Maşallah canım oğluna ve sana normal olursa ne güzel ama tercih senin tabikiKizlar biz de bugun kontrole gittik bide anti d igne yapildi. Oglusum 2 kiloyu gecmis cok sukur Allahim esirgesinbenim dr bana pelvik yapisi dedi yanilmiyosam normal doguma cok uygun hic yazik etme normal dusun bi ama karar senin yine de dedi. Cok zorlanmazsin dedi. Bilemiyorum daha zaman var dusuncem dedim. Suyu iyiymis kii son gunlerde cok su icemedim guzel beslenemedim. Malum mide yanmalari ama sukur oglus gelisiyo bUyuo Nst cekildi. Sanciyi gosteren rakamlar 30 40 arasi degisiyordu. bebisin kalp atimi 130 140 arasiydi. tansiyonum istikrarli bi sekilde hep 9a 6ydi bugun 8e 5 dusuk biraz dedi. Ama sunu yap boyle beslen filan demedi. Bide eve gelince bi sokla karsilastim... yatak odasinin penceresini acik koymusum.. yagmur nasil yagdi bugun anlatamam hastaneden gelirken yolda selde kalan bi kac arac filan da gorduk zaten. Yatak odamizi sel almis bir suru is cikti esim hala dukkanda onun gelmesini bekliyorum halletmek icin
çantaya koyduğum seyler
Göğüs Pedi, meme ucu kremi, süt pompası, pişik kremi, emzik emzik kutusu emzik zinciri, ağız Mendili ıslak mendil, sarılık tulbenti , 2 battaniye iki takım bebek için giyim, bebek bezi,kirlilik poşeti, bebek için ve kendim için çorap, kendim için patik iki takım gecelik, lohusa kilodu, hasta bezi, ped, 3 kilot, 2 atlet, emzirme sutyeni, terlik, 1 tane havlu, kendim için ıslak mendil ve havlu kagit, küçük biberon koydum var mı eksik bişey
yani hem daha garanti olur hem de diyorumya sıkıntılı bir süreç tutarsa ikisi de tutar şans kader kısmet...Hayırlı olsun canım Allah'ım kucağına aldırmayı nasip etsin ikisinde bizimde sorumunuz yok cnm çok iyi sonuclarımız sebebsiz aynen ama 3 aşılama denedik yinede bakalım hayırlsı bu gidişle 2 tane koydurcam galiba..ben 27 YAŞ hayırlısı olsun inş ya
aşağı yukarı ben de onları koydum canım. tabi bebekler için çok çok kıyafet koydum. kendim için de fazladan kişisel bakım ürünleri koyacağım ama daha onları koymadım bir onlar eksik çantada...çantaya koyduğum seyler
Göğüs Pedi, meme ucu kremi, süt pompası, pişik kremi, emzik emzik kutusu emzik zinciri, ağız Mendili ıslak mendil, sarılık tulbenti , 2 battaniye iki takım bebek için giyim, bebek bezi,kirlilik poşeti, bebek için ve kendim için çorap, kendim için patik iki takım gecelik, lohusa kilodu, hasta bezi, ped, 3 kilot, 2 atlet, emzirme sutyeni, terlik, 1 tane havlu, kendim için ıslak mendil ve havlu kagit, küçük biberon koydum var mı eksik bişey
Canim orda karari sen mi veriyosun kac tane koyulacagina. Ben cok israr ettim basta iki tane olsun diye. Benim dr kabul etmedi bitane koyuldu. Bide iki taneye bakabilirim yeterince ilgilenebilirim diyosan koydur ama ben su asamaya geldik ya diyorum bazen iyiki bitane olmus zorlanirdim iki cocuga bakmakta.. 9 tane daha var dondurulmus bizim. Ikinciyi de yaptiririz heralde. Yasin da cok deil aslinda ikinci icin gecikmis olmazsin bence. Esinle de konus kararini iyce dusun ver. Hayirlisini cikarsin Rabbim karsiniza...Hayırlı olsun canım Allah'ım kucağına aldırmayı nasip etsin ikisinde bizimde sorumunuz yok cnm çok iyi sonuclarımız sebebsiz aynen ama 3 aşılama denedik yinede bakalım hayırlsı bu gidişle 2 tane koydurcam galiba..ben 27 YAŞ hayırlısı olsun inş ya
