2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

kızlar sanki birinin eli bogazimda sıkıyor bogazımı oyle bır daralma sıkıntı ıcındym yatıorum kalkıyorum bna msn dmıo gecmıo kızlar ne yapym bna akıl werın cok daraliyorum
İnsirah suresini okumani tavsiye ederim cok iyi geliyor boyle durumlarda

Canim aldiklarimin hepsi annemde oda alamadik malum sebeplerden dolayi sadwce Besim aldik ve icine uyku seti gelir gelmez fito aticam adeti bozmadan

Foto foto :) foto alalım lütfen..
Mayıs ayında karyolasını ve içini alacagız canım.şimdilik duruyoruz.önümüzdeki hafta valizi hazırlayacagım kısmetse :)

kızlar sanki birinin eli bogazimda sıkıyor bogazımı oyle bır daralma sıkıntı ıcındym yatıorum kalkıyorum bna msn dmıo gecmıo kızlar ne yapym bna akıl werın cok daraliyorum
canım sıkıntın fiziksel mi yoksa ruhsal mı? fizikselse karnın büyüdüğünden diyaframına olan baskıdan olabilir nefes alamama bana da çok sık oluyor. yan yatıp durmaya çalışıyorum arada da ayağa kalkıyorum belli olmuyor neyin iyi geleceği...

Kizz aglama kiyamam ben sana ya hormonlar hepimizi alt ust etti. Bide benim abuk sacma salak ruyalar basladi herseyden etkileniyorum ruyama giriyo diyorum bilincaltim benimle dingirdik geciyoBide ruyalarimi esime anlatirken agliycak gibi oluveriyorum. Esim de korkmaya basladi snirim kafayi tirletmadan dogursaydin diyo bulasik konusuna gelince canim benim canini disine takip kendin yapacaksin. Ilk uc ay bizimki dizdi makinaya bulasiklari yeminle makina daha yeni yeni kendine geliyo. Hiic yikamaz olmustu. Aynen dedigin gibi kabasini almadan direk atti makinaya. Bide elim ayagim bulasik makinasi bozacakti nedeyse. Daha sen elleme yaparim ben diyordu aman sen bi elini cek mutfagimdan dedim. Kas yapacam diye goz cikarmak seninki dedim.

Kızlar lütfen yardımcı olun kafam acayip Karışık bu gidişle tüm tüp bebek topiklerine yazacam heralde ben 3 aşılama yaptırdım negatif ,tüpe geçecez hiç bi sorunumuz yok sebebsiz yani haziranda olcak olursa Ramazan a da denk geliyor ama napım yoksa gecikiyor sorum ben fransadayım ve burda 2 embroyo sınırlı yani 2 den fazla koymuyorlar sizce 1 tanemi 2 tanemi karar versem karar vermek için 1 ayım var siz olsanız 2 tanemi koydudururdunuz... 2 tane embroyo koydurupta ikiz olan varmı aydınlatın lütfn ..bide burda sigorta 4 defa karşılıyor tüp bebeği dondurmama gerek varmı sonrası için aradaki fark ne ..?

Hepiniz bebekleri hayırlı olsun Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah ...

1. Kizlarrr biz bugun gidip oglusumun tum eksiklerini aldik artik Allahin izniyle sadece ogluma kavuşmak kaldi siz ne alemdesiniz biti mi hazirliklar???
Bizim bitti sayilir canim. Ufak tefek seyler aklima gelenler pisik kremi emzik bide sonradan sonradan bereketlendi oglusumun esyalari. Ben battaniye arayip gezdim burda. Bi tane basit bise alivermistim. Sonra nette daha once butik bebede gordugum yine varmis ondan da aldim. Bi tane de annem almis. bende oruyorum simdi tabi doguma kadar bitrse... 4 tane battaniyemiz oldu.. yastigimiz 3 tane oldu. Bi tane a101den aldigimiz bi tane annem saglikli olur diye pamuk yaptirmis. Bi tanede annemin yataklarini yapan yorganci esim almaya gittiginde hediye etmis. Tanidik kadin. Kiyafetler zaten sayisiz... sonracimaa ic camasirci abla hep alisverisimi ondan yapiyorum bi suru corap hediye etti her gitmeme atti cantaya bi corap.. gecen gunde esimle zaten bi gozden gecirdik. Esim elini karnima koydu herseyin hazir aslanim bi sen eksiksin dedi ee bebisler dogunca da artik ihtiyac duyulan seyler takviye edilir Diye dusunuyorum.. besigi mobilya besik mi aldin sen park besik mi.. zaten kopma noktalaeimizdan biriydi demi bu besik konusu

Aynen canim kopma noktasi bu besik olayiydi baby tech ahsap beşik aldik . Ben emzik pisik kremi biberon göğüs kremimi bile aldim :) ama eksiklerim varmis düşününce farkettim :)

Canim druna sor ihmal etme tansiyondan olabilir..

