2015 ekim anneleri (totem) :)

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum..darısı inşallah hepinize olsun..Kan testini ancak tatil olunca yani pazartesi yaptırabilirim.izin almak sıkıntı oluyor..Bu arada hergün idrar testi yapıcam

Merhaba kızlar..bende anne olmak istiyorum. Bu ay yumurtlama gününü ucundan yakalasamda inşallah tutmuştur.. Çok umutlu olmadamda beklemelerdeyim

Bende 7 ocakta adet oldum bu sıralar değişkenlik olsada genelde 28 günde bir adet oluyorum.. Erken gebelik testi aldım beklicez kuşum napalım hakkımızda hayırlısı

Bende 7 ocakta adet oldum bu sıralar değişkenlik olsada genelde 28 günde bir adet oluyorum.. Erken gebelik testi aldım beklicez kuşum napalım hakkımızda hayırlısı
sen bir tane mi aldııınnnn ben de 2 erken gebelik 5 gebelik testi var ben ovulasyon testi almıştımda yanında geldiler. Deli gibi yapar yapar dururum. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah. Hamile kalırsak aynı tarihlerde mi doğacak bebeklerimiz Kaç yaşındasın ben 32 olcam

Ben 25 yaşındayım ablacım bende aynı şekilde 20 ovülasyon testi yanında 17 tane erken gebelik testi var. Bende yaparım artık.. Evet ikimiz aynı anda doğum yaparız inşallah tutarda.. Çok heyecanlandım bi an

ayyy evet heyecanlı gerçekten :) Senin ovulasyon ne zamandı. Ben 2 gün önce çift çizgi gördüm.Dünde belirgindi. Dün ovu günümdü. Adet tarihlerimizde aynı hemen hemen benim 8 ozakta başladı ama 7 ocakta lekelenme şeklinde geliyodu. 7 8 ocak yani. senin ilk denemedin mi

Benim 21 inde net çizgi vardı ogün çalışamadık eşim hasta olduğu için 22 si sa

Benim 21 inde net çizgi vardı ogün çalışamadık eşim hasta olduğu için 22 si sa
Pardon yanlış oldu 20 si gecesi belirgin çizgiyi gördüm ama çalışamadık 21 i sanahı çalıştık o gün gene belirgindi çizgi. Başkada çalılamadık ilk denemem değil 5-6 aydır istiyoruz ama yumurtlama günlerini tutturamadık bi türlü geçen sene hamileydim 9 haftalıkken kalbi durdu aldırmak zorunda kaldım şimdi tekrar istiyoruz. Hiç çocuğum yok. Sizin de ilkmi

Merhabalar bende foruma yeni katıldım. Eylül annesi olmak isterken umutlar ekime kaldı ovalasyon dönemim 3 şubat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…