Maşallah canım ohh ne güzel benim saftim kaydı 22 yaşındayım her yerim catlak icindeforumu bir heyecanlı bekleyiş sardı :) güzel haberler alırız inşallah.
ben size bir şey söyleyeyim de güldüreyim biraz sizi. bayadır doktorun zoruyla 3 lt su içmeye başladım her gün şunu fark ettim bu kadar doğum kilosu şu bu olumsuz etkenlere rağmen üst bacağımdaki selülitler baya baya azalmış hatta yok olmuş gibi bir şey kızlar. bir de spor yapabilsem neler olacak kim bilir :) koca göbekli ama selülitsizim :)))
Saçma kim diyor onu öyle şeylere inanma rabbim sağlıklı hayırlı kilsin yeterArkadaşlar hiç hızlı hareketli spermi olmayıp da bebeğinin cinsiyeti erkek olan var mı ? Hızlı hareketli sperm erkek yavaş ve yerinden hareketli spermin kız bebek OLDUĞUNU söyleyenler var
çatlak bende de var ama hamilelikte oluşan çatlaklar değil daha önceden ergenlikten falan kalan çatlaklarMaşallah canım ohh ne güzel benim saftim kaydı 22 yaşındayım her yerim catlak icinde
sagolsunlar haklarini yiyemem. Parti duzenlemediler ama ozellikle apartmandaki arkadaslarim kahvaltidan yemegime ilgilendiler. Benim yemek yapamadigim donem ozellikle. Varsin parti eksik olsun. Ama cok sik bir jest olmus ne guzel. Gercekten tebrik ederim arkadasinivebahargeldi canım çok teşekkür ederim ,istersen masanın komple fotoğraf atayım belki utanırlar
Yaa öyleymiş bugün bebeklerinin karnında son günüymüş çok güzel ve heyecanlı.ohhh ne güzel yarın tekmeler değil boynundan koklayacagın güzel bir günlerin başlangıcı olacakGerçekten çok mutluyum kendimi senin yerine koyduğumda.Biliyorsundur ama bugün ağzını duasız bırakma.Ayetel kürsü,felak,nas,fatiha,ihlas sayısız oku eline üfle vücuduna sür,suya oku ve iç rabbim kolaylıklar verecek inşaallah
amin Allah rasi olsun. Bak simdi cok mahcup oldum. Keske erkenden yazmasaydim herkesi merakta biraktim.Canım nasıl heycanla okuyorum yazdıklarını elim ayağım titriyor resmen Allah bir avazda kurtarsin derler ama sanki ben hiç ayrilamayacak gibiyimsende durumlar nasil bilmem inşallah herşey güzel olacak güzel haberlerini dört gözle bekliyorum herşey gönlünce olsun dualarım seninle
yok canim oyle dusunme siradaki sen degilsin. Senin tek bebek sana bir kac hafta daha var. Lutfen oyle dusun.Yoksa Sıradaki benmiyimvebahar ayy Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşllh
masallah isimleriyle musemma olsun pasalarBizim oglanin adı muhammed olacak inşallah.. evet uzun süren beraberlikten ayriliyoruz ve kucagimizda oluyorlar. Karnında atan tekmelerini seni uyandirmayacak artık sesiyle sesleriyle uyanacaksin. Hepsi ayrı güzel stres yapmamaya çalış hayırlı dogumlar olsun
vebahargeldi canım doktor ne dedi yarın doğuma gidiyor musun ?
Canim ne oldu konustunmu doktor la yarin alacak mi seni ayy cok heyecanlandim ya :::))))
cok tesekkur ederim kizlar geldim hastaneden daha yeni oturdum desem yeridir. Hemen giristik islere.vebahargeldi canim konustun mu doktorla yarin gidiyomusun doguma ayy cok heyecanli yaa rabbim hepimize gostersin evlatlarimizi kucagimiza aldigimizi
sagolsunlar haklarini yiyemem. Parti duzenlemediler ama ozellikle apartmandaki arkadaslarim kahvaltidan yemegime ilgilendiler. Benim yemek yapamadigim donem ozellikle. Varsin parti eksik olsun. Ama cok sik bir jest olmus ne guzel. Gercekten tebrik ederim arkadasini
amin Allah rasi olsun. Bak simdi cok mahcup oldum. Keske erkenden yazmasaydim herkesi merakta biraktim.
yok canim oyle dusunme siradaki sen degilsin. Senin tek bebek sana bir kac hafta daha var. Lutfen oyle dusun.
masallah isimleriyle musemma olsun pasalar
cok tesekkur ederim kizlar geldim hastaneden daha yeni oturdum desem yeridir. Hemen giristik islere.
