2015 Ekim Anneleri

Ne güzel inşallah benimde bir daha olmaz belimde ağrıyor benim sende de olmuş muydu dün gidip uyudum uyuyunca geçti ama oturunca yine ayırmaya basliyor. Belirti olmamasına beni panikletiyor ama dediğin gibi belkide sadece çok sansliyizdir

birde benim vajinamda kaşıntı oluyor sizde var mı bu durum travazol krem sürdüm herhalde bir şey olmaz

Aynen haklısın canım insan korkuyor genede

Sağol canım bugün gelmedi çok şükür ama gelecek mi diye tuvalete taşınmış durumdayım resmen sürekli kontrol ediyorum
Endişelenmekte haklısın tabi canım.. ama maşallah, devam etmeyecek inşallah.. geçti gitti.. Strese girmemeye çalış.. Allah korusun bebişlerimizi

Tabiki sağlıksız olduğu anlamına gelmez insanın bulantısınin olması ama dün doktor sadece bazı insanlar farkında olmadan ya da bilerek gebelik öncesinde Vücutlarını hazırlarken bu duruma ve mide bulantısı vs yapamazlar. Zaten pek çok doktor sadece %50 'si gebelikte bulantı sorunu yaşamaz diyor. Geri kalan %50 ' sinin gebeliği sağlıksız demedi ki. Bulantı nin olmamasına olmasi kadar doğal bir durumdur dedi.

Diğer %50'lik kısımda olmayı nasıl isterdim anlatamam.

Migde bulantisi bebegiin herzaman daha iyi besledugini duymustum.bende bulanmassa korkarim acaba gelismiyomu diye.mesela bu hamileligidd fazlaa bulanti yok atio tutuyorum acaba zayif bi bebekmi dogacak diye.oglumu 4.000 dogurdum maslah amaa kusa kusaa :))

Valla benide bi korkuy sardii.bulantii cokkkk azz.tiskinmee yok koku yok.halsizlik varr sadece bis gebelikmi diyorum dahaonceyasamistim.allah hakkimiza hayirkisini versin

günaydın kızlar nasılsınız?

sabah sağlık ocağından aradılar sonunda cuma sabah gideceğim mecbur, oğlumun da kontrolü varmış zaten

kızlar gün içerisinde nasıl besleniyorsunuz bu konuda birbirimize destek olalım
kendi doktor randevum 4.03.15te o zamana kadar kendimi rahatlatmak adına aile hekimime gittim
söylediği ilk şey avm deki x.ray cihazlarına ve mikrodalga fırın kullanmamaya kesinlikle özen göster dedi.haftada 2 gün balık kesinlikle ye dedi. içebildiğin kadar süt iç. folik asite 3aya kadar devam edecekmişiz.
bunlara ilaveten ben hergün ceviz fındık meyve yemeye 2lt su içmeye devam ediyorum.

Günaydın kızlar bu gece cok guzel bir rüya gördüm güne mutlu başladım :) çok şükür bulantılarım hafifledi ama zor yemek yiyorum hala ağızda tat tuz yok
rüyamda bebişim doğmuştu banyoda leğenin içine yatırmışım bir güzel yıkıyorum onu çorupları var çıkartıyorum ayağında pislik annecim bu buraya nasıl gelmiş diyorum guzelcene yıkıyorum sonra sarılıp kokluyrm uyandığımda resmn burnumda kokusu vardı ya ilk defa böyle bir rüya gördüm.ama bebişin cinsiyetını göremedim kalbimden kız geçiyor gerçi sağlıklı olsunda :)
Rabbim hayırlısıyla bebişlermize kavuştursun bizi

benim hep belim agrıor doktora sordugumda normal bel agrısı olur rahim genişledigi için agrı olurmus. birde çalısıorm işim masa başı cogu zaman oturuorm bi eve gtsemde uzansam sırtımın agrısı bi dinse diye hergün mesainin bitmesini bekliorm 4 gözle ama haklısın bi belirti olmadıgı zaman bnde tırsıorm daha gecen gün esime söyledm bu pıtırcık bi teprenmeye baslasada rahatlasam smdi hiçbişey anlamıorm korkuorum dedim işteyken miden bulansa daha mı ii sanki dedi iyidir bebişimiz annesini üzmüor işte dio bnde bi nebze rahatlıorm

B
günaydın kızlar nasılsınız?

sabah sağlık ocağından aradılar sonunda cuma sabah gideceğim mecbur, oğlumun da kontrolü varmış zaten
Benide saglik ocagindan aradilar dun.kadin diyokii gebelik devam ediyosa sisteme gireyim.heean dusebilir bosuna islem yapmayalım.hasbinallahh dedim.sonrada yanlis anlamayin herkese boyle diyoruz diyoo

Emin ol bende başından beri biraz midem bulansin koku hassasiyeti olsun isterdim. Çünkü banada bulantı olmasi normal geliyor. Olmayınca bir şeyler eksik kalmış gibi

Canım daha 7. haftandasın bakarsın başlar o haftalarda benimde pek bir şeyim yoktu. 8-9 felaket geçiriyorum ama.

kızlar günaydın bakamıyorum birkaç gündür buraya umarım herkes iyidir. tam beslenme düzeninizi soracaktım yazmış arkadaşlar. süt, ceviz, badem vs. stokladım eve ama yiyemiyorum, unutuyorum vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…