2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Maşallah canım ohh ne güzel benim saftim kaydı 22 yaşındayım her yerim catlak icinde

Arkadaşlar hiç hızlı hareketli spermi olmayıp da bebeğinin cinsiyeti erkek olan var mı ? Hızlı hareketli sperm erkek yavaş ve yerinden hareketli spermin kız bebek OLDUĞUNU söyleyenler var
Saçma kim diyor onu öyle şeylere inanma rabbim sağlıklı hayırlı kilsin yeter

Maşallah canım ohh ne güzel benim saftim kaydı 22 yaşındayım her yerim catlak icinde
çatlak bende de var ama hamilelikte oluşan çatlaklar değil daha önceden ergenlikten falan kalan çatlaklar hamilelikte yoğun yağlanma seanslarımın tek faydası o oldu. hayatımda sürmediğim kadar yağ sürdüm karnıma...

sagolsunlar haklarini yiyemem. Parti duzenlemediler ama ozellikle apartmandaki arkadaslarim kahvaltidan yemegime ilgilendiler. Benim yemek yapamadigim donem ozellikle. Varsin parti eksik olsun. Ama cok sik bir jest olmus ne guzel. Gercekten tebrik ederim arkadasini

amin Allah rasi olsun. Bak simdi cok mahcup oldum. Keske erkenden yazmasaydim herkesi merakta biraktim.
Yoksa Sıradaki benmiyim vebahar ayy Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşllh
yok canim oyle dusunme siradaki sen degilsin. Senin tek bebek sana bir kac hafta daha var. Lutfen oyle dusun.
masallah isimleriyle musemma olsun pasalar

vebahargeldi canım doktor ne dedi yarın doğuma gidiyor musun ?

Canim ne oldu konustunmu doktor la yarin alacak mi seni ayy cok heyecanlandim ya :::))))

vebahargeldi canim konustun mu doktorla yarin gidiyomusun doguma ayy cok heyecanli yaa rabbim hepimize gostersin evlatlarimizi kucagimiza aldigimizi
cok tesekkur ederim kizlar geldim hastaneden daha yeni oturdum desem yeridir. Hemen giristik islere.
Evet yarin saat 2 ameliyat saatimiz. Onbir oniki gibi gidecegim hastaneye ins.

ay hadi bakalım bu gece iyi uyuman gerek ama uyuyabilir misin bilmem düğünden bir önceki gece gibi. kendimi yerine koyuyorum ben hiç uyuyamam herhalde...
Allah yardımcın olsun canım. Her şey çok güzel gitsin....

Evet canim sezeryanda ilk basta sut gelmiyor.bi de kucuk doguyorlar ya bizim hastane 6 saat kuvozde bekletti.kontrol amavli.o esnada mama verdiler.benim sutum hala tam gelmedi.ama en azindan sadece mama degil anne sutuyle desteklemeye basladim.sagiyorum surekli.sormadan soyleyeyim.sut sagma makinasi lansinoh.memnunum.mama hipp kullaniyorum.dr tavsiuesi ile.gozunu korkutmak istemem ama min.3 kisi bakiyoruz.tabii bu durum cocuklarla ve bizimle alakali.kucuk oldulalri icin ememiyorlar kolay kolay.beni degil mamayi bile ememiyorlar.beslenmeleri 1 saat suruyo gaz cikarma vs.carpi iki.hop yeniden aciktilar.veya acikmadilar bu defa sarilik olmasinlar diyye uyandirip yedirmen lazim.bak korkma bu benim yasadigim ama bi arkadasim tek basina bakiyor.her cocuk birbirinden farkli.yazdiklarim sadece benim yasadiklarim.aynen yaziyorum

Zor olacağına ben de katılıyorum.ama öbür türlü ben daha çok yorulurum.bikere evde birisi fikri hiç hoşuma gitmiyo.ikincisi de çocukların bebek de olsalsr tek elde eğitilmesinden yanayım.her kafadan bi sesle çocuk zaten bi düzen tutmaz.bi de anneanne banaannelerin çocukları şımartmasına hiç dayanamıyorum.sanki sadece çocuk beni sevsin kaygısı güdüyolar. Çocuk yanlış eğitilmiş, şımarmış umurlarında olmuyo pek malesef..

Olsun ne yapalım gonlumuz sağ olsun :)
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin doğumun kolay geçsin canım yarın bu saatte evlatlarinla sarmas dolaş olacaksın inşallah

Arkadaşlar hiç hızlı hareketli spermi olmayıp da bebeğinin cinsiyeti erkek olan var mı ? Hızlı hareketli sperm erkek yavaş ve yerinden hareketli spermin kız bebek OLDUĞUNU söyleyenler var

Hiç miydi tam hatırlamıyorum ama varsa da baya azdı hızlı hareketli. İkiz oğlanlara hamileyim. Ben hızla alakalı olduğuna inanmıyorım.

ay hadi bakalım bu gece iyi uyuman gerek ama uyuyabilir misin bilmem düğünden bir önceki gece gibi. kendimi yerine koyuyorum ben hiç uyuyamam herhalde...
Allah yardımcın olsun canım. Her şey çok güzel gitsin....
ben stresli zamanlarda daha cok uyuyorum inan dun hastaneden geldigimiz andan beri deliksiz uyumak istiyorum. Bu gece de iki kere tuvalete kalkmisim ama hemen uyudum normalde oooooo
Sanki uyuyunca hersey gececek zaman cabuxak bitecek uyandigimda o stresli oldugum durum bitmis olacak gibi gelir bana cocuklugumdan beri cok zorla bekledigim durumlarda uyurum. Iyi birsey m8 kotu birsey mi bilmiyorum

heyecanlı bekleyiş başladı desenehadi hayırlısı canım..güzel haberlerini bekliyoruz

anladım canım zaten artık tek bebeklerde bile hastane mama başlatıyor direkt anne sütü ile başlayıp tek onu alan çok az.
sezeryanın nasıl geçti ağrın sızın var mı? normal hareket edebiliyor musun artık?

evet dediğin gibi anne babanın çocuk üzerinde otoritesi ve eğitimi kalmıyor çocukların kafası karışıyor anneanne babaanne bakınca da. kuzenim yurtdışında çocukları var iki tane kayınvalidesi ve eşi yanlarına gidiyor her sene bir süre kalıyor. onlar her gittiğinde çocuklara bir baştan ayar çekmek gerekiyor. bütün yaptıkları ettikleri verdikleri eğitim başa dönüyor.
yani tabi genelleme yapmayayım çok güzel anne baba eğitimine destek verip o yönde yardımcı olan anneanne babaanne dedeler de vardır mutlaka ama bizim kültürümüzde ne yazık ki o yok çok fazla. hep ben daha iyisini bilirim mantığıyla yaklaşıyor büyükler. ya da kendi çocuklarına eğitim verip torunları sevmelik gördüklerinden eğitim kısmını çok da önemsemiyorlar...

ay ne güzel ya benim tam tersim senin bünyen o zaman.
bugün güzel bir gün olacak inşallah sizin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…