ne yazık ki benim tüp bebek merkezi de öyleydi canım. bazıları sırf parayı alıyor işlemi yapıp sonra başından savıyor canım.
ben de o yüzden tekrar tüp bebekte iyi olan özel muayenehanesi olan bir doktora gitmiştim 3 ayım bitene kadar.
Haftaya sali doluyo 14.hafta cnm.cmartesi izinliyms.ya bu cuma yada haftaya pazaetsu sali gidim diyorum.bi turlu karr veremedmcanım zaten 14. haftanın içinde oluyorsun genelde 16. haftada söylüyolar cinsiyeti ama drun çağırdığına göre vardır bi bildiği :) cumartesi günü git bence 14 ü doldurmuş olursun..
çalışabiliyorsun tabi canım da beni zaten idare ediyorlar kaç zamandır. bayadır gitmiyorum işe falan. raporu da al ki dediler sgk için gerekiyormuş zorunluymuş.canım benim pür dikkat okuyorum çok faydalı olacak bize bu yazdıkların sonda işini annemde söyledi gecelik al sonda takılacak rahat etmezsin diye ama artık 4 takım pijama aldım mecbur onları kullanırım olmazsa 1 tane de ucuz bir gecelik alırım .. bol atlet bol iç çamaşırı alıcaz yanımıza biberon ve mamayı unutmayacağız :) ayy tamam hepsini not alıyorum Allah razı olsun canım bu yoğunluğunun içinde bizlere de yetişiyorsun. oğluşumu sevdim senin için teyzesi sen de meleklerini kocaman kokla bizim için onlar benim uğurlarım
peki 30 da direk çalışamaz raporu mu veriyorlar ikiz olunca yoksa istesen çalışabiliyor musun ??
hangi şehirdesin bilmiyorum ama ankarada olsan tavsiyede bulunabilirdim.inşallah bnde iyi bi doktor bulabilirim kendime
kizz naptin bebisi damara baglamissinSağol güzelim arada duygusallikta dalgalanmalar olmuyor değil.birde evde yalnızım havada kötü dışarı çıkamıyorum.sıkıntıdan kendime sarıyorum heralde.Düşünsene dün bir ara kendimi Ferdi,orhan,Müslüm dinlerken buldumbugün daha iyiyim çok şükür.senin keyifler nasıl canım.dün gündüz hiç gelmedin gözlerim aradı seni
Bende heyet raporu aldim 30. Haftaya kadar donrada dogumoizni basliyor zaten dogumdan sonrada heyet raporu alabilirsem cok iyi olurbuğüne kadar heyet raporu vermisti drum bugün raporum bitti işe başladım ama 32 haftada çalışmak istersen çalışabilir raporu istiyorlar onu da alırsam 36. haftaya kadar çalışabiliyorum..
canm cok saol ama maalesef kayserideyim acıbademde Turgut aydın var tüpbebek doktoru yada düny hastanesindee İbrahim demir var ikisinde gidecem bi bakıcamhangi şehirdesin bilmiyorum ama ankarada olsan tavsiyede bulunabilirdim.
