Bekleyişin sonu, ingali uykusuz gecelerin başlangıcı ne güzel. Bu arada 3 ayların başlangıcı bugün.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizlere olsunhazir miyim hazir olmak icin napilir
babam boyle pasta yapmayi nerden ogrendi modundayim resmen
Resmen bekliyorum boslukta gibiyim dusunmemeye calisiyorum dusununce heyecan basiyor. Dusunsene yarin hayatin degisecek filan diye gaz veriyorum yoksaki :))
hazirim galiba. Dun kuafor cagirdim eve sagolsun kiz geldi bastan ayaga bir el atti. Yarin sabah da diyorum bir manikure giderim. 6 aydir resmen unutmusum kendimi .
Okuldan bize yemek yapan abla geldi utulerimi halletti. Bugun de ablam geliyor. valizler 1.5 aydir hazir. Dun doktum bir el attim. Birer premature takim ekledim. Belki lazim olur diye. ( hayatimda aldigim birsey icin Allahim ins. Kullanmaya gerek kalmaz diye dua ediyorum :))
birazdan hastaneye gidip kan verecem son bir nst olacak ins.
Sonra vuslatin saatlerini sayacam ins.
mutlaka yazarim. Yanima sarj aleti aldim :))
ac kaldiginda seni uyariyor zaten merak etme. Acliktan uyuyamiyorsun. Gece gece az mi salcali yemekler yedim yada midem almadi tost limonlu soda yapmadik. Sen uyuyabiliyorsan bol bol tadini cikar sadece :)Gunaydin kizlae ya bn cok uyuyrum nolck bu halm.gerci ileriki aylarda bu zor olcak ama bu haftalarda bebsim ac kalr mi:s
Biraz gec olmuş ama son dakika anlamasida güzelBi arada hanimlar esim durumun ciddiyetine yeni vardi. Bakabilirmiyiz diye korkmaya basladi. Size diyordum ya adamin hayalleri cocuklarin en az 1.5 yasindan basliyor. Sanki cocuklar bir 1 1.5 yasinda cikacakmis da bziimki onlari oynatacakmis gobeginde ziplatacakmis filan hayaller kuruyordu. iki gundur adami teselli ediyorum. Rabbim verdi cok sukur bakacaz tabi Allahin izniyle diye. Sanki doguma kendisi girecek.
bu erkekler niye boyle cocuklar ya. 8 ay lay lay lom hayal kurdu simdi etekleri tutustu napacaz ne edecez diyor. Dedim sen benim dediklerimi yap gerisine ksrisma dedim ona bile sesi cikmadi ki bu bizim birbirimizi sinir etme cumlemizdir.
Allahim erkeklere de layikiyla babaligi anlayip yasama yasatma hissiyati versin. Cok zor bu erkek milleti
hazir miyim hazir olmak icin napilir
Resmen bekliyorum boslukta gibiyim dusunmemeye calisiyorum dusununce heyecan basiyor. Dusunsene yarin hayatin degisecek filan diye gaz veriyorum yoksaki :))
hazirim galiba. Dun kuafor cagirdim eve sagolsun kiz geldi bastan ayaga bir el atti. Yarin sabah da diyorum bir manikure giderim. 6 aydir resmen unutmusum kendimi .
Okuldan bize yemek yapan abla geldi utulerimi halletti. Bugun de ablam geliyor. valizler 1.5 aydir hazir. Dun doktum bir el attim. Birer premature takim ekledim. Belki lazim olur diye. ( hayatimda aldigim birsey icin Allahim ins. Kullanmaya gerek kalmaz diye dua ediyorum :))
canım uyuyabiliyorken uyu bence sonrasında hiç uyuyamıyorsun zaten.Gunaydin kizlae ya bn cok uyuyrum nolck bu halm.gerci ileriki aylarda bu zor olcak ama bu haftalarda bebsim ac kalr mi:s
aynen son mu baslangic mi kavusma mi ayrilik mi tartisilir. Kendi vucudunun bir parcasi olarak yasiyorsun aylarca kavusmak icin cikariyorlar ama vucudundan ayrilmis oluyorBekleyişin sonu, ingali uykusuz gecelerin başlangıcı ne güzel. Bu arada 3 ayların başlangıcı bugün.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizlere olsun
ameliyathanede yer yokmus sanirim dr. Cumartesi 2 den bahsetti. Ama bugun konusacam netlesir kan vermeyw gidecem birazdan. Bilmiyorum ogleden sonra olursa ben o 8 saatlik acliga nasil dayanirim hipoglisemi var bendeya tabi canım ne kadar hazırlansan da bir bilinmeyene doğru gidiyorsun. ama inşallah her şey güzel olur, operasyon da çok güzel geçer bebekler de iyi durumda olur. dualarım seninle.
sabah maniküre gideceğine göre öğleden sonra falan mı olacak acaba operasyon aslında genelde sabah erkenden alıyorlar ama.
Canım nasıl heycanla okuyorum yazdıklarını elim ayağım titriyor resmen Allah bir avazda kurtarsin derler ama sanki ben hiç ayrilamayacak gibiyimameliyathanede yer yokmus sanirim dr. Cumartesi 2 den bahsetti. Ama bugun konusacam netlesir kan vermeyw gidecem birazdan. Bilmiyorum ogleden sonra olursa ben o 8 saatlik acliga nasil dayanirim hipoglisemi var bende
ne guzell ya maşallah inşallah allahın izniyle bebeklerını kucağına alırsın bizlerede dua et lütfen rabbim bizlerede o günleri gormeyı nasıp etsin inşallah dualarımız seninle guzel haberlerini bekliyoruzzhazir miyim hazir olmak icin napilir
onu da sor gittiğinde belki bir önerisi olur doktorun ya da nebileyim acil durumlarda falan açlığa bakmıyorlar mecbur alıyorlar ameliyata bir konuş bence...ameliyathanede yer yokmus sanirim dr. Cumartesi 2 den bahsetti. Ama bugun konusacam netlesir kan vermeyw gidecem birazdan. Bilmiyorum ogleden sonra olursa ben o 8 saatlik acliga nasil dayanirim hipoglisemi var bende
Bizim oglanin adı muhammed olacak inşallah.. evet uzun süren beraberlikten ayriliyoruz ve kucagimizda oluyorlar. Karnında atan tekmelerini seni uyandirmayacak artık sesiyle sesleriyle uyanacaksin. Hepsi ayrı güzel stres yapmamaya çalış hayırlı dogumlar olsunaynen son mu baslangic mi kavusma mi ayrilik mi tartisilir. Kendi vucudunun bir parcasi olarak yasiyorsun aylarca kavusmak icin cikariyorlar ama vucudundan ayrilmis oluyor
ayy yok ben bunlari dusunmuyorum yoksa fena oluyorum.
Hakikaten cok guzel gunlerin basindayiz. Bizim tarih tam 20 ile 23 arasi esime takildim birinin adini recep digdrini de regaip koyalim diye. O da koy sorun yok iyi ki saban ayina denkgelmedik diye ciddiye aldi. Gerci recep ismi soylenisi bize tuhaf gelse de anlami o kadar guzel ki konulasi isimlerden.
Bu arada ben sana isim soylemistim ama bizim isimler degisti
Muhammed ve Mustafa olacaklar ins.
hadi bakalım hayırlısı olsun canım inşallaj alllhım dilediğine kavuşturur...Ben varım tatlım. Dün transferim oldu. Hayırlısı Allah'tan.
hazir miyim hazir olmak icin napilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?