2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

1. Kizlarrr biz bugun gidip oglusumun tum eksiklerini aldik artik Allahin izniyle sadece ogluma kavuşmak kaldi siz ne alemdesiniz biti mi hazirliklar???
Foto foto :) foto alalım lütfen..
Mayıs ayında karyolasını ve içini alacagız canım.şimdilik duruyoruz.önümüzdeki hafta valizi hazırlayacagım kısmetse :)

Kizlar el ayak sismesi gozlerde arada sari ucusan seyler arada hizli kallp atisi bunlari yasiyorum bu ara zwten kasik. Agrisini ve basıncı hep yasiyorum bu ustte anlattigim seyleri yasayan varmi

Kizlar el ayak sismesi gozlerde arada sari ucusan seyler arada hizli kallp atisi bunlari yasiyorum bu ara zwten kasik. Agrisini ve basıncı hep yasiyorum bu ustte anlattigim seyleri yasayan varmi
Beeeeenn ama her zaman değil.uzanıp ayaklarımı kalp seviyesinden yukarıya kaldırıyorum.yastık falan koyuyorum yada koltugun kol koydugumuz yere koyuyorum. sende dene birde çok takılma. şişme için tuzu azalt ben hepten tuzsuz yapıyorum yemekleri.

Teskler cvbin icin cnm bunlar bayadir var aslindada umursamiyorum ozellikle kasilma oldugunda kalbim cirpiniyo bunuda rastgele cozdum ama preeklampsi falan yasamayalimda farkinda olmadan bunlari internetten bakinca onun belirtileri olarak gözüküyor bugun dr la gorusmek istedim arayacak hala bekliyorum yinede bilgi veriim dedim ama bakalim

Estgfrllh canım.inşaallah sıkıntılı bir durum yoktur.birde kalbin çarpması durumunda su içmelisin nabzı düzenliyor aklında olsun

Aaaa görelim bebişin yeni eşyalarını adettendir foto isteriz. Bu arada karyola yada beşik belli mi ki nevresim takımı aldın.benim alacagım karyolaya büyük geldi ölçüleri az önce siteden baktım da
Bsik falan yok ortada ole aldim iste:)hc aklma gelmedi:)

bizimki tam göstermediyse yanlış yorumlanmış olabilir. biz de çok şaşırmıştık.

1. Kizlarrr biz bugun gidip oglusumun tum eksiklerini aldik artik Allahin izniyle sadece ogluma kavuşmak kaldi siz ne alemdesiniz biti mi hazirliklar???
Benim bitti canım beklemedeyiz Allahın izni ile. Artık oturmak bile sorun sağ göğsümün altında batıyor kemikleri ne oturabiliyorum nede yatabiliyorum

canım bence doktoruna danış çok önemli bunlar. özellikle de hepsinin birarada görülmesi. tansiyon da olabilir başka bir şey de. ama el ayak şişmesi tansiyondan olmaz vücudun ödem mi yapıyor acaba içtiğin suyu arttır tuzu kes ama doktoruna sor mutlaka.

benim de transfer sonrası hiç ilgilenmemişlerdi. ben de doktorumu değiştirdim pozitifi öğrenince. ne yazık ki bazı doktorlar hastayla hiç iletişim kurmuyor. işlemi yapınca iş bitiyor sanki.

aynen benim de öyle olmuştu. her ıvır zıvır için arayan hastane kan testinin sonucunu bildirmek için tenezzül edip aramadı. biz zar zor internet sitesinden öğrenmiştik sonucu.

aynen benim de öyle olmuştu. her ıvır zıvır için arayan hastane kan testinin sonucunu bildirmek için tenezzül edip aramadı. biz zar zor internet sitesinden öğrenmiştik sonucu.

bana kan değerimi söylediler e diyorum bu ne demek oluyor yani pozitif mi ona bir şey demiyorlar. sonradan kendim araştırdım öğrendim pozitif olduğunu. şimdi de salak gibi arıyorlar yok devam ediyor mu hamileliğiniz yok nereye gidiyorsunuz diye. size ne kardeşim nereye gidersem giderim....

bnm eşimde oyle dusunuyo bekleyelim oyle gidelim diyo ama bu sefrde kullandığım ilaçlar etkiler mi bıraktıracakmıydı acaba diye bu aklıma takıldı

canım ben kalp atışlarını 6+6 da duydum. estrofemi de o zaman bıraktım. diğerlerine devam ettim.

o da bişey :)) beni daha arayan soran yok. ama takan da yok. önemli olan sonuçtu zaten. allahım sağlıklı sıhhatli versin inşllh.

Beeennn ayaklarim sisti ellerimde bugun sismis yuzuk cikmiyodu gunduz simdi inmis elimin sisi kasik agrisi bendede oluyo son 2 gundur bi de sirtimla belim agriyo

Bilmiyorumki tuzu dq cok az kullaniyorum aslinda aklima gelmisti ne zamandir azaltmistim ama gorusecegim dr la bunlari
Beeennn ayaklarim sisti ellerimde bugun sismis yuzuk cikmiyodu gunduz simdi inmis elimin sisi kasik agrisi bendede oluyo son 2 gundur bi de sirtimla belim agriyo
El ayak sismesi 2 haftadir var bende bugunde kiz yerinde durmuyor sol karnimda resmen dirsegimi neresi artik cikariyor cok canimi yakiyor kuzumm ama olsun hamd olsun bugunleri gorduk

kızlar sanki birinin eli bogazimda sıkıyor bogazımı oyle bır daralma sıkıntı ıcındym yatıorum kalkıyorum bna msn dmıo gecmıo kızlar ne yapym bna akıl werın cok daraliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…