Keske cnm.Ama doktor çok olumsuzdu. Haftaya kürtaj yapalım dedi. Bide benim geç dollenme olacağınıda sanmam pek adetlerim düzenli ve başlarda olmuştu sadece ilişki. Off düşün düşün bi hal oldum. Rabbim yardım etsin.
Aysegul, ayni gundeyiz saniyorum canim. Senin sat nedir?Canım bence bebisinin niyetine kurban kestirsen iyi oluyor.bi düşün derim
Kızlar hepinize teşekkür ederim güzel hamişlerimm
bugün kan tahlillerimi yaptırdım glukoz 104 yanişeker biraz fazla birde kan değerlerinden bir iki tanesi sınırın hafif altında tsh hormonları alt sınırda doktor normal dedi ama alt sınırda olması endişelendirdi
hipotroidi olan arkadaş var mı aramızda ilaç kullanmaya devam etmeli mi ? endokronoloji uzmanınada görünücem en kısa zamanda bebeğime bir zarar gelmesini istemiyorum
Senin sonuçların nasıl ve ne kullanıyosun cnm??Bende hashimoto ve hipotiroidi hastasiyim 1,5 yıldıriilaç kullanıyorum. Gebelikten dolayı dozaarttırıldı cnm.
Aysegul, ayni gundeyiz saniyorum canim. Senin sat nedir?
Senin sonuçların nasıl ve ne kullanıyosun cnm??
20 ocak benim de. Ne yaptin sen gittin mi muayeneye?21 ocak cnm senin?
20 ocak benim de. Ne yaptin sen gittin mi muayeneye?
Ben de yarin gidicem bakalim canim. Keseyi gorebildin mi peki, ve de karindan mi?Benim SAT 21 ocak ama Dr umun hesabına gore bugün 5+3 oldum arada 4 gün fark var anlamadim
Ben de yarin gidicem bakalim canim. Keseyi gorebildin mi peki, ve de karindan mi?
Merhabakizlar ben bugün öyle halsizim ki sabahtan beri kendime gelemedimdört beş gündür böyleyim bugün daha berbat..sizde boylemisiniz bu normalmi cuma günü doktoruma sorucam
enerji durumum sifirin altinda eksi yüz
Yapmazlarsa da sen iste kan tahlilime baktırmak istiyorum diye rutindir bunlar muhtemelen aynı şeylere bakarlar, benim yaşadığım şehir küçük şehir belki ondan bu kadar ilgililerdirooo birsürü tahlil yapılmış ben yarın gideceğim banada yaparşar mı acaba aslında öncedende gittim kayıt yaptırmaya ama hiç bişey diyen olmadı
O ilaci bende kullaniyorum hamilelikten once tsh 2.32 cikmisti 25 lik basladim sonraki ay 1.66 ya dusmustu simdi kac oldu bilmiyorum doktor devametmemi soyledi.acaba bu ilac dusuruyormu dengeliyormu.Tsh yuksek çıktı biraz normalde euthyrox 25 mg kullanıyorum.50 mg a çıkardı Dr um
O ilaci bende kullaniyorum hamilelikten once tsh 2.32 cikmisti 25 lik basladim sonraki ay 1.66 ya dusmustu simdi kac oldu bilmiyorum doktor devametmemi soyledi.acaba bu ilac dusuruyormu dengeliyormu.
Canım gecen hafta bende yaşadım onu eşimin yaptığı bi şakaya bebek gibi ağladım :) ki çokta kolay ağlayan biri değilim :) bu mercimekler bizi başka bi insan yapıyor :)Bugün sinirimden zıpladım resmen ki çok toleranslı, sabırlı olduğunu düşünürüm. Sonra baktım ki hamilelik takvimimde ruh haliniz biraz sinirli olabilir diyor. Doğumu benimle aynı gün olup da bugün benim gibi sinirden gözü dönen var mı?Ay hala kalbim çarpıyor valla sinirden. Noldu bana bu kadar bilmiyorum
Bende kullanıyorum 50liliği 1.5 olarak 9.4 dü tsh o yüzden 3haftada bi kan veriyorum canımTsh yuksek çıktı biraz normalde euthyrox 25 mg kullanıyorum.50 mg a çıkardı Dr um
yarın bi söyleyeyim bakalım canımYapmazlarsa da sen iste kan tahlilime baktırmak istiyorum diye rutindir bunlar muhtemelen aynı şeylere bakarlar, benim yaşadığım şehir küçük şehir belki ondan bu kadar ilgililerdir
benim mide bulantım geçen haftaki gibi değil hafifledi artık savahları oluyo sadece ama bu sefer mide yanması başladı valla bulansa bi dert bulanmasa bidert. bu sefer neden bulanmıyo diye düşünmeye başladımKızlar o kadar yoğun bi gün geçirdim ki yoğunluk içinde mide sorunu yaşamayım dedim gaviscon aldım içtim temelli mahfetti elimde gezdim 1saat dedim ben bunu içemem attım çöpe :) varlığı bile midemi çürüttü sonrasında oraya buraya derken gün bitti :) kasığım da ki ağrı hariç Maşallahım varçalışanlara Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?