- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
ilaç kullanacaksın, iğne vurulacaksın oruç pek olmaz o günlerde canım. sonrasında eksik günlerini tutarsın olmadı. Allah affeder iyi bir şey yapmaya çalışıyorsun neticede...Oruç etkilemez demi
Canım merhaba ben estrofemi tam.3 ay gunde 3 ögun kullandim.Doktoruma neden.diye.sordugumda bizler dogal yolla hamile kalmadigimiz.icin bu hap bebek olusana ve tutunana kadar bazi hormonlarimizi salgilamamizi ve hormonlarimizin duzenlenmesini sagliyor boylece bebegin dusmesi yok olmasi riskini onluyor.6 haftalik bir kese alinmaz bile kendiliginden.rahminde erir gider.Sana da.bir zarari olmaz.Benim ikiz embriyoydu 7. Haftada kalbini duyamadik digerinin k8 atiyordu doktorum almadi onum.kesesi kendiliginden yok olacak almiycaz dedi.Nitekim eridi gitti.Yalniz tup bebek merkezine sasirdim.Benim 33.
Haftam hala onlar arayip gidisati bana soruyorlar.3 ay bitmaden senin takibi nirakmalari cok kotu olmus.beni hem dogum doktoruna.yonlendirirken ilaclarin gidisati icim kendileri de 3 ay boyunca ilgileniyorlardi.Çunku normal kadin.dogum.doktorlari tup bebekte kullanilan ilaclar konusunda bilgili degiller ve bazen biraktorip hata yapabiliyorlar.Oysaki kullandigimiz ilaclar bebegimizin tutunmasi icin hayati onem.tasiyor.
ben 5+5 yani 10 takım koydum iki bebeğe kusarlar ederler her ihtimale karşı diye. en ufak parçaları seçtim aldıklarımın arasından ama şimdi düşünüyorum yine olur mu olmaz mı yenidoğan parçaları diye.Aynen canım sende hazır et ne olur ne olmaz zaman daralıyor
Onları kol çantaya koysam da olur herhalde bebis çıplak kalmasında
Geçmiş olsun kuzum yağmur bereketttirbenimde oda dar beşiğin yanından zor geciyorum
canım zaten 14. haftanın içinde oluyorsun genelde 16. haftada söylüyolar cinsiyeti ama drun çağırdığına göre vardır bi bildiği :) cumartesi günü git bence 14 ü doldurmuş olursun..Kizlar cinsiyeti ogrnmeye gidiyec dr 14 haftada gelin dedi.14.haftasinin dolmasini bekliyim.13+4 te mi gitsem ??
Allah kolaylık versin canım. kaçıncı haftaya kadar çalışacaksın?günaydın kızlar... bugün bizim raporumuz bitti işe başladık oğluşumla :):)
36. haftaya kadar canım.. 36 dan sonra çalışmak için izin verilmiyor :)Allah kolaylık versin canım. kaçıncı haftaya kadar çalışacaksın?
benimkisi 30 itibariyle başladı da ikiz olunca daha erken başlıyormuş sanırım.36. haftaya kadar canım.. 36 dan sonra çalışmak için izin verilmiyor :)
canım benim pür dikkat okuyorum çok faydalı olacak bize bu yazdıkların sonda işini annemde söyledi gecelik al sonda takılacak rahat etmezsin diye ama artık 4 takım pijama aldım mecbur onları kullanırım olmazsa 1 tane de ucuz bir gecelik alırım .. bol atlet bol iç çamaşırı alıcaz yanımıza biberon ve mamayı unutmayacağız :) ayy tamam hepsini not alıyorum Allah razı olsun canım bu yoğunluğunun içinde bizlere de yetişiyorsun. oğluşumu sevdim senin için teyzesi sen de meleklerini kocaman kokla bizim için onlar benim uğurlarımHayatim pijama sadece ameliyat yeri icin degil.altinda sonda oluyor.uzerine bisey giyilmiyor.bikac defa yurumeye kalktigimda rahatsiz olmam diyosan pijama ustlerini giyersin.bu arada kisa kollu olsun pijamalar.hastaneler malum cok sicak.ben cok terledim bu yizden 2 gecelik 3 atlet kirlettim.hastane hasta bezi bagladi.1 gun bu sonra cocuk bezi baglariz.ertesi gunde orkid kullanabilirsin dediler.ama cok sik degistireceksin.malum rahim acik mikrop kapma diye.mesela be idrar yollari iltihabi oldum.sutum hemen gelmedi.simdi benim ikiz ve erken dogum olunca biberon mama goturdum yanimda.dogumdan sonra gelip istediler zaten.ne olur olmaz muhakkak yaninda olsun.sanirim hepsini cevapladim.kocaman opuldun annesi oglusu da sev bizim icin
peki 30 da direk çalışamaz raporu mu veriyorlar ikiz olunca yoksa istesen çalışabiliyor musun ??benimkisi 30 itibariyle başladı da ikiz olunca daha erken başlıyormuş sanırım.
