2015 Ekim Anneleri

Gözün aydın canım

İstediğin kadar içebilirsin sodayı dedi dr um bana en fazla 5-6 şişeyi geçmesin ama dedi

Annemin hic yoktu insallah benimde olmaz cunku yaglara ve kremlere alerjim var surekli surunce kasinip kabariyorum.

Kalp atışlarımızı duyduk bizde bugün çok şükür... minicik dahaa sesini duymadan önce yaklaştırdı görüntüyü dr'umuz kalbinin atışını gördük.. Pıt pıtt... Çok şükür rabbime

Kaç mm olduğunu söylemedi dr um kızlar.. Ult. Görüntüsünde ne diye yazıyor ??

kızlar merhaba...
isim düşünmeye başladınız mı ya da karar veren var mı? kız tamam da erkek de aklıma bişey gelmiyo
Kız olursa Nil Gönlüm kızda olduğu için erkeği pek düşünmemiştim. O farketmez aslında ama yeter ki Allah sağlık versin. Oğluşum olursa o da her şeyim.. Yiceeemmm Erkekte Doruk düşünüyorum ama çok farketmez :)

Bende portakal susam ve buğday yagi var bunlar sürülür mu karin bölgesine
:)) Sürülür ama her yağ çatlamayı engeller mi ki.. Yağ yağdır heralde Bilemedim :))

Annemin hic yoktu insallah benimde olmaz cunku yaglara ve kremlere alerjim var surekli surunce kasinip kabariyorum.
İnşallah olmaz canım.. Yağ falan da kullanmamışlar valla o zamanlarda. Benim annemde yokmuş, ablalarımda da olmadı. Darısı bana :)

Canıımm.. Allah sağlıkla büyümesini nasip etsin.. Gözünüz aydın olsuunnn

Gözün aydın canım

Canim cok sevindim darisi basimiza insallah ult.ciktisini yukle istersen ben belki bulabilirim.

kızlar ben ilk hamileliğimde çatlak için bir krem kullandım. şükürler olsun hiç çatlağım yok, annemde var ama mesela.. kremin mi faydası oldu bilmiyorum ama bunda da aynı kreme devam

Kalp atislarini duyanlar gozunuz aydin kızlar darısı yarın sabah bana inşallah
isim konusunda kızım olursa yüsra yanına bir isim daha koyucam allah nasip ederse erkek olursa çok kararsızim 11 ay önce kaybettigim babamin adını koymayı düşünüyorum yanına bir işim daha koyarak...o günlere gelelimde sağlıkla inşallah

Vazelin :)) annemde tek çatlak yok ben onu dinlicem 3net doğuma o göbek çıktıysa denemeye değer :)

Kızlar niye bilmiyorum ben çatlakları hiç düşünmüyorum, hatta çatlarsa çatlasın, birşey sürmeyi düşünmüyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…