2015 ekim anneleri (totem) :)

Kızlar bu ay ikinci denemem olucak olmasına rağmen olmicak korkusu sarsı içimi çok korkuyorum takıntı yaptım sanırım varmı benim gibi yolun başında olup panik olan

Kızlar bu ay ikinci denemem olucak olmasına rağmen olmicak korkusu sarsı içimi çok korkuyorum takıntı yaptım sanırım varmı benim gibi yolun başında olup panik olan
canım olmaz mı. Bak biz geçen ay korunurken bir gün kaza yaşadık . Tarih olarak 2 ay daha bekleyecektik ama kaza olunca acaba dedik. O aya test yaptırdım ve negatif çıkınca üzüldüm. Bu ay yumurtlama olmamış rahim ağzı yaram var kontrol için doktora gittiğimde öğrendim ve öğrendikten sonra bir hafta korunmadık yine bi acaba dedim ama bişey yokmuş. Kısacası tam anlamıyla denemediğim halde negatifi görünce üzüldüysem denediğim zaman daha çok üzülürüm bunu hepimiz yaşıyoruz ama aslında her ay hamile kalma şansımızın yüzde 20 civarı olduğunu varsayarsak o kadar normal ki bir kaç ay hatta doktorların dediği gibi 1 seneye kadar beklemek. Sen içini ferah tut. Burada bir konu var ne kadar sürede hamile kaldınız diye. Orayı okursan öyle ilk aydan hamile kalmanın o kadarda mümkün olmadığını anlarsın Ama önceki konudada söylediğim gibi ovulasyon testi kullanırsan ihtimali arttırırsın . Gg da baya ucuz bakabilirsin

Teşekkür ederim canım ilgin için kolay değil ama dediğin gibi insan bekliyor işte napalım kısmet inşallah sende tez zamanda sağlıklı bir evlat sahibi olursun rabbim isteyen herkese nasip etsin ekimde doğum için gün sayarız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…