2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

kızlarr doktorum bebeğin kalp atışına bakmak için cagrdı ama korkuyorum gidemiyorummmm
Git canım korkulu rüya görmene gerek yok.ALLAH'a inanarak okuyarak,heyecanla bekle yavrunun kalp atışını.inancın sonsuz olsun ki mutlulugun kat be katlansın.Hadi canım birde güzelce abdest al sakinleştirir seni güzel haberini bekliyoruz

doğumuna tarih verirlerse eğer o hafta yaptır bence. benim de doktor bir türlü tarih vermediğinden Allaha emanet gidiyorum...
Şimdiik doktorum haziranın birinden sonra hazır ol demişti,inan onuda öyle zor dedi ki sırf ben sordum diye gıcık yaaaa ne zaman sorsam daha erken diyor
Fotograffçı olayına cvp vermedi ben fotoğrafçıyım ama izin verirseniz eşime öğreteceğim o çeksin dedim.bana"sen çek eşin doğursun "dedi çatlak yaaaa oda havada kaldı yani

ya bu doktorlar niye böyle ben de şimdi geldim kontrolden doğumu ne zaman konuşalım diye sordum daha 2 ay var demez mi ben şok oldum herkese 6 haftal kaldı derken 39 da çatı muayenesi yapıyoruz bebekte ve sende bi sorun olmazsa normal doğumdan yanayım ben dedi daha 39. hafta gelecekteeeee ondan sonra doğuma karar vericezdeeee ohooooo.... ben hep kendimi mayısın son günleri diye hazırlamıştım bide drun ölçümüne göre 32. haftaya bugün giriyorum benim hesaplamama göre yarın 33 e giricem hiç bişey anlamadı ben bu işten valla ama senin dr da amma komikmiş canım foto işine çok güldüm valla :):)

ay hastayım böyle espriye vurup sorularını yanıtsız bırakan insanların.
benim de normalde tekli olsa haziran ama ikiz olduğu için mayıs gibi bekliyoruz ama her an olabilir suyun gelince gel modunda olduğu için doktorum daha bir stres oluyor benim için. yani günün belli olsa biraz rahatlarsın gün sayarsın falan. böyle sürekli bir bilinmeyen çok huzursuz hissediyorum kendimi...

Iki aydan az kaldi bi keree.. cok biliyo onlar gunumuzu beklememiz gerekse bile iki aydan az oluyo bnimki de normal kolay yaparsin dogumu dedi ama karari bana birakti sonucta bizim bebisler cok ozeel ve cok degerli

Evet bugun cocuklarin yuzde 60 inin yenidogan sariligi olabilecegini erken doganlarin yuzde 80 inin sarilik olabilecegini ogrendik.oglusumu hastaneye yatirdik.sakin korkmayin lambanjn altinda yatip bekliyor.ama lutfen oglusuma birer dua edin teyzeleri biranonce evimize gidelim.

Iki aydan az kaldi bi keree.. cok biliyo onlar gunumuzu beklememiz gerekse bile iki aydan az oluyo bnimki de normal kolay yaparsin dogumu dedi ama karari bana birakti sonucta bizim bebisler cok ozeel ve cok degerli
ya işte ben o arada tüp bebek demedim belki deseydim kararı bana bırakırdı.. 35. haftada gel dedi o zaman detaylı konuşucam bu meseleyi...

Inşallah duyarsınız canım git gel hayırlı haberlerle

kız git git niye korkuyosun :):) duy gel pıt pıtları :):)
kızlarrrrr cooook ama coook heycanlıyım allahıma rabbime binlerce kez sukurler olsun hamd olsun ki bebeğimi gordum kalp atışını duydum ışığını gordumm allahım hamd olsun rabbimm ne kadar sukretsem azdır nasıl bir duyguymuş bu rabbim KNTMMM arkadaşım abdest aldım kuranımı okudum tam doktor cagrdı cok sukur güzel haber aldım bebeğim canlanmış buyumuss cok heycanlıyım mutluluktan yazdıkça yazasım geliyor

Maşallah canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Hadi hayırlı olsun canım

oy kuzum benim kıyamam. çok geçmiş olsun, dualarımız onunla. inşallah çabuk toparlar...

hayırlı olsun canım

hadi gözün aydın canım bebeğinle birlikte daha çokkkk mutlu günler yaşayın inşallah :)

O OzlTzk canım çok geçmiş olsun oğluşuna. sarılık hemen her bebeğin yaşadığı bir durum iyi olacak Allahın izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…