Bende tedaviye basladigimizda epeycene ufak tefek biseydimEvet benim doktorda iki tane koymadi bende iki tane istemistim ama sen cok zayifsin iki tameyi tasiyamazsin demisti doktorum bir tane koydu o da tuttu allah a sukur zaten normalde 35 yasin altindakilere iki embriyo transferi yasak ama ozeller yapiyo bunu
Tsk ederim canimBen kremlerini ve sampuanlarini losyonlarini sebamed aldim gogus kremide lansinoh aldim fikir olsun canim
Hiç sorma bebişi uyuttum damar şarkılarla :)))) Ayyyy temizlik işini hiç deme evin heryeri toz içinde yanda ki siteyi komple yıktılar moloz taşıyorlar hep toz kalkıyor evin heryeri sarı toprak kapalı camdan ve deliklerden giriyor deli oluyorum,tülü perdeyi hiç demiyorumkizz naptin bebisi damara baglamissinoglene kadar evdeydim canm dun arkadslari aradim konustum filan. Ama hava berbatti Allahin gucune gitmesin verrdigine sukur de her yer sel oldu. Koylere dolu vurmus tarlalar agaclar mahfolmus.. Sonra hastaneye gittik yaklasik iki saat oyalandik igneydi nst tansiyon vs derken. Ordan eve geldik yatak odasinin halini gorunce delirdim geri ciktim evden annemin bi arkadasi var onun yanina gittim. annemi de aldik tabi.. esimle disarda yemek yedik aksam ettim oyle. Baya bise yapacakmis gibi esime guveniyordum beraber hallederiz diye evin heryeri heryerde birakti gitti bu sabah ya. Ev dandini benim sol kalca kemigim kirik gibi agriyo sallana sallana ortaligi toparlamya calisiyorum bugunde demek beni ozluyosun tsk ederim canim benimmm
doğumuna tarih verirlerse eğer o hafta yaptır bence. benim de doktor bir türlü tarih vermediğinden Allaha emanet gidiyorum...Hiç sorma bebişi uyuttum damar şarkılarla :)))) Ayyyy temizlik işini hiç deme evin heryeri toz içinde yanda ki siteyi komple yıktılar moloz taşıyorlar hep toz kalkıyor evin heryeri sarı toprak kapalı camdan ve deliklerden giriyor deli oluyorum,tülü perdeyi hiç demiyorumKocalar hep böyle canım benimkide tüller fena degil fonlar koyu renk belli degil ki hem pis degiller diyor. kızımızı alerji yaparsın sen bu rahatlıkla dedim de sustu.bu ayı çıkarayım komple halıları verecegim yıkamaya.hem havalar ısınır.o degilde komple temizliği doğumdan ne kadar önce yaptırayım ona karar veremedim.sen ne düşünüyorsun?
özlerim tabi aylardır muhabbet ediyoruz dert ortagı olduk yahu
amin canım Allah birdaha onların eline düşürmesin, sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza. başka bir şeye gerek yok zaten...
ben yıllık izinlerimi dıoğumdan sonra kullanıcam sanırımNe zaman dogum iznine cikiyosun canim benimde son 7 gunum once yillik iznimi kullanicam mayisin 21 inde de dogum iznim baslicak hayirlisiyla
en heyecanlı bekleyiş bu inan ki cuma günü git göremezse salı yine gidersin :)Haftaya sali doluyo 14.hafta cnm.cmartesi izinliyms.ya bu cuma yada haftaya pazaetsu sali gidim diyorum.bi turlu karr veremedm
Ozaman ramazan dan dolayi ertelemeyim dimi çok saol valla ertelersem çünkü Eylül'ü buluyor sonra geç oluyor hayırlısı inş çok teşekkür cvplarin içinilaç kullanacaksın, iğne vurulacaksın oruç pek olmaz o günlerde canım. sonrasında eksik günlerini tutarsın olmadı. Allah affeder iyi bir şey yapmaya çalışıyorsun neticede...
ne güzel iş arkadaşların varmış valla takdir ettim :):)çalışabiliyorsun tabi canım da beni zaten idare ediyorlar kaç zamandır. bayadır gitmiyorum işe falan. raporu da al ki dediler sgk için gerekiyormuş zorunluymuş.
doğum iznini kullanacak mısın peki ??Bende heyet raporu aldim 30. Haftaya kadar donrada dogumoizni basliyor zaten dogumdan sonrada heyet raporu alabilirsem cok iyi olur
sen bilirsin tabi. hakkınızda hayırlısı olsun. inşallah güzel sonuçlar alırsınız.Ozaman ramazan dan dolayi ertelemeyim dimi çok saol valla ertelersem çünkü Eylül'ü buluyor sonra geç oluyor hayırlısı inş çok teşekkür cvplarin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?