2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

kızlar yarın bebeklerimizle ilk 23 nisanımız olacak :) karnımızda olacaklar ama onların bayramı ne ilginç değil mi:)
evet ya hiç o gözle görmemiştim :):) ve bunun üzerine şimdi aklıma geldi anneler gününü de ilk kez yaşıyacaz sanırım çok duygulandım şimdi maaşallah hepimize

Kizlar englis homede tum bebek cocuk urunlernde %50indrm war.bn gttm yorgan yastk newrsim takmlari battaniye flan aldm.ilk defa bebisime bseler aldm erkn aslnda ama dayanamadm.:)))))
Olsun cnm gule gule kullan biz 14 haftalikken bebek arabamizi bile almistik. Anne cocuk fuarindan fiyati uygundu. English home'dan bende aldim cup cake takimi vardi cok seker icinde 4 bady+4 corap vardi. Bide battaniye almistim. Nevresim takimlari 54 tl kusurdu. Indirim yenimi basladi acaba kac'a aldin cnm nevresimleri?

canım benim üzülme hic tamam mı ben sarılık olmayan bir bebek hiç denk gelmedim umarım minik oğlusun cabucak iyileşir kendine iyi bak tatlım

evet ya hiç o gözle görmemiştim :):) ve bunun üzerine şimdi aklıma geldi anneler gününü de ilk kez yaşıyacaz sanırım çok duygulandım şimdi maaşallah hepimize
evet onu da düşünüyorum acaba o zamana kadar doğum yapmış olur muyum yoksa yine karnımda mı olur bebekler diye çok garip bir his değil mi

Kızlar ilk tup bebek tedavisi ile mi hamile kaldınız doğum yapcaksınız bende ilk tedavmde hamile kaldm ama duşuyor 4 hafta 5 gunluk hafif kanama başladı

hadi gözün aydın canım çok sevindim maaşallah rabbim kucağına almayı da nasip etsin hayırlısıyla

geçmiş olsun canım Allah şifasını versin oğluşuna inşallah çabuk toparlar

Ayyyy canım benim çoooook mutlu oldum gözlerim doldu ama ağlamayacagım dün yeterince ağlamıştım da Ben kalp atışını duyduğumda çok mutlu olmuştum ama sonraki muayenede bebeğimin poposunu yukarıya atıp elini salladımya ne ağladım ne ağladım anlatamam o vakit hamileliğimi hissetmiştim çok şükür.tebrik ederim canım benim

C A N O Bu güzel haber icin tesekkur ederiz cnm bende cok merak ediyordum. Maşallah onlara saglikla buyutmeyi nasip etsin allahım.

Son düzenleme:
ayyy bnde ağlayacaktım gözlerim doldu ama gecen hafta duyamayınca cok agladıgım bebeğimi uzdugum için bugun aglamıycam dedm ve güldüm şükrettim amd olsun rabbime rabbimin izniyle inşallah hayrlısıyla bebegimide kucagımada almayı nasip etsin rabbm inşallah hepimize nasip etsin inşallh

evet onu da düşünüyorum acaba o zamana kadar doğum yapmış olur muyum yoksa yine karnımda mı olur bebekler diye çok garip bir his değil mi
hemde nasıl düşününce aklını kaybedecek gibi oluyor insan :)

Kızlar ilk tup bebek tedavisi ile mi hamile kaldınız doğum yapcaksınız bende ilk tedavmde hamile kaldm ama duşuyor 4 hafta 5 gunluk hafif kanama başladı
düşük yaptığını dr mu söyledi ??

cok geçmiş olsun canm rabbmin izniyle tez zamanda evinize sağlıklıca donun insallah

canım çok sevindim inan...Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bizim başımıza :)

hemde nasıl düşününce aklını kaybedecek gibi oluyor insan :)

düşük yaptığını dr mu söyledi ??
Evet duşuk başladı betahcg değerimde duşuyor kan pıhtısı gelmeye başladı muayene etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…