Canım Alıntı çıkmamışAyy inşallah canım yaa ulaşsaydım bi haber alamadım aslında umududa kestim onlardan biraz
selammmmm kalbi güzel huyu guzel kendı güzell tüm anne adayları ılk defa buraya belkıde bukdar mutlu gırıyorm dun 17ml olan yumurtalar dun fazla ıncır ve hurma yedıgımden bırden artmıs bır gecede 5ml artmıs bende doktorda şok oldu hatta ne yedın dedı ıncır ve hurma +zemzem suyu dedımbu aksam hem cetrotıde vurucam yumoslar bu sefer fazla buyumus catlayabılır dıye hemde gece ovıtrella okdar mutluyumkı anlatamam doktorm hersey yolunda gıderse bu ay bıle transfer yapabılilirim dedi benm ıcın bu asamaya gelmek bıle hayaldı suan mutluluktan aglıyorm ve her fırsatta allahıma sukredıyorm sabahtır jac defa sukrettm sayısını bılmıyorm Allahım çok sukur sımdıden benı mutluluktan aglatttı kalbı huzel yuregı guzel dostlar ozellıkle hamıle arkdaslar dualarınızı eksık etmeyın hamılelerın duaası kabul olur dıyorlar hepımıze dua edın bircogunuz zten edıyor hıssedıyorm HEPINIZI O KOCA YUREKLERINDEN OPUYORUM ALLAHA EMANET OLUN SELAM VE DUA ILE
Bağışıklık sistemindeki bazı düzensizliklerden dolayi bünye gelen sperm ya da embriyoyu virüs gibi görüp parçalıyormuş canım buna da immunolojik infertilite deniyormuş. Teşhisi turkiye de mümkün degilmiş henüz ama onun tedavisinde kullanılan serum ve ilaçlar var. Yani tekrarlayan negatif ya da düşüklerde bunu uyguluyorlar. Varsa düzelsin diye. Ben de de var demekki bu defa pozitifi gördüm çünkü. Ya da şanstı bilmiyoruz tabi kesin olarak.Canım nasil bi serum bu ve ne işe yarıyor?
Ağrılar normal canım benim de 7,8,9. Günlerde akşamları çok ağrım olmuştu. Ben de o 5. Hünden itibaren her sabah silik çizgiyi görmüştum.çok şükür pozitifi gördüm. İnşallah senin de pozitiftir. Kanda görürsünüz inşallah bebeklerin seni 9 ay hiç bırakmasın. Rabbim gönlüne göre versin. Şimdiden hayirli olsun.Selam arkadaşlar bende yeni üye oldum umarım doğru yere yazıyorumdur benimde transferimin 10. Günü sabah idrar testimde gölge gibi çizgi vardı ama karnım çok ağrıyo adet gibi banada yardımcı olursanız çok mutlu olurum Allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar versin
Haklısin canim heyecanli amA olsun hem keseyi hem kalp atısini duyarsin insallah o gün. Benim de 25 mayıs kalp atışı için çağırdılar.Rabbim o pıtpıtları hepimize duyursun, sağlıkla bebeklerimize kavuştursun inşallah hepimizi.Henüz doktora gitmedim canım . kalp atışları için 22 Mayıs'a gün verdiler.o zaman görürüm Diye düşünüyordum ama meraktan ölücem
Hayırlısı olsun canım hakkınızda, nerede nasıl olursa olsun Rabbimin ol demesiyle olur inşallah. Sualarım seninle.İnşallah canım çok sağol..ben şişli memorial da tedavideyim görüşüp dr uma sorucam yapmıyorlarsa bakıcaz duruma bir daha düşünücem
Canım benim hep dediğim gibi o senin güzelliğin?, bak herşey yolunda gidiyor cok şükür. İnşallah o yumurtalar sana evlat olsunlar. Dua et bol bol. Bak sana her zaman dedim dimi kul sıkışmadan Hızır yetişmezmiş. Yeter kidua et bol bol. Tabi bize deselammmmm kalbi güzel huyu guzel kendı güzell tüm anne adayları ılk defa buraya belkıde bukdar mutlu gırıyorm dun 17ml olan yumurtalar dun fazla ıncır ve hurma yedıgımden bırden artmıs bır gecede 5ml artmıs bende doktorda şok oldu hatta ne yedın dedı ıncır ve hurma +zemzem suyu dedımbu aksam hem cetrotıde vurucam yumoslar bu sefer fazla buyumus catlayabılır dıye hemde gece ovıtrella okdar mutluyumkı anlatamam doktorm hersey yolunda gıderse bu ay bıle transfer yapabılilirim dedi benm ıcın bu asamaya gelmek bıle hayaldı suan mutluluktan aglıyorm ve her fırsatta allahıma sukredıyorm sabahtır jac defa sukrettm sayısını bılmıyorm Allahım çok sukur sımdıden benı mutluluktan aglatttı kalbı huzel yuregı guzel dostlar ozellıkle hamıle arkdaslar dualarınızı eksık etmeyın hamılelerın duaası kabul olur dıyorlar hepımıze dua edın bircogunuz zten edıyor hıssedıyorm HEPINIZI O KOCA YUREKLERINDEN OPUYORUM ALLAHA EMANET OLUN SELAM VE DUA ILE
