2015 Ekim Anneleri

fatmasa lady chedar original cevaplarınız için teşekkür ederim çarşamba günü kontrolum var en son 6+4 te gittim doktor 3 hafta sonra çağırmıştı çarşambaya kadar bekkleyeyim bakalım inşallah meleğim sağlıklı iyidir

Bende dün düşünüyordum grupta ikiz var mı diye :))) Gözün aydın canım sağlıkla gelsinler. Ailede var mı ikiz?

Canım biz tüp Bebeğiz ama ikiz ablamlar var gerçi biri doğumda ölmüş ama annem doğurmuş yani :) çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kavuşalım kuzularımıza inş

canım derslerde bulantın oluyor mu benim bu cuma başladı nasıl başa çıkabiliriz bulantıyla ders anlatırken olursa çok zor

Canim benim suana kadar bulantim olmadi anneme cekmisim sanirim ama ilerde ne olur bilemem bazen yemek gormek istemediğim oluyor benim de

Seninle ve Eşinle ilgili değil sağlıksız bir bebekmis dedi. İsyan etmek istemiyorum ama gözyaşlarımada engel olamıyorum. Lütfen siz güzel düşünün güzel olsun
Kesinlikle sağlıksız olacağına olmasın elbet tekrar hamile kalırsın canım içini rahatlat ve hayatına geri dön Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin ilerleyen zamanlarda

kızlar azönce tuvalete girdim peçeteyle sildiğimde sarı mı desem yeşil mi aynı afedersiniz sümük gibi bi akıntı geldi hem mide bulantım falanda geçti korkuyorum
Canım fazla evham yapma bi gün diğerini tutmaz çarşambaya az kaldı sık dişini :)

Kızlar bas agrisindan mahvoldum siz napiosunuz basiniz agridiginda
Canım ben de malesef bu konudan muzdaribim. Bu ağrıdı mk 3 gün falan ağrıyor en iyi çözüm nane yağı kesinlikle ise yarıyor tavsiye ederim.alnina ağrıyan kısımlara sur ve masaj yap. Ben kokluyorum da o bile rahatlatiyor

Seninle ve Eşinle ilgili değil sağlıksız bir bebekmis dedi. İsyan etmek istemiyorum ama gözyaşlarımada engel olamıyorum. Lütfen siz güzel düşünün güzel olsun
Herşey bizim için...
Dua edelim inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın
Ama lütfen kendini üzme,yıpratma

Kizlarr selam.. 3.tup bebek denememiz basarili oldu ve bende artik hamileyim.. Suanda 5+6 yiz, iki tane kese gorduk sali gunu kontrole gidicez bakalim:) kalp arislarini ne zmn duyariz
Aramıza hoşgeldin canım :) ikiz sahibi ikinci annemiz :) sağlıklı sıhhatli doğumlar

Kizlarr selam.. 3.tup bebek denememiz basarili oldu ve bende artik hamileyim.. Suanda 5+6 yiz, iki tane kese gorduk sali gunu kontrole gidicez bakalim:) kalp arislarini ne zmn duyariz
Hoşgeldin canım tüp bebekler olarak çoğaldık
bizi doktorumuz yedinci Hafta cagirmisti ama altıncı haftadan sonra duyuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…