- 5 Şubat 2015
- 712
- 963
- 78
Çok sıcak değil 37-38 canım buharı bile çıkmıyor :) ben eskiyüzücüyüm normalde kışın bile soğuk yıkanırım .. Duş ile olmasada sıcak tutun kendinizicanım banade hamileyken fazla duş alma alırsanda çok sıcak olmasın hemen çık dediler doktorda demişti normalde hergün yapardım çünkü yemek falan yapınca indan kokuyo ister istemeez şimdi açıkcası üç güne bir giriyorum
Biz 6+1 de derinden duyduk grafisini aldık canım ama karından değil alttan muayene ile eğer 7yi beklersen karından duyulurSlm kızlar 6+ 3 gitsek kalp atışı duyulur mu??
Evet ferritin ve demir(serum) ona bakılıyorgeçmiş olsun canım demir hapı veriyorlar galiba bendede çok halsizlik oluyo acaba bendede mü demir eksikliği var ki hiçbir iş yapmadığım halde heryerim dökülüyo gibi oluyo bende kan verdim hemoglobin tahlili de var içinde ondan mo belli oluyo canım
gunaydinlar....kabus dolu bir geceydi doktora gitmiştim ultrasonla bakıyor ne kese görüyor ne bebek...yarın sabah pıt pitlari bir duysaydik rahatlasaydım biraz
birde wc bekledim sabaha kadar sanki dünyaları içtim
6+2'de duyduk biz canım duyulur sizinkideSlm kızlar 6+ 3 gitsek kalp atışı duyulur mu??
rahat ol inşallah duyacaksın miniğinin pıt pıtlarını bende senin gibi çok korkuyordum ama gördük geçen haftagunaydinlar....kabus dolu bir geceydi doktora gitmiştim ultrasonla bakıyor ne kese görüyor ne bebek...yarın sabah pıt pitlari bir duysaydik rahatlasaydım biraz
birde wc bekledim sabaha kadar sanki dünyaları içtim
merhaba arkadaşlar bende ekin annesi olucağım inşallah.5 hafta 2 günlük hamileyim. bugun kesesini gördük miniğimizin.Çok güzel bir duyguymuş.
Dün itibariyle yaptığım test pozitif çıktı :)) bende aranıza terfi ettim. 2015 haziran annesi olacaktım ama mevlam nasip etmedi. İnşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız. 24 ekim görünüyor tahmini doğum. Yani şimdi 5+5 teyiz. Doktora gitmek için acele edesim yok bende mi bir gariplik var ;P
Hoşgeldiniz. Hayırlı olsun inşallah.. Allah sağlık versin, kucağınıza aldırsınhayırlı akşamlar
ben de inşallah ekim annesi olacagım.
Ağlama ağlamaa.. Temizleniirrrkızlar hami hamileyken hormonların etkisiyle duygu değişikliği yaşanıyor deniliyor ya galiba bugün öyle bişey yaşadım akşam akşam kalktım tuvaletleri temizledim biraz ortalığı topladım ama ağlaya ağlaya heryer çok pis diye ağladım :) (şimdi gülüyorumbu yaptığıma) eşimde ağlama bebeğim ben yarın temizlerim diyo ama ben hala ağlıyorum oda gülüyo ay çok tuhaf bi durumdu kaç günlerdir hiçbirşeye elimi sürmüyorum inanın sanki hiç halim yok gibi eşimde yaptırmıyo gerçi süpürge tutacak oluyorum kızıyo bizde durumlar böyle
Çamaşırları hala katlamıyorum o ayrıEvde çalışıyoruz biz homeoffice çok nafir dışarda iş oluyo ama pc başı :) ama bende hiç durmazdım şimdi paket servisler isim söyleyince adres sormuyo:)) 4gün önce astığım çamasırlar hala telde :))
Anneler saglık ocagında yaptırdıgım tahlıl sonuclarını aldım demır dusuk hem de cooook haftsya doktora gosterecem zaten bıldım bileli hep dusuk uffff galıba bu yuzden hep yorgun olmam
geçmiş olsun canım demir hapı veriyorlar galiba bendede çok halsizlik oluyo acaba bendede mü demir eksikliği var ki hiçbir iş yapmadığım halde heryerim dökülüyo gibi oluyo bende kan verdim hemoglobin tahlili de var içinde ondan mo belli oluyo canım
Geçmiş olsun kızlar..Aynen canım aynısı bendede var ben 14ümden beri anemiğim 3.aydan sonra ferrum başlatcaklar ilk 3ay mideyi zorladığı için vermiyolar
günaydın kızlar nasılsınız?