Evet yarin saat 2 ameliyat saatimiz. Onbir oniki gibi gidecegim hastaneye ins.
Evet canim sezeryanda ilk basta sut gelmiyor.bi de kucuk doguyorlar ya bizim hastane 6 saat kuvozde bekletti.kontrol amavli.o esnada mama verdiler.benim sutum hala tam gelmedi.ama en azindan sadece mama degil anne sutuyle desteklemeye basladim.sagiyorum surekli.sormadan soyleyeyim.sut sagma makinasi lansinoh.memnunum.mama hipp kullaniyorum.dr tavsiuesi ile.gozunu korkutmak istemem ama min.3 kisi bakiyoruz.tabii bu durum cocuklarla ve bizimle alakali.kucuk oldulalri icin ememiyorlar kolay kolay.beni degil mamayi bile ememiyorlar.beslenmeleri 1 saat suruyo gaz cikarma vs.carpi iki.hop yeniden aciktilar.veya acikmadilar bu defa sarilik olmasinlar diyye uyandirip yedirmen lazim.bak korkma bu benim yasadigim ama bi arkadasim tek basina bakiyor.her cocuk birbirinden farkli.yazdiklarim sadece benim yasadiklarim.aynen yaziyorum
ay canım ben de ikiz bekliyorum o yüzden gözlerimi açtım iyice okuyorum. demek tahinin o üste çıkan yağı iyi geliyor göğüslere.
sen genelde sağıp mı veriyorsun? ayrıca ek olarak mama da veriyorsundur herhalde. bir de tek başına mı bakıyorsun? bir sistem oturtabildin mi?
sana soracak daha onlarca sorum var ve olacaktır. fırsat buldukça gir olur mu? bir de bol bol öp kokla meleklerini
yani işte ben de bıktım o tür yaklaşımlardan. bir saygı duysalar senin düşüncene bir şeyi dayatmaya çalışmasalar. tamam denerim başaramam kendim isterim birini o ayrı ama hiç denemeden başaramam nasıl olsa deyip de kenara çekilmek hoşuma gitmiyor. dün yine habire yok kayınvalidem yok o yok bu aradı başımın etini yediler yeni kadın bul diye. onlara dert anlatacağım diye bana iyice sinir geliyor. ben de bu tür bakamazsın denilmesi moralimi bozuyor etrafımda tek başına bakan arkadaşlarım var onlarla konuşmak veya onlardan öneri almak daha büyük moral oluyor dedim. peki sen bilirsin dedi kapattı. bozuldu galiba ama kendi bilir ne kadar rahatsız ettiğinin farkında değil. bir insana zorla baskıyla da birini tut yoksa ben gelirim ya da annen gelsin o gelsin bu gelsin demek gerçekten çok rahatsız edici.
evet şunu kabul ediyorum ilk zamanlar zor olacak o da çocukların beslenmesinden ve yenidoğanın bakımının zorluklarından ötürü. ama biraz büyüyüp ele gelince o kadar zor olmayacağını düşünüyorum bilmem doğrudur veya haksızımdır ama bu benim düşüncem...
Olsun ne yapalım gonlumuz sağ olsun :)çatlak bende de var ama hamilelikte oluşan çatlaklar değil daha önceden ergenlikten falan kalan çatlaklarhamilelikte yoğun yağlanma seanslarımın tek faydası o oldu. hayatımda sürmediğim kadar yağ sürdüm karnıma...
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin doğumun kolay geçsin canım yarın bu saatte evlatlarinla sarmas dolaş olacaksın inşallahsagolsunlar haklarini yiyemem. Parti duzenlemediler ama ozellikle apartmandaki arkadaslarim kahvaltidan yemegime ilgilendiler. Benim yemek yapamadigim donem ozellikle. Varsin parti eksik olsun. Ama cok sik bir jest olmus ne guzel. Gercekten tebrik ederim arkadasini
amin Allah rasi olsun. Bak simdi cok mahcup oldum. Keske erkenden yazmasaydim herkesi merakta biraktim.
yok canim oyle dusunme siradaki sen degilsin. Senin tek bebek sana bir kac hafta daha var. Lutfen oyle dusun.
cok tesekkur ederim kizlar geldim hastaneden daha yeni oturdum desem yeridir. Hemen giristik islere.
