2015 ekim anneleri (totem) :)

Anladım canım. Yaşın çok genç ama beklemek insanı yıpratıyor tabi ki. Bakarsın sen tüp bebek derken kendiliğinden hamile kalmışsın. Kk da bahsettim benim bir arkadaşım tüp bebek için belge toplarken hamile kaldı yaşıda 36 37 falandı. Senin yaşında problemde yoksa tüp bebekle başarı oranı baya yüksektir eminim

nasip artık canım yapılacak birşey yok. inşallah dediğin gibi olsun doğal yollardan olsun istyorum çünkü.

İnsallahhhh artık olsun bebegımız stres olmıyım dıorum ama dusunmeden de edemıyorum. Ikı dusugum oldu bu saglıklı bı sekıldr gelsın ınsallah bat 29 ocak

İnsallahhhh artık olsun bebegımız stres olmıyım dıorum ama dusunmeden de edemıyorum. Ikı dusugum oldu bu saglıklı bı sekıldr gelsın ınsallah bat 29 ocak
İnşallahhh canım. Düşük yaşaman seni mutlaka çok üzmüştür ama şöyle düşün bir sıkıntı yok ve hamile kalabiliyorsun. İnşallah 29 ocakta gebelik testinde çift çizgiyi yakalarsın ve sağlık mutlu bir gebelikle bebişini alırsın kucağına. Hadi bakalım totem tutacak mı

Merhabalaaaarrrr :) ben de bu yil ekimde dogum yapmak istiyorum Allah'in izniyle :)
Sat 24 aralik ve adetim bittiginden beri düzenli birlikte oluyoruz. Dun gece kasiklarimda sanci basladi adet sancisina benziyor ama tam olarak oyle degil bacaklarimda yanma var belimde vatma oluyor bazen. Ve dun geceden beri devam ediyor. Vucudumda degisiklikler var. Daha cok erken ama hamilelik olabilir mi sizce?

İnsallah burdakı herkesın tutacakkk:) Rabbım gonlumuzdekını versın

Olur canım nır olmasın bende cok erken belırtı yasamıstım ınsallah guEl haberlerını alırız

Merhaba. İnşallah hayırlısıyla tutar bu ay ilk müjdeli haberi sizden alırız Sat 24 aralıksa yumurtlamanız yeni bitmiş yada çok kısa sürede başlayacak olabilir. Yumurta takibi yapıyormıuydunuz. Bu ağrılar yumurtlamadan da olabilir. Gebelik belirtilerine gelince evet çok erken yaşayanalar var. Aynen dediğiniz gibi kasık bel ağrısını erken dönem yaşayan çok kişi var ancak aynı belirtiler yumurtlama ve adet dönemlerinde de yaşandığı için birbirine karıştırılmasıda mümkün. Özellikle bebek istiyorsak sürekli kendimizi dinleyip her belirtiyi gebeliğe yorabiliyoruz yaşadım biliyorum Umarım sizinki gebelik belirtisidir. Bu ağrıları önceden yaşamışmıydınız

Valla calısmalar varda yarım saat ıcınde kalkıyorum esım tutturuyo kalk dusa dıe ıcım rahat etmıo hıc ayıptr soylemesı hepsı gıdıo sankııı
yoooo yatmak şart :) Hatta bacakları dikip 40 kez bisiklet çevirme hareketi önermiş bir doktor buradaki bir arkadaşa. Biraz sabır tatlım

Amin inşallah canim :) bilmiyorum daha onceki yumurtlamalarimda hic bole bir agri sanci olmadi. Icimde gurultu var birazda. Adet donemi sancisi gibi değil tam olarak. Yumurtlama takibimi takvim yoluyla yaptim 7 ocak gibi olmasi lazim. Ayin besinde sefaf akintim oldu yumurtlama akintisi gibi ama bilmiyorum yine de beki yumurtlamadir. Insallah başka belirtiler olursa yazarim yine :)

Hımmm 5inde akıntı geldiyse o zaman yumurtlamış olbilirsiniz. Döllenen yumurtada ortalama 6 günde rahme yerleşir ki o da tam bugüne denk geliyor :) Zaten adet belirtisi için de çok erken. Yani neden olmasın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…