ben stresli zamanlarda daha cok uyuyorum inan dun hastaneden geldigimiz andan beri deliksiz uyumak istiyorum. Bu gece de iki kere tuvalete kalkmisim ama hemen uyudum normalde oooooo
Sanki uyuyunca hersey gececek zaman cabuxak bitecek uyandigimda o stresli oldugum durum bitmis olacak gibi gelir bana cocuklugumdan beri cok zorla bekledigim durumlarda uyurum. Iyi birsey m8 kotu birsey mi bilmiyorum
Cevap verdiğin için teşekkürler bu sadece bir tez doğruluğunu merak ediyorum sorma sebebim bu Allah'ım sağlıklı olsunda hatta kız olsun
Allah Allah erkekte pek yanılma olmuyor genelde kızda yanılıyorlar ama biraz herhalde doktordan doktora da değişiyor kimisi tam göremeyebiliyor falan...Amin. Cinsiyet için ne de çok tez var değil mi. Yiyip içtiklerimizden, karnımızın şeklinden, yüzümüzdeki lekelerden bişeyler çıkarmaya çalışıyoruz. Ama bazen de ultrasonda 9 ay kız dedikleri erkek, erkek dedikleri kız çıkabiliyo :)) benim yeğenim gibi. Yaızk kızcağızın her şeyi maviydi.
Bende baslarda oyleydim ama sonradan ararsin o uykulari bence tadini cikart:) bir haftadir uyku uyuyamiyorum ben uykusuz gunler basladi sanirim...Gunaydin kizlae ya bn cok uyuyrum nolck bu halm.gerci ileriki aylarda bu zor olcak ama bu haftalarda bebsim ac kalr mi:s
Kim diyor boyle seyleri aa sasirmislar. Kiz mi erkek mi farkedermi ikisi de eflat allah allah. Takmayin boyle seylere allahtan hayirlisini dileyin.Arkadaşlar hiç hızlı hareketli spermi olmayıp da bebeğinin cinsiyeti erkek olan var mı ? Hızlı hareketli sperm erkek yavaş ve yerinden hareketli spermin kız bebek OLDUĞUNU söyleyenler var
Gecmis olsun agrin cok oldugu icinmi yatiyorsun.Yatinca da geciyor dogrumu anladim :)günaydın kızlar. iki gündür yatıyorum ben sürekli ağrı sızı pek hissetmiyorum yatınca. bu sefer de fırtına öncesi sessizlik gibi hissetmeye başladım :)
Gecmis olsun agrin cok oldugu icinmi yatiyorsun.Yatinca da geciyor dogrumu anladim :)
Ay evet ya.pijamalarrr sezeryan dogum yapacakllar sadece gecelik.alt taraafta ameliyat yeri oldugundan pijama giyilmiyor.sabalihimi bi kere bile kullanmadim.zaten alev fiskiriyor.sezeryan sonrasi ayak sogukolur dediler valla benden alev cikiyodu.makyaj onMaasallah canin hepinize bizde sizi merak etmiştik iyi olmaniza cok sevindim
:) verdigin bilgiler nasil isimize yarayacak .. Birde makyaj ve pijamalar hakkinda bizi bilgilendir geldiginde :) bebisleri de kocaman op benim icin :)
Sezeryanda hicbir olay yok hic merak etmeyon.sadece belden asasinin uyusuk olmasi biraz ilginc.hissediyosun ama hissetmiyosun.tarifsiz degisik bi duygu.ben ertesi gunu ayaklandim.bi daha da yatmadim. Ama benim aci esigim biraz yuksektir.normal sartlarda max.3 gun yatarsin herhalde.korkulacak hic bir sey yokanladım canım zaten artık tek bebeklerde bile hastane mama başlatıyor direkt anne sütü ile başlayıp tek onu alan çok az.
sezeryanın nasıl geçti ağrın sızın var mı? normal hareket edebiliyor musun artık?
ay süper zaten genelde öyle diyorlar da bazıları çok kötü şeyler anlatıyor ondan soruyorum. bir arkadaşım doğumu yapmış bir gece kalmış sadece ertesi gün ana kucağını da ben taşıdım hatta diyor.Sezeryanda hicbir olay yok hic merak etmeyon.sadece belden asasinin uyusuk olmasi biraz ilginc.hissediyosun ama hissetmiyosun.tarifsiz degisik bi duygu.ben ertesi gunu ayaklandim.bi daha da yatmadim. Ama benim aci esigim biraz yuksektir.normal sartlarda max.3 gun yatarsin herhalde.korkulacak hic bir sey yok
jel birikinti yapmıştır muhtemelen. bende de öyle olmuştu cevizden büyük hale geliyordu o birikintiler ve canım acıyordu. en sonunda bırakıp hapa geçmiştim. doktorunla bir konuş istersen progesteron hapı versin olmadı.kızlar ben crınone jel kullanıyorum ama iki gundur sanki altımda bi sert tabaka varda jel girmiyor gibi zorlamayada korkuyorum biraz başka yerden giriyor yapıyorum ama cok zorlamıyorum normal mi belim ve gögsumdede agrı çoğaldı sizler tecrübelisiniz normalmi yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?