2015 ekim anneleri (totem) :)

Evet cnm ben 30 günde bir oluyorum o yüzden tarihlerimiz farklı :). Benim çatlama sorunum vardı ve geçtiğimiz ay sancı ile gittiğimde dr um yumurtamın ciddi çatladığını sölemişti ama eşimin rahatsızlığından dolayı verimli bir dönem değildi, bu ay beklentideyiz ama kendimizi kaptırmıyoruz. Hayırlısı olsun dualarımız olsun ve kucaklarımız dolsun :):):)
Belirtilerini bekliyorum tatlımmmm

MERHABA HOŞGELDİNN :) EN İYİSİNİ YAPMIŞSIN DÜZENLİ TAKİP VE BİRAZ DİKKATLE BEBİŞLER GELİYOR..BENİM YUMURTLAMADA 20-21 OCAK VE BİZ SADECE 21 İNDE ÇALIŞTIK NASİP ARTIK VE ADET TARİHİM 7 ŞUBAT İKİNİZİN ORTASINDAYIM :) UMARIM HEPİMİZ GÜZEL HABERLER ALIRIZ..BENİM BELİM VE KASIKLARIMDA AĞRI OLUYOR BİRAZ AMA UMUTLANMAMAK İÇİN UMURSAMIYORUM

BENİMDE 7 ŞU BAT CANIM TURKUAZKELEBEK İN 6 ŞUBAT :) İNŞALLAH :) BU AY OLMAZSA BENDE ÇOK ÜZÜLÜRÜM AMA TABİ HİÇ BİŞEYİN SONU DEĞİL :)

beni de aranıza alın bat 9 şubat ovu olup olmadığını net bilmiyorum ama kendimi çok hazır hissediyorum

Aynı durumdayız. Tek gün ilişki olunca emin olamıyorum. Benim pek ağrım yok şu anda. Belim ağrıyo ama yorgunluktan :) Temizlik yapıyorum bugünde toplu misafir gelecek. Haliyle yoruldum. Yorulunca zaten belim ağırır benim. Bende pek bi belirti yok gibi

Haftaya pazartesi testimi yapiciimmm
bak şimdi heyecanlandım bence var bişiler sen de :) bu arada yakın arkadaşımın belirtilerini paylaşmak istiyorum bana sölediği bacağında lekeler olmuş ama tabi adete 2 gün kala farketmiş ve göğüs etrafı genişlemiş ve koyulaşmış.Ve inanılmaz iştah açıklığı vardı.Şimdi 2,5 aylık hamile ve tam tersine sürekli kusuyor.Bir diğer arkadaşımda tam 5 gün öncesinde miğde bulantılarından şüphelenip kan testi yapıyor ve bebiş olduğunu öğreniyor.Açıkçası herkeste farklı farklı şeyler oluyor umarım en yakın zamanda bizlerde doğru belirtilerle hamiş kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…