2015 Ekim Anneleri

vajinal bakılırsa duyarsın canım ama karından göremiyolar.Ben 6+3 ile vajinal ultrasonla kalp atlşlarınjı hem gördüm hem duydum çok şükür.Darısı başına canım
vajinal bakılırsa duyarsın canım ama karından göremiyolar.Ben 6+3 ile vajinal ultrasonla kalp atlşlarınjı hem gördüm hem duydum çok şükür.Darısı başına canım
bn 6+2 de gördüm karından baktırdım gördüm canım .yine emin olamazsan 1-2 gun daha bekle

Merhaba hanımlar. Bugün randevum vardı. Doktor 5 dk belki de daha az ultrasonda baktı. Bu normal mi sizce.? 8+6 olmamız gerekiyor normalde ama ultrasonda 8+3 çıktı. Daha küçük diye mi ultrasonda bu kadar az bakıyor. En azından bu kolu bu bacağı deyip üzerinde konuşması gerekmez miydi? Kafamda deli sorular

Kızlar bebeği hisseden var mı? Benim sağ tarafımda seğirmeler oluyor ara sıra? Acep başka bir şey olabilir mi?
ilk zamanlarda hamile bayanlar kendilerini çok dinledikleri için bağırsak hareketlerini bebek zannderlermiş diye okumuştum bir yerde ilk gebeliklerde 16. hafta civarında 2 ve üstü gebeliklerde dikkat edilirse 1. hafta civarında bebeğin hareketleri hissedilir diyordu yazıda.

benimde öyle hemen midem bulanıyor şu hiç midesi bulanmayanlara çok özeniyorummmm

Benim 2. gebeliğim ilkinde de hiç midem bulanmamıştı bunda da bulanmıyor çok şükür.
Ama dertsiz kimse yok sanırım benim ilk gebeliğimde de şimdi de kanamam var bende kanamasız hamilelik geçirenlere imreniyorum :)

salı günü bende de kahve rengi akıntı oldu doktora gittim bebeğin kalp atışlarını kontrol etti 2 gün canım istersen doktora git için rahatlar en azından. onun dışında da bol bol dinlenecen ayaklarınıda yükseklt canım uzanırken

hayırlı olsun pıt pıtlarınız canım çok sevindim senin adına

bnde cok fazla su tüketiorm o kdr suya ragmen 2 kilo nasıl aldım hayret
canım bende senin gibiyim ama 2-3 gün araylatekrar tartıldım normal olmam kiloya gelmişim gün içinde yediklerimiz, tuvalete çıkışımız falanda etkiliyor hamile kaldığımdan beri ben 700gram almışım ama 3 gün önce 1,5 kilo almış gözüküyordum. şuan sabit değil yani kilo

Aynen ve bugün gene çok uykum var evde olup köşeme uzansam ve uyusam tek isteğim bu şuanda çıkışa da daha çok var.
bende çalışıyorum ilk defa bu hafta çok zorlandım çok şükür son iş günü,aynen biran önce eve gidip yatmak için sabırsızlanıyorum :)

haklısın kanamada sıkıntı. demekki herkesin bi sıkıntısı oluyormuş!

Kızlar benim bugün 2. bat geldi o yüzden kasıklarda çok hafif ara ara ağrıda var. Adet olmayalı tam 2 ay oldu.

LOVELY ben de 2. batta bir şiştim bir şiştim kiiii
geçen hafta tam 1,5 kilo daha fazlaydım, sonra geçti o şişlik.

bir de ultrason ile ilgili doktorum bana şunu söyledi 'bebek henüz çok küçük, dalgalar evet ses dalgaları ama o bölgenin fazla ısınmasına sebep oluyor dolayısıylakesenin ve embriyonun.. o yüzden mümkün mertebe kısa tutuyoruz. bebek küçük olduğu için bu haftalarda bu gibi değişimlerden etkilenme riski var'
dopplerden hiç kalp atışı dinlemedik mesela biz, sadece ekrandan gördük ve kısa bir süre inceledi, doppler daha da güçlüymüş, o yüzden bana 'kalp atışı için sesi boşver doppler çok fazla ısıtıyor bebeği' dedi..

Biraz önce yumurtlama dönemlerindeki gibi uzayan akıntı geldi. Benimde doktorum kalp atışını 2-3 saniyeden fazla dinletmiyor.

Bence test sonuçları için beklemeye gerek yok genelde doktorlar test sonuçları çıkınca al gel bakalım der. Bence sonuçları götür kansızlık troid problemi fln varsa ona göre ilaç verirler cnm onun için bekleme ve git sonuçları göstermeye geldim diye.

Evet canim yaa cok haklisin kesinlijle bir sorun varsa onlem almis oluruz cook sagol tatlm Allah razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…