çok üzüldüm canım, hcg artışın düzenli miydi peki?Kızlar çok kötüyüm. Bugün kalp atışı için gittim. Duyulmadı. Sata göre 7+3 ama ultrasonda 6+1 göründü. Ayrıca kesede hiç büyümemis geçen haftadan beri. Haftaya tekrar bakacak ve kürtaj yapacak :/ off off
Canim moralini yuksek tut gec dollenme olmustur ondan duyulmamistir bol bol dua et insllah haftaya kadar buyurKızlar çok kötüyüm. Bugün kalp atışı için gittim. Duyulmadı. Sata göre 7+3 ama ultrasonda 6+1 göründü. Ayrıca kesede hiç büyümemis geçen haftadan beri. Haftaya tekrar bakacak ve kürtaj yapacak :/ off off
ultrasonda mı 6+3 çıktı yoksa sata göre mi hesapladınArkadaşlar merhaba. Bugün doktora gittim çok şükür keseyi gördük. Yolk sac keseside oluşmuş dedi doktor. Ama bebek daha tomurcuk kadar çok küçük dedi. Haftaya kalp atışı için muayeneye çağırdı. Bugün 6+3 haftaya înşallah 7+3 olacağız. Haftaya kalp atışları duyulur mu sizce ? Tedirginim kötü bişey olacak diye.
Sat 31 aralık ama geç döllenme diye düşünüyorum ben çünkü adetten 5 gün sonra kanda 50.4 olarak belli olmuştu. Doktor 6+3 dedi. Kese vs herşey normal içinde küçücük bî nokto var dedî haftaya çağırdı o yüzdenultrasonda mı 6+3 çıktı yoksa sata göre mi hesapladın
canım benimde geç döllenme o yuzden korkma haftaya görünür benimde sat 25 aralık bu cumartesi duydum kalbiniSat 31 aralık ama geç döllenme diye düşünüyorum ben çünkü adetten 5 gün sonra kanda 50.4 olarak belli olmuştu. Doktor 6+3 dedi. Kese vs herşey normal içinde küçücük bî nokto var dedî haftaya çağırdı o yüzden
Yaklaşık bir hafta var aramızda. İnşallah hayırlısı ile duyarım ya öncesinde bir düşüğüm var.2 haftadır geceleri düşünmekten uyuduğumu hatırlamıyorum bile.canım benimde geç döllenme o yuzden korkma haftaya görünür benimde sat 25 aralık bu cumartesi duydum kalbini
canım benimde 7 haftalık şu anda allah hepimizin bebişlerini korusun inşallahYaklaşık bir hafta var aramızda. İnşallah hayırlısı ile duyarım ya öncesinde bir düşüğüm var.2 haftadır geceleri düşünmekten uyuduğumu hatırlamıyorum bile.
Senin şuan ne kadarlık bebişin ?
Hayırlısı ile sağ salim sağlıklı bit şeklide kucaklarımıza alırız inşallahhhcanım benimde 7 haftalık şu anda allah hepimizin bebişlerini korusun inşallah
Çok üzüldüm canım ya of herşeyin hayırlısı zaten midem çok kötü içim sıkıldı iyice allahım hepimize sağlıklı bebekler sağlıklı gebelikler nasip etsin. Başka bir doktora daha mı gitsen acaba daha önce gittiğinde kaç artı kaçtın?
Ah canım yaaaÇok üzüldüm oofff Kesin mi yani yaa..? Ne denir ki.. Hayırlısı diyebiliyoruz sadece.. Allah güç versin, sabır versin canım.. Dilim dönmedi valla..
Canım kötü düşünme bizde duyamamıştık 1 hafta beklemedeyiz ayrıca vajinadan baktı
Ne denir bilmiyorum ya cok gecmis olsun ama sakin yipratma kendini bak doktorlarin hep dedigi sudur saglikli olmadigi zaman bebek durmaz yada gelismezmis. Eger saglikliysa Allah sana bagislar zaten. Lutfen kendini uzme cunku saglikli ise birakmaz seni. Eger sonuc kesin kurtajsa da demek ki saglikli degilmis ve saglikli olmiycakmis diye dusun
çok üzüldüm canım, hcg artışın düzenli miydi peki?
Canim moralini yuksek tut gec dollenme olmustur ondan duyulmamistir bol bol dua et insllah haftaya kadar buyur
bencede başka doktora git canım cihazlar ultrason makineleri çok fark eder hangi hastanede yeniyse ona git günü de boyu da farklı çıkar inşallah boş yere üzülmüşündürSağolun kızlar. Rabbim size sağlıklı doğumlar nasip etsin inş. Sok oldum resmen ya gayet normal ilerliyordu her şey. Bebeği alttan ultrason ile zar zor gördü doktor. 0.46 mm. Kesede geçen hafta 2.02 cm di. Bu hafta 1.97 çıktı. Gerçi farklı doktor ve makinaydi bilmiyorum etkisi var mıdır.. yarın gene diğer doktoruma gidicem bi. Ama korkuyorum çok. Bide 6 hafta bile olsa alttan duyulmazmiydi kalp Atışı.
bencede başka doktora git canım cihazlar ultrason makineleri çok fark eder hangi hastanede yeniyse ona git günü de boyu da farklı çıkar inşallah boş yere üzülmüşündür
Banada erkek gibi geliyoo.ilk cocgumim erkek olmasini cok istedim allah gönlüme gire verdi.bunda kizzmi erkekmi istedigimie karar vermedim.ama ruyalarum hep erkekBenim hep oğlum diyesim geliyor :) ki kız bebeği çok isterken tuhaf sağlıklı olsun da
Çok geçmiş olsun canım ne denir bilemedim güzel olan herşey çok zor sadece sabır sınırımız ölçülüyor sanırım sağlıklı bir gebelik dilerim en yakın zamandaKızlar çok kötüyüm. Bugün kalp atışı için gittim. Duyulmadı. Sata göre 7+3 ama ultrasonda 6+1 göründü. Ayrıca kesede hiç büyümemis geçen haftadan beri. Haftaya tekrar bakacak ve kürtaj yapacak :/ off off
Canım yine de belli olmaz.. Çok umutlanma ama kendine de dikkat et.. Çok olumsuz da düşünme.. Hayırlısı olsun inşallah canım.. duyulmayabilir belki yaa.. İnşallah seninledir bebeğiinn..Sağolun kızlar. Rabbim size sağlıklı doğumlar nasip etsin inş. Sok oldum resmen ya gayet normal ilerliyordu her şey. Bebeği alttan ultrason ile zar zor gördü doktor. 0.46 mm. Kesede geçen hafta 2.02 cm di. Bu hafta 1.97 çıktı. Gerçi farklı doktor ve makinaydi bilmiyorum etkisi var mıdır.. yarın gene diğer doktoruma gidicem bi. Ama korkuyorum çok. Bide 6 hafta bile olsa alttan duyulmazmiydi kalp Atışı.
Bende de var ayni sey ve 1 bucuk kilo almisim bile. Ama normal bi durum diye dusunuyorum beslenme aliskanliklarimiz birden degisti ve sindirim sistemi daha yavas calisiyor bundan olsa gerek??kızlar allah aşkına yardım edin 6.haftama girdim karnım çok şişti karnımı içime çekemiyorum ağrım oluyor bu kadar erken neden karın şişer kiutanıorum millet bu nasıl karın deyince miğdemde gerginlik kasıklarımda ara ara batma ve gerginlik var siz nasılsınız varmı benim gibi olan??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?