2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

canm valla anlamadım ki ben doktorumu degiştircem fazla ilgilenmez oldu ama yınede arayıp bi sorarım teşekkür ederim yardım ettiğin için

canm valla anlamadım ki bn doktorumu degiştircem fazla ilgilenmez oldu ama yinede bn bi arayıp sorarım yardımın için teşekkür ederim

ben de gelen jellerden rahatsız olup ısrarla hapa geçtim günde 2 kez ama bende hap baş dönmesi yaptı

ben de gelen jellerden rahatsız olup ısrarla hapa geçtim günde 2 kez ama bende hap baş dönmesi yaptı
bende birikinti olarak gelmiyor ama iki gundur yaparken sanki bi duvara degyo gibi oluyo bnde bebeğe bişe olur diye korkuyorum

canım valla yazdıklarının her satırını pür dikkat okuyorum ben iki tane pijama almıştım geceliğim yok altımı giymesem kurtarır mı zaten örtü olcak ya da alıyım mı bilemedim. Senin sezeryan genel mi epidural mi oldu canım benimde yaklaşıyor tedirginim biraz. Canım bir de doğumdan sonra patikli pantolonların içine çorapta giydirmek gerekiyor mu kac tane çorap koyalım? N e zaman ayaga kalktın eve geldiniz mi canım

canm valla anlamadım ki ben doktorumu degiştircem fazla ilgilenmez oldu ama yınede arayıp bi sorarım teşekkür ederim yardım ettiğin için
benim de transfer sonrası hiç ilgilenmemişlerdi. ben de doktorumu değiştirdim pozitifi öğrenince. ne yazık ki bazı doktorlar hastayla hiç iletişim kurmuyor. işlemi yapınca iş bitiyor sanki.

bende de birsürü yan etki yaptı mide bulantısı falan da ama öbürü çok canımı acıtıyordu 3 ayı doldurana kadar idare ettim sonra da bıraktım zaten...

bende de birsürü yan etki yaptı mide bulantısı falan da ama öbürü çok canımı acıtıyordu 3 ayı doldurana kadar idare ettim sonra da bıraktım zaten...
ya bn ne yapsam doktorada ulsamadım daha yeni toplu olarak pembe seklınde cıktı jel altım düşecek gibi oldu bi baktım çıkmış hepsi

ya bn ne yapsam doktorada ulsamadım daha yeni toplu olarak pembe seklınde cıktı jel altım düşecek gibi oldu bi baktım çıkmış hepsi
iyi biraz rahatlamışsındır. ama pembe olduğunu falan söyle doktora ne diyecek rengiyle ilgili.

Selam kızlar, bugun kontrolüm vardı hersey iyi bebeğim 2800 gr olmuş 3 hafta sonra tekrar kontrolüm var bakalım o zamana kadar neler olacak.
Bu arada birsey soracağım, ben şuan çalışmıyorum ve bebeğim oluncada uzun süre evdeyim süt sağma makinesi almalımıyım yani hep evdeyim sürekli emzirebilirim diyorum ama internette sık sık sagmalısınız falan birsürü bilgi var siz ne yapmayı planlıyorsunuz

iyi biraz rahatlamışsındır. ama pembe olduğunu falan söyle doktora ne diyecek rengiyle ilgili.
aynen acarsa telefonu diyecem... bide bn 6+1de bebek kucuk olduğu için kalp atışı duyulmadı aslında bugun benm kontrolüm vardı kalp atışına bakılacaktı doktorum kalp atışı olmazsa alacaz bebeği dedi diye doktora esim gitmiyor biraz daha buyuşun başka doktora gidicem diyo ama ilaçlar yan etki edermi acba ilaçlar ondanda korkuyorum siz estrofem kullandınız mı kullandıysanız ne zaman bıraktınız

benim de transfer sonrası hiç ilgilenmemişlerdi. ben de doktorumu değiştirdim pozitifi öğrenince. ne yazık ki bazı doktorlar hastayla hiç iletişim kurmuyor. işlemi yapınca iş bitiyor sanki.
aynen sanki parayı aldım işim bitti der gibi bnm doktoruma gıttım bebek var kese var kalp atışı yok haftayada olmazsa alacam dedi ağlamaktan resmen hayattan kestim kendimi başka doktora gittim bebeğimin boyunu kesenin boyunu hep söyledi açıkladı ne zaman duyulduğunu görüldüğünü ama bnm doktorum demedi sanki bebek ölü gibi konuştu sinir oldum yANİ artık guvenmıyorum

Ayrıca saçlarımın Çoktan boyası gelmişti dogum öncesi boyatmak istediğimi söyledim bugun doktoruma bana soruyorsan boyatma dedi, ilgisini çeken arkadaşlara duyurulur

ay maşallah kilosu çok iyi. hep böyle gitsin umarım.

ben ikiz beklediğim için aldım süt sağma makinası. sen istersen çok acele etme. bakarsın emme problemi var o zaman alırsın bazı bebekler emmiyor ama sağıp verince alıyor falan. duruma göre bakabilirsin.

Bana bir haller oldu kızlar durup durup ağlıyorum...Ne hormonmuş arkadaş al aşağı etti beni

ben estrofem kullanmadım o yüzden onu kullanan arkadaş varsa o cevaplarsa daha iyi olur.
ya daha çok erken kalp atışı için. kalp atışı olmazsa alırız demek için de çok erken. benim ikizlerimden biri kaç hafta görünmedi sonradan ortaya çıktı mesela niye öyle olumsuz konuşmuş ki doktor... acele etmeyin bence bir 9 haftayı sonra da 12 haftayı bekleyin... esas belirleyici olan o haftalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…