Bence hayırlısını iste derim nasipte yoksa kaçıncı gün olduğunun kaç tane olduğunun bi önemi yok doktor içine koyabilir ama can veremez umarım herşey gönlünce olurbana yardm edermısınız((...benm 3 er 3 er ıkı tüpe konulmuş 3.gün embrıyosu war dondurulmuşş..ben dondrlmuş transferı olurken 5.gn olmasını ıstıorm..doktora desem rısk mı almış olurum 5.günü ıstersem
Benim doktorum 5.gün embriyosunu transfer ediyor bu güne gelmeyenlerin sağlıklı olmadıkları içim dondurmuyor ki benim 12 tanesi döllendi ama sadece 2 tanesi sağlıklı kaldı sen doktorundan istesende hepsinin iZlediği bir yol var canım ama yine de Konuşmayı denebana yardm edermısınız((...benm 3 er 3 er ıkı tüpe konulmuş 3.gün embrıyosu war dondurulmuşş..ben dondrlmuş transferı olurken 5.gn olmasını ıstıorm..doktora desem rısk mı almış olurum 5.günü ıstersem
bencede can veren ALLAH dırBence hayırlısını iste derim nasipte yoksa kaçıncı gün olduğunun kaç tane olduğunun bi önemi yok doktor içine koyabilir ama can veremez umarım herşey gönlünce olur
artk adam dondrmuş bı kere ..çözünce 5 güne gelırmı kı bı bayan gelemezdedı bılmıom artkBenim doktorum 5.gün embriyosunu transfer ediyor bu güne gelmeyenlerin sağlıklı olmadıkları içim dondurmuyor ki benim 12 tanesi döllendi ama sadece 2 tanesi sağlıklı kaldı sen doktorundan istesende hepsinin iZlediği bir yol var canım ama yine de Konuşmayı dene
Benim daha önceki dondurulmuşlarım 5.güne gelenlerdi ve transferimin olacağı sabah çözüldü öğlenden sonra transferim gerçekleşti öyle bir şansın yok şu anda diye biliyorumartk adam dondrmuş bı kere ..çözünce 5 güne gelırmı kı bı bayan gelemezdedı bılmıom artk
amaaan artk kafaya takmıorm..rabbım werecekse böyle wersn artk...ben elımden gelenı yapıorm gerısını ALLAHA bırakıormBenim daha önceki dondurulmuşlarım 5.güne gelenlerdi ve transferimin olacağı sabah çözüldü öğlenden sonra transferim gerçekleşti öyle bir şansın yok şu anda diye biliyorum
Öyle canım 3.günü de 5.günü de Rabbim ol derse oluyor Hayırlısı olsunamaaan artk kafaya takmıorm..rabbım werecekse böyle wersn artk...ben elımden gelenı yapıorm gerısını ALLAHA bırakıorm
aynen gülüm yoksa akıl sağlığımı kaybedecem..stresten adetım gelmıo bı türlüüÖyle canım 3.günü de 5.günü de Rabbim ol derse oluyor Hayırlısı olsun
Canım benimde nisan ayında transferim oldu ve cok şükür ikizlerime hamileyim...Benimde kasik batmalarim olmuştu sonrasında bel ağrım çok oldu ama resmen kopuyor gibiydi 6.gün falan...İnşallah seninde tutunma belirtindir bütün bunlar..Bugün transferinin 5. Günü bel ağrılarım çok fena hastaneye gittim bakmadılar bana kanda da çıkmaz dediler ya bekliceksin ya da kendi doktoruna görüneceksin dediler korkuların var tutunma konusunda bel ve kasık ağrısı çekip bebeği tutunan var mı?Bİlgilerinize ihtiyacım var... Bu ağrı niye
Canım çok sağol bilgilendirdiğin içinCanım benimde nisan ayında transferim oldu ve cok şükür ikizlerime hamileyim...Benimde kasik batmalarim olmuştu sonrasında bel ağrım çok oldu ama resmen kopuyor gibiydi 6.gün falan...İnşallah seninde tutunma belirtindir bütün bunlar..
Bu arada çıkmaz hiç bir şekilde bu günlerde kanda ve idrarda
İnş bebeğini kucağına alırsın Rabbim gönlümüze göre versin...Canım benimde nisan ayında transferim oldu ve cok şükür ikizlerime hamileyim...Benimde kasik batmalarim olmuştu sonrasında bel ağrım çok oldu ama resmen kopuyor gibiydi 6.gün falan...İnşallah seninde tutunma belirtindir bütün bunlar..
Bu arada çıkmaz hiç bir şekilde bu günlerde kanda ve idrarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?