Sorma valla is altindan is cikti. Sinir oldum. Halilari filan topladik azonce tesrif etti beyfendi.yarinda hic bekletmeden yikamaya yollayabilirsem super olur. Onlari da kaldirrim zaten yazlik sergilerinI sereriz artik yatak odasinin. Allahtan yatagim yorganim islanmamis. Pencerenin azcik kosesine geliyor yatak. Bide evirdik cevirdik besigi koyunca besik sigiyo ama cok daraliyo odaMaşallah canım oğluna ve sana normal olursa ne güzel ama tercih senin tabiki
Yağmur olayida hiç iç açıcı değil kolay gelsin size
Canım verdikleri kağıtta en fazla 2 embroyo transferi oluyormuş öyle yazıyor ama o riskinde alcam tabi2 den fazla yok..İşte hiç bi sorunumuz yok canım eşimin sonuçları normalinde de üstünde benim desen aynı doktor bile şaşırdı aşılamalara kesin Gözüyle bakıyordu tabi nasip işi ondan kafam Karışık dedim gibi 3 senedir uğraşıyoruz 2 ablam var yanimda nebilim isterskene yğraşırkene olsunda ikiz üçüz olsun diyoruz iş ciddiye binince düşünüyoruz Allah'ım hayırlısı nı versin ya ikiz eşim çok istiyorCanim orda karari sen mi veriyosun kac tane koyulacagina. Ben cok israr ettim basta iki tane olsun diye. Benim dr kabul etmedi bitane koyuldu. Bide iki taneye bakabilirim yeterince ilgilenebilirim diyosan koydur ama ben su asamaya geldik ya diyorum bazen iyiki bitane olmus zorlanirdim iki cocuga bakmakta.. 9 tane daha var dondurulmus bizim. Ikinciyi de yaptiririz heralde. Yasin da cok deil aslinda ikinci icin gecikmis olmazsin bence. Esinle de konus kararini iyce dusun ver. Hayirlisini cikarsin Rabbim karsiniza...
Oruç etkilemez demiyani hem daha garanti olur hem de diyorumya sıkıntılı bir süreç tutarsa ikisi de tutar şans kader kısmet...
strese girme hiç o süreçte sakin ol her şeyi oluruna bırak düşünme hiç. her şey güzel olsun hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah...
Bize iki kez test yapildi iki defa sifirdan tedaviye baslandi canm iki asilamada ben yaptirdim. Ilk asilamam tuttu dusuk yaptim. O ilk iki testte esimde de bende bi problem cikmamisti. Sonra esim ciddi bi kaza atlatti baya baya olumlerden dondu adam. onunla mi ilgili onceki testler mi yanlisti bilemiyorum esimin sonucu baya kotu cikti hem sperm sayisi az hem sekil bozuklugu varmis. Direk tup bebek dedi zaten dr..yine cok sukur Allaha tuttu daha fazla ugrastirmadi bizi.. ben doguma yaklastikca bakamazmisim diyorum valla. Allah gonlunuze gore versin.Canım verdikleri kağıtta en fazla 2 embroyo transferi oluyormuş öyle yazıyor ama o riskinde alcam tabi2 den fazla yok..İşte hiç bi sorunumuz yok canım eşimin sonuçları normalinde de üstünde benim desen aynı doktor bile şaşırdı aşılamalara kesin Gözüyle bakıyordu tabi nasip işi ondan kafam Karışık dedim gibi 3 senedir uğraşıyoruz 2 ablam var yanimda nebilim isterskene yğraşırkene olsunda ikiz üçüz olsun diyoruz iş ciddiye binince düşünüyoruz Allah'ım hayırlısı nı versin ya ikiz eşim çok istiyor
