Evet canım 7.5 haftalık olduğunda hareketler başlıyormuş ama ultrasonda 11'den önce görür müyüz görücez. 10+5'te tekrar randevum var yazarım.ayy minnak yerim ben onu hani bazı sitelerde okuyorum da kaçıncı haftaya girdiysem bebekteki değişimi hareket ediyormuş ultrasonda da görülebiliyormuş die okumuştum acaba yaşayan varmı merak ettim
evet canım düğmesi var lastikli beli daraltmak için lastiği düğmeliyorsun daralıyoryani düğmesi mi ayarlanıyor cnm
bende haftaya çarşamba gideceğim canım o zaman bende 9+5 olacağım inşallah saağlıklıdır bebeğim bayadır görmüyorum haraketlerinîfe belki görürüz sende haber ver canım gidinceEvet canım 7.5 haftalık olduğunda hareketler başlıyormuş ama ultrasonda 11'den önce görür müyüz görücez. 10+5'te tekrar randevum var yazarım.
Benim dogum tarihi 22 ekim cikti sen degistirmedin sanirim.ikimizin sati ayni galiba benim 8 ocakti ama gec dollenme oldu.Cokkk sevindimm.insallhhh görürüz su gibi bi hamilelikkk geciririz ins
Burda H&M de hamileler icin reyon var incecik hamisler icin bile pantolonlar var.canım öğretmensin sanırım benim gibiben hamile reyonuna bakayım dedim aman allahım çok büyük bedenler büyük karınlar için ben şimdilik bir beden büyük pantalon aldım onun da bacak kısmı bol duuryor ama napıyım kapanmıyor diğer pantalonlarım tek çare tadilatla bacak boyunu daralttırmak onunla da uğraşmak istemedim
Elevit sadece Doktorların bile bilmeden bize ne gb ilaçlar verebileceğine örnekti canım.Bende bir ara kullandım balık yağı ama bilinçsizceydi. Ne güzel katkı yoktur diye yazılmış yarasın yavruna :))Canım içeriğinde domuz yağı ya da katkısı yoktur yazıyordu ilacım elevit değil zaten.
Hafif mide bulantım var ve baş dönmem oluyor aynı filmlerdeki gb olduhoşbulduk canım çok memnun oldum. evet tam başı oluyor 6. haftanın. birazcıkta korku yüzünden beklemek istiyorum. aslında çok merak ediyorum ama duyulmazsa biliyorum günler nasıl geçmeyecek. bu sebple ben de beklemek istiyorum cumaya kadar eşimde dayanabilirse. oohh kafa dinlersin en güzeli, bebişlerin gelişimi açısından da dinlenmek en iyisi.. bu arada ben kan sulandırıcı iğne ve jel progesteron da kullanıyorum. hafiften 2 gündür mide bulantılarım da başladı sen ve sandcastle ne alemdesiniz. doğum tarihlerimiz yakın seninle
Çok şükür canım gözün aydın :) :) :)Kizlar bebisim iyi cok sukur 6+1 olmusuz kalp atisinida gordum pir pir donuyordu.
Çok şükür canım gözün aydın :) :) :)
Sagol canim.Çok şükür canım gözün aydın :) :) :)
Canim az önce doktordan geldim.Canim aynisi bendede var pembe koyu kivamli akinti. Çarşamba günü doktora gittm doktorm bebek tutunuyo ondan geliyo dedi bana bende progestan alıyorum
Gittim canim. Hersey yolunda dedi:) Bebegimin kalp atışlarınıda dinletti çok şükür. Bol bol yat dedi bide preogestan günde 3defa içmemi söyledi. Benim lekelenme olmadi. Sadece koyu kıvamlı vec çoook açık pembe renke akınti oldu... Sanada çok geçmiş olsun, bebeğin iyidir umarım:))salı günü bende de kahve rengi akıntı oldu doktora gittim bebeğin kalp atışlarını kontrol etti 2 gün canım istersen doktora git için rahatlar en azından. onun dışında da bol bol dinlenecen ayaklarınıda yükseklt canım uzanırken
Benim mağazam yaa hem bebek kısmı kaliteli hem de büyükler için de değişik modeller var hamile kısmıda öyle :)Burda H&M de hamileler icin reyon var incecik hamisler icin bile pantolonlar var.
Sende yurtdisindasin galiba orasi olmasa kiyafet bulamiycaz zaten.Benim mağazam yaa hem bebek kısmı kaliteli hem de büyükler için de değişik modeller var hamile kısmıda öyle :)
Evet hep karından oluyorum muayeneyi. Yukarıda arkadaşlar da bahsetmş kalp sesini kısa bir süre dinlettiklerinden ama ultrasonun geneli çok kısa Sürüyor bizde. Iyi bir sorun yok gayet güzel diyor hemen keseyi görür Görmez. Başka da bir şey demiyor.Cnm kontrolü karından mı yaptı?
Sordum ben doktora. İnternetteki bilgileri okuma daha küçük, hareketleri görülmez dedi. Ama benim bu doktora güvenim sarsıldı sanırım.kızlar bişey daha soracağım bugün doktora gidecek olan çoktu 8-9 yada 10 haftalık olanlar bebekleriniz kımıldanıyomuydu bu haftalarda hareket ediyormuş galiba
ben de mide bulantısı ara ara oluyor özellikle kokulara karşı. pek baş dönemem yok ama acayip yorgunluk ve uyku hali var. evet canım kısmetse ilke bebeğimiz olucakHafif mide bulantım var ve baş dönmem oluyor aynı filmlerdeki gb oldubunada şükür inşallah şu 12 haftayı sağlıkla atlatırız. Senin ilk bebeğin mi olacak?
Benim dışa akıntım yok ama ultrasonda kanama alanları görmüştü doktor. Günde 3 kez progestron hapını fitil olarak hazneye koyuyorum ve hergün bi kez igne oluyorum progestronCanim az önce doktordan geldim.
Gittim canim. Hersey yolunda dedi:) Bebegimin kalp atışlarınıda dinletti çok şükür. Bol bol yat dedi bide preogestan günde 3defa içmemi söyledi. Benim lekelenme olmadi. Sadece koyu kıvamlı vec çoook açık pembe renke akınti oldu... )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?