Meraklanma canım bende sabah bulantısı bugün ilk kez oldu. Onun dışında çok belirtim de yok keyfini çıkar doktor %30 ya da 50 sinde bulantı ve halsizlik olur dedi olmaması daha iyi dedi dün sağlıklı hamileliklerde olmazmış. Vücut depoları yeterli dediGunaydiinn kizlar bnm hala mide bulantim yok bebek canlanmadi mi acaba of ya
Günaydın arkadaşalrGunaydiinn kizlar bnm hala mide bulantim yok bebek canlanmadi mi acaba of ya
Ne kadar fiyatiArkadaşlar hastane çikolatası yapıyorum. İsterseniz hastanede isterseniz bebek mevlidinde dağıtın. Bilgi almak isteyen özelden yazabilir:) Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin:)
Eki Görüntüle 1383922 Eki Görüntüle 1383924
Canim tes teşekkür ederirim. Bebisini sag salim kucagna almak nasip eder insallah. Bide canim sssn arkadasimizinki dis gebelik oldu kendiside bizde cok uzulmustik. Allah isteyen her kese nasip eder insallah.
çok şükürki bebeğiniz sizinle Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. evet bendede kırmızı kan değil birazda bunun için içim rahatladı ama işte kafaya takıyorsun ister istemez acaba diyosun ..Bende de dün akşam oldu kahverengi akinti doktora gittim ağlaya ağlaya ama çok şükür bebeğinin kalp atislarini gördük devam ediyordu. Stres yapma içini rahat tut olur arada dedi gönderdi beni canım. Kırmızı olmaması önemli olan
Meraklanma canım bende sabah bulantısı bugün ilk kez oldu. Onun dışında çok belirtim de yok keyfini çıkar doktor %30 ya da 50 sinde bulantı ve halsizlik olur dedi olmaması daha iyi dedi dün sağlıklı hamileliklerde olmazmış. Vücut depoları yeterli dedi
Günaydın arkadaşalr
bende de aynı mide bulantısı baş dönmesi hiç bir belirti yok.göğüslerde biraz şişlik var onun dışında hiç bişi hissetmiyorum.Endişeleniyorum sonradan çok şükür şanslı hamişlerdeniz diyorum:))
aramıza hoşgeldin canım o hiç belli olmnaz gelişimini tamamlayan doğuyor :)36-40 hafta sonuçta :) güzel bi geb elik sağlıklı bi doğum geçirmen dileğiyle :)merhabalar herkese bende 4 haftalık hamileyim 30 ekim gibi kucağıma alıcam yavrumu herhalde en küçük biziz çok heyecanlıyım ilk bebeğim
canım bendede olmustu k.rengi akıntı hatırlarsan burda yazmıstım yine ama bn doktora gtmedim devamda etmedi kafama takmamaya calısıorm sende öyle yap sen stres olursan bebişte strese girerBende de dün akşam oldu kahverengi akinti doktora gittim ağlaya ağlaya ama çok şükür bebeğinin kalp atislarini gördük devam ediyordu. Stres yapma içini rahat tut olur arada dedi gönderdi beni canım. Kırmızı olmaması önemli olan
sanırım doktor bulantı yoksa bebek sağlıklıdır derken biraz içi rahatlasın diye düşünmüş kimse canını sıkmasın bulantı tamda anlattığın şey lovely en çok çekende ikimiziz sodayı aç karna içme sakın dün iyi geldi demiştin ya :) doğuma kadar patats tohumuna dönücezzGünaydınlar bende mide bulantısı tam gaz devam. Doğru düzgün yiyemediğim için çıkaracak bişiy de bulamıyorum ama midem de bir rahatsızlık var ayrıca şuna katılmıyorum mide bulantım var ama gebeliğimin sağlıksız olduğu anlamına gelmiyor bu durum mide bulantısı tam aksine hamilelerin bir çoğunda gözükür ve normal bir durumdur. Bebek ve kese büyüdükçe midemizdeki alan küçülür bu da yiyeceklerin yukarı doğru çıkmasına sebep olur. Elbet geçecek bugünler.