bende inanılmaz bir şişlik var yaaa çıldırıcam, kilo almadığıma eminim, midem sürekli ayaklandığı için normalde yediğimden az yiyorum çünkü, bastırsın diye k.hidratlı ürün oranı arttı biraz ama o da bu kadar kilo yapamaz eminim yani..
zaten bacaklarımı falan bastırınca bildiğiniz şiş://
tam 2. batı 1 hafta kadar geçti ondan mı acaba diyorum??? çünkü son 1 hafta 10 güne kadar böyle aman aman bir şişkinliğim yoktu
neyse.. sizler nasılsınız? çalışanları merak ediyorum bir de nasıl gidiyor? ben hala söylemedim ve son zamanlarda işler de bir hayli yoğun olduğundan 4 nala koşturuyorum bildiğiniz.. ama akşam cidden kılımı kıpırdatacak halim kalmamış oluyor, biraz oğlumla ilgilenip biraz da kitap okuyup yatıyorum.
ha bir de mutfak durumları ne alemde? ben yemek yapamıyorum sanırım bir 10-15 gündür kokular öldürüyor beni çünkü, ya annemlerdeyiz ya dışarıdan yiyoruz (ki bu beni çok rahatsız ediyor vicdanen) ya da eşim farklı makarnalar flan yapıyor, haftada 1 falan da kahvaltı hazırlayıp geçiveriyoruz. beslenme konusunda titiz biri olduğum için bu konu çok kafamı kurcalıyor ve rahatsızlık duyuyorum:// sizler ne yapıyorsunuz?
Günaydınlar bizim bu akşam 18:30 kontrolümüz var. Bana zaman geçmez artık işte, çıkınca hemen doktora gideceğim.
günaydın kızlar nasılsınız?
bende inanılmaz bir şişlik var yaaa çıldırıcam, kilo almadığıma eminim, midem sürekli ayaklandığı için normalde yediğimden az yiyorum çünkü, bastırsın diye k.hidratlı ürün oranı arttı biraz ama o da bu kadar kilo yapamaz eminim yani..
zaten bacaklarımı falan bastırınca bildiğiniz şiş://
tam 2. batı 1 hafta kadar geçti ondan mı acaba diyorum??? çünkü son 1 hafta 10 güne kadar böyle aman aman bir şişkinliğim yoktu
neyse.. sizler nasılsınız? çalışanları merak ediyorum bir de nasıl gidiyor? ben hala söylemedim ve son zamanlarda işler de bir hayli yoğun olduğundan 4 nala koşturuyorum bildiğiniz.. ama akşam cidden kılımı kıpırdatacak halim kalmamış oluyor, biraz oğlumla ilgilenip biraz da kitap okuyup yatıyorum.
ha bir de mutfak durumları ne alemde? ben yemek yapamıyorum sanırım bir 10-15 gündür kokular öldürüyor beni çünkü, ya annemlerdeyiz ya dışarıdan yiyoruz (ki bu beni çok rahatsız ediyor vicdanen) ya da eşim farklı makarnalar flan yapıyor, haftada 1 falan da kahvaltı hazırlayıp geçiveriyoruz. beslenme konusunda titiz biri olduğum için bu konu çok kafamı kurcalıyor ve rahatsızlık duyuyorum:// sizler ne yapıyorsunuz?
HADİ BAKALIM BEBİŞİNİ GÖRMEYE :) İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDADIR GÜZELCE GÖRÜRSÜN MİNİĞİNİ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?