Canım merhaba ben estrofemi tam.3 ay gunde 3 ögun kullandim.Doktoruma neden.diye.sordugumda bizler dogal yolla hamile kalmadigimiz.icin bu hap bebek olusana ve tutunana kadar bazi hormonlarimizi salgilamamizi ve hormonlarimizin duzenlenmesini sagliyor boylece bebegin dusmesi yok olmasi riskini onluyor.6 haftalik bir kese alinmaz bile kendiliginden.rahminde erir gider.Sana da.bir zarari olmaz.Benim ikiz embriyoydu 7. Haftada kalbini duyamadik digerinin k8 atiyordu doktorum almadi onum.kesesi kendiliginden yok olacak almiycaz dedi.Nitekim eridi gitti.Yalniz tup bebek merkezine sasirdim.Benim 33.bnm eşimde oyle dusunuyo bekleyelim oyle gidelim diyo ama bu sefrde kullandığım ilaçlar etkiler mi bıraktıracakmıydı acaba diye bu aklıma takıldı
bnmde korkum başka kadın doğumcu anlamazsa diye ama yine tupbebek doktoruna gidecem başka merkezde ki bu doktor aramaz sormaz oldu normalde bugun kontrol vr dedi bana neden gelmedin diye aramadı bile bilmiyorum bebegm buyuyo cok sukur o yüzdende umudum var bnm inşallah hayrlı haberini alıcam bebegimnCanım merhaba ben estrofemi tam.3 ay gunde 3 ögun kullandim.Doktoruma neden.diye.sordugumda bizler dogal yolla hamile kalmadigimiz.icin bu hap bebek olusana ve tutunana kadar bazi hormonlarimizi salgilamamizi ve hormonlarimizin duzenlenmesini sagliyor boylece bebegin dusmesi yok olmasi riskini onluyor.6 haftalik bir kese alinmaz bile kendiliginden.rahminde erir gider.Sana da.bir zarari olmaz.Benim ikiz embriyoydu 7. Haftada kalbini duyamadik digerinin k8 atiyordu doktorum almadi onum.kesesi kendiliginden yok olacak almiycaz dedi.Nitekim eridi gitti.Yalniz tup bebek merkezine sasirdim.Benim 33.
Haftam hala onlar arayip gidisati bana soruyorlar.3 ay bitmaden senin takibi nirakmalari cok kotu olmus.beni hem dogum doktoruna.yonlendirirken ilaclarin gidisati icim kendileri de 3 ay boyunca ilgileniyorlardi.Çunku normal kadin.dogum.doktorlari tup bebekte kullanilan ilaclar konusunda bilgili degiller ve bazen biraktorip hata yapabiliyorlar.Oysaki kullandigimiz ilaclar bebegimizin tutunmasi icin hayati onem.tasiyor.
Aynen canım sende hazır et ne olur ne olmaz zaman daralıyorcanim ne guzel hersey hazir valla senin. benim ufak tefekler kalmis artik onlarida babasina aldircam. emzik ve biberon bende aldim koyabbcm cantaya
Onları kol çantaya koysam da olur herhalde bebis çıplak kalmasındaaşağı yukarı ben de onları koydum canım. tabi bebekler için çok çok kıyafet koydum. kendim için de fazladan kişisel bakım ürünleri koyacağım ama daha onları koymadım bir onlar eksik çantada...