Kizlar biz de bugun kontrole gittik bide anti d igne yapildi. Oglusum 2 kiloyu gecmis cok sukur Allahim esirgesin benim dr bana pelvik yapisi dedi yanilmiyosam normal doguma cok uygun hic yazik etme normal dusun bi ama karar senin yine de dedi. Cok zorlanmazsin dedi. Bilemiyorum daha zaman var dusuncem dedim. Suyu iyiymis kii son gunlerde cok su icemedim guzel beslenemedim. Malum mide yanmalari ama sukur oglus gelisiyo bUyuoNst cekildi. Sanciyi gosteren rakamlar 30 40 arasi degisiyordu. bebisin kalp atimi 130 140 arasiydi. tansiyonum istikrarli bi sekilde hep 9a 6ydi bugun 8e 5 dusuk biraz dedi. Ama sunu yap boyle beslen filan demedi. Bide eve gelince bi sokla karsilastim... yatak odasinin penceresini acik koymusum.. yagmur nasil yagdi bugun anlatamam hastaneden gelirken yolda selde kalan bi kac arac filan da gorduk zaten. Yatak odamizi sel almis bir suru is cikti esim hala dukkanda onun gelmesini bekliyorum halletmek icin

Aynen canim kopma noktasi bu besik olayiydi baby tech ahsap beşik aldik . Ben emzik pisik kremi biberon göğüs kremimi bile aldim :) ama eksiklerim varmis düşününce farkettim :)
Gogus kremi icin bana bikac arkadas zeytinyagi dedi ya hem kimyasal icermiyo silmeden bebegi emzirebilirsin dediler. Hemde zaten deri tarafindan cabucak emildigi icin bebek tadini filan alip tiksinmez deiler bilemedim. Almadim hic.markalari ne aldin canm pisik kremiyle gogus kreminin. Ben pisik kremi bepanthen dusunuyorum.

canım tüp bebek çok zor ve acılı bir süreç olduğundan bence iki tane koydur. bir de mümkünse dondur fazla olanları da.
bizim iki taneydi ikisi de tuttu. her şeyin hayırlısı. Allah gönlüne göre versin senin de...

Valla Sağol kimse cevap vermeyecek sandım yaşın kaç canım ,burda herkes hamile olunca cevaplar daha net olur diye düşünüyorum teşekkür ederim hayırlı olsun cinsiyetleri nedir bebişlerin

göğüs için tahinin üste çıkan yağına yani susam yağına da çok iyi diyor başka topiklerde okuduğum anneler...

Valla Sağol kimse cevap vermeyecek sandım yaşın kaç canım ,burda herkes hamile olunca cevaplar daha net olur diye düşünüyorum teşekkür ederim hayırlı olsun cinsiyetleri nedir bebişlerin
ben 30 yaşındayım canım. benimkilerin ikisi de erkek. ilk bebeklerim olacak. bir tane koydurunca milli piyango gibi ya tutarsa gibi oluyor. bizde de hiçbir sorun yoktu eşimde de bende de ama sebepsiz oluyorya öyle. biz aşılama falan hiç denemedik çünkü ben biraz sabırsızlandım artık çok zaman kaybetmek istemedim.

Canim sabun ve pisik kremi bunchen mu ne bi marka var ya omdan aldim sampuan zaten organik bi markadan almistum gogus krwmi de lansinoh aldim o da dogalmus surdukten sonra emzirebiliyormussun

Hayırlı olsun canım Allah'ım kucağına aldırmayı nasip etsin ikisinde bizimde sorumunuz yok cnm çok iyi sonuclarımız sebebsiz aynen ama 3 aşılama denedik yinede bakalım hayırlsı bu gidişle 2 tane koydurcam galiba..ben 27 YAŞ hayırlısı olsun inş ya

çantaya koyduğum seyler
Göğüs Pedi, meme ucu kremi, süt pompası, pişik kremi, emzik emzik kutusu emzik zinciri, ağız Mendili ıslak mendil, sarılık tulbenti , 2 battaniye iki takım bebek için giyim, bebek bezi,kirlilik poşeti, bebek için ve kendim için çorap, kendim için patik iki takım gecelik, lohusa kilodu, hasta bezi, ped, 3 kilot, 2 atlet, emzirme sutyeni, terlik, 1 tane havlu, kendim için ıslak mendil ve havlu kagit, küçük biberon koydum var mı eksik bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…