Ne güzel inşallah benimde bir daha olmaz belimde ağrıyor benim sende de olmuş muydu dün gidip uyudum uyuyunca geçti ama oturunca yine ayırmaya basliyor. Belirti olmamasına beni panikletiyor ama dediğin gibi belkide sadece çok sansliyizdircanım bendede olmustu k.rengi akıntı hatırlarsan burda yazmıstım yine ama bn doktora gtmedim devamda etmedi kafama takmamaya calısıorm sende öyle yap sen stres olursan bebişte strese girer
ayrıca bnmde hiç belirtim yok arada gögüs ve sırt agrım dısında bazen bnmde midem bulansa diorm da snra neyse byle ii sanslıyım diorm
Aynen haklısın canım insan korkuyor genedeçok şükürki bebeğiniz sizinle Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. evet bendede kırmızı kan değil birazda bunun için içim rahatladı ama işte kafaya takıyorsun ister istemez acaba diyosun ..
Endişelenmekte haklısın tabi canım.. ama maşallah, devam etmeyecek inşallah.. geçti gitti.. Strese girmemeye çalış.. Allah korusun bebişlerimiziSağol canım bugün gelmedi çok şükür ama gelecek mi diye tuvalete taşınmış durumdayım resmen sürekli kontrol ediyorum
Tabiki sağlıksız olduğu anlamına gelmez insanın bulantısınin olması ama dün doktor sadece bazı insanlar farkında olmadan ya da bilerek gebelik öncesinde Vücutlarını hazırlarken bu duruma ve mide bulantısı vs yapamazlar. Zaten pek çok doktor sadece %50 'si gebelikte bulantı sorunu yaşamaz diyor. Geri kalan %50 ' sinin gebeliği sağlıksız demedi ki. Bulantı nin olmamasına olmasi kadar doğal bir durumdur dedi.Günaydınlar bende mide bulantısı tam gaz devam. Doğru düzgün yiyemediğim için çıkaracak bişiy de bulamıyorum ama midem de bir rahatsızlık var ayrıca şuna katılmıyorum mide bulantım var ama gebeliğimin sağlıksız olduğu anlamına gelmiyor bu durum mide bulantısı tam aksine hamilelerin bir çoğunda gözükür ve normal bir durumdur. Bebek ve kese büyüdükçe midemizdeki alan küçülür bu da yiyeceklerin yukarı doğru çıkmasına sebep olur. Elbet geçecek bugünler.
Tabiki sağlıksız olduğu anlamına gelmez insanın bulantısınin olması ama dün doktor sadece bazı insanlar farkında olmadan ya da bilerek gebelik öncesinde Vücutlarını hazırlarken bu duruma ve mide bulantısı vs yapamazlar. Zaten pek çok doktor sadece %50 'si gebelikte bulantı sorunu yaşamaz diyor. Geri kalan %50 ' sinin gebeliği sağlıksız demedi ki. Bulantı nin olmamasına olmasi kadar doğal bir durumdur dedi.
Emin ol bende başından beri biraz midem bulansin koku hassasiyeti olsun isterdim. Çünkü banada bulantı olmasi normal geliyor. Olmayınca bir şeyler eksik kalmış gibiDiğer %50'lik kısımda olmayı nasıl isterdim anlatamam.
Migde bulantisi bebegiin herzaman daha iyi besledugini duymustum.bende bulanmassa korkarim acaba gelismiyomu diye.mesela bu hamileligidd fazlaa bulanti yok atio tutuyorum acaba zayif bi bebekmi dogacak diye.oglumu 4.000 dogurdum maslah amaa kusa kusaa :))Günaydınlar bende mide bulantısı tam gaz devam. Doğru düzgün yiyemediğim için çıkaracak bişiy de bulamıyorum ama midem de bir rahatsızlık var ayrıca şuna katılmıyorum mide bulantım var ama gebeliğimin sağlıksız olduğu anlamına gelmiyor bu durum mide bulantısı tam aksine hamilelerin bir çoğunda gözükür ve normal bir durumdur. Bebek ve kese büyüdükçe midemizdeki alan küçülür bu da yiyeceklerin yukarı doğru çıkmasına sebep olur. Elbet geçecek bugünler.
eğer bir sorunun yoksa bir hafta daha bekle canım bazen görünmüyor insan üzülüyorKizlar 5+1 oluyorum yarin randevum var sizce karindan gorunur mu kese?
Valla benide bi korkuy sardii.bulantii cokkkk azz.tiskinmee yok koku yok.halsizlik varr sadece bis gebelikmi diyorum dahaonceyasamistim.allah hakkimiza hayirkisini versinGünaydınlaaarrMutlu günler..
Canım stres yapmaa.. Devam etmiyor di mi şimdi? Çok geçmiş olsun.. dinlen canım. Sadece dinlen.. doktor da sorun yok demiş. Maşallahı vardır bebeğininÜzülme sakın..
Hayırlı olsun :)Olabilir öyle ağrılar canım.. Bebişin yerleşmeye çalışıyordur hayırlısıyla
Ben de çok korkuyorum.. Ne koku hassasiyeti, ne canımın bir şey çekmesi, ne mide bulantısı.. İnşallah rahat bir hamilelik geçireceğimiz için böyledir.. Akşamları eklem ağrılarım oluyor, uzanıyorum. Gün içinde ara ara da kasık ağrısı oluyor. Başka da bir belirti yok.. Ne bebeği gördüm, ne kalp atışını duydum.. İnşallah bizimledirler yaa.. 1 hafta daha beklicem böyle
Ne gebelik canım.. ?Valla benide bi korkuy sardii.bulantii cokkkk azz.tiskinmee yok koku yok.halsizlik varr sadece bis gebelikmi diyorum dahaonceyasamistim.allah hakkimiza hayirkisini versin
Valla arkadasim ayni duygular icindeyizzzzzGunaydiinn kizlar bnm hala mide bulantim yok bebek canlanmadi mi acaba of ya
kendi doktor randevum 4.03.15te o zamana kadar kendimi rahatlatmak adına aile hekimime gittimkızlar gün içerisinde nasıl besleniyorsunuz bu konuda birbirimize destek olalım
benim hep belim agrıor doktora sordugumda normal bel agrısı olur rahim genişledigi için agrı olurmus. birde çalısıorm işim masa başı cogu zaman oturuorm bi eve gtsemde uzansam sırtımın agrısı bi dinse diye hergün mesainin bitmesini bekliorm 4 gözleNe güzel inşallah benimde bir daha olmaz belimde ağrıyor benim sende de olmuş muydu dün gidip uyudum uyuyunca geçti ama oturunca yine ayırmaya basliyor. Belirti olmamasına beni panikletiyor ama dediğin gibi belkide sadece çok sansliyizdir
Benide saglik ocagindan aradilar dun.kadin diyokii gebelik devam ediyosa sisteme gireyim.heean dusebilir bosuna islem yapmayalım.hasbinallahh dedim.sonrada yanlis anlamayin herkese boyle diyoruz diyoogünaydın kızlar nasılsınız?
sabah sağlık ocağından aradılar sonundacuma sabah gideceğim mecbur, oğlumun da kontrolü varmış zaten
Emin ol bende başından beri biraz midem bulansin koku hassasiyeti olsun isterdim. Çünkü banada bulantı olmasi normal geliyor. Olmayınca bir şeyler eksik kalmış gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?