2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Bana bir haller oldu kızlar durup durup ağlıyorum...Ne hormonmuş arkadaş al aşağı etti beni

canım valla ben de depresife bağlamamak için deliye vuruyorum her şeye gülüyorum :) sana da tavsiye ederim. kendini bırakınca çok müsaitiz bu aralar bunalmaya o yüzden moralini yüksek tutmaya çalış. ben bu haldeyken ağlamak bile istemiyorum insanın ağlayası gelmiyor karnı orası burası kasılıyor.
boşver sen de aç komik şeyler oku izle kafan dağılsın hareketli müzikler falan dinle dikkatini başka şeye yönelt.

Totodaki ameliyat yerleri ayrı acıyor,burnum akıyor arada kanıyor,birde dudakta uçuk çıktı pöööff yani.müzik dinledim kesmedi ilahi dinleyeyim dedim o daha kötü yaptı, anne sitelerini dolaştım okuduğum yazılar bitirdi beni.inan kahvaltılıkları buzdolabına yerleştiremedim mutfak göçüyor. güya bugün kendimece işlerim vardıd herşeyi bıraktım bir kenara ağlamakla meşgulüm.sanırım maneviyatı biraz sallantıya aldım oda beni böyle sarsıyor. insanın hatasını bile bile yine yanlışa gitmesi ne büyük gaflet

korkma canım bende aynı şeyleri yaşadım kalp atışı duyulmamıştı gel alalım dedi doktor ben gitmedim bekledim dua et Allahım ne isterse o olur ilaçlarda zarar vermiyor diye biliyorum ben 3 ay dolana kadar kullandım estrofem kanama olmayı falan önlüyor Bi zararıda yok

bnm eşimde oyle dusunuyo bekleyelim oyle gidelim diyo ama bu sefrde kullandığım ilaçlar etkiler mi bıraktıracakmıydı acaba diye bu aklıma takıldı

bnm bebeğim bir hafta geriden geliyomus 5mm olması gerekirkn gecen hafta 3,5mm idi bu yüzdende kalp aışı duyulmamış ama bunu bana bnm doktorum açıklamadı bile başka doktor dedi clexcan iğne jel folbiol bide estrofem kullanyorum bnmde korktuğum estrofemdi ama demekki zararı yokmuş teşekkür ederim canm verdiin bilgiler için içim rahatladı inşallah bu gittiğimde bnde bebeğimin iyi haberlerini alırımm

Vajinal ultrasonda görülmedi mi sesi duyulmasada ritimi ne baksınlar
sanırım bana yazdın sen canm ritmini görmek için başka doktora gittim cok baktı inceledi ama cok kucuk 3,5mm daha belli olmuyo salı gunu gel belli olur dedi de bn korkumdan gidemedim wşimde götürmedi yine kotu olurum diye

inşallah hayırlısıyla duyarsın bence korkma dua et

dudağındaki uçuğa bir önerim yok ama burun kanaması bende de oluyor zaman zaman yalnız sürekli çocuklara aldığım buhar makinasını kullanıyorum bu ara o farkında olmadan rahatlatıyor. geçen haftalardaki gibi ağzım burnum kaskatı değil bir de habire kanamıyor. ufak ufak kan parçaları oluyor ama aşırı değil en azından. sana da tavsiye ederim.
hemoroid bende de 2-3 hafta önce çıktı daha önce öyle bir şey yoktu sağolsun çocuklar her yanımı harap ettiler. doktor birtakım ilaçlar verdi. onlarla idare ediyorum ama acısı ayrı kötü dediğin gibi bir de bölgesi ayrı sinir bozucu. doğum sonrası geçer mi geçmez mi o da meçhul. sağıma ya da soluma ağırlık verip oturmaya çalışıyorum hep...
benim de mutfağa bir el atan lazım ama benim hiç ilgilenecek halim yok. bir de bulaşık makinasını doldurmak boşaltmak bile baskı yapıyor çok eğilip kalkmak istemiyorum.

bnm eşimde oyle dusunuyo bekleyelim oyle gidelim diyo ama bu sefrde kullandığım ilaçlar etkiler mi bıraktıracakmıydı acaba diye bu aklıma takıldı
doktor bakar durumuna göre değerlendirir bırak da ilaçları da onlar düşünsün takıp kafana da boşu boşuna moralini bozma bence. bekle sadece şu birkaç hafta...

