Size: 3mm yazıyor o mu ki? Ama 3 mm olmaz di mi?Bak bakalim canim aklima gelmedi soramadim dr a kalbinin atisini duyuncaa
Kız olursa şura
Erkek olursa Taha dusunuyoruz biz
ben yazın sürekli yüzücem bebe yağı o zaman uygun olur ama aromasızları sadece belli bölgelere sürülebilir bence :)Vazelin yazın çekilmez canım şuan sürülebilir ama.
Aslında benim de sorun ettiğim çatlaklar değilde dövme var bende balonu şişirmeden çizilen karikatüre benzesin istemiyorum :)Kızlar niye bilmiyorum ben çatlakları hiç düşünmüyorum, hatta çatlarsa çatlasın, birşey sürmeyi düşünmüyorum:)
Size: 3mm yazıyor o mu ki? Ama 3 mm olmaz di mi?
Peki şu yukarıda 15,4 cm yazanı biliyor musunuz? Bende de orda 7,2 cm mi ne yazıyordu keseyi gördüğümüzde.
Dün itibariyle yaptığım test pozitif çıktı :)) bende aranıza terfi ettim. 2015 haziran annesi olacaktım ama mevlam nasip etmedi. İnşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız. 24 ekim görünüyor tahmini doğum. Yani şimdi 5+5 teyiz. Doktora gitmek için acele edesim yok bende mi bir gariplik var ;P
Canım 3 mm bebeginBak bakalim canim aklima gelmedi soramadim dr a kalbinin atisini duyuncaa
Evet en doğru ölçüm makattan ama biz şu arzumun alından ölçenlerinden almıştık daha doğrusu hediye gelmişti. Yani ateş ölçmek her türlü sıkıntı tercih sana kalmış. Zincofax ve johnson pişik kremlerinden sonra evet sudocrem kullanmış biri olarak evet çok daha iyi diğerlerinden :)Ben bide poposu icin sudo krem duymustum iyi bi karkaymis.bulursam onu kullanicam katkisiz vazelin bebisin atesini makattan olcmek icin dereceyi vazeline batirip totodan olcmek daha iyiymis.
mahşallah çok net benim bir hafta önce pek gözükmüyorduBuda ultrason resmimiz hanımlar
Cihazdan fark ediyor sanırım ins saglıkla alırız kucaklarımızamahşallah çok net benim bir hafta önce pek gözükmüyordu
olabilir canım inşallah :)Cihazdan fark ediyor sanırım ins saglıkla alırız kucaklarımıza
Allah rahmet eylesin babana canım.. Allah bebeğinize, sizlere uzun ömürler versin..Kalp atislarini duyanlar gozunuz aydin kızlardarısı yarın sabah bana inşallah
isim konusunda kızım olursa yüsra yanına bir isim daha koyucam allah nasip ederseerkek olursa çok kararsızim 11 ay önce kaybettigim babamin adını koymayı düşünüyorum yanına bir işim daha koyarak...o günlere gelelimde sağlıkla inşallah
Bende onda cok kararsiz kaldim hangisiydi ki acaba ? Valla bilmiyorum insallah birisi biliyodur...
Canım 15,4 cm kese için çok büyük olmuyor mu? Gebelik kesesi ilk göründüğünde 5mm oluyormuş. 5 haftalıkken falan yani. Sonra da günde 1-2 mm büyürmüş. 1 haftada 1,5 cm büyür en fazla. Başka bir şey olmalı o değer.Canım 3 mm bebegin
yukarda yazan 15.4 cm kesenin büyüklüğü
Hadi güzel haberler alırsın inşallahKızlar bende kalp atışı için cumartesi dr gidicem bugün mide bulantım yok yalnız karın ve belde çok ağrım var.
Maşallah maşallah minikineeeBuda ultrason resmimiz hanımlar
Ahahahh aklıma kötü kötü şeyler geliyor.ben yazın sürekli yüzücem bebe yağı o zaman uygun olur ama aromasızları sadece belli bölgelere sürülebilir bence :)
Canım 3 mm bebegin
yukarda yazan 15.4 cm kesenin büyüklüğü
Benimde kolumun iç kısmında var kocaman ama bişiy olmaz zararsız bölge.Aslında benim de sorun ettiğim çatlaklar değilde dövme var bende balonu şişirmeden çizilen karikatüre benzesin istemiyorum :)
Canım daha önce görmemiş miydi keseyi? İlk defa mı gittiniz? Başka gidebileceğin bir doktor yok mu, sorsan.. İnşallah sorun yoktur canım yaa..Arkadaşlar bana bir akıl verin biraz önce doktordan geldim biz Almanya'da yaşıyoruz çok fazla bişey soramadım ama keseyi göremedi ekranda ben de baktım bişey yoktu kan tahlilleri alındı geç döllenme mi acaba korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?