Biz de ayniydik canim duymadan once ama benim skintim hic aklimdan cikmiyo surekli canim istiyo kendimi uykuya verdim aklima gelmesin diye. Ben de tiksinmek istiyorum bi an once kokusundan falan. Dedigin gibi herseyden onemlisi bebeklerimizin sagligi..
Ben tüm arkadaşlarımda tahminlerimi bu teoriye göre yaptım canım hiç birisinde yanılmadım.
Esim yaktiginda cekiyorum aksamlari canim cildiriyorum cunku. Gunduzleri de uyuyorum surekli. Alisicam Allahin izniyle ama cidden cok zor bir surec..İste tek istegim tiksinmek suan.canım bende içiyodum öyle günde 4-5 tane ama bebekten sonra bıraktım ve halen daha sigara istiyor canım ama kendimle baş etmeye çalışıyorum içmemek için herşeyden önce bebeğim diyorum...inş dayanma gücümüz artar allahın izniyle sen şu an içiyo musun ? benim bi arkadaşa doktor günde 3 tane sıkıntı değil demiş ama bana mantıklı gelmedi bilmiyorum...
Inceledigim fotolara gore bu kiz gbi duruyor.
Ferahlasin zaten :) kotu dusunce kotuluk getirir bosver at kafandan herseyi hersey guzel hersey yolunda pozitif ol bebeginde pozitif olsun canini hic bisey icin sikma baskalarinin sikmasinda izin verme. allah nasil karar kildiysa o olacak onda suphe yok ama en guzel gunlerin bunlar senin keyfine bak tadini cikar. sakin yanlis anlama ne kafar ukala deme:) bende cok korkuyordum dis gebelik bos gebelik kimyasal gebelik arastirmadigim konu kalmamisti. Sonra baktim can sikintisindan baska bisey degil birak hamile olduguna bile sevinemez hale geliyorsun anin tadini cikarmak varken. son 3 haftadir keyfim masallah yerinde rabbim bozmasin agzimizin tadini insallah:)Ay icim ferahladi. Cuma gunu yakladinca tedirginlik artiyor sanki.
canım bu da kuzenimin bebeği 13 haftalık tahmınin var mı :)
Merhaba canım. Kese görünür hayırlısıylamerhaba arkadaşlar sat a göre 5+0 görünüyor hamilelik.İlk randevum haftaya 4.03.15 tarihinde o zamanda kısmetse 6+1 günlük olacak merak ettiğim şu o gün kesemi görebilirmiyim? İnş. hepimiz sağ salim kavuşuruz bebişlerimize
Haklısın canım.. Bir de iş stresi şu bu valla tadını çıkaramıyorum. Rabbim güzellikler versin inşallah.. Her şey güzel gitsin hepimiz içinFerahlasin zaten :) kotu dusunce kotuluk getirir bosver at kafandan herseyi hersey guzel hersey yolunda pozitif ol bebeginde pozitif olsun canini hic bisey icin sikma baskalarinin sikmasinda izin verme. allah nasil karar kildiysa o olacak onda suphe yok ama en guzel gunlerin bunlar senin keyfine bak tadini cikar. sakin yanlis anlama ne kafar ukala deme:) bende cok korkuyordum dis gebelik bos gebelik kimyasal gebelik arastirmadigim konu kalmamisti. Sonra baktim can sikintisindan baska bisey degil birak hamile olduguna bile sevinemez hale geliyorsun anin tadini cikarmak varken. son 3 haftadir keyfim masallah yerinde rabbim bozmasin agzimizin tadini insallah:)
Merhaba canım. Kese görünür hayırlısıylaAllah tamamına erdirsin..
Haklısın canım.. Bir de iş stresi şu bu valla tadını çıkaramıyorum. Rabbim güzellikler versin inşallah.. Her şey güzel gitsin hepimiz için
Evet canım.. annelerimiz kadar olsak ne mutluamin tatlım... iş stresi ,hamilelik hormonları,tedirginlikler derken anne olmanın kutsallığını da öğreniyoruz
Evet canım.. annelerimiz kadar olsak ne mutlu
Çok üzüldüm canım ya of herşeyin hayırlısı zaten midem çok kötü içim sıkıldı iyice allahım hepimize sağlıklı bebekler sağlıklı gebelikler nasip etsin. Başka bir doktora daha mı gitsen acaba daha önce gittiğinde kaç artı kaçtın?Kızlar çok kötüyüm. Bugün kalp atışı için gittim. Duyulmadı. Sata göre 7+3 ama ultrasonda 6+1 göründü. Ayrıca kesede hiç büyümemis geçen haftadan beri. Haftaya tekrar bakacak ve kürtaj yapacak :/ off off
Ah canım yaaaKızlar çok kötüyüm. Bugün kalp atışı için gittim. Duyulmadı. Sata göre 7+3 ama ultrasonda 6+1 göründü. Ayrıca kesede hiç büyümemis geçen haftadan beri. Haftaya tekrar bakacak ve kürtaj yapacak :/ off off
Canım kötü düşünme bizde duyamamıştık 1 hafta beklemedeyiz ayrıca vajinadan baktıKızlar çok kötüyüm. Bugün kalp atışı için gittim. Duyulmadı. Sata göre 7+3 ama ultrasonda 6+1 göründü. Ayrıca kesede hiç büyümemis geçen haftadan beri. Haftaya tekrar bakacak ve kürtaj yapacak :/ off off
Ne denir bilmiyorum ya cok gecmis olsun ama sakin yipratma kendini bak doktorlarin hep dedigi sudur saglikli olmadigi zaman bebek durmaz yada gelismezmis. Eger saglikliysa Allah sana bagislar zaten. Lutfen kendini uzme cunku saglikli ise birakmaz seni. Eger sonuc kesin kurtajsa da demek ki saglikli degilmis ve saglikli olmiycakmis diye dusunKızlar çok kötüyüm. Bugün kalp atışı için gittim. Duyulmadı. Sata göre 7+3 ama ultrasonda 6+1 göründü. Ayrıca kesede hiç büyümemis geçen haftadan beri. Haftaya tekrar bakacak ve kürtaj yapacak :/ off off
Canım sağol bunu da deneyeceğim.kızlar bulantıya benim tavsiyem yeşil elma.. deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?