2015 ekim anneleri (totem) :)

adet tatlım yaa ama feci ağrılı oldu biliyo musun öldüm halbuki bu ay kaç kişi rüyada hamile görmüştü beni zaten oyüzden umutlanmıştım
Yaa aynı şey benim de başıma çok geldi tuvalette kalp krizi geçircem bi gün kırmızı geldi mi gelmedi mi derken bizim de sınavımız bu

Bu topikten hiç hamiş çıktı mı arkadaşlar bana hiç denk gelmedide totem tutamadıysa başka topike geçelim derim

Yok canım ben o treni çoktan kaçırdım yeni ay yeni şans
Anladım canım demek ki senin bebeğin kasımda gelecek Kasım totemi sayfasını sen aç sana uğurlu gelir inşallah... Kim bilir (inşallah olmaz ama) kimimiz bu topikten o topiğe gelmek zorunda kalır... Ve oraya geçenler de o ay hamile kalır inşallah... Saçmaladım mı ne... Kusura bakma canım gebe kalma isteği ciddi stres yapıyor...

ekim totemi kimsede tutmadı sanırsam.az önce erken gebelik testi yaptım bata 8 gün var sonuç negatif

ekim totemi kimsede tutmadı sanırsam.az önce erken gebelik testi yaptım bata 8 gün var sonuç negatif
Aynen kimisinin BAT günü bile silik çıkıyor. Erken yapmışsın testi. Benim de 7 günüm kaldı... İnşallah bu sefer hamileyizdir kızlar...

Daha çıkmaz ki 8 gün varmış Bizde tutmadı bari sen den güzel haer alalım :)

Kızlar tekrar merhaba,
Ben doktora gittim ve ince araştırmalı testler yaptırıyorum bugün çıkacak ama haftaya pazartesi kontrollde göstereceğim.10 kalemlik test istedi, sorun olmadığını söyledi ama test sonuçlarına göre de bilgi verecek.Hormon testleri ve diğer testlermiş.Bu arada bana Inofolic ilacı verdi suya karıştırılıyor ve sabah akşam içiyorsun.Hayırlısı kızlar sonuçları paylaşacağım ama sizlere önerim kesinlikle bir uzmana gidin ve tüm testlerinizi yaptırın ve planlı gebeliğinizi o şekilde yapın derim. Bu arada kendisine ovülasyon testinin adete yakın da çift çizgi çıkma durumunu sordum LH değeri yükseldiği için adete yakın o şekilde sonuç verir dedi.Umarım en kısa sürede en sağlıklı şekilde olumlu pozitif sonuçlarımızı alırız.:)

Aynen kimisinin BAT günü bile silik çıkıyor. Erken yapmışsın testi. Benim de 7 günüm kaldı... İnşallah bu sefer hamileyizdir kızlar...
erken gebelik testi olmasına güvendim üzerinde şüpheli ilişkiden 5 gün sonra yazıyordu ben 10 gün zor dayandım valla

erken gebelik testi olmasına güvendim üzerinde şüpheli ilişkiden 5 gün sonra yazıyordu ben 10 gün zor dayandım valla
Yalan demiş, 6-7 günde anca rahme ulaşıyor ve oraya yerleşince HGC salgılanmaya başlıyor. Hiiiç canını sıkma

Kızlar totem bende de yattı sanırım..
Bat yarın ama kahverengi lekeyi biraz önce gördük maalesefff..

dolunayla ben kaldım sanırsam benimde çok umudum yok aslında kimsenin tutmadığını görünce daha çok umutsuzluğa kapılıyorum.hadi hayırlısı bakalım.bizimde 1 haftamız kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…