2015 Ekim Anneleri

Çok sıcak değil 37-38 canım buharı bile çıkmıyor :) ben eskiyüzücüyüm normalde kışın bile soğuk yıkanırım .. Duş ile olmasada sıcak tutun kendinizi

Dün itibariyle yaptığım test pozitif çıktı :)) bende aranıza terfi ettim. 2015 haziran annesi olacaktım ama mevlam nasip etmedi. İnşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız. 24 ekim görünüyor tahmini doğum. Yani şimdi 5+5 teyiz. Doktora gitmek için acele edesim yok bende mi bir gariplik var ;P

Evet ferritin ve demir(serum) ona bakılıyor
Benimki nerdeyse sıfıra yakladacak
Sürüne sürüne okula gidiyorum anlatamam
Ev desen sorma yaniii ebi çok sevmeme rağmen giresim yok dagınıklıktan yapılacak işler hep gözüme batıyor
Haftaya olsa da doktora bır gıtsem hap degıl de aşı ıstıcem daha etkılıymıs verır ınsallah

gunaydinlar....kabus dolu bir geceydi doktora gitmiştim ultrasonla bakıyor ne kese görüyor ne bebek...yarın sabah pıt pitlari bir duysaydik rahatlasaydım biraz
birde wc bekledim sabaha kadar sanki dünyaları içtim

gunaydinlar....kabus dolu bir geceydi doktora gitmiştim ultrasonla bakıyor ne kese görüyor ne bebek...yarın sabah pıt pitlari bir duysaydik rahatlasaydım biraz

evet ya bu wc olayı beni bitiriyor benimde kontrolüm yarın inş duyarız kalbinin pıt pıtlarını

rahat ol inşallah duyacaksın miniğinin pıt pıtlarını bende senin gibi çok korkuyordum ama gördük geçen hafta

Günaydııınnn Mutlu günleerr..
O kadar iş var ki ne yapacağımı bilmediğim.. Pöööff

merhaba arkadaşlar bende ekin annesi olucağım inşallah.5 hafta 2 günlük hamileyim. bugun kesesini gördük miniğimizin.Çok güzel bir duyguymuş.
hayırlı akşamlar
ben de inşallah ekim annesi olacagım.
Hoşgeldiniz. Hayırlı olsun inşallah.. Allah sağlık versin, kucağınıza aldırsın

Ağlama ağlamaa.. Temizleniirrr
Ben zaten çok duygusalım, hemen gözlerim dolar her şeye.. Şimdi her şeye doluyor :))) Hele de çocuklarla ilgiliyse.. Haberler izlerken dün ağladım durdum. Hep kötü şeyler heepp İzlememek lazım heralde..

Ben süpürge açıyorum, temizlik de yapıyorum. Eşim de hiç yapma demiyo. Yap da demez zaten :) Tam tersi, önceden pek sallamazdım. Gözüme batardı ama çok üşenirdim. Şimdi de üşeniyorum ama temizleyesim geliyor :)) Haftasonu yapabiliyorum anca ama, eskisi gibi isteksiz değil.. bu da bir başarı benim için

Çamaşırları hala katlamıyorum o ayrı Kimbilir kaç 4 gün oldu

Anneler saglık ocagında yaptırdıgım tahlıl sonuclarını aldım demır dusuk hem de cooook haftsya doktora gosterecem zaten bıldım bileli hep dusuk uffff galıba bu yuzden hep yorgun olmam
Aynen canım aynısı bendede var ben 14ümden beri anemiğim 3.aydan sonra ferrum başlatcaklar ilk 3ay mideyi zorladığı için vermiyolar
Geçmiş olsun kızlar..
Bana doktor daha tahliller bile yapılmadan, ilk gittim hemen ferrum verdi vitaminle beraber. Sonra tahlillleri yaptırdım, ama demir bağlama yok benimkinde, hemoglobin var, o da gayet iyiymiş. Yanlış bakmışım hatta, düşük sanmıştım önce. Buna rağmen ilacı kes demedi. Sordu ilacı rahat içiyor musun diye, eveet dedim. İyi dedi. Hala ferrum içiyorum sabahları aç karnına. Mideni bulandırırsa kahvaltıdan 1 saat sonra falan iç demişti ama şimdilik bulanmıyor şükür :)

