2015 Ekim Anneleri

Cnm kontrolü karından mı yaptı?

kızlar bişey daha soracağım bugün doktora gidecek olan çoktu 8-9 yada 10 haftalık olanlar bebekleriniz kımıldanıyomuydu bu haftalarda hareket ediyormuş galiba

kızlar bişey daha soracağım bugün doktora gidecek olan çoktu 8-9 yada 10 haftalık olanlar bebekleriniz kımıldanıyomuydu bu haftalarda hareket ediyormuş galiba
Canım ben dün doktordaydım işte 9 bitti bizimde bugün. Hareket etmiyor yatıyor öylece ama kolları bacakları net gözüküyor.

EVEEET cnm benimde 9. hafta 8+2yiz. Sabah aynı şeyi bende sormuştum ama dönen olmadı. Ben hareket ettiğini hissediyorum. Seyirme gibi sağ tarafımda bir haraketlilik var

benim yıllardır kilom hep sabitti o 2 kiloyu görünce şok oldum ama kiloda alabilirm yani zaten zayıfım

Kızlar benim bugün 2. bat geldi o yüzden kasıklarda çok hafif ara ara ağrıda var. Adet olmayalı tam 2 ay oldu.
aynı durumdayız lovely bnmde öyle sabah özellikle kasıklarım sırtım hatta bacaklarm bile agrı yapıodu smdi bişey yok cok sükür.

EVEEET cnm benimde 9. hafta 8+2yiz. Sabah aynı şeyi bende sormuştum ama dönen olmadı. Ben hareket ettiğini hissediyorum. Seyirme gibi sağ tarafımda bir haraketlilik var
Canım o bağırsak hareketleridir bu haftalarda hissetmen mümkün değil ultrasonda bile gözükmüyor daha hareketleri.

Benimde ara ara oluyor canım şuan bulantı dışında bir şey yok, bir de çok fena uykum var.

Kızlar herkese merhaba,
Öncelikle Allah'tan herkese mutlu hamilelikler ve sağlıklı bebişler vermesini diliyorum.
Geçen hafta doktora gittim ama heyecandan bir şey soramadım. Ultrason görüntüsünü ekliyorum. Kesenin boyutu hakkında bana yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Doktor, maşallah şuan bir sorun görünmüyor dedi. Ama merak ediyorum

Sağlık ocağını aradım test sonuçlarım iyimiş, sorun yok dedi, değerlerim de haftayla uyumluymuş, sormadım artık kaç diye:) pazartesi alacağım druma da gösteririm gidince.

Bu arada bebek 9-10. haftalarda kıpırdamıyordu diye hatırlıyorum. 11-12. haftalarda falan sağa sola sıçradığını hatırlıyorum ama:)

ama o haftada bile henüz hissedilmesi mümkün değil maalesef

canım öğretmensin sanırım benim gibiben hamile reyonuna bakayım dedim aman allahım çok büyük bedenler büyük karınlar için ben şimdilik bir beden büyük pantalon aldım onun da bacak kısmı bol duuryor ama napıyım kapanmıyor diğer pantalonlarım tek çare tadilatla bacak boyunu daralttırmak onunla da uğraşmak istemedim

Canım ben dün doktordaydım işte 9 bitti bizimde bugün. Hareket etmiyor yatıyor öylece ama kolları bacakları net gözüküyor.
ayy minnak yerim ben onu hani bazı sitelerde okuyorum da kaçıncı haftaya girdiysem bebekteki değişimi hareket ediyormuş ultrasonda da görülebiliyormuş die okumuştum acaba yaşayan varmı merak ettim

ben lcw dan kot pantolon aldım 40 beden beli bol ama sıkma yerleri var ayarladım bir aya olur sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…