2015 ekim anneleri (totem) :)

Bugune kadar yanlışlıkla hamile kalırım diye düşünüyodum meğersem o iş öyle değilmiş herkeste olmuyomuş

sekiz yaşında bir oğlum var. bende ona hamile kalmaya çalışırken öyle olmadığını anlamıştım ama şimdi yaşımda ilerledi. bir senedir bekliyorum. artık pek vaktim de kalmadı. benim paniğim ondan

Herkese merhaba. Allah nasıp ederse 2015 ekimde anne olmak istiyorum. Benim gibi ekimde anne olmak isteyenler gelin totem yapalım :) Bakarsınız gerçek olur başlıktan totemi çıkarıriz
bendde her ay hamile kalmak istiyorum 2 senedir yeter ki kalayım :))))

inşallah en kısa sürede bebiş gelir canım. Bende rahim ağzı yarası var bakalım ne kadar sürede kalıcam. Rahim ağzı yarası akıntı yaptığı için hamile kalmayı zorlaştırabilirmiş.
Hayırlısıyla en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın inşallah

çooook gittim canım hiç bir sıkıntı yok. eylülde aşılama oldum bir kez o da tutmadı. pazartesi farklı bir doktora gidicem bakalım ne olucak artık.
Sıkıntı olmaması iyibişey demekki bebiş zamanını bekliyor canım İnşallah en kısa zamanda bekleyişin sona erer ve bebişin sıhhatle gelir kucağına

Sıkıntı olmaması iyibişey demekki bebiş zamanını bekliyor canım İnşallah en kısa zamanda bekleyişin sona erer ve bebişin sıhhatle gelir kucağına
hepimiz için inşallah canım. sıkıntı olmaması iyi ama şu da var elden hiçbirşey gelmiyor böyle. yapabileceğin hiç birşey yok çünkü bir tedavi arayamıyosun çünkü.

hepimiz için inşallah canım. sıkıntı olmaması iyi ama şu da var elden hiçbirşey gelmiyor böyle. yapabileceğin hiç birşey yok çünkü bir tedavi arayamıyosun çünkü.
Peki tekrar aşılama yaptıracakmısın. Hani beklemek zor geliyorsa bu da bir çözümdür sanırım. Kaç yaşındasın

:))) ben de geldımmm ocak ayı bızım ayınız ekım ayı bebıslerımızın ayı olur ınsallahhhhh adetım bıttı baslasın calısmalar:)

Kızlar bu ay ikinci denemem olucak olmasına rağmen olmicak korkusu sarsı içimi çok korkuyorum takıntı yaptım sanırım varmı benim gibi yolun başında olup panik olan
Kısmen senın gıbıyım benım durumum farklı ama ıkı kez dusuk yaptım ıkısı de hemen oldu hıc bekletmemıstı benı.sımdı kan oıhtılasması oldugunu ogrendım gecen ay olmadı panıkledım bıras ama nasıpte ne zaman varsa o zaman olur.saglıklı bı hamılelık gecırıyım de varsın bekletsın Allah aynı seylerı yasatmasın bı daha ınsallah ne bana ne dıer annelere...

terazi burçlarını severim. dengeli ve ölçülü insanlardır. hayırlısıyla nasip etsin rabbim. hepimize şirin terazi burçlu bir bebek

Peki tekrar aşılama yaptıracakmısın. Hani beklemek zor geliyorsa bu da bir çözümdür sanırım. Kaç yaşındasın
25 yaşındayım.beklemek çok zor geliyor açıkçası ama aşılama çok yıpratıccı bir süreç maddi olarakta epey fazla. tekrar aşılama yaptırmaktansa tüp bebek yaptırırım aşılamanın şansı normal hamile kalmak kadarç normalde % 10 ise aşılamada % 15 yani gereksiz eziyet bence. haftaya pazartesi farklı bir doktor randevum var o da farklı birşey sözlemezse ben ara tatilde tüp bebek yaptırıcam canım öğretmenim en uygun zaman o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…