Arkadaşlar hiç hızlı hareketli spermi olmayıp da bebeğinin cinsiyeti erkek olan var mı ? Hızlı hareketli sperm erkek yavaş ve yerinden hareketli spermin kız bebek OLDUĞUNU söyleyenler var
ben stresli zamanlarda daha cok uyuyorum inan dun hastaneden geldigimiz andan beri deliksiz uyumak istiyorum. Bu gece de iki kere tuvalete kalkmisim ama hemen uyudum normalde ooooooay hadi bakalım bu gece iyi uyuman gerek ama uyuyabilir misin bilmem düğünden bir önceki gece gibi. kendimi yerine koyuyorum ben hiç uyuyamam herhalde...
Allah yardımcın olsun canım. Her şey çok güzel gitsin....
heyecanlı bekleyiş başladı desenesagolsunlar haklarini yiyemem. Parti duzenlemediler ama ozellikle apartmandaki arkadaslarim kahvaltidan yemegime ilgilendiler. Benim yemek yapamadigim donem ozellikle. Varsin parti eksik olsun. Ama cok sik bir jest olmus ne guzel. Gercekten tebrik ederim arkadasini
Cevap verdiğin için teşekkürler bu sadece bir tez doğruluğunu merak ediyorum sorma sebebim bu Allah'ım sağlıklı olsunda hatta kız olsunHiç miydi tam hatırlamıyorum ama varsa da baya azdı hızlı hareketli. İkiz oğlanlara hamileyim. Ben hızla alakalı olduğuna inanmıyorım.
anladım canım zaten artık tek bebeklerde bile hastane mama başlatıyor direkt anne sütü ile başlayıp tek onu alan çok az.Evet canim sezeryanda ilk basta sut gelmiyor.bi de kucuk doguyorlar ya bizim hastane 6 saat kuvozde bekletti.kontrol amavli.o esnada mama verdiler.benim sutum hala tam gelmedi.ama en azindan sadece mama degil anne sutuyle desteklemeye basladim.sagiyorum surekli.sormadan soyleyeyim.sut sagma makinasi lansinoh.memnunum.mama hipp kullaniyorum.dr tavsiuesi ile.gozunu korkutmak istemem ama min.3 kisi bakiyoruz.tabii bu durum cocuklarla ve bizimle alakali.kucuk oldulalri icin ememiyorlar kolay kolay.beni degil mamayi bile ememiyorlar.beslenmeleri 1 saat suruyo gaz cikarma vs.carpi iki.hop yeniden aciktilar.veya acikmadilar bu defa sarilik olmasinlar diyye uyandirip yedirmen lazim.bak korkma bu benim yasadigim ama bi arkadasim tek basina bakiyor.her cocuk birbirinden farkli.yazdiklarim sadece benim yasadiklarim.aynen yaziyorum
evet dediğin gibi anne babanın çocuk üzerinde otoritesi ve eğitimi kalmıyor çocukların kafası karışıyor anneanne babaanne bakınca da. kuzenim yurtdışında çocukları var iki tane kayınvalidesi ve eşi yanlarına gidiyor her sene bir süre kalıyor. onlar her gittiğinde çocuklara bir baştan ayar çekmek gerekiyor. bütün yaptıkları ettikleri verdikleri eğitim başa dönüyor.Zor olacağına ben de katılıyorum.ama öbür türlü ben daha çok yorulurum.bikere evde birisi fikri hiç hoşuma gitmiyo.ikincisi de çocukların bebek de olsalsr tek elde eğitilmesinden yanayım.her kafadan bi sesle çocuk zaten bi düzen tutmaz.bi de anneanne banaannelerin çocukları şımartmasına hiç dayanamıyorum.sanki sadece çocuk beni sevsin kaygısı güdüyolar. Çocuk yanlış eğitilmiş, şımarmış umurlarında olmuyo pek malesef..
ay ne güzel ya benim tam tersim senin bünyen o zaman.ben stresli zamanlarda daha cok uyuyorum inan dun hastaneden geldigimiz andan beri deliksiz uyumak istiyorum. Bu gece de iki kere tuvalete kalkmisim ama hemen uyudum normalde oooooo
Sanki uyuyunca hersey gececek zaman cabuxak bitecek uyandigimda o stresli oldugum durum bitmis olacak gibi gelir bana cocuklugumdan beri cok zorla bekledigim durumlarda uyurum. Iyi birsey m8 kotu birsey mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?