2015 Ekim Anneleri

ayy minnak yerim ben onu hani bazı sitelerde okuyorum da kaçıncı haftaya girdiysem bebekteki değişimi hareket ediyormuş ultrasonda da görülebiliyormuş die okumuştum acaba yaşayan varmı merak ettim
Evet canım 7.5 haftalık olduğunda hareketler başlıyormuş ama ultrasonda 11'den önce görür müyüz görücez. 10+5'te tekrar randevum var yazarım.

Evet canım 7.5 haftalık olduğunda hareketler başlıyormuş ama ultrasonda 11'den önce görür müyüz görücez. 10+5'te tekrar randevum var yazarım.
bende haftaya çarşamba gideceğim canım o zaman bende 9+5 olacağım inşallah saağlıklıdır bebeğim bayadır görmüyorum haraketlerinîfe belki görürüz sende haber ver canım gidince

Burda H&M de hamileler icin reyon var incecik hamisler icin bile pantolonlar var.

Canım içeriğinde domuz yağı ya da katkısı yoktur yazıyordu ilacım elevit değil zaten.
Elevit sadece Doktorların bile bilmeden bize ne gb ilaçlar verebileceğine örnekti canım.Bende bir ara kullandım balık yağı ama bilinçsizceydi. Ne güzel katkı yoktur diye yazılmış yarasın yavruna :))

Hafif mide bulantım var ve baş dönmem oluyor aynı filmlerdeki gb oldu bunada şükür inşallah şu 12 haftayı sağlıkla atlatırız. Senin ilk bebeğin mi olacak?

Merhaba arkadaslar bende 5+0 gunluk hamileyim 30 ekim dogum tarihim 2. Bebegim olacak allah izin verirse 9 aylik bi kizim var mayis dogumlu haziran olacakti erken dogunca 36 haftalik mayista geldi bebegim kucuk zorlaniyorum bel agrilrim yuzunden rabbim yardim etsin 14 marta kontrolum var insallah bebegimin kalp atisini duyabilirim ilk gebeligimde 9 haftalik kurtaj olmustum kalp atimlarini duyamamistik kizim biraz zor bi hamilelik gecirdim hep kanamali yatarak gecirdim insallah bu saglikla gecer.

Canim aynisi bendede var pembe koyu kivamli akinti. Çarşamba günü doktora gittm doktorm bebek tutunuyo ondan geliyo dedi bana bende progestan alıyorum
Canim az önce doktordan geldim.
Gittim canim. Hersey yolunda dedi:) Bebegimin kalp atışlarınıda dinletti çok şükür. Bol bol yat dedi bide preogestan günde 3defa içmemi söyledi. Benim lekelenme olmadi. Sadece koyu kıvamlı vec çoook açık pembe renke akınti oldu... Sanada çok geçmiş olsun, bebeğin iyidir umarım:))

kızlar bişey daha soracağım bugün doktora gidecek olan çoktu 8-9 yada 10 haftalık olanlar bebekleriniz kımıldanıyomuydu bu haftalarda hareket ediyormuş galiba
Sordum ben doktora. İnternetteki bilgileri okuma daha küçük, hareketleri görülmez dedi. Ama benim bu doktora güvenim sarsıldı sanırım.

Hafif mide bulantım var ve baş dönmem oluyor aynı filmlerdeki gb oldu bunada şükür inşallah şu 12 haftayı sağlıkla atlatırız. Senin ilk bebeğin mi olacak?
ben de mide bulantısı ara ara oluyor özellikle kokulara karşı. pek baş dönemem yok ama acayip yorgunluk ve uyku hali var. evet canım kısmetse ilke bebeğimiz olucakçok heyecanlıyım

Kızlar iğnemi oldum eve geldim. İzmir bugün sağanak sabahtan ne güzeldi halbuki. Eve gelir gelmez gene bulantı öğlen ne yediysem çıkardım. Zaten o trafikte iyi dayanmıştım. Allahım yardım etsin bulantılar mahfediyor insanı.

Benim dışa akıntım yok ama ultrasonda kanama alanları görmüştü doktor. Günde 3 kez progestron hapını fitil olarak hazneye koyuyorum ve hergün bi kez igne oluyorum progestron

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…