aminnnn aminn insallahhhhhadi gözün aydın canım bebeğinle birlikte daha çokkkk mutlu günler yaşayın inşallah :)
çok sevindim uyuz doktor seni boşu boşuna strese soktu birsürü...saoll cok saolvallaha dans edip oynayasım varr
evet ya hiç o gözle görmemiştim :):) ve bunun üzerine şimdi aklıma geldi anneler gününü de ilk kez yaşıyacaz sanırım çok duygulandım şimdi maaşallah hepimizekızlar yarın bebeklerimizle ilk 23 nisanımız olacak :) karnımızda olacaklar ama onların bayramı ne ilginç değil mi:)
Olsun cnm gule gule kullan biz 14 haftalikken bebek arabamizi bile almistik. Anne cocuk fuarindan fiyati uygundu. English home'dan bende aldim cup cake takimi vardi cok seker icinde 4 bady+4 corap vardi. Bide battaniye almistim. Nevresim takimlari 54 tl kusurdu. Indirim yenimi basladi acaba kac'a aldin cnm nevresimleri?Kizlar englis homede tum bebek cocuk urunlernde %50indrm war.bn gttm yorgan yastk newrsim takmlari battaniye flan aldm.ilk defa bebisime bseler aldm erkn aslnda ama dayanamadm.:)))))
Yaa bu aklima gelmemisti ne guzel eveett ilk anneler gunumuz cok duygusal duygulandim :)kızlar yarın bebeklerimizle ilk 23 nisanımız olacak :) karnımızda olacaklar ama onların bayramı ne ilginç değil mi:)
canım benim üzülme hic tamam mı ben sarılık olmayan bir bebek hiç denk gelmedim umarım minik oğlusun cabucak iyileşir kendine iyi bak tatlımEvet bugun cocuklarin yuzde 60 inin yenidogan sariligi olabilecegini erken doganlarin yuzde 80 inin sarilik olabilecegini ogrendik.oglusumu hastaneye yatirdik.sakin korkmayin lambanjn altinda yatip bekliyor.ama lutfen oglusuma birer dua edin teyzeleri biranonce evimize gidelim.
evet onu da düşünüyorum acaba o zamana kadar doğum yapmış olur muyum yoksa yine karnımda mı olur bebekler diye çok garip bir his değil mievet ya hiç o gözle görmemiştim :):) ve bunun üzerine şimdi aklıma geldi anneler gününü de ilk kez yaşıyacaz sanırım çok duygulandım şimdi maaşallah hepimize
hadi gözün aydın canım çok sevindim maaşallahkızlarrrrr cooook ama coook heycanlıyım allahıma rabbime binlerce kez sukurler olsun hamd olsun ki bebeğimi gordum kalp atışını duydum ışığını gordumm allahım hamd olsun rabbimm ne kadar sukretsem azdır nasıl bir duyguymuş bu rabbim KNTMMM arkadaşım abdest aldım kuranımı okudum tam doktor cagrdı cok sukur güzel haber aldım bebeğim canlanmış buyumuss cok heycanlıyım mutluluktan yazdıkça yazasım geliyor
geçmiş olsun canım Allah şifasını versin oğluşuna inşallah çabuk toparlarEvet bugun cocuklarin yuzde 60 inin yenidogan sariligi olabilecegini erken doganlarin yuzde 80 inin sarilik olabilecegini ogrendik.oglusumu hastaneye yatirdik.sakin korkmayin lambanjn altinda yatip bekliyor.ama lutfen oglusuma birer dua edin teyzeleri biranonce evimize gidelim.
Ayyyy canım benim çoooook mutlu oldum gözlerim doldu ama ağlamayacagım dün yeterince ağlamıştım dakızlarrrrr cooook ama coook heycanlıyım allahıma rabbime binlerce kez sukurler olsun hamd olsun ki bebeğimi gordum kalp atışını duydum ışığını gordumm allahım hamd olsun rabbimm ne kadar sukretsem azdır nasıl bir duyguymuş bu rabbim KNTMMM arkadaşım abdest aldım kuranımı okudum tam doktor cagrdı cok sukur güzel haber aldım bebeğim canlanmış buyumuss cok heycanlıyım mutluluktan yazdıkça yazasım geliyor
ahh ahh hiç sorma hamd olsun baya korktum ama iyiz cok şukur bugun ilgilendi Allahtan sanırım o gun uyanamadı yada bi sıkıntısı vardıçok sevindim uyuz doktor seni boşu boşuna strese soktu birsürü...
ayyy bnde ağlayacaktım gözlerim doldu ama gecen hafta duyamayınca cok agladıgım bebeğimi uzdugum için bugun aglamıycam dedm ve güldüm şükrettim amd olsun rabbime rabbimin izniyle inşallah hayrlısıyla bebegimide kucagımada almayı nasip etsin rabbm inşallah hepimize nasip etsin inşallhAyyyy canım benim çoooook mutlu oldum gözlerim doldu ama ağlamayacagım dün yeterince ağlamıştım daBen kalp atışını duyduğumda çok mutlu olmuştum ama sonraki muayenede bebeğimin poposunu yukarıya atıp elini salladımya ne ağladım ne ağladım anlatamam o vakit hamileliğimi hissetmiştim çok şükür.tebrik ederim canım benim
allah razı olsun canm amin inşallah allahım herkese nasip etsin banada bol bol dua edin inşallahhadi gözün aydın canım çok sevindim maaşallahrabbim kucağına almayı da nasip etsin hayırlısıyla
hemde nasıl düşününce aklını kaybedecek gibi oluyor insan :)evet onu da düşünüyorum acaba o zamana kadar doğum yapmış olur muyum yoksa yine karnımda mı olur bebekler diye çok garip bir his değil mi
düşük yaptığını dr mu söyledi ??Kızlar ilk tup bebek tedavisi ile mi hamile kaldınız doğum yapcaksınız bende ilk tedavmde hamile kaldm ama duşuyor 4 hafta 5 gunluk hafif kanama başladı
cok geçmiş olsun canm rabbmin izniyle tez zamanda evinize sağlıklıca donun insallahEvet bugun cocuklarin yuzde 60 inin yenidogan sariligi olabilecegini erken doganlarin yuzde 80 inin sarilik olabilecegini ogrendik.oglusumu hastaneye yatirdik.sakin korkmayin lambanjn altinda yatip bekliyor.ama lutfen oglusuma birer dua edin teyzeleri biranonce evimize gidelim.
canım çok sevindim inan...Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bizim başımıza :)kızlarrrrr cooook ama coook heycanlıyım allahıma rabbime binlerce kez sukurler olsun hamd olsun ki bebeğimi gordum kalp atışını duydum ışığını gordumm allahım hamd olsun rabbimm ne kadar sukretsem azdır nasıl bir duyguymuş bu rabbim KNTMMM arkadaşım abdest aldım kuranımı okudum tam doktor cagrdı cok sukur güzel haber aldım bebeğim canlanmış buyumuss cok heycanlıyım mutluluktan yazdıkça yazasım geliyor
Evet duşuk başladı betahcg değerimde duşuyor kan pıhtısı gelmeye başladı muayene ettihemde nasıl düşününce aklını kaybedecek gibi oluyor insan :)
düşük yaptığını dr mu söyledi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?