iyi 1900 olmuş kilosu ama benim tansiyon tavan yapmış çok yükek çıktı dedi dr düzenli takip edip bana bilgi ver dedi öyle yapıcam artık... hastane çıkışında da gidip alışveriş yaptım kendime lohusa takımı oğluşuma da bir tane daha hastane çıkışı aldım ohh rahatladım geldim valla ne tansiyon kaldı ne de stres üzüntü :):)
Eki Görüntüle 1496206 Eki Görüntüle 1496207
Bende bi ara takmistim kirmizi renkli meyvelere cilek visne hatta dondurmayida kirmizi renk olanlari aliyodumHiç huyum olmayan bi şekilde iki gündür vişne suyuna dadandımmeyve suyu sevmem,evede almam kesinlikle ama acayip canım çekiyo,durduramıyorum kendimi.kafayı bulucam içe içe içiyorum arkasından bide midem yanıyo,dokunuyo bu nemenem iştir böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?