Kizlar englis homede tum bebek cocuk urunlernde %50indrm war.bn gttm yorgan yastk newrsim takmlari battaniye flan aldm.ilk defa bebisime bseler aldm erkn aslnda ama dayanamadm.:)))))

doktor bakar durumuna göre değerlendirir bırak da ilaçları da onlar düşünsün takıp kafana da boşu boşuna moralini bozma bence. bekle sadece şu birkaç hafta...
artık herseyden korkar oldum valla baya evhamli oldumda kendimi rahatlatıyorum artık bebek etkilenmesin diye mecbur

Cnm bn esrogemi 13.haftaya kadar gunde 3kez.13.hafta ikiye dusurdu.14.hafta 1e dusurdu sonra brakicam.ama progestan futile. Dewam ediyorum.kalp atslari bazen gec duyulabiliyoms endiselenme bosuna.ilaclarinida duzeli kullanmaya dewam et.dr undan memnun deglsen degistr.

aslında basta cok memnundum ama sonradan ilgisiz oldu yoksa günahını almayım basta cok ıyıydı ama artık kesin degişcem içimde cok sukur korku yok cunku kan değerim yüksek cıkıyo kese duruyo ve buyuyo kontrole gittimm oyle dedi bu başka doktordu

canım bu arada 2 kilo civarı doğan bebeklere normal yenidoğan kıyafetleri olmuyor diyorlar. sen prematüre kıyafeti mi aldın ne yapıyorsun?

Zor zenaat bu annelik mirim uçuk için sarımsagı kesip basacaksın ki üzerine yaksın,burnum aktığı için sanırım biraz şiddetli sümkürüyorum kılcal damarlardaki kan basıncı gebelikte yüksek oldugu için kanıyor diye biliyorum.Aslında çözümleri biliyorum da sabırsızlık yapıyorum gelsin vakitte kucagıma alayım diyorum galiba hamilelik şımarıklığı bu yaptığım
ALLAH yardımcın olsun senin işin zor arkadaşım iki can minicik yerde çokta kilo almadın sen,gücün kalmaz tabi.ben akşam eşimi bekliyorum boşaltmak için.yerleştirmesi facia gibi tabakğı çanagı suya tutmuyor makinanın içi ekmek ve kırıntı doluyor.

Kizlar englis homede tum bebek cocuk urunlernde %50indrm war.bn gttm yorgan yastk newrsim takmlari battaniye flan aldm.ilk defa bebisime bseler aldm erkn aslnda ama dayanamadm.:)))))
Aaaa görelim bebişin yeni eşyalarını adettendir foto isteriz. Bu arada karyola yada beşik belli mi ki nevresim takımı aldın.benim alacagım karyolaya büyük geldi ölçüleri az önce siteden baktım da

Aaaa görelim bebişin yeni eşyalarını adettendir foto isteriz. Bu arada karyola yada beşik belli mi ki nevresim takımı aldın.benim alacagım karyolaya büyük geldi ölçüleri az önce siteden baktım da

canım sen miydin hemoroid sorunu olan merak etim ne yaptın kabızlıgım arttı benimde ufak çapta hemoroidim var bitkisel hamileykn uygulayabilecegim ne var veya şişliği alacak krem falan varmı

canım sen miydin hemoroid sorunu olan merak etim ne yaptın kabızlıgım arttı benimde ufak çapta hemoroidim var bitkisel hamileykn uygulayabilecegim ne var veya şişliği alacak krem falan varmı
Ameliyat oldum şimdi yavaş yavaş geçmesini bekliyorum.Bu üçüncü ameliyatım oldu sana ilk tavsiyem
1.Kabız ve ishal asla olma orta yolu tutturmaya çalış
2. Günde yapabildiğin kadar ılık suya 5 yada 10 dakika oturma banyosu yap.kabızlık varsa tuvalete çıkmadan oturma banyosu yap ki makatın yumuşasın yırtılma olmasın.ve büyük abdeste çıkınca oturma banyosu yap oda şişliği alıyor va sızını keser.tabi bir seferde düzelmez sabırlı olman gerek.
3. Halis zeytin yağına (sızma) pamuğu batır sorunlu bölgeye koy ve gün içinde sürekli degiştir o yumuşatıyor ve bir çok kişide fayda görmüş..
Benim akut oldugu için bu yöntemler ancak rahatlatıyor şayet senin başlanıcı ise faydasını görürsün.
4.Beslenmene dikkat etmek ve günde 2 lt su içmek te çok faydalı
Aslında ilaçları var ama doktora görünmen gerek.bitkisel at kestanesi yağı iyi geliyor ama gebeliktre olmuyor.Rahatsızlık ilerlemeden önünü al ki benim durumuma düşme aman aman
Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…