2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Ayy inşallah canım yaa ulaşsaydım bi haber alamadım aslında umududa kestim onlardan biraz

Canım nasil bi serum bu ve ne işe yarıyor?
Bağışıklık sistemindeki bazı düzensizliklerden dolayi bünye gelen sperm ya da embriyoyu virüs gibi görüp parçalıyormuş canım buna da immunolojik infertilite deniyormuş. Teşhisi turkiye de mümkün degilmiş henüz ama onun tedavisinde kullanılan serum ve ilaçlar var. Yani tekrarlayan negatif ya da düşüklerde bunu uyguluyorlar. Varsa düzelsin diye. Ben de de var demekki bu defa pozitifi gördüm çünkü. Ya da şanstı bilmiyoruz tabi kesin olarak.
Ağrılar normal canım benim de 7,8,9. Günlerde akşamları çok ağrım olmuştu. Ben de o 5. Hünden itibaren her sabah silik çizgiyi görmüştum.çok şükür pozitifi gördüm. İnşallah senin de pozitiftir. Kanda görürsünüz inşallah bebeklerin seni 9 ay hiç bırakmasın. Rabbim gönlüne göre versin. Şimdiden hayirli olsun.
Henüz doktora gitmedim canım . kalp atışları için 22 Mayıs'a gün verdiler.o zaman görürüm Diye düşünüyordum ama meraktan ölücem
Haklısin canim heyecanli amA olsun hem keseyi hem kalp atısini duyarsin insallah o gün. Benim de 25 mayıs kalp atışı için çağırdılar.Rabbim o pıtpıtları hepimize duyursun, sağlıkla bebeklerimize kavuştursun inşallah hepimizi.
İnşallah canım çok sağol..ben şişli memorial da tedavideyim görüşüp dr uma sorucam yapmıyorlarsa bakıcaz duruma bir daha düşünücem
Hayırlısı olsun canım hakkınızda, nerede nasıl olursa olsun Rabbimin ol demesiyle olur inşallah. Sualarım seninle.
Canım benim hep dediğim gibi o senin güzelliğin?, bak herşey yolunda gidiyor cok şükür. İnşallah o yumurtalar sana evlat olsunlar. Dua et bol bol. Bak sana her zaman dedim dimi kul sıkışmadan Hızır yetişmezmiş. Yeter kidua et bol bol. Tabi bize de

Rabbim evladını sana bağışlasın ne güzel pozitifi görmüşsün benim ailem dahil hiç kimse bilmiyor yani paylaşacak hiç kimsem yoktu bu süreçte eşim hariç sizleri geç buldum ama hamilelik haberleri umut oluyo hep içime Allahım bizleride görüyordur şüphesiz dua etmekten başka çare yok sanırım içimize koyacak olan o çünkü gerisi vesile hep Herkese iyi geceler ve şimdiden iyi pazarlar

bana yardm edermısınız((...benm 3 er 3 er ıkı tüpe konulmuş 3.gün embrıyosu war dondurulmuşş..ben dondrlmuş transferı olurken 5.gn olmasını ıstıorm..doktora desem rısk mı almış olurum 5.günü ıstersem

Bence hayırlısını iste derim nasipte yoksa kaçıncı gün olduğunun kaç tane olduğunun bi önemi yok doktor içine koyabilir ama can veremez umarım herşey gönlünce olur

Benim doktorum 5.gün embriyosunu transfer ediyor bu güne gelmeyenlerin sağlıklı olmadıkları içim dondurmuyor ki benim 12 tanesi döllendi ama sadece 2 tanesi sağlıklı kaldı sen doktorundan istesende hepsinin iZlediği bir yol var canım ama yine de Konuşmayı dene

artk adam dondrmuş bı kere ..çözünce 5 güne gelırmı kı bı bayan gelemezdedı bılmıom artk

artk adam dondrmuş bı kere ..çözünce 5 güne gelırmı kı bı bayan gelemezdedı bılmıom artk
Benim daha önceki dondurulmuşlarım 5.güne gelenlerdi ve transferimin olacağı sabah çözüldü öğlenden sonra transferim gerçekleşti öyle bir şansın yok şu anda diye biliyorum

Benim daha önceki dondurulmuşlarım 5.güne gelenlerdi ve transferimin olacağı sabah çözüldü öğlenden sonra transferim gerçekleşti öyle bir şansın yok şu anda diye biliyorum
amaaan artk kafaya takmıorm..rabbım werecekse böyle wersn artk...ben elımden gelenı yapıorm gerısını ALLAHA bırakıorm

GÜZELL ANNELERR!!!!!
Anneler diyorum çünkü hepimiz anne olacagiz inşallah buna gönülden inanıyorum. Hepinizin anneler günü kutlu olsunnn.. Her birimiz o kadar iyi anne olacagız ki yavrularımız anneleriyle gurur duyacak......

Bugün transferinin 5. Günü bel ağrılarım çok fena hastaneye gittim bakmadılar bana kanda da çıkmaz dediler ya bekliceksin ya da kendi doktoruna görüneceksin dediler korkuların var tutunma konusunda bel ve kasık ağrısı çekip bebeği tutunan var mı?Bİlgilerinize ihtiyacım var... Bu ağrı niye

Canım benimde nisan ayında transferim oldu ve cok şükür ikizlerime hamileyim...Benimde kasik batmalarim olmuştu sonrasında bel ağrım çok oldu ama resmen kopuyor gibiydi 6.gün falan...İnşallah seninde tutunma belirtindir bütün bunlar..
Bu arada çıkmaz hiç bir şekilde bu günlerde kanda ve idrarda

Canım çok sağol bilgilendirdiğin için

İnş bebeğini kucağına alırsın Rabbim gönlümüze göre versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…