2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

ne yazık ki benim tüp bebek merkezi de öyleydi canım. bazıları sırf parayı alıyor işlemi yapıp sonra başından savıyor canım.
ben de o yüzden tekrar tüp bebekte iyi olan özel muayenehanesi olan bir doktora gitmiştim 3 ayım bitene kadar.

ben 5+5 yani 10 takım koydum iki bebeğe kusarlar ederler her ihtimale karşı diye. en ufak parçaları seçtim aldıklarımın arasından ama şimdi düşünüyorum yine olur mu olmaz mı yenidoğan parçaları diye.

Kizlar cinsiyeti ogrnmeye gidiyec dr 14 haftada gelin dedi.14.haftasinin dolmasini bekliyim.13+4 te mi gitsem ??
canım zaten 14. haftanın içinde oluyorsun genelde 16. haftada söylüyolar cinsiyeti ama drun çağırdığına göre vardır bi bildiği :) cumartesi günü git bence 14 ü doldurmuş olursun..

canım benim pür dikkat okuyorum çok faydalı olacak bize bu yazdıkların sonda işini annemde söyledi gecelik al sonda takılacak rahat etmezsin diye ama artık 4 takım pijama aldım mecbur onları kullanırım olmazsa 1 tane de ucuz bir gecelik alırım .. bol atlet bol iç çamaşırı alıcaz yanımıza biberon ve mamayı unutmayacağız :) ayy tamam hepsini not alıyorum Allah razı olsun canım bu yoğunluğunun içinde bizlere de yetişiyorsun. oğluşumu sevdim senin için teyzesi sen de meleklerini kocaman kokla bizim için onlar benim uğurlarım

benimkisi 30 itibariyle başladı da ikiz olunca daha erken başlıyormuş sanırım.
peki 30 da direk çalışamaz raporu mu veriyorlar ikiz olunca yoksa istesen çalışabiliyor musun ??

Evet bazen oyle bi ittiriyo ki benimki de canimi acitiyo ama olsun onlar iyi olsund varsin canimiz yandin

Ben kremlerini ve sampuanlarini losyonlarini sebamed aldim gogus kremide lansinoh aldim fikir olsun canim

Evet benim doktorda iki tane koymadi bende iki tane istemistim ama sen cok zayifsin iki tameyi tasiyamazsin demisti doktorum bir tane koydu o da tuttu allah a sukur zaten normalde 35 yasin altindakilere iki embriyo transferi yasak ama ozeller yapiyo bunu

günaydın kızlar... bugün bizim raporumuz bitti işe başladık oğluşumla :):)
Ne zaman dogum iznine cikiyosun canim benimde son 7 gunum once yillik iznimi kullanicam mayisin 21 inde de dogum iznim baslicak hayirlisiyla

Sağol güzelim arada duygusallikta dalgalanmalar olmuyor değil.birde evde yalnızım havada kötü dışarı çıkamıyorum.sıkıntıdan kendime sarıyorum heralde.Düşünsene dün bir ara kendimi Ferdi,orhan,Müslüm dinlerken buldum bugün daha iyiyim çok şükür.senin keyifler nasıl canım.dün gündüz hiç gelmedin gözlerim aradı seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…