- 28 Nisan 2014
- 480
- 441
- 103
Cnm kontrolü karından mı yaptı?Merhaba hanımlar. Bugün randevum vardı. Doktor 5 dk belki de daha az ultrasonda baktı. Bu normal mi sizce.? 8+6 olmamız gerekiyor normalde ama ultrasonda 8+3 çıktı. Daha küçük diye mi ultrasonda bu kadar az bakıyor. En azından bu kolu bu bacağı deyip üzerinde konuşması gerekmez miydi? Kafamda deli sorular
Rica ederim cnm ne demek. bu forumu bu yüzden takip ediyoruz. bilgi paylaşımı önemli.Evet canim yaa cok haklisin kesinlijle bir sorun varsa onlem almis oluruz cook sagol tatlm Allah razi olsun
Cok haklisin canim benimRica ederim cnm ne demek. bu forumu bu yüzden takip ediyoruz. bilgi paylaşımı önemli.
Canım ben dün doktordaydım işte 9 bitti bizimde bugün. Hareket etmiyor yatıyor öylece ama kolları bacakları net gözüküyor.kızlar bişey daha soracağım bugün doktora gidecek olan çoktu 8-9 yada 10 haftalık olanlar bebekleriniz kımıldanıyomuydu bu haftalarda hareket ediyormuş galiba
EVEEET cnm benimde 9. hafta 8+2yiz. Sabah aynı şeyi bende sormuştum ama dönen olmadı. Ben hareket ettiğini hissediyorum. Seyirme gibi sağ tarafımda bir haraketlilik varkızlar bişey daha soracağım bugün doktora gidecek olan çoktu 8-9 yada 10 haftalık olanlar bebekleriniz kımıldanıyomuydu bu haftalarda hareket ediyormuş galiba
Ayyy ayni iymisiz bende bugun gordum.kucagimiza aldigimiz gunude görürüz inşallahCicii hanimlarr sukur olsun kelebegin kalbini duyduk 6+1 gunlukmusum....
benim yıllardır kilom hep sabitti o 2 kiloyu görünce şok oldumcanım bende senin gibiyim ama 2-3 gün araylatekrar tartıldım normal olmam kiloya gelmişim gün içinde yediklerimiz, tuvalete çıkışımız falanda etkiliyor hamile kaldığımdan beri ben 700gram almışım ama 3 gün önce 1,5 kilo almış gözüküyordum. şuan sabit değil yani kilo
aynı durumdayız lovely bnmde öyle sabah özellikle kasıklarım sırtım hatta bacaklarm bile agrı yapıodu smdi bişey yok cok sükür.Kızlar benim bugün 2. bat geldi o yüzden kasıklarda çok hafif ara ara ağrıda var. Adet olmayalı tam 2 ay oldu.
Canım o bağırsak hareketleridir bu haftalarda hissetmen mümkün değil ultrasonda bile gözükmüyor daha hareketleri.EVEEET cnm benimde 9. hafta 8+2yiz. Sabah aynı şeyi bende sormuştum ama dönen olmadı. Ben hareket ettiğini hissediyorum. Seyirme gibi sağ tarafımda bir haraketlilik var
benim yıllardır kilom hep sabitti o 2 kiloyu görünce şok oldumama kiloda alabilirm yani zaten zayıfım
aynı durumdayız lovely bnmde öyle sabah özellikle kasıklarım sırtım hatta bacaklarm bile agrı yapıodu smdi bişey yok cok sükür.
Cokkk sevindimm.insallhhh görürüz su gibi bi hamilelikkk geciririz insAyyy ayni iymisiz bende bugun gordum.kucagimiza aldigimiz gunude görürüz inşallah
canım öğretmensin sanırım benim gibiMerhaba anneler maşallah konu baya guzel akmış. Bende hiç su içemiyorum. Felaket kötü bir tat alıyorum. Susuz kaldım epeydir. Bu arada ben çok kilo almıyorum haftada yüz yada en fazla iki yüz gram ama göbeğimiz büyüyor yavaş yavaş. Pantolonlarm artık çok rahatsız ediyor beni. Bi yere gittigimde fermuarım açık oturuyorum :) bebeğim sıkışıyor kusura bakmayın diyorum :) ama okulda olmuyor tabi. Şimdi ben bir büyük beden mi pantolonlar alayım kendime yoksa hamile reyonlarina mı bakayım
ayy minnak yerim ben onu hani bazı sitelerde okuyorum da kaçıncı haftaya girdiysem bebekteki değişimi hareket ediyormuş ultrasonda da görülebiliyormuş die okumuştum acaba yaşayan varmı merak ettimCanım ben dün doktordaydım işte 9 bitti bizimde bugün. Hareket etmiyor yatıyor öylece ama kolları bacakları net gözüküyor.
ben lcw dan kot pantolon aldım 40 beden beli bol ama sıkma yerleri var ayarladım bir aya olur sanırımcanım öğretmensin sanırım benim gibiben hamile reyonuna bakayım dedim aman allahım çok büyük bedenler büyük karınlar için ben şimdilik bir beden büyük pantalon aldım onun da bacak kısmı bol duuryor ama napıyım kapanmıyor diğer pantalonlarım tek çare tadilatla bacak boyunu daralttırmak onunla da uğraşmak istemedim
yani düğmesi mi ayarlanıyor cnmben lcw dan kot pantolon aldım 40 beden beli bol ama sıkma yerleri var ayarladım bir aya olur sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?