Bende dün düşünüyordum grupta ikiz var mı diye :))) Gözün aydın canım sağlıkla gelsinler. Ailede var mı ikiz?
canım derslerde bulantın oluyor mu benim bu cuma başladı nasıl başa çıkabiliriz bulantıyla ders anlatırken olursa çok zor
Kesinlikle sağlıksız olacağına olmasın elbet tekrar hamile kalırsın canım içini rahatlat ve hayatına geri dön Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin ilerleyen zamanlardaSeninle ve Eşinle ilgili değil sağlıksız bir bebekmis dedi. İsyan etmek istemiyorum ama gözyaşlarımada engel olamıyorum. Lütfen siz güzel düşünün güzel olsun
Canım fazla evham yapma bi gün diğerini tutmaz çarşambaya az kaldı sık dişini :)kızlar azönce tuvalete girdim peçeteyle sildiğimde sarı mı desem yeşil mi aynı afedersiniz sümük gibi bi akıntı geldi hem mide bulantım falanda geçti korkuyorum
Salam sucuk sosis kesinlikle yasak ayrica pismemis rafadan yada yagda yumurta ve pastorize olmayan peynirde yasakKızlar sosis yiyen var mı? Yasak mı yoksa
Ben de lisedeyim canım :) lise kademesi zor ama Allatan bu seneki öğrencilerim çok kötü değil. Allah kolaylık versin sanacanım ben lisedeyim öğrencilerim çok acımasız saolsunlar inşallah sorunsuz bir sekilde yaz tatiline kadar çalışırız.:)
Canım ben de malesef bu konudan muzdaribim. Bu ağrıdı mk 3 gün falan ağrıyorKızlar bas agrisindan mahvoldum siz napiosunuz basiniz agridiginda
Tamam canim tesekkur ederimCanım ben de malesef bu konudan muzdaribim. Bu ağrıdı mk 3 gün falan ağrıyoren iyi çözüm nane yağı kesinlikle ise yarıyor tavsiye ederim.alnina ağrıyan kısımlara sur ve masaj yap. Ben kokluyorum da o bile rahatlatiyor
Herşey bizim için...Seninle ve Eşinle ilgili değil sağlıksız bir bebekmis dedi. İsyan etmek istemiyorum ama gözyaşlarımada engel olamıyorum. Lütfen siz güzel düşünün güzel olsun
AMINNNN INŞALLAH :)Teşekkür ederim. İnşallah hep birlikte sağlıcakla kucağımıza alır, burda paylaşırız mutluluğumuzu
Çok sevindim hayırlı olsunnnKizlarr selam.. 3.tup bebek denememiz basarili oldu ve bende artik hamileyim.. Suanda 5+6 yiz, iki tane kese gorduk sali gunu kontrole gidicez bakalim:) kalp arislarini ne zmn duyariz
Aramıza hoşgeldin canım :) ikiz sahibi ikinci annemiz :) sağlıklı sıhhatli doğumlarKizlarr selam.. 3.tup bebek denememiz basarili oldu ve bende artik hamileyim.. Suanda 5+6 yiz, iki tane kese gorduk sali gunu kontrole gidicez bakalim:) kalp arislarini ne zmn duyariz
Hoşgeldin canım tüp bebekler olarak çoğaldıkKizlarr selam.. 3.tup bebek denememiz basarili oldu ve bende artik hamileyim.. Suanda 5+6 yiz, iki tane kese gorduk sali gunu kontrole gidicez bakalim:) kalp arislarini ne zmn duyariz
az kaldı canım da günler geçmîyo gibi geliyo heyecan tavan yapıyo bende :)Canım fazla evham yapma bi gün diğerini tutmaz çarşambaya az kaldı sık dişini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?