buğüne kadar heyet raporu vermisti drum bugün raporum bitti işe başladım ama 32 haftada çalışmak istersen çalışabilir raporu istiyorlar onu da alırsam 36. haftaya kadar çalışabiliyorum..Dogum iznin 32. Haftada baslamadimi
Ozelde yaptirdim canim.bulundugumuz ilcede zaten hic biyerde yapilmiyo.adanada turan cetin de yaptirdikcanım sen devlette yaptırdıysan devlette birden fazla konuşması yasak. özeller gizli yapıyor zaten.
Evet bazen oyle bi ittiriyo ki benimki de canimi acitiyo ama olsun onlar iyi olsund varsin canimiz yandinBilmiyorumki tuzu dq cok az kullaniyorum aslinda aklima gelmisti ne zamandir azaltmistim ama gorusecegim dr la bunlari
El ayak sismesi 2 haftadir var bende bugunde kiz yerinde durmuyor sol karnimda resmen dirsegimi neresi artik cikariyorcok canimi yakiyor kuzumm ama olsun hamd olsun bugunleri gorduk
Ben kremlerini ve sampuanlarini losyonlarini sebamed aldim gogus kremide lansinoh aldim fikir olsun canimGogus kremi icin bana bikac arkadas zeytinyagi dedi yahem kimyasal icermiyo silmeden bebegi emzirebilirsin dediler. Hemde zaten deri tarafindan cabucak emildigi icin bebek tadini filan alip tiksinmez deiler bilemedim. Almadim hic.markalari ne aldin canm pisik kremiyle gogus kreminin. Ben pisik kremi bepanthen dusunuyorum.
Evet benim doktorda iki tane koymadi bende iki tane istemistim ama sen cok zayifsin iki tameyi tasiyamazsin demisti doktorum bir tane koydu o da tuttu allah a sukur zaten normalde 35 yasin altindakilere iki embriyo transferi yasak ama ozeller yapiyo bunuCanim orda karari sen mi veriyosun kac tane koyulacagina. Ben cok israr ettim basta iki tane olsun diye. Benim dr kabul etmedi bitane koyuldu. Bide iki taneye bakabilirim yeterince ilgilenebilirim diyosan koydur ama ben su asamaya geldik ya diyorum bazen iyiki bitane olmus zorlanirdim iki cocuga bakmakta.. 9 tane daha var dondurulmus bizim. Ikinciyi de yaptiririz heralde. Yasin da cok deil aslinda ikinci icin gecikmis olmazsin bence. Esinle de konus kararini iyce dusun ver. Hayirlisini cikarsin Rabbim karsiniza...
Ne zaman dogum iznine cikiyosun canim benimde son 7 gunum once yillik iznimi kullanicam mayisin 21 inde de dogum iznim baslicak hayirlisiylagünaydın kızlar... bugün bizim raporumuz bitti işe başladık oğluşumla :):)
Sağol güzelim arada duygusallikta dalgalanmalar olmuyor değil.birde evde yalnızım havada kötü dışarı çıkamıyorum.sıkıntıdan kendime sarıyorum heralde.Düşünsene dün bir ara kendimi Ferdi,orhan,Müslüm dinlerken buldumKizz aglama kiyamam ben sana yahormonlar hepimizi alt ust etti. Bide benim abuk sacma salak ruyalar basladi herseyden etkileniyorum ruyama giriyo diyorum bilincaltim benimle dingirdik geciyo Bide ruyalarimi esime anlatirken agliycak gibi oluveriyorum. Esim de korkmaya basladi snirim kafayi tirletmadan dogursaydin diyo bulasik konusuna gelince canim benim canini disine takip kendin yapacaksin. Ilk uc ay bizimki dizdi makinaya bulasiklari yeminle makina daha yeni yeni kendine geliyo. Hiic yikamaz olmustu. Aynen dedigin gibi kabasini almadan direk atti makinaya. Bide elim ayagim bulasik makinasi bozacakti nedeyse. Daha sen elleme yaparim ben diyordu aman sen bi elini cek mutfagimdan dedim. Kas yapacam diye goz cikarmak seninki dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?