2015 Ekim Anneleri

bu arada kasık ağrısı benimde başladı canım bi ara geçmişti

ekim annleri merhaba rabbim hepinize bebislerinizi sag salim kucagniza almak nasip eder. Bende 2 gunden beri gebelik testinde silik cizgi goruyorum. Adete 4 gun var insallah adet gunum 1 gun gecerse hastaneye gidicam. Kizlar size bi sorum var afedersiniz bendr vacinaya hafif bicak saplanir gibi agri kasiklarimda batma oluyo ara ara boyle bi durum normalmi endiseden uyamiyorum bilgisi olan varsa lutfen aydinlatin.

benim mide bulantım geçen haftaki gibi değil hafifledi artık savahları oluyo sadece ama bu sefer mide yanması başladı valla bulansa bi dert bulanmasa bidert. bu sefer neden bulanmıyo diye düşünmeye başladım
Canım oluyo o benimde hergün kusmam yok .. Dert etme yanma bile hormonların çokluğundan stres yapma

Bence hAmile olduğun için oluyor canım bende ilk onlar sayesinde test yaptım :) bildiğim kadarıyla testler yanlışlıkla negatif çıkıyo ama yanlışlıkla pozitif çıkmıyo :) ağrılar normal

Canım adakla ilgili şöyle bi durum var diye biliyorum:eğer diledigin olmadan adadigin şeyi yerine getirirsen dileğin daha erken meydana gelir .yani bence hem adaginiz da varmış şifa niyetine kestirseniz iyi olur.
Canım sağlıkla kucağımıza alırsak diye kurban adamistik zaten. Şu an için mi diyorsun?

Canımmm ovulasyon sayfası ile hamile kalanlardanım , geçen ay Eflatun1234 ben ve sssn hamile idik , bu ay da rabbim sana nasip etmiş çok çok sevindim , rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Arkadaşlar hepinize Günaydın...geçen hafta kan testi vermistim dun hastaneyi aradim sonuc icin kan degerlerimin iyi ancak bebeğin gelisimini hizlandrmak için dekort diye bi ilac kullanmam gerektini söylediler doktrun verdiği ilaç kortizonlu başına böyle bşey gelen veya bu ilacı kullanan varmi?açıkçası kortizonlu diye icmedim

Kalp atışını bile duyamadigimiz 7 haftalik bebeğin gelisimini hizlandirmak icin verdi ilaç bana çok sacma geldi((

Günaydınlar kızlar

Sürekli sağ kasığımın üst kısmında batma var kızlar.. Yarın konrtolümüz var inşallah yatmam gerekirken bir sürü şeyi ayarlamak için uğraşmam bir sorun çıkartmamıştır.. Zaten sabah ezanından önce garip garip rüyalar görüyorum.. ezandan sonra rüyalar yüzünden uyuyamıyorum

kızlar günaydınnnn :) banada yardımcı olurmusunuz 6+2 haftalık hamileyim geçen cuma ultrasona girdim kese ve bebek göründü kalp atışını duyamadık ama ekranda yanıp sönen noktayı gösterdi doktorum kalp atısının oldugunu söyledi 10 gün sonra gel kalp atışlarını dinleniceksınız dedi. 2 martta gidicem hayırlısıyla ama şöyle bir sorunum var kafama çok takıyorum dün sabah koyu renkte akıntım oldu cok korktum hemen doktorumu aradım gün içerisinde devam ederse ve rahatsız ediciyse hemen gel bakalım dedi tamam dedim. akşama kadar takip ettim ama devamı gelmedi akşamda gelmedi. bu sabah wc ye girdiğimde idrarımın rengi koyu ve çok ağır pis bi koku vardı. bu arada doktorum folik asit verdi onuda kullanıyorum. idrardan sonra yine nokta şeklinde koyu akıntım geldi. 2 gündür sabahları oluyor böyle gün içerisinde ve akşamları hiçbirşey yok. bunları yaşayan varmı aranızda sizce endişelenmelimiyim ???

Canim tes teşekkür ederirim. Bebisini sag salim kucagna almak nasip eder insallah. Bide canim sssn arkadasimizinki dis gebelik oldu kendiside bizde cok uzulmustik. Allah isteyen her kese nasip eder insallah.

Gunaydin ekim anneleri. Sabah uyanmakta zorluk cekmege basladim artik . benki alarmim calinca zink diye uyanirdim

İdrarın kokuluysa idrar yolu iltihabı olabilir ...sen bi git doktoruna tahlil yaptirirsin olmazsa..

Gunaydinn cici hanimlar.ben heycanluyimm az kaldi.cuma doktora gitcez.oglumuda giturcen.eger kalbini duyarsak esim ikisini bi kameraya alcakmis :)) kardesinin sesini oda bizimle diysun istedik

Amin canım inşallah. Ama moralim bozuldu dün okulda nobetciydim. Sonrada toplantı var diye 5 ' e kadar okulda kaldım. Kontrol ediyordum ama akşam eve gelince kahverengi akinti yi görünce çok moralim bozuldu. Yorulmaz yapamıyorum gerçekten eşim bugün haftasonu kadar rapor alacak dinlemeyi diye. Benim belirtiler imde yok olmaya başladı sanki. Bu sabah ki bulantı dışında çok açlık hissetmiyorum. Göğüsleri ndeki ağrı yok gibi sadece arada oluyor. Enerjide arttı. Geçen haftayı uyularak geçirmiştim oysa.

Bende de dün akşam oldu kahverengi akinti doktora gittim ağlaya ağlaya ama çok şükür bebeğinin kalp atislarini gördük devam ediyordu. Stres yapma içini rahat tut olur arada dedi gönderdi beni canım. Kırmızı olmaması önemli olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…