Günaydınlar bende mide bulantısı tam gaz devam. Doğru düzgün yiyemediğim için çıkaracak bişiy de bulamıyorum ama midem de bir rahatsızlık var ayrıca şuna katılmıyorum mide bulantım var ama gebeliğimin sağlıksız olduğu anlamına gelmiyor bu durum mide bulantısı tam aksine hamilelerin bir çoğunda gözükür ve normal bir durumdur. Bebek ve kese büyüdükçe midemizdeki alan küçülür bu da yiyeceklerin yukarı doğru çıkmasına sebep olur. Elbet geçecek bugünler.
Canım stres yapmaa.. Devam etmiyor di mi şimdi? Çok geçmiş olsun.. dinlen canım. Sadece dinlen.. doktor da sorun yok demiş. Maşallahı vardır bebeğininKızlar bu aksam kahverengi akıntım oldu biraz çok korkuyorum. Doktora gittik her şey normal bebeğin kalp atışları kese iyi dedi sorun yok dedi ama ben hala korkuyorum dua edin. Kaybedecegim diye sürekli Ağlıyorum çok kötüyüm. Belimde ağrıyor uyandım ama geçmedi. Ne yapmalıyım.
Hayırlı olsun :)ekim annleri merhaba rabbim hepinize bebislerinizi sag salim kucagniza almak nasip eder. Bende 2 gunden beri gebelik testinde silik cizgi goruyorum. Adete 4 gun var insallah adet gunum 1 gun gecerse hastaneye gidicam. Kizlar size bi sorum var afedersiniz bendr vacinaya hafif bicak saplanir gibi agri kasiklarimda batma oluyo ara ara boyle bi durum normalmi endiseden uyamiyorum bilgisi olan varsa lutfen aydinlatin.
Ben de çok korkuyorum.. Ne koku hassasiyeti, ne canımın bir şey çekmesi, ne mide bulantısı.. İnşallah rahat bir hamilelik geçireceğimiz için böyledir.. Akşamları eklem ağrılarım oluyor, uzanıyorum. Gün içinde ara ara da kasık ağrısı oluyor. Başka da bir belirti yok.. Ne bebeği gördüm, ne kalp atışını duydum.. İnşallah bizimledirler yaa.. 1 hafta daha beklicem böyleGunaydiinn kizlar bnm hala mide bulantim yok bebek canlanmadi mi acaba of ya
Ay yerim onu beennnGünaydın anneler.. Biz de dün dinledik kalp atışlarını oğlum duyunca bir anda çığlık aynı ayyy diyor sıpa:) onlar da hissediyor. Bir sonraki kontrol bir ay sonra inşallah :)
Hayırlı olsun canım.. Allah sağlıklı bir hamilelik, sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallahmerhabalar herkese bende 4 haftalık hamileyim 30 ekim gibi kucağıma alıcam yavrumu herhalde en küçük biziz çok heyecanlıyım ilk bebeğim
Sağol canım bugün gelmedi çok şükür ama gelecek mi diye tuvalete taşınmış durumdayım resmen sürekli kontrol ediyorumGünaydınlaaarrMutlu günler..
Canım stres yapmaa.. Devam etmiyor di mi şimdi? Çok geçmiş olsun.. dinlen canım. Sadece dinlen.. doktor da sorun yok demiş. Maşallahı vardır bebeğininÜzülme
sanırım doktor bulantı yoksa bebek sağlıklıdır derken biraz içi rahatlasın diye düşünmüş kimse canını sıkmasın bulantı tamda anlattığın şey lovely en çok çekende ikimiziz sodayı aç karna içme sakın dün iyi geldi demiştin ya :) doğuma kadar patats tohumuna dönücezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?