2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

sağol cnm yaaa inşallah iyi gelir denicem.. Ilık suyu şimdi hamileyken yapsam sorun olmaz di mi doktora falan sordun mu.. Rabbim çektiğin aciları unuttursunnn bir daha yaşama inşallah. çok zor ya Allah düşmanıma vermesinnnn.

Ben önceden dayanabildiğim sıcaklıktaki suya 20 dakika oturup sürekli sıcak su takviye ederek yapıyordum.Ama doktor bunu erken doğuma sebeb vereceğini o yüzden ılık suya 5 en fazla 10 dakika olarak yap dedi. Eger 5 dakika akan suya acımazsan duşu oraya tut oda aynı işi görüyor.bunuda doktorum dedi.
Aminnnn canım aminn ,hala çok net öksüremiyorum.öksürme yada hapşurma geldiği zaman neremi tutacağımı şaşırıyorum bebeğimi mi popomumu işte o zaman üçüncü el lazım çünkü agzımı kapatmadan hapşurup öksürüyorum

aynen öyle canım. bazen sadece sabır gerekiyor ama hem o anın sıkıntısından hem de bebekleri beklemenin sabırsızlığından gerekli sabrı gösteremiyoruz. bende de heyecan oluştu iyice öncesinde yoktu böyle bir şey sona yaklaşınca olmaya başladı sanırım.
dediğin gibi çok kilo almadım ama istesem de alamıyorum aşırı yiyemiyorum patlayacak gibi oluyorum iki bir şey yiyince... gücüm de pek yok dediğin gibi yedi bitirdi bu çocuklar beni. inşallah doğum sonrası hemen eski halime dönerim tek istediğim o valla.
benim de eşim yerleştiriyor genelde makinayı ya da boşaltıyor tabi bazen çok sanatsal çalışmalar çıkabiliyor ortaya dediğin gibi bir de ben yerleştirdiğimde niye kaşıkları çatalları böyle koymadın diye kavga ediyor benimle her birini tek göze koyacakmışım bir seferde yerleştirecekmiş

canım sen miydin hemoroid sorunu olan merak etim ne yaptın kabızlıgım arttı benimde ufak çapta hemoroidim var bitkisel hamileykn uygulayabilecegim ne var veya şişliği alacak krem falan varmı
kabızlığın varsa probiyotik de iyi geliyor. bana doktorum yazmıştı eczanede satılıyor suya süte ya da yoğurda katıp içiyorsun. ama beni çok ishal yaptı bıraktım. birdaha kabızlık durumu olursa kullanacağım. sen de onu deneyebilirsin.

Bende bir tavsiyede bulunayım ben vazelinle kantaron Yağı karıştırıp sürdüm içine doğru birde suya oturmada çok faydalı banada Dr bir arkadaşım önermişti

ben de bazen dışarıdayken birdenbire büyük abdestim geliyor ne yapacağımı şaşırıyorum hem hemoroidin hem de ilaçların etkisiyle iyice o bölgedeki kaslarım kendini bırakmış durumda. çok fena bir şeymiş yaa valla...

Ay canım ya güldürdün beni :) İyi ol bir an önce inşallahhh

Bende bir tavsiyede bulunayım ben vazelinle kantaron Yağı karıştırıp sürdüm içine doğru birde suya oturmada çok faydalı banada Dr bir arkadaşım önermişti

sağolun kızlar yaa inşallah denicem hepsini Allah razı olsunnnnnn

Ayyy benim koca da öyle illa hepsi ayrı göze tek tek koyulacakmış. bende bıcakları dik yerleştirmemesini öğretmenin derdindeyim elimi kesiyorum çünkü .

Sakııııın probiyotik çok çalıştırınca ishale çeviriyor .ishalde asitli oldugu için cayır cayır yakar.Doktorum bana kabız olma ama ishal ASLA olma demişti .demedi demeyin ishal daha kötü..Yalnız muhabbetlere bakarmısınız oy oyyyy

kızlarr iki gundur acayip midem yanıyo bulanıyo bn hamile kaldım kalalı hiç böyle olmamıştım sanırım bebeğim büyüyo cok sukur ama ne yesem midem yanıyo ağzıma geliyor normalmi bu

kızlarr iki gundur acayip midem yanıyo bulanıyo bn hamile kaldım kalalı hiç böyle olmamıştım sanırım bebeğim büyüyo cok sukur ama ne yesem midem yanıyo ağzıma geliyor normalmi bu
Hamile kaldım kalalı derken canıımm daha 7. haftadasın dilerim düzenin böyle gitmez ama 3 ay boyunca çekebilirsinde.Hormonların ne yapacagı belli olmaz.buzdolabından çıkardıgın sütten 3 yudun iç yangınını kaynamasını alır evelallah....Geçmiş olsun canım

Ayyy benim koca da öyle illa hepsi ayrı göze tek tek koyulacakmış. bende bıcakları dik yerleştirmemesini öğretmenin derdindeyim elimi kesiyorum çünkü .
demek ki bu erkeklerin mantığı hep aynı çalışıyor o da niye daha az iş yapmak için. hatta elini daha az oynatmak için

işte ben de bir gün kullandım bıraktım zaten. ben normalde de ishale eğilimliyim o yüzden beni sular seller götürdü bir hafta boyu patates yedim ancak kendime geldim. doktor verdi herhalde hemoroid çıkınca tipik bütün kadınların derdi kabızlık bende de var diye düşündü. halbuki bilmiyor ki benim de derdim ishal.

canım benim de 12-13. haftaya kadar reflüyle geçmişti. mecburen bastıracak karbonhidratlı ve tuzlu kraker tarzı şeylerden tükettim bol bol. midene aşırı yüklenme az az sık sık ye. bir de midene dokunacak asitli şeyler yeme. mide asidini alacak şeyler ye. çıtır leblebi de iyi geliyor aklında bulunsun.

:)) evet biraz komik olmuş yani 7 haftadır ilk defa oluyo demek istedim

hiç asitli yemiyorum en azından yememeye calısyorum canm teşekkür ederim

Canim ne guzel bilgiler paylastin bizimle.. daha bugun gittim 3 takim pijama aldim gecelik alsam mi almasammi arada kaldim ama aldiklarim hep yuksek bel pijama ameliyat yerini rahatsiz etmez diye dusundum umarim oyle olur. Hastanede kac pijama lazim oluyor kac kere degistirdin ?? Sik poijamalarimizi hastanede giyebilir miyiz ??bide ped mi aldin yanina yoksa kullan at kilotlardan mi?? Cok kanama oluyor mu ona gore alalim. Bide ajlima gelen son soru sutun hemen geldi mi emzik ya da biberon alalim mi yanimiza ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…