günaydın kızlar nasılsınız?
bende inanılmaz bir şişlik var yaaa çıldırıcam, kilo almadığıma eminim, midem sürekli ayaklandığı için normalde yediğimden az yiyorum çünkü, bastırsın diye k.hidratlı ürün oranı arttı biraz ama o da bu kadar kilo yapamaz eminim yani..
zaten bacaklarımı falan bastırınca bildiğiniz şiş://
tam 2. batı 1 hafta kadar geçti ondan mı acaba diyorum??? çünkü son 1 hafta 10 güne kadar böyle aman aman bir şişkinliğim yoktu

neyse.. sizler nasılsınız? çalışanları merak ediyorum bir de nasıl gidiyor? ben hala söylemedim ve son zamanlarda işler de bir hayli yoğun olduğundan 4 nala koşturuyorum bildiğiniz.. ama akşam cidden kılımı kıpırdatacak halim kalmamış oluyor, biraz oğlumla ilgilenip biraz da kitap okuyup yatıyorum.

ha bir de mutfak durumları ne alemde? ben yemek yapamıyorum sanırım bir 10-15 gündür kokular öldürüyor beni çünkü, ya annemlerdeyiz ya dışarıdan yiyoruz (ki bu beni çok rahatsız ediyor vicdanen) ya da eşim farklı makarnalar flan yapıyor, haftada 1 falan da kahvaltı hazırlayıp geçiveriyoruz. beslenme konusunda titiz biri olduğum için bu konu çok kafamı kurcalıyor ve rahatsızlık duyuyorum:// sizler ne yapıyorsunuz?

BENDE AYNEN DAHA İŞYERİNDE SÖYLEMEDİM,ASLINDA HEMEN SÖYLEMEK İSTEMEDİM .. YEMEK KONUSUNDA BİZDE AYNIYIZ YEMEK YAPAMIYORUM FAZLA ÇOĞUNLUKLA DIŞARDAN.AMA BULANTIYA EN İYİ GELEN ÇAY KAHVALTISI TARZI OLUYO PEYNİR YUMURTA FİLAN YOKSA YEMEKLERİN SALÇASI İNSANI ZORLUYO

Gunaydin guzel anneler kac gundur giremiyordum baya ilerlemis sayfalar ama okumaya calistim. Ozzde ve slean bebeklerini kaybetmis(cok uzuldum yeni arkadaslar katilmis hos gelmisler.

Kizlar 3 gundir serum yiyorum yerimden kalkamiyorum dr yatis verdi ama oglum var ve onun icin yatmadim hastanede. 6. Haftada kahve olan lekelenmem 9. Haftada kana cevirdi ama kesenin sekli guzel kalp atislarimiz var ve kanallarda kanama yok ama benim kanamam devam ediyo bugun biraz iyi. Oglumda tontis bi cocuk masallah 3.5 yasinda ama ister istemez aliyordum kucagima( insallah su sureci hayirla atlattiriz dualarinizda beni eksik etmeyin.
Bulanti var ararara ama cikaramiyorum tiksiniyorum 2 kilo gitti serumlara ragmen
Neyse bakalim coook dikkat edin kendinizi ise guce fazla kaptirmayin beliniz agriyinca hemen dinlendirin

Canım benim iş yerimin taşınma durumu vardı ocakta ben öğrendikten 2-3 gün sonra hemen söyledim bana iş yaptırmasınlar diye. Ofiste herkes biliyor o nedenle.

Bu arada bende çalışıyorum eve gelmem 19:00'u buluyor. Yemek yapmam mümkün olmuyor zaten gelir gelmez çıkartıyorum yol beni mahfediyor hemen duşumu alıp uzanıyorum. Dün pide söyledik dışardan onun dışında annem haftanın bir kaç günü bizde kalıyor güzelce besleniyorum. Öğle tatillerinde eğer iyiysem ev yemeği çıkaran bir yere gidiyorum. Eşim kayınvalidemlerden alıp geliyor hep böyle idare ediyoruz. Temizlik için kadın alıyorum. Ütüye kayınvalidem annem geliyor şuan böyle idare ediyoruz çünkü ben yapacak gücü bulamıyorum kendimde. 7/24 bulantım var çıkarmasam bile midemdeki rahatsızlık gece uykularımı bile bozdu. @ferork 'un söylediği gibi çok ağladığım zamanlar oldu hiç bir iş yapamıyorum diye. Çünkü alışık değilimdir hiç oturmaya. Evin haline bakıp bakıp ağladığım oldu ama napalım geçecek bugünlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…