Geçmiş olsun kuzum yağmur bereketttirSorma valla is altindan is cikti. Sinir oldum. Halilari filan topladik azonce tesrif etti beyfendi.yarinda hic bekletmeden yikamaya yollayabilirsem super olur. Onlari da kaldirrim zaten yazlik sergilerinI sereriz artik yatak odasinin. Allahtan yatagim yorganim islanmamis. Pencerenin azcik kosesine geliyor yatak. Bide evirdik cevirdik besigi koyunca besik sigiyo ama cok daraliyo odaev kucuk yapacak bise yok artik simdilik kucuk bos bi oda var orda duruyo oglusun besigi zaten ilerde odasi ora olcak minnagimizin
Maşallah rabbim analı babalı büyütsün yavrularını onlara bağışlasınKizlarvebahargeldi ile mesajlastik simdi iyiymisler ucude. Biraz agrim oldu dedi bebisler biri 2 biri 2bucuk kiloymus. Tedbir amacli 5 6 saat kuveze koymuslar solunum cihazina baglamislar. Ama genel anlamda iyilermis... cok selami var sizlere de
Tatlim ben epidural sezweryan oldum.ameliyat sonrasi 3 defa kaldirip yuruttuler beni.eger sikinti olmaz diyosan tabi ki pijama ustu yeterli olur.benim sipalar 2.300 dogdu.56 cm lik degil 50 lik bile az buuk geldi.coraplarievet icine giydiriyorum.kiyafetler buuk geldigi ocin tam olmuyor usuyor ayaklari.eldiveni de kendinden eldivenli kiyafetler cok basarili.diger eldiveni surekli cikariyorlar ama kiyafette olana mudahele sansi yok.hastaneye 3 corap gotur yeter.birini giyerse biri ne olur olmaz diye.3.su hersey olabilir diyecanım valla yazdıklarının her satırını pür dikkat okuyorum ben iki tane pijama almıştım geceliğim yok altımı giymesem kurtarır mı zaten örtü olcak ya da alıyım mı bilemedim. Senin sezeryan genel mi epidural mi oldu canım benimde yaklaşıyor tedirginim biraz. Canım bir de doğumdan sonra patikli pantolonların içine çorapta giydirmek gerekiyor mu kac tane çorap koyalım? N e zaman ayaga kalktın eve geldiniz mi canım
Hayatim pijama sadece ameliyat yeri icin degil.altinda sonda oluyor.uzerine bisey giyilmiyor.bikac defa yurumeye kalktigimda rahatsiz olmam diyosan pijama ustlerini giyersin.bu arada kisa kollu olsun pijamalar.hastaneler malum cok sicak.ben cok terledim bu yizden 2 gecelik 3 atlet kirlettim.hastane hasta bezi bagladi.1 gun bu sonra cocuk bezi baglariz.ertesi gunde orkid kullanabilirsin dediler.ama cok sik degistireceksin.malum rahim acik mikrop kapma diye.mesela be idrar yollari iltihabi oldum.sutum hemen gelmedi.simdi benim ikiz ve erken dogum olunca biberon mama goturdum yanimda.dogumdan sonra gelip istediler zaten.ne olur olmaz muhakkak yaninda olsun.sanirim hepsini cevapladim.kocaman opuldun annesi oglusu da sev bizim icinCanim ne guzel bilgiler paylastin bizimle.. daha bugun gittim 3 takim pijama aldim gecelik alsam mi almasammi arada kaldim ama aldiklarim hep yuksek bel pijama ameliyat yerini rahatsiz etmez diye dusundum umarim oyle olur. Hastanede kac pijama lazim oluyor kac kere degistirdin ?? Sik poijamalarimizi hastanede giyebilir miyiz ??bide ped mi aldin yanina yoksa kullan at kilotlardan mi?? Cok kanama oluyor mu ona gore alalim. Bide ajlima gelen son soru sutun hemen geldi mi emzik ya da biberon alalim mi yanimiza ?
Dogum iznin 32. Haftada baslamadimigünaydın kızlar... bugün bizim raporumuz bitti işe başladık oğluşumla :):)
canım sen devlette yaptırdıysan devlette birden fazla konuşması yasak. özeller gizli yapıyor zaten.Canim orda karari sen mi veriyosun kac tane koyulacagina. Ben cok israr ettim basta iki tane olsun diye. Benim dr kabul etmedi bitane koyuldu. Bide iki taneye bakabilirim yeterince ilgilenebilirim diyosan koydur ama ben su asamaya geldik ya diyorum bazen iyiki bitane olmus zorlanirdim iki cocuga bakmakta.. 9 tane daha var dondurulmus bizim. Ikinciyi de yaptiririz heralde. Yasin da cok deil aslinda ikinci icin gecikmis olmazsin bence. Esinle de konus kararini iyce dusun ver. Hayirlisini cikarsin Rabbim karsiniza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?