2015 ekim anneleri (totem) :)

Ya kızlar testi ancak şimdi yapabildim sabah yapsaydım belki biraz daha net çıkardı ama ben bir gölge silik çizgi gördüm..tâbi kimyasal gebelik değilse yani

Selam kızlar çalışma işi yattı benim sanki 10. Gün oldu bitek misafir falan vardı düne kadar 12. Günde yorgundu hiç bulaşmadım dün 14. Gündü eşim pek istekli değildi benim kadar bebek istemediğinden gibigeliyo bana .. Gece hep ağladım sinirlerim bozuldu bugun 15. Gün bu ayda olmicak galiba o kadar kızgınımki ona son 2 aydır 30 günde 1 oluyor adetim bu ayda 30 da olursa tahmini yumurtlama yarın ama 3 falan gündür şeffaf uzayan akıntı vardı bugun azaldı galiba treni kaçırdık sizce şansım kalmışmıdır ekim annesi olmak için

Bu geceyı degerlendır canm Allah buyuk senı cpk ıyı anlıyorum ınsallah guzel haberlerını alırız

Canım kaçamamıştır bence ama kaçmak üzere :) Bu akşam ne yap ne et çalışmanı yap. Uzayan akıntı yumurtlama öncesi geliyor. Azaldığına ama bitmediğine göre yumurtluyor olabilirsin. Sakın boş geçirme bugünü. Tüm işve cilve seksüü gecelik kozlarını kullan ve kandır eşini

Aynen oyle benım de yumurtlama gunlerım kactı sırf erkenden uyudugu ıcın sunırden agladım resmen

Neden böyle yapıyolar anlamıyorum ya inaymış gibi .. Kocası takip edip olsun diye çok isteyenlerden olmak isterdim resmen ben yumurtlama günü beklerken benimkide uyuyo falan önemli günlerde nası bi eziyet anlamıyorum

İnan bende okadar anlıyorum ki seni..şuanda sırf buyüzden 3 gündür küsüm ona..ama gurur yapmıycaksın işte bebiş için..bende bakalım tutturdummu bu ay bilmiyorum.

Bende küs olmakta istemiyorum ama gönlüm kırgın sırf deneme yapıp bi umut olur diye tamamen küs olmicam sanırım muhtaç olmak gibi .. İnşallah tutmuştur bebişin canım napalım uğraştırıyolar bizi

Cilve işve ama bebek istediğimi bildigi için onun için yapıyorum diye düşünüyo istediğini düşünsün tabi ama hevesi kaçıyo onunda bebek için olduğunu anlayınca sanırım akıntıda öyle bi damla gibi dün çok yoğundu ama işte

Konuşmadınız mı bebek konusunda. Yani hazır hissetmediğini söyledi mi. Canım takma kafana erkekler sorumluluktan korkuyorlar. Evli olmak baba olmak sorumluluğu zor geliyor. Muhtemelen benim eşimde kaçardı ama bizim yaşımız var o nedenle mecbur istiyor adam

Konuştuk ama ilk başta beni bekleten oydu sonra olsun dedik ikimizde bıraktık korunmayı ama benim kadar çok istemiyo olsa çok sever eminim kendide diyo ama şu aşamada olsada olur olmasada diyo ... Ah bu erkekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…